icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

brilka
6. dec 2015

Ahojte, konecne sme sa zacali aj my snazilkovat tak sa k vam rada pridavam 🙂 ak to nevyslo doteraz urcite to vyjde coskoro ... vsetkym drzim silno palce 🙂

nera123
6. dec 2015

@jarusmischo jasné, držím palce...ak ste vyrovnaní s touto myšlienkou, snažíte sa už 4 roky a túžite po dieťati, choďte do toho, ale samozrejme, je to o vás a na vás 🙂

senselinka
6. dec 2015

@jarusmischo a preco tak velmi odmietate darcovstvo spermii?

sewie
6. dec 2015

Ahojte snazilky tak sa k vam pridavam aj ja snazime sa treti mesiac a pripada mi to uz ako vecnost...zajtra ma prist mrska boli ma podbrusko a test negativny tak asi zase nic... viem ze 3 mesiace su este nic ale kiezby sa nam to vsetkym podarilo hned ako si to zelame 🙂

lenkaoravcova
7. dec 2015

babyyyy nikto nic nove? kedy testujete?

hranoska
7. dec 2015

@senselinka tiež som už rozmýšľala nad tým, čo by sme robili keby sme boli v takej situácii a zdieľam pocity @jarusmischo , dieťatko z darcovských spermií by už nebolo naše, nebolo by to spojenie mňa a manžela...proste by som nechcela v sebe nosiť gény niekoho iného..dieťatko beriem ako spojenie mojej a manželovej lásky, niečo, čo pochádza z nás oboch...tiež by som radšej adoptovala..

senselinka
7. dec 2015

@hranoska to je sice pravda, ale zazila by si tehotenstvo, najkrajsi dar zeny, muz by ho zdielal s tebou a dietatko by sa stale jeho uz len tym... O genoch, ktore mozes aspon z polovice ovplyvnit, ani nehovorim. Ale je to o dohode paru a hlavne sebavedomi muza.

tatiana305
7. dec 2015

Ahojte dievčatá. Môžem sa k vám pridať? my sa snažíme s priateľom už od mája tohto roku. Ja už jednu dcérku (6r) mám, no veľmi by sme k nej chceli súrodenca. Nejako sa nám však nedarí... už druhý mesiac sa snažíme aj podľa ovu testov a dnes zas prišli tie kramy 😒 priznám sa už som z toho trochu smutná, nejak to na mňa dolieha.. viem je mnoho žien čo sa snažia oveľa oveľa dlhšie než my a nejde to...ale aj pre mňa je to nekonečná doba...veľmi po tom tužíme.

petulik1991
7. dec 2015

@lenkaoravcova Ja testujem vo stvrtok na 10DPO 🙂 Dnes som 7DPO

lenkaoravcova
7. dec 2015

@petulik1991 kolky dc si dnes?

montynka131
7. dec 2015

Ahojte kocky tak dnes som sa odhodlala ist k doktorovi kedze ms mi meska uz 18 dni. Tehitenstvo mi potvrdila ale videla iba vacok ze mam prist az o dva tyzdne bojim sa. Myslela som si ze po takej dobe mi uz povie nieco viac a bude aj fazulka. Mate s tym niektora skusenost?

lenkaoravcova
7. dec 2015

@montynka131 moze byt ze k oplodneniu prislo neskor ako si predpokladala vzala aj krv?

brilka
7. dec 2015

@lenkaoravcova ja mam milion priznakov no cakam este na ms.. pozajtra by mala dojst, ak nepride do konca tyzdna testnem 🙂

uzanka16
7. dec 2015

@montynka131 ja som tak mala, MS meskala 2O dni a u lekara len vacok, neskorsie bolo oplodnenie no a cakame uz babulku coskoro, takze neboj objavi sa

ninkapralinka
7. dec 2015

Ahojte my sa snazime prvy mesiac, menzes mam dostat v piatok niektore testy pisu ze zibrazia tehotenstvo uz 4 dni pred menzesom myslite ze mam este pockat alebo urobit test? Pred par dnami som aj ochorela mam zvYsenu teplotu a stale placem ale to je asi chorobou🙂

brilka
7. dec 2015

@ninkapralinka pockaj, aj ja som si taky kupila a bol ... ms mam dostat pozajtra a test som si robila vcera rano, teda tri dni pred a bol negativny... zatial som nadeje nevzdala a dufam ze sa ma neobjavi a testnem znova 🙂

micka511
7. dec 2015

@ninkapralinka skús ovulačný, ak máš doma nejaký nazvyš... Mne ukázal 5 dní pred MS pozitívny silno A hned na to bol aj tehotenský pozitívny 😊 ak nevydržím,správ si... Niektoré už ukážu 😊

zuzka71291
7. dec 2015

Baby.prosim vas.mne ukazovala aplikacia ovulku na stvrtok,ale my sme sa milovali naposledy v utorok.bohuzial sme sa vo stvrtok velmi pohadali...dnes som bola pri dr a povedala mi,ze ovulka uz bola...uz nedokazala povedatt presny den.povedala,ze mozno piatok,sobota...vravela som jej,ze stred cyklu bol vo stvrtok.tak povedala,ze moze byt...myslite,ze tam je nejaka sanca,ked bol sex v utorok?

jarusmischo
7. dec 2015

@senselinka Lebo mám k tomu nejakú citovú nechuť, neviem to odôvodniť, ale pri tejto predstave necítim žiadne WAU, je tu šanca!!! Je mi táto predstava úplne cudzia. Je to o pocitoch. Ak nemáme mať vlastné spoločné, tak budeme mať nevlastné spoločné.

micka511
7. dec 2015

@zuzka71291 áno, spermie nejaký čas prežijú...
Ale ovulku si mohla mať aj skorej, nemusí byť V strede cyklu..
😊skús ovulačný test nabudúce 😊 Aaaaaa možno nebude treba 😊držím peste ✊

anitu
7. dec 2015

@zuzka71291 ano preziju.my sme boli spolu v stredu a nedelu, a v sobotu bola ovulka.Neviem ktore som chytila ale mam pozitivne testy🙂

zuzka71291
7. dec 2015

@micka511 ano,to viem...len teraz rozmyslam,ci dr videla podla sliznice,ze bola pred nejakymi dvoma dnami alebo mohla by byt aj skor...no,uvidime...pozdejsie sa dam mozno aj na ovulacne.teraz to je druhy mesiac,tak este som nekupovala.casom uvidime.aj ked verim,ze to nebude potrebne. 😊
@anitu to je parada! Gratulujem 😊

zuzka71291
7. dec 2015

@micka511 a myslite,ze sa oplati este milovat,ked som uz po ovu?

rococco
7. dec 2015

@ninkapralinka ja by som pockala..zbytocne si minies testy..i ked mi je vopred jasne, ze ti to neda. ;)

ninkapralinka
7. dec 2015

@rococco neda a viem ze miniem🙂 keby som len vedela vydrzat!!!!!🙂

montynka131
7. dec 2015

@lenkaoravcova krv nebrala 6 testov by ma neklamalo ze krv mi vezme 22 decembra v tedy idem znovu

monique89
7. dec 2015

@lenkastar no ako, kolegyna? ja nezadbudam, slubila si, ze si mi v patach 🙂)

rococco
7. dec 2015

@ninkapralinka ja som ocikala asi 11 a ms nakoniec dosla.. :( dufam, ze tvoje nevyjdu nazmar. 🙂

ninkapralinka
7. dec 2015

@rococco no negativny:(

micka511
7. dec 2015

@anitu gratulujem 👍💜😊