icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

sofi88
21. jún 2013

@lienka2407 30.6.

kapverdanka
21. jún 2013

@bocianoviny ďakujem, teším sa už teraz 😉

inngrid
21. jún 2013

@sofi88 tak to nevadí hlavne, ze uz môzete snazilkovat 🙂

inngrid
21. jún 2013

@hruskador ahoj kolko si brala HAK? a po vysadení menzes ok?

inngrid
21. jún 2013

@bocianoviny program bude brutus no ešte skúsim prehodt tie aktivity :(

inngrid
21. jún 2013

@sofi88 aj ja tak zmýšlam, my máme v oktorbren prvé vyročie

pralinka25
21. jún 2013

@sofi88 my ked sme sa snazili pri prvom tiez som nakoniec odchadzala s diagnozou polycysticke vajecniky. pne to porusila ta hak. kazdy ma inu citlivost. kamosky uzivali dlhe roky a po vysadeni vsetko v pohode ja nejake tri roky a potom bolo zle nedobre.
ja som pila alchemilku, uzivala gynex, ale nakoniec to aj tak skoncilo tym ze som musela uzivat metformin a otehotnela som az po clostilbegyde ale teda hned na prvy sup. trvalo to cele nieco vyse roka. ale teda uz predtym som hak vysadila a videla ze je zle nedobre. lekarovi som povedala źe sa snazime uz 2 roky aby so mnou zacal nieco robit a dobre som spravila lebo keby nezacal vtedy konat dnes by sme maleho urcite nemali lebo liecby trvala rok potom som otehotnela a manzelovi nasli zhuby nador semennika. takze sme to stihli fakt na tesno.

drzim palce nech to ide rychlo u vas

lienka2407
21. jún 2013

@pralinka25 vela si si toho prezila snad uz bude vsetko iba dobre u vas

sofi88
21. jún 2013

@pralinka25 dakujem ti velmi pekne, je mi luto s tou diagnozou, ale asponze ste to stihli 🙂 snad to pojde aj nam rychlo, tiez mi povedala, ze to vyzera na PCO... tak dufam, ze s tym nebude vela balamuty ☹

pralinka25
21. jún 2013

@sofi88 neboj vsetko je riesitelne len treba obcas lekarov trosku popohnat. ale poznam dievcata co otehotneli s pco v pohode. ale moze to byt u teba len prechodny stav po tej hak.

sofi88
21. jún 2013

@pralinka25 tak dufam, ze to bude tak.. nechcem mat problemy s otehotnenim ☹ bola by som velmi sklamana, po babatku tuzim uz velmi dlho...

pralinka25
21. jún 2013

@sofi88 drzim palce pozitivne myslenie je zaklad uspechu 🙂

cemmimi
22. jún 2013

ahojte baby, aj my sme teraz začali snažilkovať, beriem calibrum babyplan.....je to vitamin pre tehotné a ženy plánujúce tehotenstvo, máte s tým niektorá skúsenosť????dakujem za každú odpoved.

pralinka25
22. jún 2013

@cemmimi ja som to tiez uzivala pri snazeni o prve spolu s kyselinou listovou. zalezi aku skusenost mas na mysli

bocianoviny
23. jún 2013

Baby listovku si príďte zobrať na Turné plodnosti. Mimochodom, aj na tie pco a iné veci sa môžete spýtať embryologičky z najmodernejšie vybaveného centra v Brne (je to Slovenka) a o tých vitamínoch (pretože niektoré môžu byť aj nebezpečné, kvôli A-čku a tak) sa tiež môžete informovať u nás. calibrum trocha vzdalo trendy a vývoj ale sú ďalšie, dokonca aj úplná novinka, profertilný prípravok na vajíčka a výstelku maternice. Ešte sa nepredáva, ale hovoriť o ňom už budeme, je to veľká novinka a na rozdiel od vitamínov v teho, je tento zatiaľ jediný (aj keď to nie je práve dobre), ale hlavne, že už niečo je. A pokojne priveďte aj kamošky, budeme sa rozprávať o tom, či sú dôležitejšie biopotraviny alebo biokozmetika, čo by to malo stáť (a u nás stojí trikrát toľko ako by malo), aké nové lieky (o ktorých vám u nás zatiaľ nikto nepovie) sú na IVF stimuláciu a tak.... https://www.facebook.com/events/258605970943810/ alebo www.bocianoviny.sk

inngrid
23. jún 2013

@cemmimi ja nie ja mam femibion s tym postupním uvolnovaním kyseliny listovej 🙂

inngrid
23. jún 2013

@bocianoviny ja si ozaj asi vybavím volno na ten den 🙂

market26
23. jún 2013

Ahojik kočena moc na to nemyslete kdyby se náhodou někomu podařil klucina dejte vědět předá bych oblečko za symbolickou kacku

inngrid
24. jún 2013

tak uz máme doma aj ovu testy tak uvidíme 🙂

pralinka25
24. jún 2013

no mne prave skoncila ms tak tento mesiac na to ideme 🙂 som zvedava ako to pojde zatial som optimista aj ked ... zrnka pochybnosti su 😀

bocianoviny
24. jún 2013

Ak by ste nestíhali na Turné plodnosti zajtra v Bratislave časť na námestí, nevadí, dôležité je, aby ste sa dostavili potom do Primaciálneho paláca o 17.00. Aj v ostatných mestách je tá druhá časť dôležitejšia.

aduliak
24. jún 2013

@bocianoviny skoda, ze nie ste v Trencine :(

inngrid
25. jún 2013

@pralinka25 ja idem v pondelok na vysledky ale očakávam, že aj my ideme o tyzden nato 🙂

lienka2407
25. jún 2013

@inngrid ahoj co je nove? Vysledky budu coskoro ako vidim 🙂 drzim prsty

sofi88
25. jún 2013

ahojte zienky, chcem sa vas opytat..mate niektora skusenosti s ovulacnym mikroskopom??? vidim, ze ho maju teraz v akcii za 12€, tak by som rada vedela vas nazor... 🙂

inngrid
25. jún 2013

@lienka2407 ved ešte 6x sa vyspím, ale inak uz som pripravená papkam listofku, mm dávam sem tam vitamin E, a ja uz som si zadovázila aj ovu testy takže som pripravená 🙂 a ty čo ako pokračujjú prípravy všetko pripravené? či uz začinaš mat predsvadobný stresik ? 🙂

inngrid
25. jún 2013

@sofi88 fúúúúha to su mi novinky idem to gooogliť 🙂

petuska123
25. jún 2013

Ahpjte tak mrcha dorazila ide sa do dalsieho kola

lanadr
25. jún 2013

Ahojte baby 🙂
Pridávam sa ku Vám..My sa začíname snažit od tohto mesiaca. Držím Vám palčeky 😉

anusi
25. jún 2013

🙂 Ahojte všetky snažilky , držím vsetkym palce, ja s manželom sa snažime už 3roky a nejako to neprichádza ☹ nestrácam nádej ved ako sa vraví nadej zomiera posledná 🙂