Snažilky júl - august 2014
vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahojte, pridam sa k vam ak mozem 🙂 snazime sa treti mesiac,no predtym som mala dost velke problemy s nadmernym krvacanim ktore trvalo 3 mesiace bez prestavky ..minuly mesiac som brala prvy krat duphaston od 16 DC 2 krat denne jednu tabletku..minuly mesiac sme sa snazili takmer kazdy den,ale nespozorovala som ovulacny hlien, len od 20 DC nejakych 5 dni som mala viac krat za den bolest podbruska skor take pichanie..na 30 DC som dostala menstruaciu, trvala 5 dni, z toho 3 a pol dna bolo spinenie..den po ms som mala vytok,bol priehladny natahovaci...s priatelom sme sa snazili aj ked bol den po ms..vzdy po ms som mala dni ,,sucha" ale tento mesiac vobec..vcera som tiez spozorovala ten natahovaci hlien,priehladny...dnes som 13DC,uz tyzden mi je stale zle,ako ked je nizky tlak..dnes ma boli podbrusko ked mam dostat ms..mohla som otehotniet aj den pred ms,alebo den po?robila som si aj tehotensky test vo stvrtok bol negativny...
ahojte... tak aj ja sa k vám pridávam..ak môžem.. s priateľom sa snažíme o bábatko už tretí mesiac a nakoľko som si myslela že budem plodná ako jabloň, tak som veľmi smutná ,, že stále nič´´ ☹ Teraz sa mi pridržili problémy s mykózami tak neviem ako to môže ovplyvniť naše snažilkovanie.. poradíte mi? 🙂 asi potrebujem sa naladiť na kludnú nôtu a pojde to ako po masle, vela zohráva aj psychika si myslím 😒
@bandikovajana Fuuu, moja, ty tiez este stale cakas? Tak to sme na tom takmer rovnako (ja od 6.8.). Dnes som bola na gynde, ale bola tam len sestricka, tak ma objednala na stvrtok poobede. A tak medzi recou vravela, ze to sa teraz v letnych mesiacoch stava, ze to zvykne meskat.....tak si vravim, ze no hej, ale tooooolko??? :D Tak uvidime...
@alisha3 moja ten moj ma preistotu dovolnku tak ma objednala sestricka na 4.9
dievcata, tiez sa pridavam...ja sice snazilka nie som, mam dve deti a uzivam HAK, ale nejako to vyzera, ze mozno cakame dietatko... nevadilo by nam to, aj ked sme to planovali za par rokov, len ma nici ta neistota..
ak som otehotnela tak 2.8., menzes mam dostat v stredu.
robila som si uz kopec testov, posledne dni som skusala Pepino test aby som neskrachovala 😀 je to mania 😀
tie prve boli uplne ciste, tri dni dozadu sa mi zdalo, ze by am mohla byt ciarka, vcera uz ciarku bolo vidno na dennom svetle a robila som aj dnes, ci to nebol nejaky falosny duch a ciarka je zase, ale rovnaka ako vcera. Tie testy s ciarkami boli z roznych baleni, ciarka je rovnako hruba ako ta kontrolna, len este nie taka ruzova...ta neistota ma znici 😒 o priznakoch sa mi pisat nechce, kedze ich doverne poznam z predchazajucich tehotestiev (boli tri, jeden potrat), kedze beriem HAK myslim ze to bude falosny poplach 😀
KOčice prpájam link na novú skupinku HELIOS MARTIN pre kočky kt. sa chystaju bud na zákrok tera v najblizsich mesiacoch alebo na prvu navstebu...tesim sa na vas https://www.modrykonik.sk/group/6806/
@vanillaskyy mozes byt aj pocas HAK tehotna nepodcenuj to
@bandikovajana ano viem 🙂 msiace dozadu sa mi stalo bezne ze som zabudla na tabletku, dokonca raz sa mi stalo ze som zabudla 3 tabletky, zacali sme podnikat a chodili sme domov strasne unaveni, ze som uplne zabudla.
Zaujimave, ze tento mesiac som nevynechala ani jednu 😀 😀 😀 uz som si slubila, ze si dam pripomienku pokial nebudem tehotna 😅
Snazilka - august 2014. Uvidime ci sa to podarilo 😉
@vanillaskyy ja som mala na mobile budik nadstaveny 😀
dievcata a uz skusate aj testovat?
@vanillaskyy mne meska 2 tyzdne a test mi nic neukazal tak neviem co si mam mysliet
ja som pri prvom tehu testovala po tyzdni, druhe si nepamatam, nedopadlo dobre a tretie v den meskania a uz bola viditelna ciarocka...ja sa tehu dost bojim, lebo vsetky tehu som mala vysoko rizikove, syn sa narodil so zazrakom, druhe som potratila a az tretie bolo v poriadku...
Ahojte. Takze mrcha hnusna prisla. Takze sa citim ubolene a sklamane.
mne dorazila svinucha v sobotu rano,... hovorim tomu mojmu, ze zlatko, tak teda baranceka mat nebudeme... a on mi na to ze nevadi, tak si spravime inu rohatu potvoru (ak to klapne teraz tak bude byk ako ja) 🙂))))
@bandikovajana to som velmi zvedava čo doky povie.
@vlasko0903 ja tiez neviem ci ma aj slak netrafi do 4.9 lebo aj by som cvicila ale bojim sa ze co ak nahodou sa zadarilo
@bandikovajana ja by som to tiež neriskovala a radšej s cvičením počkala.
a kedy si robila naposledy test ?
@heregova jasne, že ano. 😀
@vlasko0903 🙂))))))) skoro som ráno odpadla, neverím stále
@heregova teraz len nech silnie 😀
@vlasko0903 dúfam, že bude🙂 v nedeľu tam skoro nič nebolo vidieť🙂ďalší si urobím vo štvrtok, na deň MS..a ak bude čiarka stále, objednám sa🙂
@heregova ja by som chcela íst na začiatku 7 tt. to by mohlo byt vidieť aj srdiečko.
@vlasko0903 mne moj gyndos povedal, ze ak mi budu meskat, mam hned volat a dojst...on je totizto taky dost starostlivy a hrozne prijemny...
@vlasko0903 tuto nedelu som skusala a nic neukazal :(
@bandikovajana no šanca stale je. Ako som čítala, tak niekedy neukázal test nič aj niekolko týždnov.

@luminuska zmeň čím skôr podľa mňa... nežijem v BA takže lekára Ti neporadím, ale NAJ bude keď sa zadarí a budeš mať už ku komu ísť...