Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@jeinabe jééééj aj my ideme naplno 🙂 som po MS. Ja dufam, že sa to podarí do Vianoc. Mňa by ani nenapadlo, že by to nevyšlo na prvý šup 🙂 pri Barborke to bolo hneď až som bola v šoku, že to vyšlo. Ale to som mala 24 rokov , teraz som už stará korčula 🙂 rozdiel bude vyše sedem ročný, čo je dosť. Malá je na surodenca pripravená, všade hovorí , že bude mať bračeka 🙂 držím palce nech to dáme čo najskôr 🙂
@e.vacka my sme mali v septembri tiez dva rocky ale uz to tak neriesim...da sa to zvladnut a neboj nezblaxnila by si sa...clovek ak to tak strasne riesi zbytocne si to odialuje..ja si hovorim ze asi nebol ten spravny cas a idem dalej 🙂 ale tak teraz akosi citim ze sa to podari asi nadisiel spravny cas...mam pocit ze uz si nas anjelik vybral a len caka na vhodnu chvilu...v maji som potratila dvojky v 6 tyzdni ale tiez som sa k tomu postavila ze to tak malo byt a neupadla som do depky preco ja,, to by som sa zblaznila...ja mam dostat ms 25.10 na moje narodky tak viem ze si rozbalim najkrajsi darcek na moju 35tku takze o tom ze kto tu je stara korcula by sme sa tiez mohli pobavit 🙂🙂🙂
@roxy80: mne povedala jedna pani, ze mam v plane dusi blondaveho chlapceka po manzelovi, ktory je uz pre mna pripraveny, a ze to MOZNO potrva rok/dva. To bolo v septembri. Najskor som prepadla depke, ze ci mam este cakat raz tolko, ale moj manzel isiel na mna takticky s jeho neoblomnou logikou a povedal, ze MOZNO znamena MOZNO a teda to moze byt ovela skor. Tak dufam, ze na Vianoce nam to nase babatko pripravi najkrajsi darcek pod stromcek. Budem Vas informovat, keby 😉...
@renimac ale nepovedala, ze este rok - dva, takze mozno to uz mas za sebou, lebo ved sa uz taky cas snazite a ide o snazenie sa rok, dva... Takze to tu bude onedlho 😍
@roxy80 silné baby zvládnu všetko 🙂 presne tak, teraz je ten správny čas 🙂 strašne držím palce, hlavne netreba depkovať a veriť tomu , že to vyjde... ja sa tak ukľudnujem, že to príde keď to má prísť. Ale keď dostanem MS tak som smutná. S tou starou korčulou som žartovala.. Do Vianoc to dáme, verím tomu...budeme sa tešiť spolu.
paci sa mi, ze sme tu taka mala skupinka a strasne sa tesim, ako budeme cochvila pomaly ubudat...potom sa vidime v skupine mamicky2016 🙂
@jaannah: pobehali sme uz asi vsetky vysetrenia okrem laparoskopie, vsetko mame obaja v poriadku. Nevedia, podla lekarov sme panensky par - t.j. uplne zdravy. O to je to horsie, lebo nevieme, co mame zmenit. Hlavu si uz teraz nevypnem 🙂. Tak snad sa tomu malemu zachce konecne aj k nam 😉.
Dievcata som v tomto nova, kedy najskor si robit test a aky?
@jaannah ja fičím na calibrum babyplan, brala som to aj pred prvým tehotenstvom, mne vyhovujú. partnerovi som nasadila selén, vraj by mali byť šikovnejšie spermie 🙂 uškodiť mu to nemôže. A veľa veľa ovocia a zeleniny, máme vlastnú záhradu takže všetko čo si dopestujeme si aj zjeme 🙂
kocky, nie ste niketora z BA? Neviete doporucit dobreho gynekologa?
@malcica ja chodim sem
http://www.gynlife.sk
Ahojte, aj ja sa pridam. 🙂 Momentalne sa s priatelom snazime cca 3-4 mesiac o babatko, tak uvidime ci to konecne vyslo. Priatel hovori, ze ano. Tak dufam, ze sa nemyli. 🙂 Zacala som brat Calibrum babyplan, co som brala aj pri prvom tehotenstve a este som si dokupila vitamin E 200 a kyselinu listovu 400. Beriem to na striedacku obden. Pri prvom syncekovi, ktoreho mam este z manzelstva sa to podarilo az po 9. rokoch. Teraz bude mat drobec 3 a pol roka. Drzim vam vsetkym palce. 🙂
Ahojte, aj ja sa pridavam. zacali sme tento mesiac, hned po svadbe, ale len tak treningovo 🙂 kedze som bola pred MS tak uvidime, zatial som plna optimizmu 😝

@malcica ahoj...tak držím palce, aby ta 13-tka už bola pre vás šťastné číslo.... 😉 ...je to už naozaj dlhší čas čakania...... 😕