icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

svetlanka101
22. júl 2013

ked si spomeniem kolko testov som si robila v strese a zo strachom ked som este nemala manzela, test som ocikala, po piatich minutach som si vydychla a zahodila - je az neuveritelne ze dnes na ten test dokazem pozerat skoro hodiny a dufam aby som tam videla co i len naznak!!! este dobre, ze som vtedy nevedela ze existuju aj duchy :D

maaaaria
23. júl 2013

@svetlanka101 taka slabulilinka ciarka, napr. na fotke to vidno nebolo, iba pod svetlom. tiez som si bola ista, ze to tam predtym nebolo. ale kebyze tam je ten duch, tak dnes rano by ti to uz malo ukazat normalnu, aj ked slabsiu ciarku. mne ukazalo "ducha" v sobotu okolo 14tej a vecer okolo deviatej uz to bolo normalne viditelne (aj v pritmi). Skus testnut este raz a nebudes musiet nad tym tolko rozmyslat 🙂 ja ked som si nebola ista, co to je, utekali sme hned do lekarne

maaaaria
23. júl 2013

@monilik ja som vcera vecer mala trochu zaludok ako na vode, ale myslim, ze to bolo skor z unavy. a lahla som si uz pred 8 a spala do rana (aj ked som sa asi 2x zobudila v noci, ci uz nie je rano). doteraz by som pred 10tou nezaspala 🙂

aluska11
23. júl 2013

@tamarar ahojky...tak ako dopadol test?

nathalis
23. júl 2013

Ahojte baby, zúfalky - snažilky 😉 Ja tiež skúšam všetko, pijem alchemilkový čaj, užívam femibion 800, dokonca som bola včera u veštice 😅 a odmena? Každý mesiac mrcha a s nou / na teste... Ste zlaté že sa tu tak podporujete, aspon viem že v tom nie som sama... Držím každej palce a s nád ten rok 2013 bude ten "babatkovský"

silvia27
24. júl 2013

Ahojte...tak ja som včera testla a bol tam duch, mrcha zatiaľ neprišla, takže skúsim tak o dva dni...

tamarar
24. júl 2013

@aluska11 dnes som dostala.....tak nic! ☹ skusame dalej, co uz....

maaaaria
24. júl 2013

@kacatto Nic nove?

kacatto
24. júl 2013

@maaaaria Ach, vobec nie. vcera vecer som si vyskusala dalsi test a nic. 😒 brucho ma sem tam dost zaboli, vcera ako som sla domov tak som mala normalne chut zastat a niekde si sadnut, ale musela som stihnut autobus, tak som to dako prekonala. 😖 dnes rano som chvilu citila vajecnik, a aj take 'morko' citim uz par dni + belavy vytok, tak som myslela, ze 'uz to ide'. Ma asi drbne uz, dnes som 48DC a mrcha nikde! este rozmyslam, ci sa mi nejak nemohla predsalen ta ovulka opozdit, aj ked lekar povedal (takto pred 3 tyzdnami) ze do 48 hodin praskne. ach jaj, asi zajtra pojdem k tomu lekarovi na vyvolavacku. bojim sa, ze mam daku cystu po tom potrate, a ta to cele brzdi ☹

kacatto
24. júl 2013

*praskne folikul.. pisem ako deges 😝

tuli_tuli
24. júl 2013

@kacatto neboj, ja som tiež mala celkovo 3x cysty (odkedy menštruujem) ... dokonca naposledy (cca pred 2 rokmi) som ich mala 3 naraz ! a aké veľké ... všetky cca 6*4 cm ! ... pichol mi vyvolávačku a povedal, že uvidíme ... jasne, mrcha dorazila (našťastie pre mňa) do 2 dní, ale neskutočne silná ... na následnej kontrole zistil, že dve zmizli úplne a tretia sa zmenšila na minimum, tak to už neriešil 🙂

monilik
24. júl 2013

@nathalis ahoj, drzim prsty, nech sa cim skor pridas k tehulkam. ako dlho sa snazite?

monilik
24. júl 2013

@kacatto ahoj, zajdi k dokymu nech vies na com si. mozno su to len hormony po tom co si prekonala, ono chvilu trva kym sa telo dostane do normalu, to by vysvetlilo aj ten dlhy cyklus. drz sa, daj potom vediet co a ako...

kacatto
24. júl 2013

@monilik Planujem ist zajtra, potom dam vediet. Snad nic vazne a telu iba dako 'sibe'. 🙂 Fakt ma to uz nebavi - uz uz mam pocit, ze mrcha prisla a idem na wc a nic. 😒

monilik
24. júl 2013

kocky, mne je cim dalej tym horsie co sa nevolnosti tyka, pride to na mna kedykolvek pocas dna a potom len prehltam a predychavam aby som sa nepovracala. parkrat som uz grcla ale vacsinou ma len napina a tlaci sa mi cosi hore krkom 🤐 😝
stale do mna niekto rype ci si nespravim kontrolny test. na jednej strane som presvedcena ze nie lebo by to bolo dost zbytocne na druhej strane ma to vzdy ked idem okolo lekarne laka ze si kupim a kuknem ci ciara zosilnela... doky bude robit az 7.8. neviem ako to dovtedy vydrzim... teraz prichadza kriticke obdobie co sa mojej predoslej skusenosti tyka, lebo vtedy som potratila 2 tyzdne po tom ako nedosla mrcha a to bude teraz okolo vikendu 😕 tak na nic ine nemyslim 😢 snazim sa to cele brat tak ze co sa ma stat stane sa a aj z toho dovodu sa este neviem tesit... teraz idem na vikend na "babsku jazdu" syna nechavam doma s tatkom nech si spolu uziju po prvykrat odkedy sa narodil par dni bez mamy, tak sa aj obavam ako to zvladneme 😀 no a dufam ze si tam oddychnem a vratim sa odtial stale bez mrchy... a pak uz len nieco vyse tyzdna a dostanem sa konecne k dokymu 😕

