Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@tamarar Ano, o 5 rano a je negativn, ani duch ani nic.. 😒 Neviem, ci mam skusit testovat neskor, alebo radsej pockam ci pride mrcha zajtra/piatok popripade kym zacne meskat. Stale mam vselijake priznaky, ale nechcem si nic nahovarat a skor to 'hadzem' na pms, hoci som nikdy pms nemala 😉 a ked ma mrcha prist, nech uz dojde, aby som vedela, na com som 🙂
@tamarar Unavena som, vkuse zivam, krize ma boli a mam tlaky v podbrusku. Prsia si moc necitim - teda nenazvala by som to bolest, skor mi len 'lezu na nervy' (haha) 😀 Mozno PMS, neviem, coskoro uvidim. Kazdopadne testovat sa chystam az ked mi bude meskat mrcha, ak vobec bude.
.. a to moj chlap uz bol presvedceny, ze som tehotna, lebo sa mi vkuse o pozitivnych testoch snivalo, dokonca mojej svokre sa snivalo, ze som za nou prisla s velkym bruchom a som jej povedala, ze cakame babatko. Asi mi sibalo tento mesiac, a svokre spolu so mnou 😀 😀
@monilik Veru. Ja som zo zaciatku bola taka 'paranoidna' a ked som sa prejedla na Velku Noc a bolo mi tazko, tak som myslela, ze nevolnosti 😀 Teraz to beriem s nadhladom, ved co sa ma stat sa stane ci s priznakmi alebo bez nich 😝
@aduliak Neboooj, raz sa musi zadarit 🙂 Na to sa spolieham - ze raz sa kazda zena stane matkou, ci po mesiaci snazenia alebo po rokoch. Moja teta sa snazila asi 20 rokov, niekolko vztahov sa jej kvoli tomu rozpadlo, lebo ani umele nefungovalo.. A teraz vo veku nad 40 ma malu bambulu - a to mala oficialne od lekara, ze neplodna. 🙂
Tak babeny ja sa pridávam k vám ak môžem 🙂 22.6.2013 sme mali svadbu a s manželom sme sa dohodli, že začneme makať hneď od začiatku 😀 povedali sme si: však nám to určite potrvá chvíľu....minulú stredu som nedostala menzes..hned som si urobila test - ten vyšiel negatívny....ale ked som to nedostala ani v sobotu (cyklus som mávala presný ako hodinky) kúpila som si test a spravila si ho.................................a ten bol pozitívny a potom ešte aj ďalší 🙂 dnes som bola u doktorky a ona mi potvrdila, že som na konci 4. týždňa 🙂 radosť preveliká 🙂))))
Ahojte kocky, po dlhsom case pisem, co je u nas nove...Zatial veru nic, len priznaky bliziacej sa MS...niecoho ineho ani velmi nie, mesiac to bol opat velmi hekticky, tak na nejake snazenie sa ani velmi cas nevysiel...dufam, ze buduci mesiac to bude lepsie...Vam ostatnym drzim palce, ak ste vo faze ne/cakania MS...
@monilik blahozelam a zelam krasne tehulkovanie 🙂 vies aspon priblizne aky datum porodu bude?
@lienka2407 dakujem, veru este som to ani nezistovala, lebo je velmi skoro, zatial sa tesime len potichucky... 😉
@monilik skoro nie je nikdy 🙂 my zeny to slovo nepozname 🙂
Ahojte ja stale nic.bez mrchy.v Pondelok idem k doktorovi.ziadne bolesti nemam.dnes taky biely vytok.2x som testovala a negativne.
@lienka2407 vyratalo mi to na 24.3.2014 🙂
@moschino1986 no teda... a kolko ti meska ms?
@lienka2407 no, po tom januari som trosku opatrna... 😕
No mala som naposledy 5.6. Takze riadne dlho meska.ziadne bolesti nic.
@moschino1986 uz sa ti to niekedy stalo ze ti neprisla ms?
@moschino1986 najlepsie urobis ked pojdes k dokymu nech zisti co a ako. 😉
@monilik rozumiem ale pevne verim ze vsetko dobre dopadne a koncom marca budete mat babatko 🙂
Ahojte kocky. S manzelom sa snazime uz od novembra. Neviete mi poradit co este mozem spravit preto,aby som mala viac plodneho hlienu? Pijem alchemiku, malinik, grepovy dzus, ale je to dost bieda.
@monilik
ano pred niekolkymi rokmi.dal mi vyvolavacku.pred 1r prisli Po 50dnoch.ale inak stale pride.

@monilik gratulujem!!!