Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@4katarinakralova5 A kolko DPO si dnes?
13
@4katarinakralova5 Skus testnut o 2 dni z ranneho mocu, hcg sa obden zdvojnasobuje, tak by uz malo nieco na teste byt vidiet. Najlepsie je testovat vzdy v den ocakavanej mrchy, aj ked vsetky nas to laka uz pomaly tyzden po ovulke 😉
ked som ukazala testik kamoske-por.asist. tak mi povedala ze som v skorom stadiu tehu..a dnes...dufam ze mala pravdu
http://zaujimavosti.net/prakticke-nazory/domaci...
celkom zaujimave 🙂))))))))))) len myslim ze ked do akehokolvek mocu date bielidlo, vzdy to zasyci .... 😎
@cathuska ja nemam doma testik, ale dnes mi kupi muz cestou, ak sa mu nezmeni nalada... dnes pride az okolo 10 vecer, kedze bol kamosovi pomoct na stavbe, tak dufam ze donesie !!!
@kacatto pisem tu uz bez zabran a strachu ze si o mne pomysli niekto ze som uz nacisto prepnuta 🙂)) dnes som uz mohla vediet na com som ale lekar mal dovolenku tak som bola taka nastvana , cestou som stretla byvalu spoluziacku a bolo mi ,,trapne" odskocit si kupit test, chapes.... tak som to skusila s tym z toho clanku 🙂 Do nadobky s mocom som kvapla savo a poriadne to penilo.... vyzeralo to ako cerstvo nacapovane pivo :D ... zaujimalo by ma ci takto nereaguje savo na kazdy moc .... Som len nedockava :( inak som fakt mentalne v poriadku 😅
@svetlanka101 zlata.. :D pobavila som sa..ja som dnes testovala aj normalny test,aj ovulacny..a to mam len 9 dni po ovulke a navyse som s muzikom bola len tri dni pre nou a tri dni po nej.. :DDD tiez si myslim,ze som ok,su to len "prepnutia"a vykriky do tmy :D
@llenulka 🙂 no mne prepina cim viac dni meska - tym viac ... nechcela som si robit znovu test , lebo som si bola ista ze dorazi, a myslela som si ze to zvladnem, ale nejak som z toho dost mimo 😅 tak skus tiez savo s mocom :D :D :D
@svetlanka101 a ovulacny nemas? bud maniak,ako ja :DD mne este ani nemeska a uz minam na testy,idiot:D
@llenulka nie nemam a naco by mi bol ovulacny? aj on ukazuje tehotenstvo ci co ??? mala som 4 testy a vsetky som minula pred terminom mrchy !!!! a vravela som si ze uz neminiem na test ani test, najskor ked bude meskat tyzden .... a zajtra je tyzden ... tak dnes mozno manzel kupi.
Vy sa ako dlho snazite?
nasla som na nete vela sposobov ako sa niekedy zistovali tehotenstva 🙂 je to zaujimave, len neviem ci aj dostatocne presne 🙂 napriklad ked date moc do skleneneho pohara, po hodine sa vytvori taky oblacik, ak ste tehotne tak oblacik sa drzi hore, ak nie , klesne dole 🙂 ten oblacik mimochodom sa fakt vytvrori 🙂 neverila som tomu, je to sposoba ktoru vraj do dnes vyuzivaju v spanielsku - to som sa docitala tu na MK
@svetlanka101 Inac, ja sa tiez na verejnosti tvarim, ze ja sa vlatne vobec nesnazim a ze zatial mi staci macka.. a rodina ani netusi, vzdy sa tvarim ze co ma otravuju, ze mam cas 😝 ale s tym savom a oblacikom, si ma dostala 😀 😀 😀
@kacatto 😀 neboj na verejnosti ma tiez maju za normalnu 🙂 ja mam zase psa, s ktorym travim vsetok svoj volny cas... len vcera a dnes som trochu v depkach, kedze moj muz uz druhy den pomaha kamaratovi na stavbe a som zvyknuta ze po robote stale nieco podnikame, a trochu si aj vychutnavam samotu, raz za cas neuskodi. Inak by som tu urcite nesedela tolko 🙂 a tak od kedy som prisla nechala som pc zapnuty ... obcas vybehnem na dvor nadychat sa vdzuchu, ale je to fajn relax 🙂
@svetlanka101 hej,da 🙂kym tehotensky by ti ledva ukazal ducha,tak ovulacny je silne pozitivny ako keby v case ovulky 🙂 daj si cez google,alebo tu na MK 🙂
snazili sme sa rok)sme spolu len cez vikendy),podarilo sa,ale v tretom som potratila,potom sme mali pauzu 3mesiace,teraz je to 4tymesiac..no muz bral atb trojo,takze tie prve dva mesiace sme mozno naslepo strielali..cize ratam,ze jeden,dva sasnazime..vo stvrtok cakam ms
@llenulka ved aj aduliak neratala s tym ze ten mesiac trafili a predsa 🙂))) obcas sa deju zazraky 🙂
@svetlanka101 no neviem,prave dnes mam nejaky svetlucko hnedy vytok a uz som nasla,ze to byva pri zapaloch..kedze som este nebola na kontrole (az po 3 mesiacoch sa robieva) ureaplazmy, (mala som ist koncom jula,no doky ma dovolenku),tak asi sarapati (to je vlastne zapal)..brali sme na to atb,ale netusim,ci zabrali,kedze sa tak dlho caka na kontrolu ☹
uz ti doniesol muzik test?🙂
@kacatto
@svetlanka101 mne este stale digi test neukazuje ovulaciu iba plodne dni tak som zvedava testujem dalej chcem vediet kedy a ci mi vobec ukaze ovu neviem mne sa zda ze som ju mala vcera dnes ma uz totiz nic neboli a vcera neskutocna bolest tak som si kupila dalsie balenie a zistujem snad ukaze nieco 🙂
baby ahojte, my sme si prestali dávať pozor v marci, zatiaľ sa nezadarilo. Vôbec neriešim plodné neplodné dni, teplotu ani nič podobné. Dokonca vôbec neviem čo znamená DC 😀 asi budem vyzerať ako blbka, ale doteraz som sa vôbec o také veci nezaújmala 🙂
žeby bol DC deň cyklu?
@llenulka uz je na ceste domov, ale moj drahy mi ho nekupi!!! ze si ho kupim zajtra sama a on nepojde do lekarne pytat tehu test... asi by utrpelo jeho muzske ego???? este si to s nim vytmavym ked pride !
@lienka2407 aspon mate dovod na romantiku kazdy vecer 🙂)) . Ja ako ta citam, asi by som mala riadny chaos s tych ovu testov ...
@martuska ahoj 🙂 neboj ja som tu tiez prisla neskusena a dnes som uz z toho vsetkeho taka premudra ako asi nikdy 🙂
@svetlanka101 jemine domine :D nuz tak jedine cakat do zajtra 😀
@martuska den cyklu 🙂 musis si zistit kedy mas plodne dni aby ste sa trafili do ovulky 🙂

55alexandra55 najskor prepacze som sa sem vntrela 🙂 ale potrebovala ky som poradit : mrsku som dostala o tyzden skor,co je u mna neobvikle,ale bolo to slabsie krvacanie..spravila som si testik a bola tam druha slabucka ciarka,no asi o 10min. zmizla,o dva dni cize dnes som si urobila znova a nic,tak som s toho jelen :-/ mozte poradit ? nechcem sa totizto tesit predcasne..veeelmi dakujem 🙂