Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@tuli_tuli no ja som si kupila digitalne lebo ine v lekarni nemali a boli aj pekne drahe :( ale tak co uz dite neco stoji 🙂 na digi je ine to za to robi iba rano s prvym mocom tak som zvedava 🙂 neukazu iba ovu ale aj styri najplodnejsie dni uvidime co mi ukaze na 10 DC som zvedava 🙂
Ahojte snazilky,podelte sa so skusenostami,prave sme sa rozhodli mat babo,lenze ja som brala 10 rokov antikoncepciu.Uz som teraz v priebehu menzesu lieky nebrala.Ako rychlo sa da podla vasich skusenosti otehotniet?Je pravda,ze sa musi telo zbavit latok z antikoncepcie a az potom budem vediet otehotniet?Prosim poradte mi,ked viete.Vopred vam dakujem za reakcie 🙂
@motorolka to si az tak nemyslim kamoska vynechala teda zabudla dve tabletky a podaril sa im maly takze sa toho neboj 🙂 viem ze odporucaju par mesiacov kvoli hormonom ale neviem ci to je pravda
Tak to som potom vazne zvedava. Mala som nizkohormonalnu tak to mozno nebude az taky problem. Uz sa teda tesim na prve skusanie tehotenskeho testu 😉
@svetlanka101 ale tebe uz vysiel pozitivny nie?
@svetlanka101 Drzim palce, nech mas //. potom daj hned vediet.. 😉 Ja som bola u dokiho a meska mi preto, lebo idem mat druhu ovulku za tento cyklus, co som nevedela ze je mozne, ale tak budis. A dostala som injekciu (vyvolavacku) do zadku a konecne ma to prestalo boliet - ja krava som mala napnuty sval 😀 😀
A ked do 8 dni nedostanem mrchu, mam prist na kontrolu, lebo to moze znamenat tehotenstvo. Akoze koniec - nieco sa muselo v mojom tele 'posahat' po tom potrate - ale neriesim.. Slnko svieti, voda laka a co sa ma stat sa stane a a ja sa idem kupat nech sa schladnim 😝 😀 😎
@lienka2407 myslis toho ducha na fotke? asi to bol omyl, lebo pred chvilou som testovala a ani naznak druhej / .... mam take nervy!!! asi zbijem muza ze sa slabo snazil :((((( nechapem co je to so mnou ale som taka sklamana a nazlostena na cely svet !!!
@kacatto och! tak take natahovanie ti veru nezavidim!!!! ale mas stale aspon kusok nadeje ... narozdiel odomna!!!! robila som test a ani naznak chapes??? ja uz naozaj ziadneho ducha neberiem do uvahy!!! uz neverim ani ziadnym pocitom.... ! tak dufam ze si si uzila aspon to kupalisko 🙂
@svetlanka101 neboj date to na buduci cyklus este ste zacali prvy mesiac? Treba asi mysliet pozitivne 🙂
@tuli_tuli ahoj tak ako?
@lienka2407 druhy mesiac ... len problem je v tom ze mam nepravidelny cyklus a netusim kedy mam plodne dni... a milovanie kazdy druhy den u nas nehrozi ...
@svetlanka101 jaaj tak to ti rozumiem ale mozno to je tak dobre milujte sa vtedy kedy mate chut a nemysli na to a uvidis sa zadari 🙂 ja mam pravidelny zacali sme este len vcera tak som zvedava tiez ako dlho nam to bude trvat 🙂 pravidelny cyklus nic neznamena kamoska ma tiez uplne presne a snazili sa 9 mesiacov
dievcata, nemala by som to radsej ani pisat ale predsa... s nervami som sla test vyhodit a zas tam bol duch.... co to ma znamenat??? naco tie duchy vobec ukazuje? mam si urobit dalsi? :D moze byt ta druhy ciarka daleko od tej prvej? :D :D .... asi mi z toho preplo, ci?
@lienka2407 ?) dakujem, za podporu... ja na to nemyslim ked sa milujeme, ale ked uz sa blizi moj termin , vtedy mi totalne prepina!!! som kludna cely mesiac ale ako teraz ked som sa isla testovat, normalne mi sibe
@svetlanka101 no netreba asi na to mysliet vydrz este par dni a potom si sprav dalsi ktory si dnes DC?
@lienka2407 30 DC som .... uz by malo ukazat nie?
