icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

lienka2407
20. júl 2013

@maaaaria ukaz foto 🙂

maaaaria
20. júl 2013

@lienka2407 fu, neviem to sem pridat, mozno sa s tym vecer pohram. utekam kamoske na sobas. asi rovno z kostola potajme zabehnem do lekarne 🙂

lienka2407
20. júl 2013

Dole pod tymto mas + pridaj fotku a len si to stiahni z mobilu 🙂 ktory dc si dnes?

maaaaria
21. júl 2013

na tej prvej fotke by ste to asi ani nevideli. ale na dalsom uz bola ciarka viditelnejsia... je to tam...

lienka2407
21. júl 2013

@maaaaria super gratulujem 🙂 ako dlho ste sa snazili?

maaaaria
21. júl 2013

@lienka2407 2.mesiac. Ale ten prvy bol taky casovo narocnejsi, a vlastne som sa ani necudovala, ze to nevyslo, nebolo moc casu na snazenie. Tak sme ani moc necakali. Len aby sme to teda dobojovali aj do uspesneho konca

lienka2407
21. júl 2013

@maaaaria tak to je skvele my zaciname o mesiac 🙂

maaaaria
21. júl 2013

@lienka2407 drzim palce. ako mne povedala kamoska - dolezite je spravne nacasovanie 🙂

monilik
21. júl 2013

@terry658 treba lezat a zbytocne nevstavat aspon chvilku po styku, ono isto mnoho z nich vytecie, ale pri orgazme sa vraj "nasavaju" do maternice posobenim tych stahov, takze urcite sa tam nejake dostanu 😀 😉

monilik
21. júl 2013

@moschino1986 to mi je luto ☹ mas to uz potvrdene? ale nezufaj, vela zien ma PCO a tehulkuju kocikuju bez problemov 😉 drzkaj sa!!!

monilik
21. júl 2013

@ja1985 no ked si robis test velmi skoro tak sa odporuca predtym vela nepit, lebo tym rozriedis moc a HCG ti test nemusi zachytit ked tam nebude dostatocna koncentracia. ale je to velmi individualne takze tazko povedat ako dlho nepit a ake mnozstvo... najlepsie bude ked pockas s testom do rana a hned prvy ranny moc sup sup na test 😀

monilik
21. júl 2013

@maaaaria potichucky blahozelam 😉 najistejsie bude pockat 2-3 dni a spravit dalsi test, uvidis ci ciarka zosilnie. HCG sa zdvojnasobuje na zaciatku tehu kazde 2-3 dni, takze preto ta ciarka byva silnejsia. je mozne ze zajtra rano bude duch taky isty ako teraz a v podstate nic nezistis. a ci povedat manzelovi? to je na tebe 🙂 ja som mojmu povedala, lebo on je aj tak ako vyzvedna sluzba a klamat do oci mu nedokazem 😀 takze teraz cakame spolu co sa bude diat. 🙂

monilik
21. júl 2013

@maaaaria jeeeeeej, teraz citam dalsie spravy 😀 tak blahozelam 😀 tesim sa s tebou 🙂

moschino1986
21. júl 2013

@monilik nie nemám potvrdene.len doktor nad tým polemizoval

monilik
21. júl 2013

@moschino1986 a ides ohladom toho aj na nejake vysetrenia? to je truhlik ak ta zbytocne strasi 😠

fidela86
21. júl 2013

tak mna akurat navstivila MS na 30dc, co je u mna dost skoro, ale aspon sa do toho dalsi mesiac zas mozeme pustit 🙂

maaaaria
21. júl 2013

@monilik dakujem! a tiez som nevydrzala, druhy test sme uz robili s manzelom spolocne. prave si zacinam citat veci, ze co dalej... vecer ideme pozriet niekde knizku o tehotenstve/materstve, ze si budeme po veceroch citat 🙂

