icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

kacatto
26. júl 2013

@lienka2407 Nepovedal 😖 Ved budem sledovat hlien, ak daky bude, no a ked pride mrcha, je to jasne.
Len si o mne musel lekar mysliet, ze som trubka, lebo ja som nevedela ze vie zena 2x za cyklus ovulovat.. na to sa ma opytal, ze ci som uz pocula o dvojvajecnych dvojickach a ze ci si myslim, ze tie vajecniky potom ovulovali 'stereo'.. no koniec, vtipalek 😝

tuli_tuli
26. júl 2013

@kacatto To máš dobré ... ja som po vyvolávačke dostala mrchu do 2 dní ... a má pravdu doki, neboj sa ... neviem prečo je to tak, ale je naozaj pravdou, že prípadnému tehotenstvu neuškodí a pokiaľ tehotná nie si, len mrcha mešká kvôli neznámemu dôvodu, tak ju aspoň vyvolá 😉 ja som ale vždy potom mala brutálne silnú mrchu

lienka2407
26. júl 2013

@kacatto akoze ja mam 28 rokov a to som tiez nevedela ze sa ovuluje dvakrat 🙂 zo mna by tam mal tvoj doktor asi show keby som zacala so svojimi teoriami 🙂

kacatto
26. júl 2013

@tuli_tuli No silnejsia a bolestivejsia ako ked som potratila urcite nebude. Kazdopadne, som zvedava, co sa bude diat dalej 🙂 🙂 Nefandim si, ze otehotniem.. ale nadej umiera posledna 😝

tuli_tuli
26. júl 2013

@lienka2407 Ja som to tiež nevedela, pokiaľ som nedošla tu na MK ... tu som to už čítala, že niektorým sa to stalo ... preto by som už asi veľmi prekvapená nebola 🙂 a to som nedávno mala 32 rokov :P

kacatto
26. júl 2013

@lienka2407 tak ja mam 27 😀 Ale aj tak si myslim, ze s mojimi 'vedomostami' som na tom celkom dobre, hlavne ked si niektore otazky tu na koniku citam, si pridem brutalne namakana zrazu 😎

lienka2407
26. júl 2013

@tuli_tuli myslim ze to bude este velmi vela veci o ktorych nemam ani tusenia 🙂

lienka2407
26. júl 2013

@kacatto ohladom tych dvojiciek je to ako?

tuli_tuli
26. júl 2013

@lienka2407 asi tak, ale mňa kúsoček aj čas bude tlačiť ... teda časom, ak by sa nedarilo ... predsa len, ste 5 rokov mladšie 🙂))) ale keď v mojom prípade to ináč ani nešlo ... s terajšou polovičkou som 6 rokov, predtým sa mi vzťah rozpadol a bola som rada, že našťastie to ostalo bez záväzkov ... takže najskôr to bolo skoro myslieť hneď na bábo, následne prišlo nečakane 2x postup v práci .... a teraz je to už ok, také stabilizované ... preto sme do toho vhupli od júna 😉

tuli_tuli
26. júl 2013

@lienka2407 najskôr otehotnieš vďaka vajku z jednej (prvej ovulácie) a potom sa Ti pošťastí to isté aj pri druhej 🙂

lienka2407
26. júl 2013

@tuli_tuli no ono to tak asi malo byt ked si pripravena na to a mas toho spravneho chlapa tak vtedy to ma byt 🙂 takze si nic nezmeskala 🙂

lienka2407
26. júl 2013

@tuli_tuli sranda 🙂

kacatto
26. júl 2013

@lienka2407 No ze jedno babo je z jedneho vajka oplodneneho, a druhe z druheho opolodneno vajka, ktore je uvolnene neskor, cize pri druhej ovu. Aspon tak som to pochopila ja 😝

lienka2407
26. júl 2013

@kacatto tak to som tiez nevedela som si myslela ze to sa stane pri jednej ovulacii neako 🙂

kacatto
26. júl 2013

baby, som sedela v cakarni s dvomi babami s tehotenskymi bruskami, aj ja chcem. a cestou od lekara som stretla kolegynku, ktora je na materskej a mala sa na mna tak usmievala, cerila na mna tych 5 zubkov. aj ja uz chcem 🙂

