icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

jeinabe
13. okt 2015

@malcica ahoj...tak držím palce, aby ta 13-tka už bola pre vás šťastné číslo.... 😉 ...je to už naozaj dlhší čas čakania...... 😕

jeinabe
13. okt 2015

@monique89 držím palce, aby bol pozitívny............

monique89
13. okt 2015

@jeinabe dakujem, uz sa neviem dockat, zajtra idem kupit a pozajtra rano testnem...

e.vacka
14. okt 2015

@jeinabe jééééj aj my ideme naplno 🙂 som po MS. Ja dufam, že sa to podarí do Vianoc. Mňa by ani nenapadlo, že by to nevyšlo na prvý šup 🙂 pri Barborke to bolo hneď až som bola v šoku, že to vyšlo. Ale to som mala 24 rokov , teraz som už stará korčula 🙂 rozdiel bude vyše sedem ročný, čo je dosť. Malá je na surodenca pripravená, všade hovorí , že bude mať bračeka 🙂 držím palce nech to dáme čo najskôr 🙂

renimac
autor
14. okt 2015

@e.vacka: zavidim vsetkym, ktorym sa to podarilo na prvy sup. Po 2 rokoch mi to pride ako Sci-fi 🙂. Ale v dobrom samozrejme. Dufam, ze do Vianoc je min. polka z nas tehu, ak nie vsetky 😝.

e.vacka
14. okt 2015

@renimac ja by som sa zbláznila, keby že sa snažíme dva roky. To je neuveriteľne dlhá doba. Ja verím tomu, že sa podarí do Vianoc. Nám všetkým 🙂 zachvíľu sa tu budeme vytešovať z pozitívnych testov..verte mi 😉

roxy80
14. okt 2015

@e.vacka my sme mali v septembri tiez dva rocky ale uz to tak neriesim...da sa to zvladnut a neboj nezblaxnila by si sa...clovek ak to tak strasne riesi zbytocne si to odialuje..ja si hovorim ze asi nebol ten spravny cas a idem dalej 🙂 ale tak teraz akosi citim ze sa to podari asi nadisiel spravny cas...mam pocit ze uz si nas anjelik vybral a len caka na vhodnu chvilu...v maji som potratila dvojky v 6 tyzdni ale tiez som sa k tomu postavila ze to tak malo byt a neupadla som do depky preco ja,, to by som sa zblaznila...ja mam dostat ms 25.10 na moje narodky tak viem ze si rozbalim najkrajsi darcek na moju 35tku takze o tom ze kto tu je stara korcula by sme sa tiez mohli pobavit 🙂🙂🙂

renimac
autor
14. okt 2015

@roxy80: mne povedala jedna pani, ze mam v plane dusi blondaveho chlapceka po manzelovi, ktory je uz pre mna pripraveny, a ze to MOZNO potrva rok/dva. To bolo v septembri. Najskor som prepadla depke, ze ci mam este cakat raz tolko, ale moj manzel isiel na mna takticky s jeho neoblomnou logikou a povedal, ze MOZNO znamena MOZNO a teda to moze byt ovela skor. Tak dufam, ze na Vianoce nam to nase babatko pripravi najkrajsi darcek pod stromcek. Budem Vas informovat, keby 😉...

senselinka
14. okt 2015

@renimac ale nepovedala, ze este rok - dva, takze mozno to uz mas za sebou, lebo ved sa uz taky cas snazite a ide o snazenie sa rok, dva... Takze to tu bude onedlho 😍

e.vacka
14. okt 2015

@roxy80 silné baby zvládnu všetko 🙂 presne tak, teraz je ten správny čas 🙂 strašne držím palce, hlavne netreba depkovať a veriť tomu , že to vyjde... ja sa tak ukľudnujem, že to príde keď to má prísť. Ale keď dostanem MS tak som smutná. S tou starou korčulou som žartovala.. Do Vianoc to dáme, verím tomu...budeme sa tešiť spolu.

ninus22
14. okt 2015

@e.vacka pozitína nálada je podla mňa základ 🙂 a tebe určite nechýba, tiež verím, že na vianoce budeme môcť povedať rodine o kindervajci - dúfam, že sa nám všetkým podarí :-P

e.vacka
14. okt 2015

@ninus22 to by bola aká paradička na Vianoce povedať rodinke o tom , že čakáme miminko. Jasné, že sa to podarí, ja sa držím pravidla, čo máš v hlave to sa stane !!! dovtedy sa budeme podporovať, držať si palce a veeeľa sa milovať, sexovať 🙂, papať vitamíny ...

