icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

zuzuliatko89
8. júl 2013

Dakujem vam dievcata, este raz vsetkym, zlate ste 🙂

kacatto
8. júl 2013

@monilik Presne ako pises - tiez si budem davat nacas s dalsim testovanim, aby som nebola smutna, ak by to odislo same. Tolko k predsavzatiam, uvidim, ako to bude u mna tak o dva tyzdne 😉 Pre istotu nema doma ziaden test a ani nechcem mat.
Baby, ja som po potrate vela premyslala (asi ako kazda ktora to prezije) a sama pre seba som si tak povedala, ze priroda vie co robi a aj u zvierat prezije iba najsilnejsi jedinec.. A citala som knihu The Secret a asi som si to aj sama 'privolala', lebo ja som sa hned, ako mi vysiel pozitivny test, zacala bat, aby som nepotratila.. Ale to uz je trochu dost mimo od temy.. 😝

jankaferancova
8. júl 2013

@monilik presne tak,ideme mysliet pozitivne!inak aj mne dr.vravel,ze ked bude meskat mrcha,nemam sa zbytocne testovat a prist na krv.no bodaj by to uz bolo,to by som si dala pichat aj 3x do dna do zily,len nech pocujem,ze HcG je vysoke a ze som tehu 😉

jankaferancova
8. júl 2013

@kacatto ja takisto,sustredovala som sa asi moc na to,aby bolo vsetko dobre...ale tak podme teda pozitivne mysliet a podari sa nam,uvidis 😉

tuli_tuli
8. júl 2013

Haha...hlásim,že sme podľahli kúpe testíkov...presne som vedela,že neodolám a budem skúšať...a nič,žiadne // ma nečakali...možno je ešte skoro a možno inokedy...každopádne mrcha zatiaľ nedorazila :-P dnes je to 33DC.

lienka2407
8. júl 2013

@tuli_tuli tak si nakoniec nevydrzala 🙂 no teraz uz pockaj na mrchu a ak nedojde potom testuj

tuli_tuli
9. júl 2013

@lienka2407: 🙂 zatiaľ stále nič, ani príznaky žiadne ... ani špinenie, ani slabučký výtok ... povedali sme si, že do piatku a testujem 2x :-P to už bude 37DC ... samo o sebe mám nie veľmi pravidelnú mrchu, tak v rozpätí medzi 32 až 35 dní. Za celý čas sa mi 3x stalo, že meškala aj 2 týždne, ale to som mala bolesti a museli mi pichnúť vyvolávačku, mala som však istotu, že tehotná byť nemôžem ... mala som veľké cysty, tak preto.

lienka2407
9. júl 2013

Baby vcera som zacala uzivat femibion brali ste este aj nieco ine? Mam este tak asi mesiac a pol pred snazenim tak rozmyslam ci este nieco treba 🙂

tuli_tuli
9. júl 2013

@lienka2407: ja keď som bola na preventívke,okrem toho, že ma doktor vyšetril + cyto + ultrazvuk, tak mi kázal brať Femibion 800, nič iné ... takže odo dňa uskutočnenia preventívnej prehliadky, t. j. od 20.5.2013, papám len to 🙂

lienka2407
9. júl 2013

@tuli_tuli a mrcha este neprisla?

tuli_tuli
9. júl 2013

@lienka2407: nie nie 😉

monilik
9. júl 2013

@kacatto ani ja nemam doma ziaden test ale vzdy ked idem okolo lekarne tak ma to tam taha ze si pre istotu kupim 😅 ale zatial som nepodlahla... no ved cez vikend sa ukaze ci ms dorazi ci nie, takze potom to budem riesit 🙂
keby ma tento moj krpáň tak nevytáčal tak by som sa snazila byt pozitivne naladena kazdy den 🙂

monilik
9. júl 2013

baby mate niektora vitaminy Prenatal od Jamieson?

