Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@icer Mala som dostat vo stvrtok alebo v piatok, cize 3 dni ak ratam od toho piatku. Naposledy, ked som bola tehu, tak mi ukazal test este pred ocakavanou MS ducha, teraz nic, test je biely ako sneh. Mam tie pepino testy z drogerie, co su vraj celkom poslahlive. Ako, moc si nechcem fandit, lebo fakt 'nic nepocitujem', len by som bola rada, keby sa uz nieco zacalo diat, lebo to cakanie ma nebavi 😒
@tuli_tuli Heh, nic ine ako cakat mi neostava :D Ale to vinko by som si dala, hehe, ale skor pre chut.. 😉 Ved uvidim, ak nepride do stvrtka, v piatok pojdem ku gyndovi, lebo on ma potom zasa dovolenku do polky augusta ci dokedy.. Fiha, tak ides merat? Mas moj obdiv a respekt, ja som v tomto nedisciplonovana a hned som to vzdala 😝 Ale zacinam rozmyslat, ze to mozno vyskusam ked pride mrcha - ked budem mat 'partacku' 😉
@kacatto A Ty máš mrchu nejakým spôsobom stimulovanú ? Akože mám na mysli, či berieš nejaké lieky, ktoré by Ti zaručili, že presne vo štvrtok je ten správny deň D ... lebo veľa žien tu píše, že vie presne konkrétny deň, dokonca niektoré aj konkrétnu hodinu, kedy má mrchu dostať ... ja sa z toho len smejem, že ako je to možné 🙂
@tuli_tuli Dakujem! Volala som dnes rano doktorke, mam termin az 14.8. Ale robila som si po tom slabom uz 2 testy a na oboch boli 2//, tak snad sa vsetky nemylia... a moc nechcem mysliet na take, ze by sa nieco mohlo stat. Ale uvidime, mozno kupim ten digitalny, co ukazuje aj tyzdne
@tuli_tuli Nie, ja to ratam tak ze 14 dni od ovulavcie. 🙂 Ja mam inac mrchu relativne pravedilnu, tak okolo 35 dni a vacsinou pred mrchou par dni spinim. Teraz som spinila asi od 5DPO nejake 3-4 dni a odvtedy nic, momentane som 45DC a 17DPO (ovulku som mala az na 28 den, nie 21DC ako vzdy). Mozno to mam vsetko kvoli tomu potratu poposuvane, ale uz mi to pride dlho. 😒 Tak cakam. Ved ked sa nieco udeje, dam urcite vediet.
@maaaaria Urcite nemysli na to, co sa moze stat - ja som cele moje kratke tehotenstvo na to myslela, a aj to tak skoncilo. Ked clovek na nieco strasne mysli, just sa to stane. Takze citat knizocku, naplanovat ako bude vyzerat izbicka a mysliet na to, aku velku radost budete mat v marci/ aprili bud. rok 🙂 😉
Inac baby, ja som si nikdy nevedela nahmatat ten krcok, resp. az teraz ked som skusala som zistila, ze ta 'cudna vec' je ono. Pred mrchou by sa mal posunut dole a mal by byt makky a otvoreny a ja som ho taky teda minuly tyzden mala, ked som skusala. Takze moc neverim v dake tehotenstvo, skor myslim, ze mi blbnu hormony, co je asi este horsie ako meskajuca mrcha a makky krcok. 😒
Aha, a cestou z chaty som videla snad zodesat bocianov, tak asi boli na ceste za vami, snazilky!!! 😉
@maaaaria moj doky ma teraz dovolenku az do 7.8. takze ja pojdem tiez az tak neskor. ale uz neplanujem robit ziadne testy. ak sa ma nieco stat stane sa ci tie testy urobim ci nie, takze budem uz len cakat 🙂
dnes som sa musela s malym vratit z vonku lebo mi bolo strasne na grcanie :-P chudatko nechapal kam tak letime... 😅
pri nom som ani nevedela ze som teho, teraz mam take navaly nevolnosti ze len tazko rozdychavam...
@monilik No ved to... 😒 Neznasam cakat na nieco, co nedokazem ovplyvnit 😠 Za moj vselijaky cyklus vinim ten potrat, aj ked nechapem, ze co sa 'dokafralo' ked mi lekar na kontrole povedal, ze mam aj sliznicu super aj vajicko je do 48 hodin pripravene, aj sme sa s manzelikom snazilkovali. Kaslat na to - nech pride mrcha, nech mozem zacat s cistym stitom.
Dnes po praci si idem po inofolic, tak uz sa neviem mrchy dockat 😝
A co ma tesi, tak mi dnes kurier doniesol sandalky, co som si objednala minuly tyzden 😀
Fuha, uz aj nevolnosti sa zacinaju? Tak to fakt nemusis testovat 🙂
@monilik ja som zatial uplne v pohode, dufam, ze to nepride. tebe to kedy zacalo? a kedy chcete tehotenstvo oznamit rodine? ja asi nevydrzim a poviem to este pred navstevou lekara, ked sme spolu castejsie, aj tak by na to asi prisli. ale teda citam teorie, ze az po prvom trimestri alebo po navsteve lekara a tak
@kacatto
@maaaaria no je mi teda riadne zle a kazdym dnom horsie 😝 mam pocit ako keby mi kdesi v strede hrdla nieco uviazlo a snazi sa to dostat von 🤐 dufala som ze ked pri Danielovi som ani nevedela ze som teho tak druhe bude take iste 😅
@maaaaria zacalo to teraz posledne dni, predtym len prsia boleli... tie uz teraz menej ale zato mi je zle a mam taky blby teho vytok ktory som mala cele prve tehotenstvo. taky husty biely, takze bez intimky ani na krok 😝
povedat rodine planujem urcite az po navsteve lekara a budem sa snazit to utajit co najdlhsie, lebo v zime som sa prilis tesila a oznamovala a potom som kazdemu vysvetlovala ze som potratila tak to bolo dost blble 😔
@tamarar aj ja so prestavala sledovat viackrat 😉 a tento cyklus uz nesledujem vobec...posnazili sme sa a uvidim...aj ked cim je ms blizsie tak nato myslim castejsie...neda sa to nemysliet nato uplne...takze uvidim v nedelu ci ms dojde a ak ano tak snazime dalej...je to predsa prijemna cinnost😉
@lienka2407 ja zase nejako sa posledné dni neviem kam skôr víkend na kolibe zase nič v práci nestiham ax jaj 🙂
@inngrid no vidim ze si uzivas leto co je super 🙂 my sme sa rozhodli ze uz cakat nebudeme teraz mam mrchu a potom uz zacneme skusat sanca je nizka takze sme si povedali ze sa uz na to dame 🙂
@lienka2407 no ved ja kebyze môzem tak tiez riešim ja čakám v auguste idem na dalšie testy či liečky zabrali ale uz som bola optimistka min. mesiac neviem či mám byt aj teraz
@inngrid no jasne ale treba to brat pozitivne 🙂 po testoch uz zacnes skusat🙂
@lienka2407 sa modlím, aby tak bolo
@inngrid neboj bude vsetko v pohode len uz na to nemysli 🙂
@maaaaria ahojky, pocuj ako vyzera ten duch? ja som nevydrzala... mam tyzden do mrchy tak som si urobila vcera vecer test... vcera som tam nic nevidela, ale dnes som pozerala na svetle je tam nieco... pozeram na to stale a neviem ci si to uz nevymyslam!!! dokonca ho ani nevidim pod kazdym uhlom 😅

@maaaaria Joooj, blahozelam! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Dufam, ze bude ciarka iba silniet! 😉