icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

rococco
2. dec 2015

@petulik1991 presne..ja teraz robim pomaly 15hodin denne a aj tak na to myslim.. :(

lenkastar
2. dec 2015

Baby nechce sa mi googlit...taky vytok cisty a vtom akoby trosku krvi...alebo ako to opisat? Neviete co to je? Diky 😊

sjuuzka
2. dec 2015

@lenkastar mohlo by sa ti drobatko uhniezdovat 😉

majaon
2. dec 2015

@rococco asi len povedat pravdu 😉 a prekvapis ho na Novy rok 🙂
@petulik1991 viem,ze je to tazke nemysliet na nieco co si veeeelmi zelas,mne sa uz aj sniva o dvoch ciarkach na teste 😀

lenkastar
2. dec 2015

@sjuuzka no, ze by sa zadarilo? 😊 cez vikend skusim otestovat 😊

laauraa
2. dec 2015

Ahojte dievcata , potrebovala by som poradit a pomoct , beriem 3 mesiac Duphaston (koli meskajucej ms) prve 2 mesiace uzivania som dostala na cas a neskutocne ma boleli prsia ani som nemohla spavat , minuly mesiac (30.10) som dostala ms ktora meskala 3 dni bola silnaa velmi silna , po nej sme sa snazili potom v strede cyklu a aj 5 dni pred ms (kedze si ovu nesledujem koli praci nemam kedy ) noo a tento mesiac som ms dostala na cas (28.11 ) ALE ! ....bola neskutocne krátka cca 3-4 dni .. skoro ziadna , prvy den som si nasla na nohavickach kvapky krvi ,, druhy den len ked soom sa utrela som nieco mala , 3 den na vlozke nic len pri utreti a to tiez len taky hnedy hlien skor ,, a dnes rano nic , len ked som sa utrela tak tam bolo vela hlienu priesvitneho a v nom bolo trocha hnedeho vytoku ... prsia ma vynimocne tento mesiac nebolia comu tiez nechapem .. momentalne ma bolia hrozne krize a podbrusko ako keby som mala ms ale ja uz ju nemam lebo po utreti uz nemam nic ale mam tlak v podbrusku a take jemne boleti s pichanim sem tam , a pozerala som si aj krcok ,, ten je nizko , tvrdy a utavtrety ,,, test som si robila vcera zatial negativny ,, moja otazka znie ze ci som mohla otehotniet 5 dni pred ms a preto mi test neukazuje pozitivny vyskedok alebo co sa deje ? 🙂 dakujem za kazdu odpoved budem velmi rada 🙂

senselinka
2. dec 2015

@lenkastar a nemala by si mat teraz len ovulaciu? Ked mas ms az okolo 17.12...
Lebo aj ovu sa moze takto prejavit

veroka03
3. dec 2015

@petulik1991 toto si aj ja stale hovorim, ze to ma aj malinke plus ze sa to este nepodarilo 🙂 nejake tie oslavy, vianocne vecierky a lyzovanie

butterfly333
3. dec 2015

@laauraa krčov v tehu má byt vysoko a tvrdý uzavretý.Skus test neskor.

lenkastar
3. dec 2015

@senselinka ano presne ovu dnes podla aplikacie.ale uz som 10 den PO tak ja neviem.ten duch na teste ma matie 😊

lalia87
3. dec 2015

tak baby, po 6ty raz hlásim dnes 1DC... ☹ 😖

petkazh
3. dec 2015

babulky nezvladam situaciu musim ist na operaciu myomu ktory mam v maternici manzel ma zly spermiogram takze nas caka umele...

butterfly333
3. dec 2015

@petkazh prečo umele ved myom vyoperujú a mm nech berie vitaminy na zlý spermio.

petkazh
3. dec 2015

@butterfly333 uz mu robili aj kontrolny po brani vitaminov a bol este horsi :/ ako toho umeleho sa nebojim na to sa aj tesim skor tej operacie myomu sa bojim a toto cakanie ma zabija ...

hranoska
3. dec 2015

ahojte baby...mám takú otázočku...tento mesiac som prvý cyklus pila alchemilku..od včera večera mám kŕče v podbrušku a pichanie vo vaječníku, aké bežne mávam až 1DC...ms by mala prísť až v pondelok..mohla alchemilka spôsobiť tieto kŕče? žeby sa nejak upravovala sliznica? beriem aj Femibion..