malcica
14. okt 2015

paci sa mi, ze sme tu taka mala skupinka a strasne sa tesim, ako budeme cochvila pomaly ubudat...potom sa vidime v skupine mamicky2016 🙂

roxy80
14. okt 2015

@e.vacka dakujem a jasne ze na vianoce mame vsetky kindervajicka 🙂🙂🙂

jaannah
14. okt 2015

@renimac v com je problem, ze dva roky, aj s dr. si to riesila?

renimac
autor
14. okt 2015

@jaannah: pobehali sme uz asi vsetky vysetrenia okrem laparoskopie, vsetko mame obaja v poriadku. Nevedia, podla lekarov sme panensky par - t.j. uplne zdravy. O to je to horsie, lebo nevieme, co mame zmenit. Hlavu si uz teraz nevypnem 🙂. Tak snad sa tomu malemu zachce konecne aj k nam 😉.

jaannah
14. okt 2015

@e.vacka ake vitaminy odporucas? resp. odporucate?

jaannah
14. okt 2015

@renimac verim tomu, ze to pride, raz jedna pisala, ze sa milovali kazdy druhy den, inde zas pisali, ze trrba oddych aby mali spermie energiu, tieto rady.... Kazdej ine sadne, iste na to pridete co vam...

jaannah
14. okt 2015

@renimac kamoska bola ma kontrole a doktor jej povedal, ze dnes mate ovu a bolo babo 😉 Co ma prist to pride

renimac
autor
14. okt 2015

@jaannah: ver tomu, ze ja mam uz vyskusane a nastudovane vsetko 🙂. Rozmyslam, ze o tom napisem knihu 😀.

jaannah
14. okt 2015

Dievcata som v tomto nova, kedy najskor si robit test a aky?

jaannah
14. okt 2015

@renimac verim, tomu verim, mam v okoli vela bab, co su v rovnakej situacii... Ja len zacinam. Prve babo sme este az tak neriesili... Uvidime co bude teraz 😔

e.vacka
14. okt 2015

@jaannah ja fičím na calibrum babyplan, brala som to aj pred prvým tehotenstvom, mne vyhovujú. partnerovi som nasadila selén, vraj by mali byť šikovnejšie spermie 🙂 uškodiť mu to nemôže. A veľa veľa ovocia a zeleniny, máme vlastnú záhradu takže všetko čo si dopestujeme si aj zjeme 🙂

malcica
14. okt 2015

kocky, nie ste niketora z BA? Neviete doporucit dobreho gynekologa?

e.vacka
14. okt 2015

@malcica ja keď som bývala v BA tak som chodila k Mudr. Millymu a Mudr. Záčokovi a maximálna spokojnosť.

malcica
14. okt 2015

@e.vacka dakujeem a kde ordinuju?

senselinka
14. okt 2015
e.vacka
14. okt 2015

@malcica keď som tam ja chodila tak ordinovali spolu v ružinovskej poliklinike, teraz som kukala a už sú rozdelení 🙂 Mudr. Milly je v ružinovskej poliklinike na 3. posch. a Mudr. Žáčok v Poliklinike Atrium na Rezedovej ...

luckalucinka
14. okt 2015

Ahojte, aj ja sa pridam. 🙂 Momentalne sa s priatelom snazime cca 3-4 mesiac o babatko, tak uvidime ci to konecne vyslo. Priatel hovori, ze ano. Tak dufam, ze sa nemyli. 🙂 Zacala som brat Calibrum babyplan, co som brala aj pri prvom tehotenstve a este som si dokupila vitamin E 200 a kyselinu listovu 400. Beriem to na striedacku obden. Pri prvom syncekovi, ktoreho mam este z manzelstva sa to podarilo az po 9. rokoch. Teraz bude mat drobec 3 a pol roka. Drzim vam vsetkym palce. 🙂

veroka03
14. okt 2015

Ahojte, aj ja sa pridavam. zacali sme tento mesiac, hned po svadbe, ale len tak treningovo 🙂 kedze som bola pred MS tak uvidime, zatial som plna optimizmu 😝