icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

svetlanka101
1. aug 2013

@lienka2407 24, 190 🙂

maaaaria
1. aug 2013

@cathuska uz pred 10 dnami mi vysiel pozitivny test, uz len dufat, ze sa nic zle nestane. a ze moja dnesna nevolnost je jednorazova a nebude trvat 2 mesiace

cathuska
1. aug 2013

@kacatto ahooj 🙂 dak dik a drziiiim palce nech sa Vam zadari, to, co si tak zelate 🙂

a inac k vracaniu, ja mam teda uz jednu dcerku, ma 4 roky> a pocas tehu som nevracala vobec, len pocas druheho a tretie mesiaca som mala nevolnosti, akoze ma naplo, ale nevracala som.

a tehu bolo oki, a mala je oki 🙂

tak len tak na podporu tych co vracaju, aj nevracaju, babatka budu oki...

nuz ale poznam ten zaludok na vode, brrrrrr...,ale to potom pominie, tak v druhom trimestri....

cathuska
1. aug 2013

@maaaaria drzim palce, a ja verim tiez, ze nebudes mat taketo wc obijmajuce stavy casto.
ale ak by to aj bolo, je to v prvom trimestri, potom to uz bude oki.

cathuska
1. aug 2013

@svetlanka101 190 je tvoja vyska, ci ako ?🙂

cathuska
1. aug 2013

@kacatto inac tie lizatka to su zazvorove lizatka tusim 🙂

svetlanka101
1. aug 2013

@cathuska 😀 😀 😀 boze chran ... vyska materskej :D

cathuska
1. aug 2013

@svetlanka101 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ani ma nenapadlo, ze to materska 🙂))

oki, sak som si povedala, ze si dobre vysoka, ze na modelku abo basketbalistku rovno mozes ist 😎 😎 😎

inac ked uz o vyske, tak ja mam 171 cm .

svetlanka101
1. aug 2013

@cathuska ja 172 🙂

cathuska
1. aug 2013

@maaaaria ako dlho ste snazilkovali, kym si nasla dve ciarocky? a na ktory den od oplodenia si nasla ciarocky?;)

cathuska
1. aug 2013

@svetlanka101 tak podobne mame 😎

svetlanka101
1. aug 2013

@cathuska a 24 bol vek

cathuska
1. aug 2013

@svetlanka101 chichi toto som pochopila hned 🙂
ja mam 34. ale citim sa na 20 😎

svetlanka101
1. aug 2013

@cathuska ja niekedy na 12 🙂 no nic... idem sa trochu vyvetrat, opalit a vecer mame damsku jazdu... len neviem ci mozem pit ??? asi radsej nie co?

svetlanka101
1. aug 2013

uz skusal nikedy niekto z vas ocurat 2x ten isty test? 😅 ja som to skusila a ten moj duch sa zvyraznil... ale asi je to absolutne neakceptovatelne , ci? :D

aduliak
1. aug 2013

no baby, ja som mala mat vcera - dnes mrchu a zatial nic, normalne sa bojim testovat...akoze, stale si myslim, ze pride.....juj...
@svetlanka101 prii Terezke som si par mesiacov merala teplotu - vitazny graf mam aj vo fotoblogu...ak ti teplota klesa, mrcha by mala prist :( :( :( ja odporucam merat pravidelne, pri malej som vedela, ze som tehu skor ako som spravila test 🙂 : ) 🙂 teraz sa mi to pri malej neda, budicek mame 5.00-5.30 :(

aduliak
1. aug 2013

@svetlanka101 myslim, ze to neznamena nic, ocurat dva krat ten isty test...aj ked sa priznam, aj ja som to raz skusala 🙂 🙂 🙂

cathuska
1. aug 2013

@svetlanka101 uzi si damsku jazdu 🙂
aaa no neviem, ja ked som bola prvykrat tehu nevedela som o tom

sice sme s muzom isli naplno, ale nesledovala som sa, ani plodne dni... a bola som na akciach ale pila som mojito a druhykrat vino..

a mrcha potom meskala, urobila som si test tyzden po meskani mrchy a bola som v tom..krasne dve ciarocky.

pocity, akoby na mrchu, ale mrcha nikde...

zlakla som sa, ze ved som mala aj par akcii a pocas tehu a dokina mi povedala, ze v pohode, ze prve tyzdne este je vo vacku embryo, ze ho chrani..

no ale cielene by som nepila, kebyze sa pokusam o babatko

cathuska
1. aug 2013

@aduliak drzim palce, aby to bolo to co si zelas. 🙂

cathuska
1. aug 2013

@aduliak mne tak vstavala Nellka ked mala tak nieco okolo 2 rokov.. ale uz spinka pekne od 20-07.00 takze je to oki, a ma 4 rocky, trva to asi rok, takze aj u vas to bude.

a pekne meno ste dali dcerke, 🙂

aduliak
1. aug 2013

@cathuska dakujem 🙂 no, ja teraz vobec neviem, kedy bola ovulka, muz na tyzdnovkach, takze sme sli naplno len cez vikendy, vobec netusim...ale posledneho pol roka som mala mrchu kazdych 24 dni! dnes je to 29. den 🙂 tak vobec neviem, co si o tom mysliet, uz si ani nepamatam, ako som sa citila pri T. presne tie uplne prve tyzdne...vracat som zacala az tak okolo 7.tt 🙂
nasa mava take obdobia, ze 2 tyzdne spi do 6.30 a potom dva tyzdne o5.00, prestala mat plienku na noc, sama od seba a zacala vstavat o5 na cikanie a potom uz nezaspi :( tiez vecer zaspava o 20.00cca....a tvoja ti este cez den spi?
aj Nellka je pekne meno 🙂

svetlanka101
1. aug 2013

@aduliak 🙂 tak drzim prsty nech nedorazi 🙂 to nic ked klesla, len nech uz ma nenatahuje !

svetlanka101
1. aug 2013

@cathuska ved asi ani ja nic nebudem pit... mozno poharik zo slusnosti, aby som nemusela pocuvat tie blbe otazky a vyzvedacky a domyslacky.....

aduliak
1. aug 2013

@svetlanka101 uplne ta chapem...aj ja cakam, ci pride....ak nepride dnes tak chcem rano spravit test (mam jeden doma), ja sa skor bojim, ci som volakde na dovce nenachladla a preto si dava na cas :(

aduliak
1. aug 2013

@svetlanka101 daj si jeden maly vinovy strik, tym nic nepokazis a ani nebudu vyzvedat 🙂

cathuska
1. aug 2013

@svetlanka101 jasne, poharik si daj, nazdravicko 🙂

cathuska
1. aug 2013

@aduliak a chapem Ta s tym testom, to clovek na nervy je, ked vyjde, ze nie ... takto je vzdy nadej,
Ale pozri, ako vravis, urob si a uvidis,
prinajhorsom, 😉 sa posnazite zas o mesiac

cathuska
1. aug 2013

@aduliak tak mame Nellku a Terezku 🙂

a kto pribudne bracekovia ci sestricky? 🙂

uvidime, drzim prsty.

uvidime, ktora z nas kedy otehotnie.

aduliak
1. aug 2013

@cathuska len keby som mala chlapa doma, bolo by to jednoduchsie, Terezka nam kvoli tomu trvala skoro rok :(

svetlanka101
1. aug 2013

@aduliak hehe 🙂 moja mama mi hovorila, ze ci si viem predstavit, ked v ich dobe nemali testy ani sona... a mnohokrat zistili az ked im zacali bruska poriadne rast.. 🙂)) ale zas aspon sa nestresovali ako my 🙂