lienka2407
26. júl 2013

@kacatto
@tuli_tuli mna uz zacinaju pobolievat vajecniky co je dobra sprava kedze v nedelu by mi mali zacat plodne dni a ovulka by mala byt tak streda,alebo stvrtok 🙂

tuli_tuli
26. júl 2013

@lienka2407 Dokonca som tu na MK čítala, že niektoré babenky mali mrchu a súčasne oneskorenú ovuláciu ... mali to potvrdené vraj sonom ... aj keď, neviem či tomuto by som veľmi verila ... skôr by som povedala, že to nebola "práva" mrcha, skôr nejaká porucha

lienka2407
26. júl 2013

@tuli_tuli no moja kamoska otehotnela asi dva dni pred mrchou a dostala aj mrchu takze si myslel a ze otehotnela az na dalsi cyklus ale podla sona to bolo jasne 🙂

tuli_tuli
26. júl 2013

@lienka2407 nie skoro ? .... počítam ... 9DC ?

lienka2407
26. júl 2013

@tuli_tuli preco skoro? ved ak je ovulka v stredu alebo vo stvrtok tak to vychadza 🙂 plodne dni mas par dni pred obvykle az styri,ako to mavas ty?

lienka2407
26. júl 2013

@tuli_tuli v nedelu je 10 DC

tuli_tuli
26. júl 2013

@lienka2407 Ono, pokiaľ máš pravidelné cykly, tak si to rozdeľ na polovicu, čiže cca okolo 14DC, no ak ich máš nepravidelné, tam je to ťažšie ... ale približne tak ... že si vezmeš posledný polrok aké si mala cykly ... potom od najdlhšieho odrátaš 17 dní a od najkratšieho 11 dní ... a práve to rozpätie medzi týmito dňami sa "môže" považovať za plodné obdobie ... to som tiež čítala tu na MK :D som ja ale sčítaná, že ? :DDDD ... v Tvojom prípade máš mrchu pravidelnú a mali sme ju rovnako ... čiže dnes sme ju od 19.7. ... čiže podľa toho čo píšeš (že by Ti mali začať plodné dni), to by bolo len na 10DC ... preto sa mi to zdá skoro (pri Tvojej pravidelnej mrche)

lienka2407
26. júl 2013

@tuli_tuli no ale ja to viem len podla rtoho ze ked som bola naposledy v maji na gynde tak na 10 den mi uz vravel ze uz zacinam ovulovat a ze ovulacia nastane do 4 dni a uz zacinam mat aj vytok takze si tak myslim ze asi ale neviem to na 100 percent to mas pravdu ale kedze tvrdia ze spermie dokazu prezit az 5 dni tak by to mohlo byt tak ja ani neviem sama 🙂

tuli_tuli
26. júl 2013

@lienka2407 veď to, práveže si nemôžeme byť ničím isté ... ja som tiež bola na preventívke v máji ... bolo to 3 dní po mrche a tiež pokukoval, že to fajne vyzerá ... myslím s vajkami ... a vidíš, ja mám dlhší cyklus ... cca 32 až 35 dní ... ale máš pravdu v tom, že sa pekne sleduj ... všetky príznaky, príp. ak máš ovul. testík, obetuj jeden a budeš si istá ... a potom už len šup pod perinku 😉

tuli_tuli
26. júl 2013

@lienka2407 a pozor ! niektoré babenky by Ťa ukrižovali za výraz "výtok" :DDDDDDDDD je to ovulačný hlien ! 😝

tuli_tuli
26. júl 2013

Ja sa ešte necítim "mokrá" ... aj teploty mi zatiaľ skáču tak cik cak 🙂 ale možno zo zvedavosti testnem :P

lienka2407
26. júl 2013

@tuli_tuli no ved to ze nemam ovu testy takze len tipujem zatial 🙂

lienka2407
26. júl 2013

@tuli_tuli si ma nalakala dnes si idem kupit ovu test aby som si bola ista 🙂

tuli_tuli
26. júl 2013

@lienka2407 😀 oukej, potom si povieme ktorej čo ukázal :D

lienka2407
26. júl 2013

@tuli_tuli ano zacnem zajtra tak uvidim co vyjde 🙂