butterfly333
3. dec 2015

@petkazh a ake vitamíny bral?Moj mm bol tiež na spermio mal všetko dobre spermie su zdrave je ich dost no niektoré su lenive no nie všetky a mmsom kupila macu kotvičnýk a zinkosel dufam že to pomože.a myom aj ja som mavala ale vstrebal sa.Ty ho maš asi velký .,?

montynka131
3. dec 2015

Ahojte baby tak pre istotu sa testujem kedze u dr som este nebola a chvala bohu ciarky su krasne silne a jasne uz v hociktoru dennu hodinu takze sa mozem v kutiku duse oradovat

lenkastar
3. dec 2015

@montynka131 jeeej kraasne kolajničky! Gratulujem! Dufam, ze cez vikend aj ja pridam taku fotku 😉

michhaela
3. dec 2015

@montynka131 Veľmi gratulujem ba trošku závidím ach ale hlavne nech ste zdravý to je dôležité teraz a opatruj sa, oddychuj a tes saa joj na vianoce vám to vyšlo 🙂 😉 🙂 😉

montynka131
3. dec 2015

@michhaela no vyslo nam to sice necakane ale tesime sa velmi. Len praca ma ubija ale to vydrzime.
@lenkastar

denidi
3. dec 2015

@butterfly333 mne sa zda,ze krcok v tehu by mal byt nizky,tvrdy a uzavrety a naopak pred ms by mal byt vysoko 😉

denidi
3. dec 2015

@montynka131 krasne ciarocky,velmi gratulujem,nech mas pohodove tehulkovanie a veeela zdravicka 🙂

bad_delight
3. dec 2015

@denidi poloha krcku ti nenapovie. ani lekar nezisti ze si tehotna oodla toho ze ti tam strci prst a ohmata krcok. Povedzme ze ovulacia prebehne a za 14 dni ma prist menstruacia.. vajicko sa uhniezdk na 13 den. tvoj krcok sa pripravuje na mnestruaciu pokial vajicko nie je uhniezdene to znamena ze makkne a je lahko nahmatatelny a tak dalej... ale aj napriek tomu mozes o par dni zistit, ze si tehotna. Takze ja som vam len takto skocila do rozhovoru, naozaj sa nespoliehajte na krcokv tomo období. Nech je vam napovedou va čase ovulacie. Mozete sa takto sklamat ze mate makky krcok v den kedy ma prist menstuacia, ale pritom ona nepride, krcok sa da casom do svojej "tehu podoby " a vy sa vyvarujete stresu a nehativnej myslienke, ze to " zase nevyslo". Vela zdaru

denidi
3. dec 2015

@bad_delight suhlasim,veru bolo by to prilis jednoduche urcit len podla krcku cisme tehu,to by sme teoreticky nepotrebovali ani tehu testy,ale dakujem 🙂 😉

butterfly333
3. dec 2015

@denidi tak som to čitala na nete.

rococco
3. dec 2015

@montynka131 jeeeee..no je parada...moc moc gratulujem....tesim sa s tebou!! Nam to sice tento mesiac nevyslo, ale dufam, ze sa k tebe -teda k vam...o mesiac pridam. ;) drzte sa..a davaj si na seba pozor.

montynka131
3. dec 2015

@rococco je dakujem verim ze sa vam to coskoro podari a posielam aj k vam trosku tehu bacilkou nech po mrche mozete zacat z uspesnym koncom

petkazh
4. dec 2015

@butterfly333 moj bral folandrol zinok selen vit E vit C macu kotvicnik teraz pouzivame ten gelik ...
myom ma 12 mm ale je na zlom mieste presne v strede maternice ako prekazka na uhniezdenie vajicka..
a ty si bola tehu ked sa vstrebal ?

butterfly333
4. dec 2015

@petkazh ano bola som tehu a preto som aj stale krvacala no ležala somv nemocnici niekolko mesiacov a prešlo to.A ako dlho tie vit.mm berie?? ja dufam že nám pomožu na ten zlý spermio.

petulik1991
4. dec 2015

@denidi Neviem ako mavas ty, ale ja pred MS mam krcok tvrdy ako skala, uzavrety a uplne nizko, ze si ho aj malickom nahmatam 😀 Pocas ovu velmi vysoko, skoro nenahmatatelny otvoreny a makky. Skusala som aj prstikovu metodu, ale nikdy si nan nedociahnem pri ovu 😀 No a v tehu, s tym skusenost nemam