icon

Snažilky júl - august 2014

majuska7979
9. júl 2014

vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

adrika91
20. aug 2014

@nynyky júúj to je škoda 😔 aj mne to tak robí ale skôr mi meškáva tak som zvedavá či tento mesiac dorazí načas ...

vlasko0903
20. aug 2014

@adrika91 to nič neznamena. ani ja som tento krat nemala pred ms druhu čiarku, ale ked mi meškala 4 dni tak sa objavila. Medzi tým som netestovala lebo som bola na dovolenke a nemala som testy. 😀

vlasko0903
20. aug 2014

@nynyky pri prvom som pila alchemilkový čaj. Skušala si ?

bandikovajana
20. aug 2014

@vlasko0903 ja som si nasadila ten caj alchemilkovy lebo som citala ze to spusti a napravy cyklus ale potom som tu niekde citala ze ak som nahodou tehotna tak by som ho nemala pit ze to sa pije iba pocas mrchy a tak 2 tyzdne po a potom ze sa nepije a zase az ked pride mrcha

vlasko0903
20. aug 2014

@bandikovajana myslím, že sa pije do ovulky a potom zas prvý den ms.

monicka9
20. aug 2014

@adrika91 ja som v pohode ja som aj tie potraty v 5-6tt brala tak ze vsetko na svete ma svoje opodstatnenie ono to tak malo byt. Malo som aj potrat v 9tt lebo nebilo srdiečko bábätku tak som musela na kyretaž. Ja som človek velmi pozitivny co sa nevzdava, a viem ze vsetko je tak ako ma byt. Ak mi je sudene ďalšie babatko tak proste príde v správny čas a nič nesilim len VERÍM, SNIVAM a PRAJEM SI ze budem mat este 1-2deticky😊 tebe velmi držím palceky aby si otehotnela a porodila krásne,zdrave,tvoje prvorodene vonave babatko🍀🍀🍀

adrika91
20. aug 2014

@vlasko0903 mňa vždy pred ms tak 3 dni bolia prsia ale tento mesiac vôbec nebolia . Včera som si kúpila alchemilkový čaj sypaný a hneď večer som si jeden urobila a vypila , vôbec som netušila že to sa pije od ms po ovuláciu ...videla som na čajíku napísané pomáha otehotnieť tak som neváhala . ak by som bola tehotná môže to bábätku uškodiť ? a kúpila som si aj ženský čaj sáčkový z lekárne a akurát ho pijem aj ten nie je vhodný piť ? ďakujem za rady a tiež som si dokúpila B-komplex jednu tabletku denne ...kyselinu listovú nepríjimam v tabletkovej forme len v zelenine ( šalátoch )...

adrika91
20. aug 2014

@monicka9 ďakujem veľmi mooc ...krásne si to napísala ....babka zvykne hovoriť bez božieho požehnania , márne naše namáhania 🙂 je super vedieť že ešte stále sa nájdu tak pozitívny ľudia, ktorý sa nevzdávajú ako si TY ... 😉

vlasko0903
20. aug 2014

@adrika91 neboj neuškodí mu. Len asi by som ho znova začala piť až ked dorazí ms, čo hádam nedorazí. Čo sa týka byliniek, tak to radšej opratrne. Čo sa týka vitamínov ja užívam calibrum babyplan ( obsahuje aj kysleinu listovú. ) No samozrejme sa aj v tomto názory líšia. Myslím ohladom užívania.

adrika91
20. aug 2014

@vlasko0903 oki tak počkam na ms a potom znova začnem piť ....toto užívaš ? http://www.docsimon.sk/tovar/calibrum-babyplan-... je nato naozaj akcia ake máš balenie 30 či 60 tbl ? žeby som si to aj ja objednala ? 🙂

nynyky
20. aug 2014

@vlasko0903 ano skusala pila som ho 3 mes po potrate stale. Ale asi aj teraz zacnem ho pit

adrika91
20. aug 2014

@vlasko0903 taaak a už som si to aj ja objednala calibrum babyplan jedno balenie 30tbl na skúšku 🙂 som zvedavá ...už len čakať kedy to príde

vlasko0903
20. aug 2014

@adrika91 ano toto. Užívala som ich aj pri prvom tehu. Ja mam 30 tabliet, ale to je na mesiac. Každy den jednu tabletku. Užívaju sa 3 mesiace. Ja som si cih kupila v lekarni, ale cenu si nepamatam.