ja1985
21. júl 2013

@monilik dakujeeem 🙂 test som robila hned v ten vecer ako som to tu pisala.....s pozitivnym vysledkom 🙂

lienka2407
21. júl 2013

@monilik
@ja1985
@maaaaria baby vy ste teda sikulky 🙂 toto bude plodna tema 🙂

aluska11
21. júl 2013

ahojky...tak my síce snažilkujeme už od januára, ale určite budeme snažiť aj cez leto 🙂 tak vám držím palčeky a rovnako aj sebe 🙂

tamarar
21. júl 2013

baby, dnes 31 DC...mrcha nikde. picha ma vlavo, akoby vajecnik.....sem tam mam bolesti ako pred mrchou. som uz zmatena....ak do rana nedostanem, spravim si test. len ziadne priznaky nemam. a este - v piatok som mala ovulacny test pozitivny. vcera vecer a dnes uz nie. uz je tam len taka slabsia //. tak bud posunuta ovulka, alebo co to???

inngrid
21. júl 2013

@lienka2407 som nevedela ale vidím, ze máš prehlad 🙂

aluska11
21. júl 2013

@tamarar ahoj...ja som mala tiež posunutú ovulku...minule 12 DC, potom 14 a teraz až 18 DC...ak si ju mala posunutú tak to môže spôsobovať aj tie bolesti vo vaječníku...ale ak ms mešká tak testni 🙂

tamarar
21. júl 2013

@aluska11 urcite zajtra vyskusam test, ak mrcha nedorazi....strasne som zvedava. nedockava. a velmi sa bojim, ze budem sklamana...

aluska11
21. júl 2013

@tamarar to ja takto bývam sklamaná od januára...a tento mesiac som s tým sekla...moc som sa sledovala a asi bola potom o to viac sklamaná..takže už ani bt nemeriam...proste ak to vyjde vyjde a ak nie..tak proste nie...držím ti palčeky nech ti to vyjde 🙂

tamarar
21. júl 2013

@aluska11 no ved to......asi by som si mala dat pohov aj ja od vsetkeho toho snazenia....len to si poviem dnes a auz zajtra je to zas o tom istom🙂)

lienka2407
21. júl 2013

@inngrid jaaj moja ty si zlata 🙂 prehlad ani nie skor za posledne dni som tu pozerala nudim sa 🙂

kacatto
22. júl 2013

@monilik @maaaaria @tuli_tuli @lienka2407 Caute baby, hlasim stastlivy navrat - zopar 'kusancov' od ovadov a 'stipancov' od komarov mam, ale inac som relativne zrelaxovana.. 🙂
Mrcha nedorazila, dnesny ranny test negativny, tak neviem. Ked tak nad tym uvazujem, nemam ziadne pocity - ani mrchovske, ani tehotenske, jedine ma bolia krize z rozkladacieho gauca, na ktorom sme 2 dni spali. Dnes si idem po ten inofolic, tak dufam, ze mrcha asap dorazi. Asi si kupim dake fajne juranske cervene vinko, nech jej trochu pomozem - alibernetik, mnam 😀

icer
22. júl 2013

@kacatto ahoj a kolko dní ti mešká? vela ludom sa stalo že test negatívny, aj moja kámoška mala prvý negatívny, a má syna krásneho 🙂

tuli_tuli
22. júl 2013

@kacatto Ešte nič nie je stratené, ja na Tvojom mieste ešte počkám s vínkom 😉 veď si spomeň moje meškanie, hm ? a teraz ... jaj, mrcha ako vyšitá ... :D ja si akurát dojednávam vyzdvihnutie testíkov tu od jednej holky z MK za super cenu .... a začínam nové kolo :D akože už aj meraním BT (som registrovaná na fertilityfriend) + ovulačné testíky ... tak uvidím 😉 takže daj tomu ešte pár dní, vyčkaj ... maximálne si kúp ešte jeden testík a potom znovu skús