icon

Snažilky júl - august 2014

majuska7979
9. júl 2014

vsetky snazilky sup sem...toto bude nas plodny mesiac 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 aby nam to uz vyslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krasne dlhe, slenecne, letne veceri,,,vypiname TV a robime to, co robili nasi stary rodicia ked nemali TV ;) vela stastia vsetkym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

majuska7979
autor
9. júl 2014

@luciferik9 joj moja u gyndy som vzdy len co letime na svk..cize co pol roka ak nie castejsie 😠 😠 😠 a vzdy je vse v najlepsiom poriadku 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

luciferik9
9. júl 2014

@majuska7979 a bazálnu teplotu si meriaš?

majuska7979
autor
9. júl 2014

@luciferik9 aha a ako sa u teba prejavuje to pco?????????? lebo ja mam cyklus plus minus pravidelny od 28 dni do 33.. ale teraz ako pijem cajiky 28dc...

luciferik9
9. júl 2014

@majuska7979 a taaaak a partner je OK? veľmi veľa robí aj psychika. viem podľa seba. Ale teraz som na mimino úplne aj psychicky pripravená tak verím že to už konečne príde.

majuska7979
autor
9. júl 2014

@luciferik9 joj moja nemam na to cas....ver mi ze to nieje nic premna meranie..kedysi som skusala ked som sa snazila o prve ale teraz uz nie

majuska7979
autor
9. júl 2014

@luciferik9 no ziadne testy mm este nerobil...ale ak sa podaril prvy to asi nebude problem spermio...nemyslim a este berie rozne vitaminy

luciferik9
9. júl 2014

@majuska7979 PCO - dlhé cykli (40-50 dní) a veľa malých folikulov ktoré nerastú a nepraskajú. ale uvidím čo so mnou narobí ten inofolic.. za cca 11 dní idem na sono. Keď ti doktor povedal že si ok tak PCO isto nemáš a aj máš cykli akurat. čo ja by za to dala aby som mala 28 dní.

majuska7979
autor
9. júl 2014

@luciferik9 joj to co potom mam?????????? baby viete?????????????

majuska7979
autor
9. júl 2014

@luciferik9 tak asi tie nepriechodne vajecniky???????? to asi potom sedi na mna ????

1234lubka
9. júl 2014

@luciferik9 ty koki ty si jak ja prdd otehu oresne do bodky moja vyska vaha...teraz mam 66...nie az take strasne.. no myslim zepomohli...inak to jak zistim tu sliznicuci je nizko ci vysoko? Vies to bejak popisat?....jam od ovu(tipujem len kedy bola) lepkavy hluen...nie vela ale natahuje sa....uz som dnes myslela ze je prec ale zase tam je....nie vela ale je tam....

luciferik9
9. júl 2014

@majuska7979 fúúú ťažko diagnostikovať ked hovoríš žeby si mala byť OK.

1234lubka
9. júl 2014

@majuska7979 podla mna to moze bytto...kamodke to zistili...bola nalaparodkopii a uz myslim ze je ok...vhlapec uzma 4r....potom bola este raz tehu min rok ale....nenechali.....

luciferik9
9. júl 2014

@1234lubka no bodajby som aj ja oťarchavela a zopár kilov pribrala 🙂 veľkosť sliznice podľa sona na ktoré chodím okolo 11-13 dňa cyklu. a to či je hore či dole to neviem nikdy odhadnúť. Ja som mala taký hlien ako popisuješ naposledy presne v júli 2013 a od vtedy aj pochybujem či vôbec ovu bola ☹

luciferik9
9. júl 2014

inak ako často sa snažíte??? u nas je to každý druhý deň a už mi to tečie ušami. 😀 😀 😀 😀 😀

majuska7979
autor
9. júl 2014

@luciferik9
@1234lubka a ako sa prejavuju nepriechodne vajecniky???? tak to budem asi ja 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 laparoskopia ty kokso...skusim to nejako tymi cajikmi a ak nic to koncom roka sa ide do dr..leto si idem este uzivat necham to na zimu 😅 😅 😅

majuska7979
autor
9. júl 2014

@luciferik9 joj moja ze ako casto sa snazime 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no my to mame raz za rusky rok ...ale nie smejem sa mm po operacii chrbtice takze moc negymnatikujeme...ale tento mesiac troska bolo 😀 😀 😀 😀 😀 uz sa citil lepsie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

siska765
9. júl 2014

@luciferik9 ovu je aj bez hlienu,som toho prikladom

1234lubka
9. júl 2014

@luciferik9 hehnejak extra to neprehaname...neviem kedy mam ovulu len tipujem...naposledy mabolel vsjecnik s bi prsia citluvejsie...aj hluen sj krcok mohol byt....tak...ale zeby sme tonejakprehanali tonie...to velmi neuznavam...ked myslim ze ide ovula tak asi tri 4razy za tyzden...mozno... 😀

1234lubka
9. júl 2014

@majuska7979 myslim ze nijsk sa neprejavuju...ze nemozes otehu???

majuska7979
autor
9. júl 2014

@1234lubka to bude moj pripad baby.... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 a uz sa mi to nepaci...keby tie spermijky boli ako votrelci by si to tam prehrizli celu cestu k jajku 😠 😠 😠

majuska7979
autor
9. júl 2014

baby obedik urobeny...kuracie rezne...zemiacky a do toho salatik s cesar omackou hmmmmmmmmmmmmmmmmm ...................uz aby boli ty moji chlapi doma 😀 😀 😀 😀

1234lubka
9. júl 2014

@majuska7979 ja dnes plnena paprika bez papriky 😀 😀 len gulky 😀 😀 😀 😀

1234lubka
9. júl 2014

@majuska7979 skzs sa opytat gyn

1234lubka
9. júl 2014

juuj aky je ten moj chlapcek uz velky....akoby tobolo vcera co sme prisli zporodnice 🙂

majuska7979
autor
9. júl 2014

@1234lubka ale uz je velky...ja viem cas leti:(

1234lubka
9. júl 2014

@majuska7979 lepsie leti s nim ako bez neho 🙂

darinka.b
9. júl 2014

ahojte baby pripajam sa k vam od jula snazilkujeme o druhe baby. som 14DC - najlepsi cas na snazenie. dufam ze nam to vsetkym skoro vyjde. 🙂 🙂 🙂

anitu
9. júl 2014

Caute baby.Pripajam sa.No cakam.dnes som 29.dc.menzes mam nepravidelny.asi 4-5dni ma troska bolia prsia,malinko mam aj zvacsene.myslim,ze mam aj tvrdsie podbrusko,som citlvejsia,po ovulacii aj tyzden my bolo zle od zaludka,krize bolia,a dnes uz casto mocim mi to uz leze na nervy.No niektore su aj pmsJaj,a veelmi ma bolel zub,dnes uz skoro preslo.Potom som citala ze mozu boliet zuby na zaciatku.Zajtra spravim test,ale s nepravidepnymi cyklami,neviem ci ukaze.keby...... 😖 Bodaj by boli dve ciarky 😲 to by som sa prekvapila 😲

orieskova
9. júl 2014

@anitu drziiim palce..

monica2812
9. júl 2014

Ahojte zienky , chcela by som od Vas radu !!!! snazime sa o babo , mam nepravidelny cyklus , a manzel tiez nema najlepsie ani najhorsie vysledky zo s SPG , snazime sa 1 rok a beriem dupahston , mam to na 3 MESIACE .prvy mesiac zamnou ale zatial sa nepodarilo, myslite ze budem moc mat niekedy v buducnosti deti ??? som z toho zufala
Dakujem vopred za niejaku radu