Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@lienka2407 resp ako ty? robis si ovu testiky?
@lienka2407 🙂 dakujem , skusim to 🙂 inak dost vela ludi budete mat, aj keby neprisli vsetci 🙂 ja si pamatam ze som svoju svadbu riesila na poslednu chvilu - 2 tyzdne pred terminov sme zhanali salu a skoro som si nestihla vlastn usvadbu ... ufff ... ale to som ja, mne muz hovori ze nestihnem ani vlastny pohreb :D
@svetlanka101 vsetko je ako ma byt a ideme "prave vcas", tak neviem no, to hovori jedna moja znama, 😉 ale tak uz som aj zmeskala niekde, a to je tiez, ze idem prave vcas? 😉 😉 😉 😉
kolko ludi ste mali vy na svadbe?
my cca 70, uz sa nepamatam, ehm🙂
@cathuska no kupila som si digi ovu testy ale dnes rano ukazuje vysoku plodnost ale ovulka este nie tak vyskusam vecer a potom rano a potom uz nemam testy a nebudem kupovat je to drahe a priblizne si myslim ze ovulka bude dnes alebo zajtra 🙂
@cathuska nemam doma, a ak mam povedat pravdu, za posledne dva mesiace som nakupila tolko testov, ze uz ma poznaju asi v kazdej lekarni 😝 ... trosku sa uz aj hanbim ist zas kupit, preto cakam. A ak dorazi aspon sa potesim ze som usetrila, ked nic ine 🙂 ale keby som mala doma tak urcite uz je ocikany 🙂 jedine co na sebe pozorujem je , ze som strasne unavena ( ale to moze byt aj z horucav) a mota ma ( mozem mat len nizky tlak)ˇa po veceroch mi byva zle ... pozorujem sa az prehnane si myslim.... ked si pomyslim, ze by ma mali boliet prsia, okamzite ma zabolia :D
@svetlanka101 no ludi je dost vela my mame velku rodinu ale tipujem ze plus minus 10 ludi nepride tak okolo 105 asi bude no este stale dost vela 🙂
@cathuska my 50, a to sme chceli len najblizsiu rodinu 🙂
@svetlanka101 haha ty si podobna ako ja si tiez namyslam priznaky sice nie tehu ale ked ma napadne ze ma bolia prsia tak ma akosi rozbolia 🙂
@svetlanka101 a ake mas teploty ???
@lauritka 🙂 ahoj, no nemeram si pravidelne bohuzial ... ale viem ze bezne mam 36,3 a drzala sa mi teplota cely cas na 36,8-36,7 ... dnes som merala skor ako obvykle o 2 hodiny a mala som 36,3 :( ale ked som merala o 2 hod neskor ako v obvyklom case - no uz som stihla pobehat po dome tak som mala znovu 36,7 . Mrcha mi meska 6 dni, moze to nieco znamenat?
@lienka2407 to sme asi vsetky take 🙂 len som zvedava ako potom rozoznam prave priznaky :D
@svetlanka101 no ked si behala potom po dome, to uz nema ziadnu vypovednu hodnotu.
a ako vies, ze ti meska ?? termin mrchy sa odvija ododna ovulacie..
cize musis vediet den ovulacie, aby si vedela s istotou povedat, ze ti meska..
mohla sa ti posunut ovulacia a tym aj cely cyklus. 😉 tie teploty tvoje, no neviem ked, nemerias pravidelne, tazzko to vim posudit.... ale skor si myslim, ze ti dojde ak si uz mala dnes 36,3.. hoci o dve hodky skor, ale uz to ide dole.
@lienka2407 tak to bude big svadba 😉
@svetlanka101 tak ved to, ze zrazu sa narata tolko ludi, ze clovek ani nevedel, ze ma taku big rodinku 🙂 bo to kazdy s partnerom atd 🙂
inac baby aj ja som taka, ze si asi namyslam trosku dakedy tie priznaky, alebo neviem, lebo napriklad citam o prsiach a uz aj jaich citim 😉
@svetlanka101 poznam to 🙂 lenze meska ti mrcha, takze podla mna to moze byt ono 🙂 drzim palce.
a ohladom tych testov, chapem ta ja som tak minuly mesiac vyhodila minimalne 10e a uz nemienim. 🙂
az ked bude meskat mrcha.
i ked kamoska, bola tehu a mala mrchu.. 3 mes.
mna len to trosku mrzi, ze muz nechcel pristupit na snazilkovanie skor, asi sa bal, ze to vyjde na prvy sup, ale ja som chcela tak, ze nesledovat sa vobec, ze plodne dn neplodne, proste pohoda klidek..
a teraz to chceme, ze hned, a potom sa sledujem , ze jaky den atd 🙂))
ale co mozno to teraz vyjde..
ale teraz mam plan, mat druhe dieta do mojej 35tky, nech sa narodi, 35 budem mat 18.jula,takze dovtedy 🙂
inac som rada, ze som natrafila na vas, na tuto aktualnu snazilkovsku letnu temu 2013 🙂
dcerku som mala tak, ze som mala 18 jula 30 a ona sa narodila 28.jula 🙂
potom mozme dat sukmonu skupinu, ked otehotnieme vsetky.
mame tak skupinu s mamickami, co sme rodili v 2009 v juli, auguste> a nevidi tam nik len my
@lienka2407 jej super, takze mozno to aj ja mam podobne ako ty, ked som o den skor mala mrchu a cyklus mam pravidelny.
takze ovulka, ja mam zrejme dnes, ako som ti pisala🙂
takze pokracujeme v snazilkovani, tieto dni su vysoko plodne, 🙂
good luck nam obom.
