icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

zaira1407
29. nov 2013

@zuzicek88 ahoj jasne aspon tu nebudeme take same 😉

@lubka1983 hmm...podla toho ako ti zmeny vadili doteraz
.... ja som nocne nemala moc v laske 😲
.... a o aku pracu konkretne ide ? najlepsie by bolo asi poradit sa s lekarom .

baby ja som strasne nervozna ,nervoznejsia ako pre statnicami ☹

lubka1983
29. nov 2013

@zaira1407 ahoj.tak nocny spanok nadovsetko....robim v automobilke stale stojim...

luckalucka83
29. nov 2013

@zaira1407
mne test ukazal dve ciarky myslim uz na 21 dc, na 10 dpo, na 9 dpo som robila poobede a presvedcila som samu seba, ze tam vidim ducha 🙂

zaira1407
29. nov 2013

@luckalucka83 ja som si dnes robila lebo som nevydrzala a nic tam nebolo ale som si dala aj okuliare ci dobre vidim 😀 ☹ ...lenze neviem kedy som mala ovulku ale ratam ze asi 18.11 no nic tam nebolo ...

samozrejme sa pozorujem -to sa neda ze sa nebudem ...priznaky mam ,no len neviem ci to je pred menstruacny syndrom alebo tehu ...takto je to tazko posudit ked uz som tehu bola ...striedavo ma bolia prsia , zily mam ze by ich aj slepy videl a bolest citim skor taku ako ked som kojila a stlae tam bolo vela mlieka a divne mi je ze asi tak na taky 5 den od ovulky ak bola 18-19 som mala taky hlienovity vytok a stale pretrvava trosku ....a dnes som bola paf ...malej som pustila spievankovo a po usi som zakryta pocuvala s nou 😵 ....
jaj na nervy .... dufam ze nebudem sklamana znova 😔
sorry ze vam tu vypisujem ale ako kazdy mesiac nemam sa komu vyzalovat MM a snazilkovanie je uzavreta debata 🤐

matazo
30. nov 2013

@zuzicek88 ahoj, pridaj sa k nám 🙂 všetky čakáme na vianočný darček, tak uvidíme, snad si za pár dní budeme gratulovať 😀 😀 😀 😀

zaira1407
30. nov 2013

už sa to spúšťa 😔

matazo
1. dec 2013

ahojte kočky, tak ja očakávam ovulku v priebehu tohto týždňa dúfam, že bude. lebo teda minulý mesiac asi vôbec nebola. takže moja posledná šanca v tomto roku 😀 😀

@zaira1407 naozaj sa spúšta? ved si písala, že sú aj príznaky, možno predsa nepríde.........

zuzicek88
1. dec 2013

@matazo verim ze ano

zaira1407
1. dec 2013

🙂 Ahojte....

mrcha dorazila o dva dni skor ...co znamena ze este // mozem najst na silvestra 😀 ....a som sa rozhodla ze ovulku ratat nebudem ale teraz ma napadlo (....trupka som) ze jasne ze bude 13teho ... ved dnes je 1.12 ...jaj mala by som byt z toho asi nejaka smutna ale asi ten tam hore vie preco je to tak ... kazdopadne idem na preventivku a uvidime co povie doky , ja mu verim a necham to na neho ci to zacne nejako riesit ...inak som brala tento mesiac femibion tak som myslela ze snad ...aj pri Lucke som brala a vtedy to vyslo na prvykrat intenzivneho snazilkovania....

drzte sa maminky .......aj buduce maminky raz nam to vide verim tomu 🙂

matazo
6. dec 2013

čaute kočky, tak u mna to vyzerá, že ovulka bola 3.12., zatial som nejak extra vysoko nestúpla, tak sa nechám prekvapiť, ale snad to ešte príde. snažili sme sa, tak som zvedavá....🙂
a čo vy, ako vám to ide, nejaké novinky????

