icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

michhaela
9. dec 2015

Aaaaa mne už ide hneducky vytok konečne mi spúšťa už aj mne kramy čakala som to že sa nevydarilo asi ja neovulujem bo,tento mesiac nebol žiadny priehľadný výtok natahovaci či nemusí byť???Už mi sibeeee a stále len sklamaná :'(

emili31
9. dec 2015

@dzanka72 uplne normalne..ja som otehotnela na 31dc...🙂 takze ovu moze byt aj tak neskor

dzanka72
9. dec 2015

@emili31 nemoze to byt aj tym, ze som zacala pit alchemilku? Ze mi to nejako rozhadzalo cyklus?

emili31
9. dec 2015

@dzanka72 jj alchemikou sa cyklus predlzuje..mne nijako nezabrala....zabrala mi zmena stravy a to tak ze som vynechala sacharidy 4/7 dni do tyzdna a sportovala som viac

boculienka
9. dec 2015

@mojko92 ahoj. Mne na cyklus pomahalo vino a k tehotenstvu alchemylka.

dzanka72
9. dec 2015

@emili31 no super.. takze na mrchu si pockam este "par dni" 😡 no cele zle.. takze ju nemam pit aby som mala opat svoj cyklus?

zuzanaaaa9
9. dec 2015

@dzanka72 alchemilka na pomoc k otehotneniu sa pije zhruba do polky cyklu- do ovulacie. Tak by ti nemala nic rozhadzat. Ja ju pijem kvoli silnej menstruacii a prve vysledky som videla za dva mesiace. Pijem 300 ml vzdy vecer. Teraz som dostala kvapky tak uvidim😊

dzanka72
9. dec 2015

@zuzanaaaa9 ja som ju pila tak do 15 dc lebo som pocula ze zena by mohla aj potratit babo koli nej...

zuzanaaaa9
9. dec 2015

@dzanka72 Potratit pravdepodobne nie, pokial je tehotenstvo zdrave. Ale ked sa pije cely cyklus tak prave posuva menstruaciu a tak. Ale neviem ci sa mi to len zdalo, ale prvy mesiac pom alchem. som myslim vobec neovulovala. asi prvy x v zivote ziadne stavy a bolesti v strede. Druhy mesiac uz v pohode

zuzanaaaa9
9. dec 2015

Vela som tiez citala o detoxe pred ovulaciou. Tento mesiac idem skusit. 3 dni pred najsilnejsim dnom len jablka. Zatial nechcem doktorov. Stresuje ma to😀

dzanka72
9. dec 2015

@zuzanaaaa9 ja mam ten hlien tak divne tento mesiac.. mala som ho asi dva dni po ms a trval 2-3 dni.. potom nic.. a asi na 15 dc som mala taky kremovy a viac a teraz zas hento.. asi by som mala navstivit gyn. mozno nejaky zapal ale nic ma neboli nepali nesvrbi.. divne to je.. a aj palenie zahy mam asi tyzden.. a bapinalo ma na vracanie..mozno nejaky zapal v tele alebo psychika.. ja uz neviem 😧

zuzanaaaa9
9. dec 2015

@dzanka72 Skusala si test?

dzanka72
9. dec 2015

@zuzanaaaa9 este nie.. vzdy som hned skusala a dosla.. chcem pockat aspon dva tri dni.. ale prsia ani podbrusko ma neboli vobec a od kedy mam ms sa mi nikdy nestalo zeby ma nebolelo ani podbrusko ani prsia.. asi sa mi teda len posunula.. ach..

zuzka71291
9. dec 2015

Zienky,ked sa uz tak sledujeme...kolko dni pred ms vas zacinaju boliet prsia?

dzanka72
9. dec 2015

@zuzka71291 mna tak 7-12 dni pred ms

zuzanaaaa9
9. dec 2015

Mna vzdy tyzden pred, taka svalovka na bokoch. Tento mesiac nic a zajtra mam ms. Takze asi cim viac sa sledujeme tym viac prekvapiek 😀

zuzanaaaa9
9. dec 2015

@dzanka72 moze byt, ze ti bolesti zmiernila alchemilka. Ja som mala sialenu menstruaciu vzdy 6 dni a teraz len 4 a velmi v pohode a bez bolesti👍🏻.

zuzka71291
9. dec 2015

@dzanka72
@zuzanaaaa9 takze mozem cakat ms...no,nevadi..drzim vam palce. Asi by sme sa tak nemali sledovat .

dzanka72
9. dec 2015

@zuzanaaaa9 zeby? Bodaj by sa mi aspon toto upravilo.. ja mam 6-7 dni silnu a prve 2 dni predychavam v posteli... aspon nieco pozitivne 🙂

dzanka72
9. dec 2015

@zuzka71291 ja sa sledujem aj ked sa nesledujem.. staci 1 podnet a uz to somnou ide cely mesiac :D strasne nieco.. nevadi, mame dalsi mesiac plny "potesenia" pred sebou :D

zuzanaaaa9
9. dec 2015

@dzanka72 urcite. ja som niekedy musela nosit 2 vlozky naraz. no fuj velebnosti.. a teraz uplne v pohode. 👍🏻

mojko92
9. dec 2015

@boculienka Víno??

mojko92
9. dec 2015

Baby nemáte este nejaké babičkovské recepty ako upraviť rozhádzaný cyklus? Fakt nechcem ist k tomu šuškokukovi. Nechcem do seba pchať chémiu

zuzanaaaa9
9. dec 2015

@mojko92 akupunktura a alchemilka. u mna funguje👍🏻

sewie
9. dec 2015

Tak uz 2 dni meska mrcha a dnes prisla mykoza :( myslite ze moze meskat koli mykoze? Test som robila pred 3 dnami a bol negativny

luckalucinka
9. dec 2015

@zuzka71291 mňa bolia cca 15 dní pred ms. Nepríjemné... ☹

ninkapralinka
10. dec 2015

AHojte tak zajtra mam dostat MS dnes som robila test negativny, myslim ze to uz nebolo moc skoro na test a ukazal skutocny výsledok, aj ked viem ze by som mala pockat kym bude meskat, bolia ma prsia, placem, par krat ma aj naplo ked manzel polozil kost z masa na servitku :D ale asi som si to vsetko len namyslala....tak snad o mesiac!!

brilka
10. dec 2015

@ninkapralinka este MS nemas tak to este nevzdavaj ... stare zname nadej umiera posledna, teda az ked pride cervenaa .. drzim palce nech nepride ;)

ninkapralinka
10. dec 2015

@brilka Ďakujem!!!! 🙂

petkazh
10. dec 2015

@zuzanaaaa9 ano ja tiez po alchemilke ms len 2 dni ziadne bolesti a cyklus skrateny ...