Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
Inak baby! Teraz ma napadlo,ze mi svagrina hovorila ,ze pricinou neplodnosti moze byt aj celiakia. Ona robila na gastroenterologii a , ze viac bab malo problem dlhsi cas otehotniet a ked vysadili pecivo a dali sa na tu dietu tak sa im podarilo. Lekari to nehovoria, musite si tento odber vyziadat same u obvodaka 🙂
tak my sme zahájili ďalší mesiac snaženia... pred dvomi rokmi bol práve október ten šťastný mesiac, kiež by sa zadarilo znovu 🙂
ahojte, my máme dnes s priateľom dvojročné vyročie 🙂 cez víkend plodné dni a počasie ideálne na milovačku 🙂
Caute zienky, pridavam sa tento mesiac k vam 🙂 My sme tento rok presli cez modrustrechu kupou bytu a mojasvadba, tak je nacase zavitat aj na modreho kona 🙂 Svadbu sme mali 3 tyzdne dozadu, no a rozhodli sme sa s muzikom, ze pozvolna zacneme skusat ... O tyzden nas caka honeymoon v exotike, tak uvidiiiime, co urobi primorska klima 🙂 Vsetkym nam drzime palce, aby to co najskor vyslo! 🙂
@e.vacka no u nás to bolo tiež na prvý šup, bola som síce na laparoskopii (cysta na vaječníku), potom som sa trošku zotavila a hneď som otehotnela......a veď sme skoro rovnako staré....ešte aj tak máme dostatok času 😀 , ale dúfajme, že to príde čím skôr......my ale túžime po sestričke 😉 , a môj malý si chce nájsť hotové bábätko pod stromčekom, lebo pochopil, že mamka by musela ísť do nemocnice po bábätko a s tým nesúhlasí.....myslím, že u nás bude aj veľká žiarlivosť........
@e.vacka vychádzajú ti presne plodné dni? Ja nemám až tak pravidelný cyklus, mám od 24-30 dní, minulého mesiaca som to asi prešvihla, keďže som MS dostala už na 24 deň.....zakaždým už sledujem hlieny 😀 , ale zatiaľ nič.....ktorý deň si po ? Ja dnes 12 deň, ale dnes nič nemôže byť, idem do nočnej..... 😉
krasny darcek k dnesnym narodeninam...menstruacia.. po 14-ty krat ☹(((
Je naozaj smutné, keď sa už chystáme pomaly kupovať tehotenské testy a zrazu to sklamanie keď príde MS, a zase tá dlhá doba čakania, ale čo narobíme.....musíme ísť ďalej a veriť si každý mesiac..... 😉
@malcica tak na to ani nemysli! Klamala by som, keby som povedala, ze mne to tiez nenapadlo, ale tieto myslienky musime okamzite z hlavy vyhodit. Neviem preco musime na nase babatko cakat tak dlho, ale som si ista, ze pride a nie jedno 😉. Mozno budeme lepsie a zrelsie mamy a ostatne nam budu zavidiet vychovane deti 😝. Neviem, snazim sa najst na tom pozitivum 🙂. My sme prave uzavreli 24 mesiacov snazenia sa, ale ja verim, ze do konca roka bude drobcek v brusku 🙂.
@jeinabe teraz sa smejeeem.. aj moja malá by chcela bračeka už aj ... že ona čakať teda nebude 🙂 v škole kreslili rodokmeň a už tam nakreslila aj miminko , že to je náš malý. Učiteľka sa rehotala... Moja Barborka je už veľká baba ale podľa mňa starší surodenec vždy trošku žiarli na malé bábätko. Aj keď ona mi vraví, že ja mám len zariadiť aby sa narodil a ona sa o neho bude starať....ja som 14 DC, mne ovu vychádza presne, sranda, že som to nikdy neriešila, či mám ovu či nie, cyklus pravidelný ako hodinky.
@salmas ahoj...ja som bola dokonca 2krat na laparoskopii, raz mi odsali cystu a pri druhej ma vystrašili, že to môže tá cysta, čo obsahuje vlasy,nechty atd a môže prejsť do zhubného nádoru, takže mi z jedného vaječníka štvrťku odstránili, našťastie to ani nebola tá cysta.....no a potom sme mali 3 mesačnú pauzu, lebo muž bol aj mesiac v zahraničí a keď prišiel, tak hneď to vyšlo na prvý šup..... 😀....potom som už nechcela čakať ani minútu, lebo som sa bála, že budem mať problém otehotnieť......a po takej pauze boli už asi veľmi kvalitné spermie, ja som bola v 100% stave a tak to vyšlo 😀 ....v žiadnom prípade som ťa nechcela vystrašiť, to bol len môj prípad.....
Niektoré cysty zvyknú aj prasknúť......
Baby dnes vypitý liter grepového džúsu, večer sa ide na to..... 😝
Baby tak ako pokračuje snažilkovanie? Aký bol víkend? U nás snaživý,aj zrejme plodný, tak dúfam, že to vyšlo... 😉

Zdravím. Ja som dnes 21DC a stale je tam hlien ako pri ovu, tak neviem co to znamena. Ze by sa už zadarilo 😉 ?