kacatto
9. júl 2013

@monilik Ja som si dnes objednala testy na nete - primarne som objednavala zubne kefky a zopar liekov, ktore vzdy zabudnem kupit, ked som v lekarni.. a ked uz som tam bola, tak som pridala dvojbalenie obyc. testov + jeden ten digitalny Clearblue, ten som vzdy chcela vyskusat. 🙂 Nemam sice v plane sa testovat v najblizsich dnoch - najskor asi az 20.7., ale uz mi je trapne si v lekarni pytat testy. uz si ma dokonca pamatala baba a ze ci chcem tie co minule alebo dake ine vyskusat. 😖

monilik
9. júl 2013

@kacatto no pekne 😀 ja som vcera v DMke uz mala v ruke ten pepino test a potom som ho vratila naspat a okolo lekarne som radsej ani nesla 😝

lailal
9. júl 2013

Ahojte,
pridávam sa k vám 🙂 my už jedného 3ročného drobca doma máme, ale chceli by sme mu dopriať súrodenca. Snažíme sa jeden mesiac, práve som 30DC, obvykle som mávala 28DC. Robila som t.test - negatívny, ani duch. tak čakám na mrchu 😝 okrem toho som začala užívať Femibion. 🙂

jaj baby, mat ja doma tehu testy tak som schopná ich vytestovat aj 10 za 2 dni 😀 😀 😀

lienka2407
9. júl 2013

@lailal takze ti uz meska dva dni ale test bol negativny? No tak snad ti to vyjde ak nie tak uspesne do dalsieho kola 🙂

lailal
10. júl 2013

Lienka2407 ano :P aj dnes rano bol negativny. Nechapem. Uz len dako pricarovat mrchu aby sme mohli zacat druhe kolo 🙂 🙂

aduliak
10. júl 2013

jaj baby, vy tu uz testujete a ja mam muza stale prec :(

lienka2407
10. júl 2013

@lailal drzim prsty 🙂

erique12
10. júl 2013

baby, ked vas tu citam, az mi hrdlo zviera... :(
prajem vsetkym vela pozitivnej energie na ceste za vytuzenym babatkom
som sa rozhodla, ze ziadne testy si robit nebudem predcasne.

lailal
10. júl 2013

@lienka2407 dakujem 🙂

monilik
11. júl 2013

Ahojte kočky, tak mne dnes nastupil PMS 😠 takze cez vikend cakam ms ☹
@kacatto hadaj co? objavila som v liekoch nepouzite teho testy :-P hladala som Visine do oci, bo som bola jak angorak - z pelu z trav a kukam a tam RapiClear... teraz ma to bude pokusat aby som ho pouzila 😠

lienka2407
11. júl 2013

@monilik ved ak mas dostat ms cez vikend tak si uz mozes spravit mie?uz by ti malo ukazat 🙂

tuli_tuli
11. júl 2013

Haloo hahaha, haloo lololo 🙂 tak čo babenky, ako ? Ja asi rovnako ako v pondelok, čiže žiadna zmena, mrcha nedorazila ... aj keď občas cítim jemné bolesti v podbrušku ako pred ňou, no zatiaľ nič. Dnes je to 36DC ... keď beriem v úvahu nepravidelnú MS, kto vie o čo ide 😠 Čo máte nové Vy ? Veď sa pochváľte alebo posťažujte 😉

monilik
11. júl 2013

@lienka2407 spravit by som si mohla, alebo rovno mozem uz tie dva dni pockat a uvidim 🙂
pri Danielovi mi ukazalo pozitivny test az ked mi meskala ms

lienka2407
11. júl 2013

@tuli_tuli test 🙂 sprav si test 🙂

lienka2407
11. júl 2013

@monilik a citis sa inak?alebo ani nie?

maaaaria
11. júl 2013

Ahojte, ja som zase v tom obdobi, kedy treba cakat... najhorsie dni... snad to nebudem musiet absolvovat este vela krat...

monilik
11. júl 2013

@lienka2407 citim sa ako pred ms 😀