vlasko0903
20. aug 2014

@nynyky môžno pomôže 😀

adrika91
20. aug 2014

@vlasko0903 a keby som využivala len toto jedno balenie a dalšie už nie to by bola chyba ?

vlasko0903
20. aug 2014

@adrika91 ako že by si ho užívala mesiac či dva a potom nie ? tak si myslela ?

adrika91
20. aug 2014

@vlasko0903 ano prestne tak som myslela že napriklad nie cele 3 mesiace

vlasko0903
20. aug 2014

@adrika91 určite ti nemôže nikto povedať, že sa tvojmu bábatko niečo stane. Určite ale treba zabezpečit aby malo tvoje telo dostatok kyseliny listovej. Tá sa nachádza aj tých tabletkách. Samozrejme aj roznej zelenine a iných potravinách. Študie poukazu na to, že dostatok kyseliny listovej počas prvých 3 mesiacov pomáha predchádzaniu rôznych vrodených chorôb. Je len na tebe akou formou ju budeš prímat.

adrika91
20. aug 2014

@vlasko0903 ja skúsim tie tbl. ako aj ty ... urobím všetko preto aby malo dostatok týchto látok nech sa udrží a neodíde a nech všetko dobre dopadne....ale sú ženy čo neberú nič a všetko je v poriadku aj nadmerná konzumácia vitamínou može uškodiť ... ja som brala duphaston dva mesiace to mi doktor predpisal po douživaní mi už dalšie nepredpísal povedal necháme to na prírodu že ak sa do roka nepodarí otehotnieť tak mám prísť a že sa to bude riešiť ...manžel chce ísť tento piatok na spermiogram tak zase budeme o niečo múdrejši 😀

vlasko0903
20. aug 2014

@adrika91 to mas pravdu niekto neberie nič a všetko je v poriadku. Ale som velmi zvedava na manželíka. Nemá z toho starch ?

adrika91
20. aug 2014

@vlasko0903 on sám to navrhol chce tam ísť je veľmi zvedavý na počet spermií a tak tiež tvar ...už sa to blíži ...tu v PB to robia na počkanie nejakých 15 eur hovorila sestrička len neviem či ho vezmú v piatok uvidíme či bude vyhovovať sexuálna abstinencia tu na nete píšu 4-5 dní niekde aj tri ale neviem ona spomínala že 7 dní ... ale ak by sa do piatku ukázala slabá čiarka možno by tam už ani nemusel ísť 😀 ale ako ho poznám aj keby boli dve čiarky asi by išiel nech vieme načom sme kde je problém ... aj ked moj gynekolog tento spermiogram navrhoval až po roku snažilkovania 🙂 mi nechceme strácať čas

ckatka
20. aug 2014

tak, manzel bol dnes na spermiograme a dopadlo to dost zle :( tak ja sa mozem darmo vytesovat z ovulacie, ked ma nema co oplodnit :(((

adrika91
20. aug 2014

@ckatka ahoj a čo mu zistili ?

ckatka
20. aug 2014

@adrika91 ze ich ma strasne malo a aj tie co ma sa malo pohybuju... presne cisla neviem papier som este nevidela... jemu to nezistili, on to robil u seba v ambulancii (urologickej) 🙂

adrika91
20. aug 2014

@ckatka tvoj manžel je urológ ? aha a ako dlho sa už pokúšate o mimčo ?

vlasko0903
20. aug 2014

@adrika91 a kolko sa už snažíte ?

vlasko0903
20. aug 2014

@ckatka a aky je taraz plan ?

adrika91
20. aug 2014

@vlasko0903 od mája tohto roku 😕

ckatka
20. aug 2014

@adrika91 hej, je. No, nejako intenzivne sa nepokusame, ale bolo nam divne ze po 1.5 roku bez antikoncepcie ani len naznak ze by som mohla byt tehotna. Akoze nie vzdy sme sa trafili do plodneho obdobia,...ale aj tak... :(

ckatka
20. aug 2014

@vlasko0903 neviem... pridem domov, kukneme papiere a spravime bojovu poradu. Ono - nejake spermie tam su, takze priechodnost je, akurat treba zlepsit ich stav a pohyblivost. Na mojalekaren som uz objednala nejake vitaminy a mineraly, zinok, selen, zensen... asi za 20E. Nechcem to riesit hned centrom, lebo tam nas hned dotlacia do IVF a sme vybaveni. A 1000e zbytocnych ozaj nemam ked sa to da riesit inak...