Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@55alexandra55 tak tak nic sa nedeje dalsie kolo urcite vyjde 🙂
@lienka2407 Ďakujem za podporu 🙂
Baby ja stale nic.boli ma. Chrbat a chce sa mi spat.ms som mala dostat 5.7. Co myslite moze byt nieco?aj ked len minuly rok som v lete nedostala.
@moschino1986 uz si si spravila test ? Uz by mal ukazat
@lienka2407 robila som Si 10.7 a neg
@moschino1986 Testni a ked neukaze nic, tak chod radsej k lekarovi - aby si vedela, co sa deje a ak sa nieco deje, aby si to mohla zacat riesit. Najlepsia by bola moznost tehotna, velmi drzim palce 🙂
Dakujem,keby ze tak bol pozitivny.
@luca1986 no dakujem velmi pekne 😉 tak bodaj by.ja som si objednala tie ovulacne testy,viem kedy mam ovulku,citim to,teda aspon si myslim,ze citim a tak si to chcem overit aj testom,nebudem testovat stale,zasa az tolko mi ich nepride,ale len raz za cas a ked budem mat draheho doma 🙂 tak jasne vsetko ma svoje pre a proti,tak drzim palceky aj tebe!
@55alexandra55 jooj tak buduce kolo urcite vyjde 😉 ... Ja este nic 😲 😀
Kocky mooje, ahojte...nemam velmi cas sem pravidelnejsie chodit, ale u mna zatial nic nove...vy ako, mame nejake prirastky odtialto v kategorii tehuliek??
ahojte, som 23DC a mrchu NEcakam tak 21.7. 🙂 straaasne moc by som chcela, aby nedorazila. zaciatkom januara som mala MA a od aprila cca sa snazime a zatial nic. viem, ze je skoro na testovanie, ale dnes som skusala. jasne, ze NIC. len sama beloba. neviem, kedy som mala ovulku. ale ak to neklapne teraz, buduci mesiac skusam s ovulacnymi testami. uz som si objednala 20 kusov🙂)...pre istotu. 😝 . vsetkym vam drzim palce. a dufam, ze coskoro si budeme fotit testiky na porovnavacky🙂
@moschino1986 sme na tom rovnako,aj ja cakam a cakam...testik robeny v piatok bez // mrcha nikde...naposledy som ju mala 6.6. a odvtedy nic ... a ty mas co v plane podniknut?
@tuli_tuli Dnes ráno robila a nič 1/.:( tak nechápem...ale vravím, že minulý rok mi prišla v juni po 50dňoch a pred 2r. neprišla vôbec....na nervy....kebyže aspoň duch, ale nič. a ty?
@moschino1986 ja stale nic,ale testujem az zajtra,prip.v stredu...dnes dovolenkujem,som mimo domova,takze to ani neriesim,kedze testiky mam aj tak doma...ja mam dnes 40DC...ale cysta by to byt nemala,kedze nepocitujem take priznaky,ako ked som ju mala (uz 3x)...ked nic,tak zajdem k doktorovi,ale nejak to nesurim...my sme sa zacali snazit len teraz v juni :-P zatial som sa testovala 3x,vsetkonegativne...ani len duch,prste nic.
@moschino1986 Skus zavolat lekarovi, on bude vediet, ci este cakat a potom testovat, alebo na krv odmerat ci mas HCG alebo vyvovalacku. 😒 Ja som tu inac uz par krat citala, ze babam testy nic neukazovali a to boli uz na konci druheho mesiaca, ale to nechcem robit nadeje zasa..
@tuli_tuli waw 40dc ja som mala max 30dc a to som si myslela ze uz sa nieco zle stalo?priebezne mam 27 - 28 dni a co som si pozerala priemer tak 28 dni 🙂 nechces ist k lekarovi na vyvolavacku? dufam ze bude vsetko ok 🙂
@kacatto ktory si dnes DC?
@lienka2407 prave to stresuje aj mna :/ ... ale povzbudzujem sa ze my sme mlady a ze by to malo vyjst 🙂 kazdy den sa snazime tak snad sa trafime :D ...
@lule3 nomy mame svadbu o mesiac a po nej chceme zacat este len beriem vitaminy a rozmyslam ako to cele dopadne ale tak nestresujem vobec zatial ked s podari tak bude ked nie pojdeme do karibiku v januari 🙂
Babiiii chcela by som sa opytat po akom case je dobre si urobit test ? hlavne ak som nedockava 🙂 ??
@lienka2407 Dnes som iba 11DPO, cize este by to nemalo moc zmysel. Chcem skusit v stredu a potom dam vediet 😀 A az na unavu (ale tiez nie daku velku) a neustale zivanie nemam ziadne priznaky, spinit som uz prestala.. ale zasa sa snazim nerobit si dake nadeje, aby som nebola smutna.

@lienka2407 ahoj takže nakoniec mrcha so železnou pravidelnosťou prišla 🙄 , ale ideme ďalej a nevzdávame to 🙂 , manžel bol zlatý povzbudil ma takže ideme s chuťou do toho 🙂