icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

cathuska
1. aug 2013

@maaaaria tak teraz druhy mesiac sa snazime🙂. Mam akurat plodne🙂 pisem z mobilu tak tazsie. Muz dosiel z tenisu o hodku ideme za nato:D. Takze vam to vyslo druhy mesiac? Supeeeer a tesim sa s tebou

cathuska
1. aug 2013

@silvia27 ahoj. Tak aj ty uz mas jedno dietatko? Ja mam dcerku ma styri rocky a tiez tehu ok. Som zvedavkk tiez ake to bude teraz.🙂

cathuska
1. aug 2013

@lienka2407 tak enjoy your work🙂

Zajtra popisem viac. Z pc normalne. Z mobilu dost blbo sa mi sem tukaaaaaa🙂

Paaa

cathuska
1. aug 2013

@kacatto tak radsej tehu ako mrcha ale radsej mrcha ako len natahovanie.

Tak do dalsieho cyklu zelam vela zdaru🙂

cathuska
1. aug 2013

@kosta123 vyzera to very good. Cas na pracu na babatku🙂. Plodne dni mam i ja teraz aj lienka . Tam good luck🙂

cathuska
1. aug 2013

@majuszka87 ahojky aj ja som az dnes sa sem pridala🙂 tak drzim vsetkym palce.

kacennnka
1. aug 2013

Dakujem dievcata,.. ja stale tomu nejak nemozem uverit. Podarilo sa nam to v postate na prvy krat. Resp,prvy krat sme presvihli plodne dni, zacali sme neskoro.

Bol to krasny pocit, ked som drahemu povedala" Lubime Ta" a on na to "aj ja Vas lubim" Dufam, ze babatko bude zdravucke a cele tehotenstvo prejde bez problemov.

Strasne Vam vsetkym prajem aby to vyslo 🙂 Mne pomohol upravit cyklus alchemilkovy caj a jedla som kyselinu listovu. V den ovu sme sa milovali rano aj vecer🙂 a aj den predtym a potom.... som draheho vystavila:D

svetlanka101
1. aug 2013

@lienka2407 ahojky, mrcha ani dnes nedorazila a asi uz ani nedorazi... hlien mam biely ako vajecny bielok ( som scitana uz :D ) takze neviem ... a krcok hore uzavrety.... uz fakt neviem na com som

lienka2407
1. aug 2013

@svetlanka101 tak super spravy sprav si test podla mna si tehu 🙂

svetlanka101
1. aug 2013

@lienka2407 mala som namysli ze dnes nedorazi

lienka2407
1. aug 2013

@svetlanka101 jaaj takze si myslis ze nie si? Ako dlho ti meska kolky si dnes DC ?

lienka2407
1. aug 2013

@cathuska tak drzim prsty ja si myslim ze dnes mam poslednu sancu lebo ma brutal boli podbrusko takze ovulka uz je bud dnes alebo zajtra a zajtra nebudem s drahym 🙂

kacatto
1. aug 2013

@cathuska Tak ja to beriem tak, ze som po potrate a mozno telo este nebolo pripravene. a muselo sibat mojim hormonom, lebo inac by som nemala taky dlhy cyklus s dvomi ovulkami a tak. cize neriesim, a tesim sa na snazilkovanie v dalsom cykle. teraz mi manzelik povedal, ze nepojde na tyzden na sluzobku, tak mi to tam nic nebude 'narusat' 😝

svetlanka101
1. aug 2013

@lienka2407 no mala som namysli ze dnes urcite zas nepride mrcha ... lebo mam uplne bielucky vytok ... no uz si naozaj zajtra kupim, uz ma to nebavi cakat, a mozno ked zajtra vyjde negativny tak sa aj psychicky ukludnim a hned dorazi ... myslim ze meska kvoli mojej psychike 🙂 som 34 DC ... mavam cyklus od 28 do 36 dni, ale stalo sa mi ze som dostala az na 43 den .... ale to som vtedy mala stresy v praci aj v skole a teraz dovolenkujem, oddychujem ... neviem cim to moze byt. Dnes som si dala male pivo a strasne zle mi sadlo, hned ma prehnalo na wc .... neviem , ale myslim ze sa uz viac sledovat seba samu neda :D

