Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@butterfly333 prosim ta, a ako to funguje s tymi ovulacnymi? kolko si ich mam asi objednat? ako sa testovat? nemam s tym skusenosti...
@butterfly333 na spermiogram ide priatel , mne robila gyn. len testy na stitnu, a ze najskor o pol roka mam dojst, ked sa nepodari, lebo som mlada, vraj memozem mat problem a tym to ukoncila.. strasna je..
@zuzka71291 urcite nekupuj v lekarni, za 7eur mas 15 testov s postovnym od bab tu... V lekarni 5 ks....
Ja kupujem od @lauritka , ona je super spolahliva, mila a rychla!!! No a objednavam cca 10 ks na mesiac
@senselinka Dakujem, ozvem sa..ale ako to je, prosim ta? to testujem kazdy den? alebo ako? lebo fakt s tym nemam ziadnu skusenost..a pytam sa vas, dnes som leniva googlit, kedze prisla ms a este aj chalani v skole ma hnevaju (ucim) :D
@zuzka71291 pozri jej inzerat, ma tam aj tabulku, kedy zacat testovat. Ja zvyknem zacat na 9 den, neviem, preco som tento cyklus zacala skor, asi nejaky citak... A aha, 10 DC a test pozitivny ako svet! Treba sa riadit aj podla hlienu
https://www.modrykonik.sk/market/tehotenstvo-pa...
@zuzka71291 ja som si od korytnačky81 objednala 15ks a asi 5ks som použila a krasne mi ukazali ovu.Ak maš cyklus 30 tak ovu asi tak na poli okolo 15DC tak to mam ja as ovu som začala na 10DC pre istotu,a podla hlienu a ja aj podla ovu príznakov.
@senselinka korytnacka81 predava ovu aj tehu po 0,27cent.
@dzanka72 no ano si mlada možno ani nemáte problém zdrav,no HP by ti mohla spravit,ja som sa hned nam pýtala no je pravda som staršia a mám za sebou už 4x potrat +jedno som rodilamrtve,no ale ak sa nedarí rok takby vam mala porobit nejake vyšetrenie moj mm má lenive spermie a to sme mysleli že sme ok teda ja som uplne ok,tak berie všeliake doplnky.
@butterfly333 viem, ale ja uz som si zvykla na lauritku... A tehu testy akosi neminam 😛
@senselinka tehu ani ja vobec nekupujem ani nemám ked bude treba kupim,
@butterfly333 fuu.. tak to ma mrzi, ja som nezazila nic take chvalabohu.. ale aspon nejake testy, radsej skor ako by malo byt neskoro.. ale v nemocnici ma vysetroval minule iny gyn. a tvrdil, ze mam nejake endometriozne cysticky alebo nieco take.. tak aj preto sa bojim.. ale najprv asi spermiogram a potom uvidime, co dalej..
@dzanka72 ahoj.ja mam pco.snazili sme sa dva a pol roka.hp mi spravili.troska zvyseny prolaktin.ovu som pravdepodobne nemala.laparku som odmietala,BA center takisto,jedine spermiogram sme mali a tak dr povedala ze vyskusame clostyl.ten mi pomohol 3x1.a som tehotna.Prve vysetrite spermiogram a potom teba.Ty hp mas vysetreny?Aj ja mam cysticky kvoli tomu pco tak beriem aj duphaston kvoli potratu.
Ahojte baby...dlhšiu dobu som tu nebola,pretože som si myslela,že mám cyklus úplne rozhádzany,bola som aj na gynde asi mesiac dozadu.gynekológ mi povedal,že všetko je v poriadku a že po vysadeni tabletiek je meškanie MS v poriadku.avšak mi je posl. týždeň stále zle...dnes urobím test a pozitívny...skoro som odpadla...máte niektorá podobnú skúsenosť s otehotnenim hneď po vysadeni tabletiek?
@zuzanaaaa9 aaale ☹ a nejdes ani k tomu lekarovi? Spinenie moze byt aj v tehotenstve. Musime sa spolu v pondelok tesit 🙂
@sabina1987 super gratulujem.
@butterfly333 ďakujem krásne, zajtra pôjdem na sono,aby mi to potvrdil 🙂
@sabina1987 tak držím palce
@butterfly333 dakujem za tip🙂
@rococco to su ovu testy,?na ovu ešte negatívne
@zuzanaaaa9 aaale ☹ a nejdes ani k tomu lekarovi? Spinenie moze byt aj v tehotenstve. Musime sa spolu v pondelok tesit 🙂
@rococco ovu testy mas negativne... musi byt ta druha ciarka aspon tak silna ako prva alebo silnejsia aby to bolo pozitivne, mas to aj v navode... 😉
@sabina1987 ahoj, aj my sme tak splodili nasho synceka... gratulujem..!! je to normalne a vobec sa nemusis nicoho obavat... 😉
Babulky..dakujem... 🙂 zas som mudrejsia... :D ale som rada ze som aspon tu videla duchov... ;) skusim vo stvrtok..to by som ju mala mat vraj naj..tak som zvedava ci je moje telo tabulkove.. 🙂)))) babule a este jedna otazka..niekto spominal, ze by sa par dni pred planovanym otehotnenim mali posanovat spermie..co je na tom pravdy? Neni to hluuuupost?
@rococco no jeto pravda mali aby boli šikovne bolo ich viac a dozreté,mysme mali 3dni pauzu pred pozit.ovu testom.potom den volno a znova na dalši denskoro ráno 6-7h
@rococco no ovu testy by si si mala robit kazdy den, a vzdy v rovnaku cca hodinu... lebo tabulkove telo nemusis mat vobec...dokonca aj ked nevystihnes hodinu, tak ti to ovu nemusi ani ukazat.... je to cudne, cele ovu testy...ale tiez si ich tento mesiac robim... a spermie...no niekde som citala, ze je idealne mat styk tak kazdy druhy den, vtedy su aj spermie aj ich je dost aj sanca otehotniet najvysia... 😎
Uuuf...to musim dneska nejako svojho drzat od seba... :D zienky..dakujem za rady..budem informovat ;)

@butterfly333 to sa tykalo skor mna, lebo by som sa na to dala, kedze to tento mesiac opat nevyslo...