Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@svetlanka101
@kacatto ked som si tak pozerala na menstruacny kalendar a zmenila som dlzky lutalnej fazy vysli mi uplne ine plodne dni ako teraz,to znamena ked som nechala tych 14 dni bolo to ako si myslim ze mam teraz ked som ich vsak zmenila dni boli uplne odlisne napadlo vas niekedy sledovat to?
Ahojte🙂 tak jasne, ze mam pocit,ze som tehu🙂 moja Nelka podarena mi dnes hovori mamka ty si tehotna vidiet to na tebe na tvojej tvaricke🙂 moja zlata tak chce babatko. este mi bezia plodne dni zrejme uz som po ovulke. Tak som zvedava mo ze co ale este tri dni zamakame🙂. Zelam vam pekny pohodovy a plodny vikend🙂 v pondelok dojdem pocitat vsetko. Paaaa
@lienka2407 hehe aj moj muz vcera mal dost tak som ho musela motivovat :D
@cathuska ja akurat rozmyslam ze tie plodne dmi a ovulka je to tak tazko cypocitat mrkni moj predchadzajuci status o lutealnej faze 🙂 my sme vcera mali pauzu
@cathuska držím pršteky,....🙂
@kacatto
@lienka2407 ja neviem co je ta lutealna faza 🙂 pocujem o nej prvy krat
@llenulka
robila som dnes test - negativny .... na podiv som sa konecne ukludnila, urcite by som uz mala pekne ciarky na 35 DC takze skusime odznova, popripade znovu pojdem pondelok za doktorom nech mi pichne tu vyvolavacku. Tak pojdeme to skusat treti krat 🙂 este nie je dovod na paniku 😎
@svetlanka101 To je faza od ovulky po mrchu - trva medzi 14-16 dni, aspon by mala ak je vsetko v poriadku.
@kacatto aha, tak znovu som o nieco mudrejsia 🙂
@aduliak juuuj tesim sa s tebou 🙂 pomaly nas opustis a pojdes do fora ,,uz to viem" 🙂)))))))))))
@svetlanka101 urcite si chod k lekarovi po vyvolavacku a potom si chod kupit ovu testy aby si si bola ista kedy mas ovulku ja som si tiez myslela ze ovulka bola 1.8 ale ovu test este neukazal ani dnes rano 🙂 lutealna faza je tiez dolezita je to pocet dni od ovulacie po den menstruacie musi byt min 10 dni dlha aby podporila tehotenstvo a nesmie byt dlhsia ako 21 dni takze tam mas asi problem ty s tym ked mas teraz take dlhe cykly opytaj sa na to gynekologa ;) ale urcite investuj do ovu testov 🙂
@kacatto vidis a dnes som sa docitala ze moze trvat od 10 az po 21 dni je v norme a podla toho sa posuvaju aj plodne dni takze jedina sanca ako zistit ovulku je ovu test 🙂
@maaaaria ahoj a ty ako??? uz si bola u dokyho? nieco nove? nevolnosti trvaju? mne je teda mega zle - manzel sa len na mna kuka ze som ako vyflusnuty rezanec 🤐
baby zistila som ze ked si dam tie vyzivove doplnky pre tehotne tak mi je este viac na vracanie. musela som ich prestat uzivat lebo som hned bezala na WC 😖 a co teraz? kupim si asi samu kys. listovu a na ostatne sa vybodnem. vsak jem zdravo...