@lienka2407 jeeeej vidim ze sa vydavas! gratulujem! tak to by bolo uzasne keby vam to vyslo hned po svadbe! drzim palce
@svetlanka101 dakujem no tak sme chceli zacat az po svadbe ale sme si povedali ze zbytocne cakat 🙂 no 30DC aky si mala najdlhsi cyklus?
@lienka2407 ano spravne ... necakajte!
moj najdlsi? no tusim aj 48 dni :D takze to ze mi meska je v podstate normalne :( ale bezne mavat 30-35, niekedy sa podari aj presne 28... takze rozne
@svetlanka101 az 48 no dost dlhy tak ale ak mas ducha mozno je este skoro testovat tak drzim prsty aby vam to vyslo 🙂
@svetlanka101 Skus otestit tak v stredu rano, ak by nedorazila mrcha. ak si teraz mala ducha, potom by mala byt ciarocka uz silejsia. 🙂 A uplne ta chapem - tiez som vacsinu mesiaca v pohode, neriesim ci sa zadari alebo nie, a akonahle zistim, ze som po ovulacii, tak mi 2 tyzdne 'hrabe' a skumam, ci nieco citim alebo necitim, ci mam priznaky a pod.. a pritom si vzdy dam predsavzatie, ze tento krat budem v pohode.. 😀 😀 😀
No veru, tyzden som ako krava testovala, nemala som priznaky nicoho konkretneho, len ma krize boleli a zodva dni podbrusko, a stale taky cudny hlien. teraz cakam, ci budem ovulovat, ci mi pride mrcha alebo ci budem tehu. uplna haluz,som zvedava ako mi zacne tak o 8 dni sibat.. pripravte sa na trochu retardovane prispevky, baby! 😀
@lienka2407 Tak nech sa zadari, to by bolo super kebyze sa vam zadarilo na prvy pokus 🙂 😎
@kacatto no tak som zvedava aka budem ja ale teraz pred svadbou asi ani nebudem mat cas zistovat 🙂
@svetlanka101 baby pouzivate oj ovu testy? Ja mam digitalne a som z toho trosku jelen
Ahojte dievacata,
tak ako vidim, nie som jedina, ktorej z toho vsetkeho uz zacina preskakovat:D
Ja mam dnes 29 DC, OVU som mala 13 DC, to znamena 16 DPO.
Teplotu si meriam v postate prvy mesiac, posledne dva cykly som mala cca 30 dni (inak od 28 do 35, nepravidelne)... ale netusim kedy som mala vtedy ovulaciu a aku dlhu lutealnu fazu.
Standard je 14 dni, takze by som mala MS dostat vcera... no zatial nic, tak si robim nadeje. Posledne dva dni ma ale dost boli podbrusko.. podobne ako pred MS, takze kazdu chvilu sledujem, ci prisla alebo nie...
No, na druhej strane ma uz dlhsie pobolievaju prsia, byvam strasne unavena, asi 7DPO som mala bolesti a hlavne som strasne podrazdena v poslednej dobe.
Test som ai povedala, ze si spravim az v utorok, aby som nebola zbytocne sklamana...
Toto ocakavanie, ci pride alebo nepride je strasne narocne na psychiku...aspon pre mna 🙂
@kacennnka no priznaky by mohli byt snad ti to vyslo a si tehu ved ked si spravis test v utorok uz ti urcite musi ukazat 🙂
Čaute kočeny...ja len tak stručne,kým je drahý v sprche...máme za sebou krásny horúci víkend,oslavu mamčinych narodenín...bolo nám super...a čo mam nové?v podstate nič také,ráno som opäť skúsila ovu test a zasa duch,čo je fajn (dnes ešte len 10DC)...ale začínajú sa mi páčiť moje BT,takže snáď sa dočkám ovulky...a dnes som zaregistrovala biely lepivý hlienik...s milým sa milkujeme...s láskou a z lásky každý druhý deň a pravdupovediac,obom sa nám to páči,xixi ... nič nesílime...tak asi toľko zatiaľ,idem sa túliť a potom spať 😉
@kacatto :D tak aspon tu sa budeme navzajom chapat ked budeme mat depky 🙂 som rada ze nie som sama co ma take stavy

@lienka2407 akurat som urobila ovu testik ... mam pekne viditelneho ducha ... daj potom vediet ako ty :-P a nieze si to nechas zasa len pre seba 🙂