55alexandra55
autor
24. júl 2013

@monilik určite sa vrátiš bez mrchy, potom budeš mať pozitívny test a budeš tehuľka a nič sa nestane a všetko bude super 🙂 len sa nestresuj

nathalis
24. júl 2013

@monilik obdivujem ťa... fakt klobúk dole. Ako to možeš vydržať a nespraviť si test? Ale zas na druhej strane ťa úplne chápem. Bojíš sa... Veľmi ti budem držať palce aby to teraz vyšlo, potom daj isto vedieť.... My sa nesnažíme zase nejak moc dlho oproti tomu čo som čítala, že niektoré kočky nemôžu otehotnieť aj roky... My asi 5 mesiacov... Ale aj tak, ja si pripadám jak psychopat... prvé mesiace som si robila test skoro každý den, asi týžden pred mrchou 😖 šibnutá, viem.... Ale teraz som trochu polavila, lebo tadialto cesta asi nevedie.

kacatto
24. júl 2013

@monilik Ta nevolnost je podla mna dobre znamenie, aj ked to musi byt neprijemne. A test je podla mna zbytocny 😉 Na nic zle nemysli, lebo cim viac budes na to mysliet, tym realnejsie to pre teba zacne byt. Pri babach urcite prides na ine myslienky 🙂 Drz sa a davaj na seba pozor! 🙂

aluska11
24. júl 2013

@tamarar ja dostanem v nedelu...takze snažilkujeme ďalej...letne ovzdušie je nabite sexom tak hor sa do plodenia 😀

moschino1986
24. júl 2013

@monilik No zatiaľ neboli vyšetrenia, len ked dorazi mrcha mám prísť na krv..

svetlanka101
24. júl 2013

@maaaaria tak skusim to rano mozno.... uvidim.... 🙂 mam este 3 dni do mrchy.... mozno este vyckam 🙂

monilik
24. júl 2013

@nathalis dakujem 😉
Ja som tiez bola cela nazhavena ze ideme plodit druhe dieta a cele mesiace som na nic ine nemyslela. Muz uz bol zo mna
vycerpany... Som bola jak posadnuta. Tento mesiac to bolo ine. Mala som na zaciatku mykozu tak som myslela ze zo snazenia ani nic nebude. Kupila som si alchemilku a muzovi tie vitaminy zacala som cvicit lebo ked som dokojila som pribrala 8 kil tak reku to idem zacat zhadzovat... A milovali sme sa len dvakrat a len preto ze sme to obaja chceli nie preto ze by som to vyratala a naplanovala... 😅 a vyzera ze tato zmena postoja pomohla... Uvidime. 🙂

monilik
24. júl 2013

@kacatto dakujem 🙂 no dufam ze mi ten vikend vyjde a nic do toho nepride... tesim sa ze pospominame na vysokoskolske casy. Ano mas uplnu pravdu... snazim sa a budem sa snazit nemysliet na nic zle... 🙂

monilik
24. júl 2013

@55alexandra55 😀 dakujem, zlata 😀 ja som trocha taka paranoidna trubka ze vzdy hladam na vsetkom vsetko zle a ako sa to neda a co sa moze stat. Hrozne blbu povahu som dostala do vienka ... 😅
A vela velakrat sa mi stalo ze ked som tento postoj zmenila a bola optimisticka a dala najavo ze som stastna a spokojna tak sa mi prevratil zivot naruby a vsetko sa dodrbkalo... Asi mi je to sudene... 😨

monilik
24. júl 2013

@moschino1986 dufam ze to bude vsetko OK.

nathalis
24. júl 2013

@monilik tak to má asi byť. Zostať v pohode, nemyslieť na to a čo má prísť, proste príde... Ale niekedy sa nedá nemyslieť na to...

55alexandra55
autor
25. júl 2013

@monilik tak potom máme rovnaku povahu, ja tiež vidím len katastrofické scenáre 😅 a potom sa príjemne prekvapím, ak sa všetko podarí 🙂

kacatto
25. júl 2013

@svetlanka101 @monilik @maaaaria Dnes rano som si robila testy, samozrejme negativne. Gyndos povedal, ze to este neznamena, ze nie som tehotna, a zobral mi krv aby tehotenstvo vylucil/ potvrdil A mam cakat. 😒

svetlanka101
25. júl 2013

@kacatto to ma mrzi s tymi testami :( a doktor ti robil sono? nevidel tam nic? tak este chvilku vydrz a uvidis.... ja som si rano robila test, tento test mi nikdy neukazal ani len dusika... povazujem ho za najspolahlivejsi a dnes rano tam dusik bol.... ale uz som si milion krat povedala ze duchov neberiem do uvahy.... mam ukazat foto? povies ci tam nieco vidis?

kacatto
25. júl 2013

@svetlanka101 No ja uz som zmierena s tym, ze tehu nie som, tak skor cakam na tu mrchu, ktora ma uz tyzden natahuje. 😉 Moj chlap sice stale veri, ze mozno som tehu, ale nic tomu nenasvedcuje. Lekar tiez nic nevidel, ale chce vylucit mimomaternicove tehu (ale to si myslim ze by test ukazal hcg.. asi), tak mi zobral krv. A ze potom uvidime.
Fiha, jasne ze pridaj foto. 🙂 Ked som bola 1x tehu, tiez som mala iba taku takmer neviditelnu a uplne tenucku ciarocku, a na druhy den rano uz normalnu - sice svetlu, ale jasne viditelnu. Snad ti ho fotak dobre zachyti. cakaaaam (nudim sa v robote).