Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
Nic *
@lenkastar ci si zacala spinit? Ja tiez cakam presne 17.12....a dnes mam chut spravit si test,aj ked sa vobec necitim,ze by sa to mohlo podarit.len prsia uz poriadne bolia.a ty ako?
Babenky moje.dnes som si spravila test.prave teraz...mam 4dni do ms,kedze ju mam dostat vp stvrtok...test je biely..klasika.ale ked s ho ku naklonim,tak tam nieco vidim 😃myslite,ze to moze nieco znamenat alebo si len ja velmi velmi zelam vidiet tam dve ciarky? Ze by sa mi to len zaleskla druha prepazka,ktora tam byva pre druhu ciarku? Nemam ziadne tehu priznaky...len ma strasne bolia prsia...ale pocas cyklu ma raz pichlo pri vajecniku.nie som si ista,ale sa mi zda,ze pri lavom..a dr vravela,ze ovu prebehla tentokrat vpravo...
@zuzka71291 hod foto a testni o dva dni znova
To by bolo zbytocne.test je bielunky.mne sa len zdalo,ze ked som ho nahla,tak nieco vidim..ale uz ani to,cize to som len velmi chcela vidiet zrejme...uvidime do stvrtka.ak ms nepride,tak potom testnem...ach...
@anitu vobec nemusi byt plod vidno v 6tt, ja som bola na IUI, MS som mala 14.9. a na kontrolny uzv ma objednali na 30.10., ze by uz MALO byt vidno srdiecko... Niekedy nie je vidno az do 8tt, takze ziadny stres
@anitu napíšem A aj ty 😊 Vieš čo? Ja som mala tiež poslednú MS 30.10.... A ja som bola U Dr.2.12.... Lenže on hovoril, že mi to nesedí S MS, lebo už som tam mala embryo aj zltkovy vačok 14 mm...srdiečko ešte nie to by bolo skoro... Ale ja mavam ovulaciu skoro, hneď 4-5dc...A ty ju môžeš mať neskôr, preto sa to všetko posúva... Neboj, všetko bude V poriadku! 💜 budeme pozitívne 😊spája nás posledná MS 😁tak držíme si peste ✊ ✊ ✊ 🍀🍀💜💜
@micka511 baby ja som mala poslednu ms 20.10 a 7.12 som bola u dr a videla tiez iba vacok. Mna sice sem tam podbrusko stale boli aj bradavky rosku ale inak nic tiez sa bojim co bude vidiet na dalsej kontrole ale ja si na nu pockam az do 22.12 a moc sa bojim
@anitu nebojte sa vsetko bude dobre musime tomu verit.
@zuzka71291 ja praveze ziadna zmena...nic.no nechapem.musim sa ist uja googla opytat 😊 a ja mam teda na test skoro...minule som testovala a nic.a teraz som v podstate asi 3-4 dni PO...
@montynka131 presne tak, musíme veriť ✊✊✊🍀🍀🍀
No ja si myslím, že U mňa je to tou skorsou ovulaciou...ale to je jedno, dôležité nech je všetko V poriadku ✊
@ninus22
@brilka
@petulik1991 Tak zienky aj ja sa pripajam ku gratulacii,prajem hlavne zdravie a bezproblemove tehulkovanie 😉
Snazili sme sa dva a pol roka.Tak sa musim tesit a nie stresovat.veruuu:-)
Dievcata, prepacte, ze zasahujem do vasej diskusie, no mam na vas velku vianocnu prosbu. Mam na svedomi jedno amaterske videjko o rodine (vztahu mama-babo) a velmi vas prosim o klik na neho. Som totiz v jednej vianocnej sutazi🙂 Verim, ze sa vam bude aj pacit. Dakujem velmi, kocky.
https://www.youtube.com/watch?v=3FfJ5qBCoTQ@eva2809 ahoj no v piatok jeden a nic negativny dneska rano a poobede a negativne
@lenkastar ahaaa.tak to teda ano...uz len vydrzme so stvrtku.hoci ja citim,ze pride ms...
@zuzka71291 ides testovat vo stvrtok? Ak ano tak idem stebou 😉😊
Baby caute, štvrtý deň meškania, 4 testy pozitívne, dokonca aj digitálny s dátumom resp určením približného počatia...volala som lekárovi a povedal, že mám prísť až po 10dnoch meškania, tak čakám do budúceho pondelka...snáď sa nič nestane a všetko dopadne tak ako si prajem
zienky ktore tento vikend necakaju mrchu ....
@ninus22 Ja som naopak🙅. 4 dni meskania a testy negativne. Ale mysel pozitivna😀. Ked nie teraz tak nabuduce😎✌️. Neboj nic sa nestane, alebo teda stane ale az za 8 mesiacov🎉😘
@zuzanaaaa9 nebooj, niekomu sa neukáže hneď 2palička a niekomu aj po týždni. Myslíme pozitívne obe, a ked ti nepríde ani po týždni tak skús behnúť k lekárovi
@ninus22 Ano, prave som sa objednala. Zijem v Spanielsu a tu ta objednaju az za mesiac, pokial nemas problem. Tak som si vymyslela svrbivy vytok a objednali ma na buduci pondelok🙋. Tu vsetko hrozne trva. 🐌. Ale neviem, uz som bola v pohode, ze nic a kamoska mi vcera volala ze som urcite v tom, ze gratuluje, ze sa jej to snivalo😀. Ona je taka nasa dvorna carodejnica a tieto predpovede jej skoro vzdy vychadzaju tak som zas trosku v kolotoci dufania😍
@petkazh ja som necakala a zatial neprisla kiez by neprisla 9 mesiacov
@zuzanaaaa9 no tak v pondelok budeme obe poznať verdikt 😉 už vydržíme 🙂

@martinaj moja poslednu ms som mala 30.10. Ms mam nepravidelnu.vo stvrtok vravela dr ze 4tt.plod este nevidno.