Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@kacatto pocuj aj kebny z toho nic nebolo... snazime sa len druhy mesiac 🙂 este je vsetko v pohode ! a ked tak pozeram na tu foto tak tam skoro nic nevidno ..... ona je taka ta ciarocka hruba, ale uplne svetla... ako by ten pasik ostal mokry...
@svetlanka101 nič nevidím :/ ale možno len zlá foto ... 😉
@lienka2407 tak ako ? bolo ťuťu muťu ? Ako ste oslávili narodeniny ? Ani sa nepochváliš, ani nič ... hm ? 😉
@tuli_tuli ja neviem ... ale raz vidim, potom zas nie - ako tu na foto.... ale to bude asi len ten pasikkde by sa mala zjavit ta ciarocka... neva.. ak nedorazi ani o tyzden skusim znovu... to som totiz este 2 dni pred mrchou
@svetlanka101 Hmm, tiez nic nevidim. Ved vyskusaj o par dni z ranneho mocu, ak tam nieco je, bude ciarka aspon trosku silnejsia. drzim palce. 🙂 A mas pravdu, netreba sa stresovat, ak by to nevyslo, ved 'robenie deti' je jedna z tych prijemnejsich cinnosti 😎
@tuli_tuli Zajtra mam volat, tak som zvedava. Ako, ked tak nad tym rozmyslam, moc ma to netrapi, som vynimocne kludna a pokorna, hehe 😅
@kacatto :D ja tiez som na pocudovanie kludna.... dufam ze o pol roka sa uz stretneme v inej teme 🙂)) lebo druhy krat to beriem OK... ale na piaty krat ma to uz asi nas..... tve
@svetlanka101 Ja ked som mala ducha, tak na fotke tiez nebol vidiet, iba volnym okom. este v ten den vecer uz bola pekna ciarka
@tuli_tuli no boli sme na veceri poriadne sme sa najedli a spravili si romanticky vecer 🙂
@lienka2407 Joooj, ale mňa zaujíma jeho ukončenie 😝
@tuli_tuli mozes hadat 🙂
Tak a oficialne sa od dnesneho dna pridavam k snazilkam tohto leta🙂
@lienka2407 hadala som, ked som bola mala ... ved si to kludne nechaj len pre seba ... :-X
@tuli_tuli jaaj ty si zlata 🙂 vy ako uz zacinate? Uz pouzivas aj ovu testy?
@lienka2407 My sme už začali a ovu testy neviem ... zatiaľ mam BT takú cik cak, raz hore, raz dolu ... takže ani predpokladaný začiatok testovania netuším
babenky neskúšali ste užívať MACU? vraj pomaha pri snazilkovaní a upravuje cyklus 🙂 veľa žien od nej ostali tehotne 🙂
@tuli_tuli no ved to ze cyklus si mala strasne dlhy takze ani nebudes vediet kedy zacat :( ale som si ista ze to vyjde treba verit 🙂
@maaaaria no budem musiet kupit dalsi tak uvidim, inak neviem ci som ti uz gratulovala? 🙂 tak gratulujem !
@ketriin ahoj, ja ju mam doma, ale nie som ten typ co uziva pravidelne nejake vitaminy a podobne.... osobne nepoznam nikoho komu by pomohla, ale skusim to ked dorazi mrcha... nesmie sa brat po ovulacii pretoze v pripadnom tehotenstve moze uskodit... takze len do ovulky. Kupis ju v zdravych vyzivach, v lekarni som ju nezohnala.
ahojte, tak som si bola po injekciu do 'zadocku' a do 10 dni by som mala dostat mrchu. 🙂 A vyzera to tak, ze budem ovulovat aj druhy krat,lebo mam vela vajicok este vo vajecnikoch a v tom vajecniku, z kt. som neovulovala tento mesiac, mam 20mm folikul. 😕 neviem kolko treba aby bol velky, a ci vobec budem ovulovat, kazdopadne som rada, ze nemam cystu ani nijaky iny problem
@kacatto takze budes este ovulovat z toho druheho vajecnika tento mesiac?ake su sance na otehotnenie po vyvolavacke?
ano kupila som ju cez net...ale vela zien si ju chvali 🙂 tak uvidíme ...
@lienka2407 No povedal, ze bud ta injekcia rozbehne mrchu alebo podpori pripadne tehotenstvo. Tiez mi to pride trochu divne, ze ak mam este ovulovat tento mesiac, tak preco mi picha injekciu, ale ved budis 😖 😕 Pokial nemam cystu alebo daky iny vazny problem, tak som celkom spokojna. 😉
@kacatto no super tak sa na to dajte a uvidis ako dopadnes sance su teraz 50 na 50 bud otehotnies alebo pride mrcha 🙂 a kedy priblizne by si mala ovulovat nepovedal?

@kacatto
tak to som netusila ze to bude taky problem nafotit :D .... slabo to vidno z mobilu.... vidis vobec nieco?