zaira1407
6. dec 2013

@matazo akurat som chcele napisat ci som tu uz zostala len sama 😲 .... a mi mame zatial "volno" 😝
v pondelok idem na preventivku . uvidime co potom 😕

@matazo ako dlho sa snazite ?

matazo
6. dec 2013

@zaira1407 my sa snažíme už od apríla, najprv sme to brali, že ked príde tak príde a od septembra som začala merať BT, minulý mesiac dokonca ovulka ani nebola, cykly dlhé, tak ked to nevyjde, chcem isť v januári na kontrolu, pre istotu... no dúfam, že to už vyjde... 😀 😀 😀 😀

zaira1407
6. dec 2013

@matazo hmm... my snazilkujme od jula . A kramy si mavala normalne ked si este nemavala ovulku?

matazo
6. dec 2013

@zaira1407 MS prišla, ale cykly boli 32-39 dní, v septembri ovulka bola, ale netrafili sme sa, bol to 39 dnový cyklus - no strašne dlhý, teraz bol 33dnový a bol bez ovulky - aspoň podla teplôt, teraz som 20DC a FF ukazuje 3DPO, tak dúfam, že už to pôjde len hore a tam to zostane 😀 😀 😀 a ty ideš bežne na preventívku, alebo tiež riešite niečo?

zaira1407
6. dec 2013

@matazo idem na preventivku a ked som bola tak pred troma mesiacmi ( stale ma bolieval spodok brucha) tak povedal ze ak to do decembra nevide tak to zacneme riesit ...tak uvidim co povie . Inak ja teraz dostavam menzes skor cca na 26 den ... a to uz dva dni pred tym mam take spinenie 😨 neviem co to ....
ovu testy som skusala raz ale bola som z toho zmatena ,tak som to nechala tak a BT nemeriam ...neviem ci by to malo vyznam ked sa budim k malej ona este v noci byva hore .
Inak si myslim ze strasne vela robi " aj " psychika ...ale tak zdravotny stav je treba vediet podla mna v prvom rade ...rozmyslala som aj nad tym inofolikom ale neviem ci mam dat tych 25€ alebo mi doki nieco poradi .... 😒

matazo
7. dec 2013

@zaira1407 tak mne dnes ovulku zrušilo, asi ešte nebola, no uvidíme čo z toho vznikne...ty to máš tiež zaujímavé, ale mávaš aspoň ovulku. neviem, čo je so mnou, ale ak z toho nič nebude, určite idem po novom roku d kokimu 😒 😒 psychika určite robí vela, snažím sa to neriešiť, ale čím viac to sledujem, tým viac zisťujem, že moje telo asi nefunguje ako má. už rok neberiem antiku a stále je to všelijaké 😢 brala som ju 8 rokov ☹ ☹ ☹

zaira1407
7. dec 2013

@matazo no ja to mam v poslednej dobe take zvlastne .... asi odvtedy ako som sa s mm rozpravala ze by sme mohli skusit druhe ... po porode som dostala po 8 mesiacoch a kojila som potom este 5 mesiacov ani som si neuvedomovala ci je to ok alebo nie ...problemy som nikdy nemala , tak to pripisujem skor tomu, ze u mna to je asi ta psychika ......velmi davno asi tak pred 5 rokmi som brala HAK 2 roky potom pred otehu som rok vysadila aby sa organizmus prisposobil a nemala som problem snazit sme sa zacali cca asi po 1,5 roku odvtedy som uz nebrala nic ale viem ze vtedy som mala cystu na pravom vajecniku asi 3cm a to mi meskal menzes 19 dni po vyvolavacke mi nabehol a cyklus bol potom normalny...doki hovoril ze to sa stava po antikoncepcii - najma vtedy byvaju cysty .....
8rokov je dlha doba .... a najma tu chemiu do seba davat 😝 ...ale ja som to tiez brala ...ale uz nebudem (myslim)
ja uz asi 3mesiace pijem tu alchemilku ale akosi nic ..... snad to raz vide