@lauritka no ovlulaciu netusim kedy som mala, ale som uz trochu mudrejsia, kedze ma baby poucili o hlienoch, tak to budem viac sledovat 🙂 dakujem aj tak , tiez myslim ze dorazi
@cathuska myslim ze to je ten lepsi pripad - mat mrchu a byt tehu, ako nemam mrchu a nebyt tehu :D
@cathuska presne to iste lutujem aj ja... ze sme nechceli hned po svadbe , urcite by som to tak neriesila a nebrala by som to tak vazne ako teraz :( 3 roky sme cakali a som zvedava kedy sa podari!!!! ked o dalsie tri tak dakujem pekne!!! aspon keby matersku som mala vyssiu kedze mam odpracovanych par rokov :D ... neoplatilo sa vobec cakat!
@svetlanka101 tak no, zase ja ta chapem, ze si pockala, ved mozno by vam to vyslo, ze hned na prvy sup /zakon schvalnosti/ a potom by si mozno nemala taku radost ako budes mat teraz ked sa zadari.
na druhej strane, asi je spravny cas ozaj teraz, ked teraz ste zacali snazilkovat.. 🙂
drzim palce, som velmi zvedava ko nam to vyjde vsetkym co sme tu.
a s tou materskou, ja som tak mala pri dcerke, mala som odrobene, a teda pol roka som dostavala vyssiu matersku , takze je to vyhoda urcite, 🙂
@svetlanka101 ci pockaj materska nieje vyssia????? ked mas odrobene, ci ako? 🙂 som sa domotala.
@cathuska no asi hej, pol roka - a co to je pol roka ? :( mas pravdu, len uz teraz sa bojim aby som nedopadla ako niektore, ze 10 rokov sa snazia :(
@svetlanka101 a kolko mas rokov? A kolko je materska na SVK baby?
@cathuska no sme na tom velmi podobne tak som zvedava ako dopadneme 🙂
@svetlanka101
@cathuska baby netreba nic lutovat teraz je ten cas 🙂 spravny cas 🙂
@svetlanka101 neboj sa , otehotnies nacas 🙂
ja mam taku robotku, ze robim nabory v personalnej agenture, a teda robim akokeby podnikanie so znamym a ekonomkou a jednou babou este, nemam fixnu prac dobu ani fix plat.
Muz nastastie ma taku robotu ze od do, a ma fixny plat, takze sa to takto da.
Predtym som robila v personalnycg agenturach riadne od do, a chodila som domov po veceroch a nechce sa mi to uz..
mam chut na slobodu, a takto si viem zarobit aj pocas tehotenstva aj materskej, bo aj z domu sa to da robit.
no a
@lienka2407 ani neviem kolko je materska, ale rodicovsky prispevok je tusim okolo 190e plus pridavok na dieta 20, vychadza to na cca 210 Eur, ale to hovorim o rodicovskom, materska je viac. ale ta je len na pol roka rusim, tak som mala pri dcerke.
a Ty LIENKA kde byvas mimo svk?
@cathuska ahoj ja byvam uz 7 rokov v irsku tak preto netusim aka je materska na SVK 🙂 no ale planujeme tak o 2 roky navrat domov 🙂
@lienka2407 aha, oki. 🙂
moj brat zije v anglicku.
do Irska, hladam masiarov pre klienta do newbridge pri dubline teraz 🙂 takze irsko pocuvam casto .
@cathuska Ahoj a vitaj medzi nami 'letnymi snazilkami' 🙂 My sa s manzelikom snazime tak od februara, v aprili som aj otehotnela, ale zaciatkom juna som potratila. Od lekara som dostala 'Go!' hned po mrche a tak sa teda snazime zasa. Momentalne som 56DC, druhy krat za tento cyklus ovulujem (potvrdene od lekara).. a min. piatok mi lekar pichol vyvolavacku a tak cakam, ci mi do pondelka pride alebo nie. Celkom sranda tento mesiac 😉
@maaaaria Fuha, nezavidim ti to zvracanie. Ale minule som niekde citala, ze nevolnosti su v tehotenstve dobre znamenie, tak aspon to potesi snad.. Inac som minule nieco citala o dakych lizatkach, co na nevolnosti pomahaju.. na MK, ale neviem presne kde 🙂 Drz sa 🙂
@lienka2407 116 ludi?! 😨 fiha, to bude velka svadba. My sme mali do 60 + asi 15 po 9tej, ale vkuse som kmitala, ani som sa nezastavila do cca. 8 rano druhy den.. 😎

@lienka2407 zatial som si ovu test nerobila, ale nechavam to na ten pocit, resp, chudak muz ho prehanam kazdy vecer, ze mozno dnes to je 😀 😀 😀 😀 😀 ale nie, sak on to rad robi, no 😀 😀 😀 😀 tak ja to nechavam na tie pocity, ze priehladny vytok, pobolievanie v brusku atd, a TEBE, KEDY VYCHADZA OVULKA, VIES? Ja mam dojem, ze teraz to bude. u mna.. ak uz nie je dnes nahodou.