Snažilky júl - august 2014
vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@radka752 no veselo je uz teraz to ano ... hlavne chlapci su zbojnici, jeden ma 2 roky, a druhy bude mat rok o chvilku 🙂 a dcerka v salenej puberte 🙂
A neboj, lekari su zazracni, pokial nemas ozaj velky problem, tak sa zvladne vsetko 🙂
Ja mam dva nadory na mozgu ,, nezhubne, ale mam ... vzdy sa to moze casom zvrtnut na opak ... ale nedam sa tym ovplyvnit .. a som po mozgovej porazke pred zhruba 10 rokmi .. a aha, som tu a vsetko je krasne a pohoda a laska a usmev 🙂 Tak nemysli na nic neprijemne .. nestoji to zato .. 🙂
@bandikovajana no ešte z mladých čias viem že piť červené víno alebo horúci kúpeľ ale ťažko povedať..
@sophina Mas moj obdiv za pristup k zivotu 🙂
@sophina Ako vidím tiež máš toho dosť. Ja mám za sebou niekoľko operácií a v podstate by som mala byť už cca 9 rokov slepá. kvôli tomu tie operácie. Musím si dávať veľký pozor pri všetkom lebo aj menší pád môže spôsobiť stratu zraku - nehovoriac o tehotenstve. Ale keď som sa pýtala očného, či to moje oči zvládnu, tak povedal, že ak budem pod dohľadom, tak by to malo byť v poriadku, ale tie obavy sú tu stále. Z toho sa časom vyskytli ďalšie zdravotné problémy. Ale každý máme niečo a myslím, že som na tom ešte dobre. 🙂 Deti sú to najkrajšie.
@barborazilina Dakujem krasne ,, zivot ma naucil a deti denne ma ucia k vacsej laske, trpezlivosti, usmevu ,,, inak to nejde ... a hlavne sme zdravi a Ocko nas miluje tak ako mi jeho ... takze ked je vsade harmonia, neni su ani take vazne choroby ani nic ine ,,, ozaj to tak funguje ...
@radka752 Verim, ze budes v poriadku ... a ci uz teraz budes tehulka alebo inokedy, vedz ze pozitivne a s usmevom sa vsetko lahsie zvlada ... moc Ti prajem, aby bolo s ockami vsetko ok , aby ked sa ti narodi ten maly zazrak, ten Dar radosti , lasky ... aby si ho mohla vidiet kazdy den 🙂 a tesit sa pri kazdom pohlade na dietatko milovane 🙂
Tak sa "citame" v piatok ... s testom ...
Dobru noc ..
(Ja este dopekam posledny plech syrovych praclikov, zavesim pradlo, umyjem podlahy a sup ho k detom 🙂 Spinkaju s nami 🙂 )
Čaute baby, tak my sa snažíme druhý mesiac..mala som trošku prechladnutý mechúr, tak mi dal lekár Monural, a prešlo to, porobil testy, že to nebolo vôbec vážne..na vyšetrení mi povedal, že už budem mať ovuláciu, tak sme sa s manželom snažili, no napriek prvému mesiacu sme si to dosť užívali🙂skôr to bolo také uvoľnenejšie ako ten prvý mesiac..to bolo minulý týždeň, odvtedy ma bolel dosť pravý vaječník a občas ma pobolieva aj ľavý aj pravý akoby na striedačku...túto noc som sa zobudila na to, že ma bolia bradavky a teraz ich mám citlivé...prsia ma nikdy nebolievali, ani počas ovulky, ani pred mrchou...test si ešte robiť nechcem, až budúci týždeň, ani si nič nechcem nahovárať, lebo nechcem byť zase sklamaná, ale veriť môžem, čo poviete?🙂 tiež to neviete vydržať tie dva týždne po ovulke?🙂
Kocky, ja som z toho jelen 😀 Od nejakeho 25.7. robim ovulacne testy (tak kazdy druhy-treti den) a stale nic alebo bledulinka ciarka...teda negativne....dnes 5. den meskajuca ms a ovulak sa krasne vyfarbil na pozitivny, teda ciarky su rovnako silnej farby....co to ma znamenat???
Tak už mi chýba len jeden deň do MS, prsia mám stále naliate a bolestivé a teplotu mám 37,1, myslíte že to môže byť tehu?, s testovaním chcem ešte počkať.
no gugel vyguglil : vola sa to linea nigra..ale robi sa to az okolo 14-15 tyzdna 😀 to bude tym melonom zo vcera
@emili31 Nooo popravde ani neviem :( v nedelu rano teda hnedy vytok, cez deň nič, večer trošku. V nedeľu v noci som si ešte spravila test ale neg.. Čakala som že v pondelok sa rozbehne mrcha a zas hnede špinenie a trošku krv ale nie tak ako pri MS. Dnes, t. j. v utorok ráno som si našla hnedý výtok opäť a potom trochu krv, uvidím čo bude ďalej. Možno taká divná MS. Len nechápem že ma neboleli prsia...ako zdá sa mi že ich mám trošku naliate ale neboleli a mňa vždy pri MS bolia.
:( takže toľko ja
@dolce_principessa na testoch je napísané, že zistia tehotenstvo už 5-7 dní po oplodnení. Tak mi to prišlo ako dobrý nápad. 😀 Teraz som však sklamaná. ☹ Uvažujem, že si kúpim inofolic.
Baby mate skusenost s alchemilkovym cajom,kolko ho treba pit aby ucinkoval, lebo uz mi tyzden meska à test nic neukazal :'( tak chcem cim skor aby prisla mrcha aby sme mohli pokracovat v snazeni
@bandikovajana caj zabera u kazdej uplne inak. asi by si mala ist k Dr.
Ahojte, kocky, pripajam sa k vam. Nie som nejak domyslava, ani nic podobne, ale som presvedcena, ze som tehu 😀 menzes mam dostat teraz v sobotu, no uz takmer dva tyzdne ma pobolieva podbrusko ako na menzes, sem tam aj krize, byva mi uz 5 dni skoro nonstop na vracanie, toci sa mi hlava, brucho mam opuchnute... na dvanasty den po pripadnom otehotneni som mala bledunkoruzovy vytok na toaletaku. Dnes mi prvy den nie je zle, no bolia ma krize a na toaletaku som vecer mala trosku bledonedeho vytoku... tak uz som presvedcena, ze sa menzes nedostavi, no trapia ma trochu tie bolesti v krizoch a podbrusku a dnes ten vytok... cloveka uz napadne vselico... vsetkym nam zelam do potvrdenia zdraveho tehotenstva veeeela trpezlivosti 😵

sophina Veru. To máte doma veselo, keď možno pribudne štvrté. No ja tiež túžim mať viac ako jedno bábo, ale som zvedavá čo povedia doktori, kedže mám určitý zdravotný problém, aj keď nie gynekologický. 🙂