Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@lienka2407 ahoj nie nie ja som tu na skok dovolenkujeme teraz ale pozerám tu pribudlo príspevkov budem čítat ked sa vrátim )
@55alexandra55 ja si myslim ze to mohlo byt zahniezdovanie 😉 nastava po 4-10 dnoch od oplodnenia, takze teoreticky ak si mala ovulku skor (sobota) a trafili ste sa, tak by to celkom sedelo na tie 4 dni 😀
Ahojte snazilky,tak my sa uz snazime od marca tohto roku,v juni sa nam zadarilo,no pred 6 dnami sme o nase babatko prisli 😢 strasna rana,co Vam poviem...som z toho uplne hotova,smutna,zdrvena.ale zivot ide dalej...musi,takze ak dovolite pridam sa k Vam "letnym" snazilkam.verim,ze budeme kazda jedna z nas coskoro tehulkami!manzel pracuje v zahranici,snazenie je tym trosku stazene,ale uvidime,snad nas ten bocian znovu navstivi 😉 drzim Vam palceky!prajem pekny,u niekoho urcite snazilkovsky vecer 😉
@jankaferancova ahoj, nám sa stalo to isté takže presne viem ako sa cítiš ☹ ale určite treba ísť ďalej a treba veriť že tento krát nám to už vide do krásneho konca 🙂 tak držím palce. Všetkým 🙂
@jankaferancova tak to mi je naozaj luto drzim palce pri snazilkovani
Ahojte babenky...MS som mala naposledy 6.6....mavam cyklus cca 32 az 35 dni...zatial nic,co myslite,kedy je cas na testik?A aky odporucate?
@jankaferancova: aj mne je to luto, nikomu by som take nepriala, ale hlavu hore ... vsetky tu pritomne Ti budeme drzat prsteky 😉
@tuli_tuli tak to mas este par dni cas na testik 🙂
Dobre no 🙂 aj keď ten môj ma už ťahal do lekárne 😉 trošku sa cítim "inak" ... ale beriem v úvahu, že snažilky si veľa vecí namýšľajú a sú nedočkavé, nespokojné ... @lienka2407: a asi koľko dní ? nebol by problém kúpiť testík, ale viem, žeby som nevydržala ... takže ho kúpim až neskôr 😀
@tuli_tuli ak mavas taky dlhy cyklus tak potom ti mrcha ma este len prist takze kludne pockaj este aspon 3 dni 🙂
@inngrid jaaj tak to si poriadne uzite dovolenku 🙂
@lienka2407: dobre, si milá, každopádne budem informovať čo a ako 🙂 len či to aj on vydrží ... :D
@tuli_tuli Ak vies presne, kedy si mala ovulku, tak si od toho dna pripocitaj 12-14 dni a potom mozes testovat. Ja mam napr. cyklus 35 dni, ale tento mesiac som mala ovulku az na 28 den (asi sa to posunulo kvoli spon. potratu), cize najskor by som mohla testovat az 42DC (keby som mala pocit, ze sa zadarilo). Ak nevies ako ovulka, tak by som pockala minimalne ked ti bude 1 den meskat. 🙂
@tuli_tuli
@lienka2407 dakujem baby moje.o vysledkoch snazenia vas budem urcite informovat 😉 dufam,ze nam bude tento krat stastie naklonene o nieco viac.aj ja vam drzim palce...vsetkym...nech si co najskor najdeme krasne // na testikoch
@kacatto: Ja som tu nová, už som aj písala, že nemám žiadne skúsenosti s "presnosťou" určenia ovulky, ani BT nemeriam ... proste zatiaľ nič ... som len na začiatku ... preto neviem presne kedy a čo ... je to prvý cyklus, kedy sme sa začali cielene snažiť ... tomu však predchádzala návšteva u gynekológa, či je všetko ok ... druhý mesiac beriem Femibion 800 (na odporúčanie lekára) ... a ovulku som sa snažila zistiť maximálne výpočtom na webe (podľa dĺžky trvania MS a dĺžky cyklu), plus som k tomu pridala fyzické prejavy (sem tam bodavá bolesť vaječníkov, mierna bolesť krížov a bruška) ... a neviem, vychádzalo mi to na 29.6. (teda aspoň myslím) ...čiže podľa Teba, vyčkať ešte aspoň tento týždeň ... 😉 oukej ... ak to nevyjde tento mesiac, pravdepodobne kúpim ovulačné testíky a ideme ďalej 😉
@jankaferancova: presne tak, sme s Tebou 😉
@tuli_tuli Urcite by som pockala kym ti bude meskat aspon 1 den. Ja som uz tolko testov ocikala, zo zaciatku som ako taka sprosta '5 dni po (moznom) oplodneni' ocikavala, a potom ako krava kazdy druhy den az kym dorazila hnusoba mrchata. Ale trochu to ide do penazi tak s tymto som sekla 😉 Naposledy co som testovala ked som bola tehotna, tak som mala taky ten 'pocit', a 10DPO mi nic nevyslo, 13DPO duch a 15DPO uz normalna ciarka. Cize aj z tejto skusenosti viem, ze aspon 1 den po ocakavanom menzese pockat a malo by sa to ukazat.
