Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@lienka2407 fu, neviem to sem pridat, mozno sa s tym vecer pohram. utekam kamoske na sobas. asi rovno z kostola potajme zabehnem do lekarne 🙂
Dole pod tymto mas + pridaj fotku a len si to stiahni z mobilu 🙂 ktory dc si dnes?
na tej prvej fotke by ste to asi ani nevideli. ale na dalsom uz bola ciarka viditelnejsia... je to tam...
@maaaaria super gratulujem 🙂 ako dlho ste sa snazili?
@lienka2407 2.mesiac. Ale ten prvy bol taky casovo narocnejsi, a vlastne som sa ani necudovala, ze to nevyslo, nebolo moc casu na snazenie. Tak sme ani moc necakali. Len aby sme to teda dobojovali aj do uspesneho konca
@maaaaria tak to je skvele my zaciname o mesiac 🙂
@lienka2407 drzim palce. ako mne povedala kamoska - dolezite je spravne nacasovanie 🙂
@moschino1986 to mi je luto ☹ mas to uz potvrdene? ale nezufaj, vela zien ma PCO a tehulkuju kocikuju bez problemov 😉 drzkaj sa!!!
@ja1985 no ked si robis test velmi skoro tak sa odporuca predtym vela nepit, lebo tym rozriedis moc a HCG ti test nemusi zachytit ked tam nebude dostatocna koncentracia. ale je to velmi individualne takze tazko povedat ako dlho nepit a ake mnozstvo... najlepsie bude ked pockas s testom do rana a hned prvy ranny moc sup sup na test 😀
@maaaaria potichucky blahozelam 😉 najistejsie bude pockat 2-3 dni a spravit dalsi test, uvidis ci ciarka zosilnie. HCG sa zdvojnasobuje na zaciatku tehu kazde 2-3 dni, takze preto ta ciarka byva silnejsia. je mozne ze zajtra rano bude duch taky isty ako teraz a v podstate nic nezistis. a ci povedat manzelovi? to je na tebe 🙂 ja som mojmu povedala, lebo on je aj tak ako vyzvedna sluzba a klamat do oci mu nedokazem 😀 takze teraz cakame spolu co sa bude diat. 🙂
@monilik nie nemám potvrdene.len doktor nad tým polemizoval
@moschino1986 a ides ohladom toho aj na nejake vysetrenia? to je truhlik ak ta zbytocne strasi 😠
tak mna akurat navstivila MS na 30dc, co je u mna dost skoro, ale aspon sa do toho dalsi mesiac zas mozeme pustit 🙂
ahojky...tak my síce snažilkujeme už od januára, ale určite budeme snažiť aj cez leto 🙂 tak vám držím palčeky a rovnako aj sebe 🙂
baby, dnes 31 DC...mrcha nikde. picha ma vlavo, akoby vajecnik.....sem tam mam bolesti ako pred mrchou. som uz zmatena....ak do rana nedostanem, spravim si test. len ziadne priznaky nemam. a este - v piatok som mala ovulacny test pozitivny. vcera vecer a dnes uz nie. uz je tam len taka slabsia //. tak bud posunuta ovulka, alebo co to???
@lienka2407 som nevedela ale vidím, ze máš prehlad 🙂
@inngrid jaaj moja ty si zlata 🙂 prehlad ani nie skor za posledne dni som tu pozerala nudim sa 🙂
@monilik @maaaaria @tuli_tuli @lienka2407 Caute baby, hlasim stastlivy navrat - zopar 'kusancov' od ovadov a 'stipancov' od komarov mam, ale inac som relativne zrelaxovana.. 🙂
Mrcha nedorazila, dnesny ranny test negativny, tak neviem. Ked tak nad tym uvazujem, nemam ziadne pocity - ani mrchovske, ani tehotenske, jedine ma bolia krize z rozkladacieho gauca, na ktorom sme 2 dni spali. Dnes si idem po ten inofolic, tak dufam, ze mrcha asap dorazi. Asi si kupim dake fajne juranske cervene vinko, nech jej trochu pomozem - alibernetik, mnam 😀
@kacatto Ešte nič nie je stratené, ja na Tvojom mieste ešte počkám s vínkom 😉 veď si spomeň moje meškanie, hm ? a teraz ... jaj, mrcha ako vyšitá ... :D ja si akurát dojednávam vyzdvihnutie testíkov tu od jednej holky z MK za super cenu .... a začínam nové kolo :D akože už aj meraním BT (som registrovaná na fertilityfriend) + ovulačné testíky ... tak uvidím 😉 takže daj tomu ešte pár dní, vyčkaj ... maximálne si kúp ešte jeden testík a potom znovu skús

@maaaaria ukaz foto 🙂