Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
čawte baby, tak ja sa pridávam,...ešte sa síce nasnažíme nejak naplno, ale skôr sa tak pripravujeme na druhé najpr psychicky 😀 ..máme synka skoro už 4-ročného a teraz sme si povedali že od marca si už nebudeme nijak dávať pozor..ešte by som si chcela pár mesiacov odrobiť a potom hopsa hejsa...4 roky som na koníkovi nebola a teraz ma to zase láka a ťahá čítať si tu všelijaké príspevky a zdieľať radosť z očakávaného 🙂 tak vám držím palce, nech sa vám rýchlo všetkým zadarí...
@senselinka no kedy sa odstartuju tie augustovky?
Baby pomoooc ja dnes strašná depka. Uz je to tyzden, nemame doma deti ( su u ex) chceli sme kupit darčeky detom a nenašli sme. Kopec ludi vsade, úplný des.... Chcela som mat pekny vecer s mužom a uvariť si vinko ked uz som mala pred týždňom narodeniny ale dopadli tak ze sme prisli o bábätko. A miesto toho sme sa pohádali a ja stale revem za miminkom....? Hovno sme vybavili.... Cele zle 😢😢😢
Ahojte baby pridavam sa k vam o babo sa snazime uz rok a pol s tym ze po roku sa nam to podarilo ale prisli sme o babo v 7 tt. Teraz sa snazime dalej ale stale sa nedari som s toho smutna a znicena , dnes som si bola kupit alchemikovy caj, ale inak berem femibion a kazdy treti den aj acidofolan. Uz neviem co robit , tento mesiac sme mali sex velmi casto dokonca aj cez ovulku a nevyslo to.
@martinaj Väčšinou, keď sa človek na niečo teší, tak sa to pototo. Teraz hlávku hore, ešte nie je ani 20:00, takže pekný večer stále môže byť. Ak ste sa pohádali kvôli somarine, rýchlo to urovnajte, ak kvôli niečomu vážnemu, tak si to vydiskutujte. Viem, že je to ťažké, ale zrovna v ťažkých chvíľach si musíte byť oporou navzájom. Držím palce a prajem veeeľa síl a KRÁSNY VEČER, aký si si predstavovala.
Jáj baby, tento rok to nevyšlo. Dnes mrcha. V januári začíname štvrtý rok snaženia a mne z toho prepína kvalitkovo ... už si robím radosť, ako sa len dá, ale to prázdno v byte, duši a srdci neviem zaplniť...
@jarusmischo tak to mi je luto a máte všetky testy obaja spravene??Ste obaja v poriadku??
@butterfly333 No práveže nie sme v poriadku ... máme veeeľmi zlý spermoš, ale ja stále verím, že raz to vyjde ... pomôže nám buď zázrak alebo adopcia ...
@jarusmischo tak ked ma mm zlý spermio kup mu niečo.Aj moj mm nemal ukážkový spermio no má ich vela aj su dzravé ale niektoré trocha lenivé tak som mu kupila macu kotvičníkový čaj a zinko sel verím že to pomože.
@boculienka myslim, ze augustovky su uz pase... U mna teda urcite 😖
Ale drzim palce inej dobrovolnicke, nech prevezme stafetu 😀
Ja idem na septembrovky, aj ked septembrove znamenie mi je fakt proti srsti, ale mozno ma má nieco naucit 😝
@butterfly333 Ďakujem, ale toto všetko máme, už je to viac ako dva roky, čo frčíme na vitamínoch, čajoch, cvikoch atď. Žiaľ, asi nepatríme k šťastlivcom, ktorým je súdené vlastné bábo. Máme už aj vypísané papiere na adopciu, ale ja si nechcem pripustiť, že to NIKDY nevyjde. Už dokonca ani nemávam tie pravidelné mesačné plačlivé krízy, keď príde mrcha, ale takto, pred sviatkami, na Mikuláša ... no, doľahne to na mňa.