Tiez som tu relativne nova - doteraz som skor iba citala a 'nasavala' informacie - boze, ja som skoro nic nevedela predtym, iba ze existuju dake plodne dni, ale co s nimi dalej a kedy.. no trapka :D Tiez som si presla 'fazou' pocitania plodnych dni na nete a zistila som, ze to u mna moc nefunguje, lebo niekedy mam 30DC, inokedy 35DC, potom 42DC... Minule som si pocitala podla Jonasa na dakom webe (boli tam aj spatne mesiace) a vychadzali mi tie 'plodne' dni na mrchu akurat, tak neviem, podla coho pocitaju.. Ja si sledujem hlien, no a zatial som mala stastie, ze vzdy tesne pred ovulkou som bola u gynekologa na prehliadke, tak aj on mi povedal, ze o tolko a tolko dni sa snazte 🙂 drzim palce inac, by bolo super keby vam to na prvy sup vyslo 🙂 😉
Tak dneska uz pekne //, takze predsa len budeme styria 🙂
@tuli_tuli Juj, rozne testy som mala. Naposledy tieto: http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-... a som s nimi spokojna.
@jankaferancova je mi to velmi luto 😔
@zuzuliatko89 blahozelam 🙂 nech krasne rastiete a hlavne vela zdravicka celej rodinke 😉
@monilik dakujeme 🙂
@zuzuliatko89: Skvelá správa! Srdečne blahoželám 🙂 nech rastiete do krásy obaja 😉
@zuzuliatko89 to je uzasna sprava.Gratulujem z celeho srdca a hlavne davaj si na seba velky pozor!
@monilik moja citam,ze si to aj ty zazila ☹ ach jaj...vela stasticka prajem,nech sa co najskor zadari!
@zuzuliatko89 gratulujem a prajem prijemne tehulkovanie 🙂
@jankaferancova dakujem, verim ze aj vam to rychlo vyjde a tentokrat uz so stastnym koncom 🙂
veru je to dost deprimujuce, ale asi som to aj ja trosku prehnala. velmi som sa tesila. testy som robila uz pred prichodom ms a vyzera to tak ze testy sice boli pozitivne, ale babu sa nepodarilo dobre uhniezdit takze to skoncilo ako skoncilo. zaprisahala som sa ze testy uz nebudem robit a budem cakat na ms a doky mi povedal ze ked by ms meskala 10 dni ze mozem prist na krv a urobi mi teho test on z krvi aby to bolo 100%tne. uvidim, snad vydrzim cakat, lebo ani ta neistota asi nie je bohvie co... a hlavne to sklamanie ☹ ale asi to tak malo byt. vela zien mi povedalo - radsej nech odide takto skoro ako keby malo byt nieco v neporiadku... myslim ze je to pravda.
ale teraz uz ideme mysliet pozitivne a NEcakat na mrchu 😀

@erique12 len duch, zdal sa o nieco silnejsi, ale zasa iny druh testu...tak ja uz neviem 🙂 a vzdy si poviem, ze aspon jeden den vynecham a nebudem testovat... 😀 😀 😀 no nevadi, zajtra netestujem, nastastie ziadny test doma uz nemam 😀 uz aj muzovi na nervy leziem...vies co prsia ma bolia, v podbrusku citim bolest vajecniky...no ale unava ee...ale to som ani pri provom nejak nepocitovala. no ktovie co z toho bude 🙂