matazo
7. dec 2013

ja som si alchemilku teraz kupila, že ju začnem brať, ak to nevyjde....ale obávam sa, že to nevyjde a budem musieť k dokimu, bojím sa, že to bude komplikovanejšie ako som si myslela 😒 😒 😒 😒 ale verím aj v zázraky, tak by sa mohol stať jeden 😀 😀 😀
ty si antiku nebrala dlho, ja 8 rokov, to je strašne dlho, len sa čudujem, že ani po roku moje telo nefunguje akoby malo 😖 😖 pravda je, že na kontrole som nebola už dlho, trochu som to zanedbala, tak som zvedavá čo bude....

zaira1407
11. dec 2013

@luckalucka83
@skorvankova
@cathuska

uz mate bruska ? 🙂

cathuska
11. dec 2013

@zaira1407 ano moja. Uz bruska vykukuju🙂.
Zajtra zacinam 13 tyzden tehu🙂

kika691
11. dec 2013

@matazo ahojky som tu nova tiez sa snazime cca od leta..a nic...brala som dost dlho antikoncepciu , pred rokom ju vysadila aby som sa kustik precistila a tento mesiac na preventivke mi povedala gynekologicka ze antikoncepciou mi "zleniveli vajecniky"....takze o týžden folikulomtria...keby clovek vedel tak by ju ani nikdy nebral...

cathuska
11. dec 2013

@zaira1407 moja bolo to cca 6 dni pred ocakavanou MS🙂 ten duch....

cathuska
11. dec 2013

Drzim vam prsty snazilky nech mate vianocny darcek v brusku🙂

matazo
11. dec 2013

@kika691 ahoj, no uvidím ako ja dopadnem...ako som písala, počkám do januára ........ ono je to také, že človek asi neuverí, kým to tak nie je ako všetci hovoria....že je to zlááááá vec 🙂 ked budem mať niečo nové, dám vedieť 🙂

zaira1407
13. dec 2013

@kika691 ahoj ...niekto k nam pribudol aspon tu nebudeme take same 🙂 ...a v januari zakladame novu temu .... ze tehulky 2014 😉

kika691
14. dec 2013

@zaira1407 ja v to verim,ze buduci rok sa uz zadari.

skorvankova
14. dec 2013

@zaira1407 ano mojka, už mám bruško celkom rýchlo to pri druhom rastie 😉 A ty ako?

zaira1407
14. dec 2013

@skorvankova my po starom .... zatial nic nove 😔 ....preventivka za mnou ,doky povedal ze snazit sa dalej ...ze to sa stava ze sa nie stale podari hned ze sa nemam bat , ze ked tam jeden drobec je ze to je dobre ...ze mam byt trpezliva ...sa mu lahko hovori 😝 😀 .... ovulku mavam zrejme 13DC lebo mam skrateny cyklus na 26 dni a ta bola zrejme vcera lebo ma bolelo vajo 🙂 ...tak uvidime ...kramy by som mala mat 26 - 28.12 uz ani sama neviem kazdy cyklus inak

matazo
15. dec 2013

@zaira1407 @kika691 baby, vyzerá to, že idem s vami.... moje telo šalie, čím dalej tým viac a myslím, že to ešte poriadne potrvá, kým sa niekam dopracujem 😀 😀

kika691
15. dec 2013

@matazo treba len verit, a hlavne nekontrolovat sa...mne už z toho prepinalo neskutocne...a teraz neriesim ani ovulaciu ani nejaky hlien proste nic...najviac sa mi pacilo ked sa ma lekarka opytala ci si meriam bazalnu teplotu a ci robim ovu testy...a ja ze nie a ani netusim ako to funguje...tak na mna kukala že ako je to možne...že ked sa snažime tak by som mala....ale ja na take veci nie som...uvidime co mi povie v utorok ..ci mam dobre folikuly ci nie