svetlanka101
1. aug 2013

ale zda sa mi ze minuly mesiac prisli vcas

lienka2407
1. aug 2013

@svetlanka101 tak to by ti uz test mohol ukazat ale myslim ze aj ti nepride mrcha cez vikend tak zajdi k doktorovi preto aby si si mohla byt ista ze je vsetko ok 🙂 dufam ze si tehu drzim prsteky 🙂

svetlanka101
1. aug 2013

@lienka2407 🙂 dakujem. Ja k lekarovi? To by som asi musela mat fakt vazny problem...neznasam lekarov a neverim im :( Stale si myslim, ze ak nepojdem aspon sa nic zle nedozviem 🙂

lienka2407
1. aug 2013

@svetlanka101 no rozumiem ti ale co ak ti nepride mrcha vobec? Potom nebudes ani moct snazilkovat ani nic 🙂 ved uvidis co sa stane ked si spravis test 🙂

svetlanka101
1. aug 2013

@lienka2407 hiiiiiiiiiiii !!! ja tu uz nic citat nebudem !!!! tak ma vylakali clanky ze zajtra utekam k lekarovi! dufam ze ma vezme hned!!! Citala som si ze maternica sa da nahmatat ze je zvacsena aj krcok !!! Naco si to ja nalpa tam hmatam???? Nemala som tam pchat palce !!! Moze to byt rakovina , chapes? no naco som to citala 😠 . Som silaene vydesena, dnes uz ani nezaspim !

lienka2407
1. aug 2013

@svetlanka101 neboj sa a nestresuj ziadna rakovina ! Ak ti nepride mrcha zajdi k lekarovi a ten ti pichne vyvolavacku a zacnes cyklus odznova ! Mysli pozitivne

svetlanka101
1. aug 2013

@lienka2407 ok dakujem 🙂 idem pozitivne zaspavat 🙂)) skusim este najst nejaky clanok ktory ma ukludni a pojdem 🙂))

lienka2407
1. aug 2013

@svetlanka101 daj link na ten clanok co si citala 🙂

svetlanka101
1. aug 2013

@lienka2407 staci ak si das do googlu zvacsenie krcku maternice a uvidis co ti vyhodi 😕 ....... alebo zvacsenie okolia krcku

lienka2407
1. aug 2013

@svetlanka101 no ale ty nechodis na preventiky? Tam to bezne zistuju :( kedy si bola naposledy?

svetlanka101
1. aug 2013

@lienka2407 jasne ze chodim .... asi pred pol rokom naposledy ....

lienka2407
1. aug 2013

@svetlanka101 tak sa neboj potom vsetko je ok a zajdi k lekarovi po vyvolavacku 🙂 dobru noc 🙂

svetlanka101
1. aug 2013

@lienka2407 ok pocuvnem ta 🙂 aj tebe dobru noc a dakujem

kacatto
2. aug 2013

Dnes 1DC 🙂 Inofolic spapany, BT odmerana.. a tesim sa na vikend 😎 Sice nic neplanujeme, iba odviezt kamosov na letisko do Viedne, ale uz len ten pocit, ze je vikend a ja nemusim 'kaprovat' v office 😉 A co planujete vy?

cathuska
2. aug 2013

@kacatto drzim palce 🙂

my poctivo makame, teraz ovulku som mala bud vcera alebo mam dnes, ved viete tie priznaky 😎tak dufame, ye to vyjde

tak vikendik je jedno ako vravis, hlavne, ze vikendik 🙂

my s muzom a dcerkou pojdeme na domcek k nasim, oni su na dovo a my pogazdujeme tak, pobehame po vonku, okupkame sa a tak.

cathuska
2. aug 2013

@svetlanka101 a ten testik co mas doma, neocikas dnes rano ?🙂 ze co ked nahodou, hmmm🙂 drzim palcee