Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@bocianoviny ďakujem, teším sa už teraz 😉
@bocianoviny program bude brutus no ešte skúsim prehodt tie aktivity :(
@sofi88 my ked sme sa snazili pri prvom tiez som nakoniec odchadzala s diagnozou polycysticke vajecniky. pne to porusila ta hak. kazdy ma inu citlivost. kamosky uzivali dlhe roky a po vysadeni vsetko v pohode ja nejake tri roky a potom bolo zle nedobre.
ja som pila alchemilku, uzivala gynex, ale nakoniec to aj tak skoncilo tym ze som musela uzivat metformin a otehotnela som az po clostilbegyde ale teda hned na prvy sup. trvalo to cele nieco vyse roka. ale teda uz predtym som hak vysadila a videla ze je zle nedobre. lekarovi som povedala źe sa snazime uz 2 roky aby so mnou zacal nieco robit a dobre som spravila lebo keby nezacal vtedy konat dnes by sme maleho urcite nemali lebo liecby trvala rok potom som otehotnela a manzelovi nasli zhuby nador semennika. takze sme to stihli fakt na tesno.
drzim palce nech to ide rychlo u vas
@pralinka25 vela si si toho prezila snad uz bude vsetko iba dobre u vas
@pralinka25 dakujem ti velmi pekne, je mi luto s tou diagnozou, ale asponze ste to stihli 🙂 snad to pojde aj nam rychlo, tiez mi povedala, ze to vyzera na PCO... tak dufam, ze s tym nebude vela balamuty ☹
@sofi88 neboj vsetko je riesitelne len treba obcas lekarov trosku popohnat. ale poznam dievcata co otehotneli s pco v pohode. ale moze to byt u teba len prechodny stav po tej hak.
@pralinka25 tak dufam, ze to bude tak.. nechcem mat problemy s otehotnenim ☹ bola by som velmi sklamana, po babatku tuzim uz velmi dlho...
@sofi88 drzim palce pozitivne myslenie je zaklad uspechu 🙂
ahojte baby, aj my sme teraz začali snažilkovať, beriem calibrum babyplan.....je to vitamin pre tehotné a ženy plánujúce tehotenstvo, máte s tým niektorá skúsenosť????dakujem za každú odpoved.
@cemmimi ja som to tiez uzivala pri snazeni o prve spolu s kyselinou listovou. zalezi aku skusenost mas na mysli
Baby listovku si príďte zobrať na Turné plodnosti. Mimochodom, aj na tie pco a iné veci sa môžete spýtať embryologičky z najmodernejšie vybaveného centra v Brne (je to Slovenka) a o tých vitamínoch (pretože niektoré môžu byť aj nebezpečné, kvôli A-čku a tak) sa tiež môžete informovať u nás. calibrum trocha vzdalo trendy a vývoj ale sú ďalšie, dokonca aj úplná novinka, profertilný prípravok na vajíčka a výstelku maternice. Ešte sa nepredáva, ale hovoriť o ňom už budeme, je to veľká novinka a na rozdiel od vitamínov v teho, je tento zatiaľ jediný (aj keď to nie je práve dobre), ale hlavne, že už niečo je. A pokojne priveďte aj kamošky, budeme sa rozprávať o tom, či sú dôležitejšie biopotraviny alebo biokozmetika, čo by to malo stáť (a u nás stojí trikrát toľko ako by malo), aké nové lieky (o ktorých vám u nás zatiaľ nikto nepovie) sú na IVF stimuláciu a tak.... https://www.facebook.com/events/258605970943810/ alebo www.bocianoviny.sk
@bocianoviny ja si ozaj asi vybavím volno na ten den 🙂
Ahojik kočena moc na to nemyslete kdyby se náhodou někomu podařil klucina dejte vědět předá bych oblečko za symbolickou kacku
tak uz máme doma aj ovu testy tak uvidíme 🙂
no mne prave skoncila ms tak tento mesiac na to ideme 🙂 som zvedava ako to pojde zatial som optimista aj ked ... zrnka pochybnosti su 😀
Ak by ste nestíhali na Turné plodnosti zajtra v Bratislave časť na námestí, nevadí, dôležité je, aby ste sa dostavili potom do Primaciálneho paláca o 17.00. Aj v ostatných mestách je tá druhá časť dôležitejšia.
@bocianoviny skoda, ze nie ste v Trencine :(
@pralinka25 ja idem v pondelok na vysledky ale očakávam, že aj my ideme o tyzden nato 🙂
@inngrid ahoj co je nove? Vysledky budu coskoro ako vidim 🙂 drzim prsty
ahojte zienky, chcem sa vas opytat..mate niektora skusenosti s ovulacnym mikroskopom??? vidim, ze ho maju teraz v akcii za 12€, tak by som rada vedela vas nazor... 🙂
@lienka2407 ved ešte 6x sa vyspím, ale inak uz som pripravená papkam listofku, mm dávam sem tam vitamin E, a ja uz som si zadovázila aj ovu testy takže som pripravená 🙂 a ty čo ako pokračujjú prípravy všetko pripravené? či uz začinaš mat predsvadobný stresik ? 🙂
Ahpjte tak mrcha dorazila ide sa do dalsieho kola
Ahojte baby 🙂
Pridávam sa ku Vám..My sa začíname snažit od tohto mesiaca. Držím Vám palčeky 😉
🙂 Ahojte všetky snažilky , držím vsetkym palce, ja s manželom sa snažime už 3roky a nejako to neprichádza ☹ nestrácam nádej ved ako sa vraví nadej zomiera posledná 🙂

@lienka2407 30.6.