@jarusmischo tak to ma mrzí a nepomože ani umele oplodnenie??
@senselinka presne ten september ani ja nemusim ale berem to tak ☺️
@martinaj este ten koniec septembra by bol ok 😀 Ale to by som tri tyzdne prenasala 😝 To asi nedam... Tak nic, beriem aj pannu, ale fuuu, svokor je panna a cele zle...
Vy ako, uz ste zmiereni, zlatik?
@butterfly333 Pomohlo by, ale s darcovskými, a to ja zatiaľ nechcem ... mám z toho zvláštny pocit.
@jarusmischo tak to je tažko poradit neviem no snad sa zadarí aj prirodzenou cestoua bol mm na kontrolnom spermio nieje to lepšie ked bral tie vitam.
@butterfly333 napíšm IP 🙂
@senselinka komunikujeme ale hra sa na mobile tak som tu 😳 ja pannu nemusim, môjho muza bývala je panna a robi nam stale zle.... Nevadi asi musi byt aj panna s ktoru budem milovať a to nase bábätko 😊 však uvidime. Zo snaziliek jeseň 2015 budu Maminy jeseň 2016 😂
@jarusmischo moja sestra teraz riesi podobne, mm mal horsi ako zly spg a zajtra by mali ist na vklad... Niekedy sa aj zazraky deju 😉
A tiez riesili aj darcovske... Podla mna je to vzdy lepsie riesenie nez adopcia
@martinaj presne tak! 😵
A mm polaskaj, kasli na hadky... My sme s mojim brutal tvrdohlavi, tazky zivot mame spolu 😀
@senselinka však toto aj my sme.... Velmi sa lubime ale ked sa pochytime to je des 😄
@jarusmischo ahoj, ide aj o to, aký máte vek..ono pokiaľ veľmi túžiš po bábätku, nevidím problém ani v adopcii...veď keď vychovávate dieťa od mala, je akoby vaše, poznáte si ho najlepšie, všetko s ním prežívate, všetko je rovnaké ako keby bolo vlastné..ak to veľmi chcete, nečakala by som...a potom...ktovie...či by sa vám druhé nezadarilo aj prirodzenou cestou..🙂 veľa šťastia
@nera123 no sme zhruba 30tnici, takže si myslím, že na adopciu najvyšší čas veru, lebo u nás sa čaká priemerne 3-4 roky na 3ročné dieťa. Na menšie vraj aj dlhšie. Asi máš pravdu, že by sme nemali viac čakať. Ani neviem, čoho sa vlastne bojím. Asi sa na to dáme.
ahojte dievcata, konecne som prisla na to, kedy sa testovat ovu, u mna to teda najlepsie ide o 14:00 vcera aj dnes som mala silnejsiu spodnu ciarku ako kontrolnu. Tesila som sa ako keby to uz bolo HCG 🙂 doteraz totiz viacero cyklov nevyslo uplne nic a uz som si aj zacala mysliet, ze ani neovulujem. drzte palcekyyyy
ahojte som tu nova, pridavam sa k vam, snazit sme sa zacali minuly mesiac ale nevyslo to,kedze som zacala uzivat Euthyrox a mala som rozhadzany cyklus.. dufam,ze tento mesiac sa podari...
@senselinka Tak to je mi luto, ale drzim palceky vsetky co mam a aj co nemam nech to vyjde.
@boculienka dakujem, si zlata,ale som celkom v pohode... Dnes bola sestra na umelom, tak jej to prajem ovela viac, ja uz babo mam, ona nie, ona si ho zasluzi viac, jej muzovi teraz zomreli dvaja blizki ludia za mesiac, potrebuju toto potesenie 😵

@butterfly333 ta snazime sa 9 mesiac a od zaciatku som skor ja brala vitaminy aj hormony muz len teraz druhy mesiac berie ...uvidime v kazdom pripade vybavujeme papiere na to umele ...len ten myom uvidim na konzultacii...