@monilik ahoj, ja celkom dobre. uz som zistila, ze mi je zle vtedy, ked sa nenajem par hodin, tak poctivo do seba cosi pcham kazdu hodinu-dve. akonahle zostanem 3-4 hodiny bez jedla, zaludok ako na vode. S tymi doplnkami vitaminovymi to mala sestra. vracala kazdy den zhruba mesiac a potom si raz zabudla dat vitamin a zrazu nic 🙂 tak ich vysadila a odvtedy vsetko ok. Ja beriem femibion, to asi neni komplex, vlastne ani neviem, ale zle mi z toho neni, vtedy ked mi bolo prvy krat som si ho tiez zrovna nedala rano, ale az vecer. Ale teda zatial som nevracala, iba taky pocit na vracanie. A stale by som spala, bola som vzdy taky akcny typ a teraz sa mi nic nechce, energia nikde. Doktorka mi dala termin az 14.8., sa este nacakam... ty mas tusim nejaky tyzden predo mnou, dobre si pamatam? Ale teda ty si aj asi o tyzden skor mala pozitivny test, takze asi rovnako na tom budeme s poctom tt. Ja by som mala byt nejaky 8 tt, aspon uz budeme cosi vidiet, teda aspon dufam 🙂
@svetlanka101 nic sa nedeje,nevyslo teraz,vyjde nabuduce🙂
Caute baby, tak som si vcera kupila ovu testy ked som uz bola v DM (mala som super nakup - sacky do smetiaka a ovu testy) a kedze som zvedava, tak som jeden aj ocikala.. 😉 a mam tam dve ciarky takmer rovnako silne. 😕 no mojmu telu riadne sibe, bud mam tu druhu ovulku teraz pocas mrchy alebo bude po mrche hned ovulka. jaaaj, asi chcem nech sa tento uz novy cyklus skonci a mne zacne dalsi ale uplne normalny 😒
@kacatto no mne ten moj digi ovu test mi ukazuje uz siesty den vysoku plodnost a este stale nie ovu tak uz sa smejem 🙂 ked budem doma si nakupim obycajne ovu testy v drogerke lebo ta technika ma znici ;) asi si zacala skoro testovat ale mozes byt aj tehu ked ti uz ukazuje ovu 🙂 jedna baba to tu tak mala ze jej ukazalo tri dni ovu a potom si spravila tehotensky test a bol pozitivny 🙂
@lienka2407 No tehu si nemyslim, mam normalnu mrchu. Aj lekar povedal, ze ak mrchu dostanem, tehu nie som (co sa zhoduje s vysledkom krvi) a ak nedostanem, com tehu. Skor si myslim ze mojmu telu z toho posledneho cyklu (56 DC s dvomi ovulkami) sibe. No nejdem to riesit, treba varit obed 😝
Pekny dnik dievcence! Utekajte sa kupat, lebo inac sa 'uvarime' 😀
@maaaaria ja som pri Danielovi brala femibion800 - to je tiez komplex vitaminov 😉 ale slo to hrozne do penazi tak som pak presla cisto na kys. listovu. a teraz mam jamieson prenatal - to bolo 100tabliet za cca 15eur ale mi je z nich nagrc. je mi sice nagrc aj ked si ich nevezmem 😅 ale ked si vezmem tak o taku polhodinu po uziti mam riadne napinaky 🤐
no ak dobre ratam tak by som mala zacinat 8tt ked budem u dokyho, takze si dobre pamatas 😉 aspon budem vediet na com som - ci je vsetko OK, ci sa mimi vyvija tak ako sa ma, ci srdiecko veselo bije... juuuj nech uz je streda!!!
@kacatto pekne... ovula pocas ms... tak ale vylucene to nie je, co som citala tak niektore baby maju takto ovulu kazdy cyklus 😲 to je potom riadny krvak to ich snazilkovanie... 😕
@kacatto anemoze to byt z tej injekcie? myslim,ten pozitivny ovu test..skoda,ze nemerias teplotu..lebo vsak ta injekcia,ak mas cystu,tak sposobi jej prasknutie a to iste sa deje pri ovulke..len v cyste je uz vajicko asi prezrete alebo co..mne pichal vyvolavacku,ked mi pocas ovu nepraskol folikul,rastol az na cystu a ta mi sposobila,ze ms neprisla..povedal,ze ta injekcia to praskne,akje to obycajna cysta z neprebehnutej ovulacie
@monilik ja cakam na buducu stredu. zaludok stale ako na vode, len teraz nie hodinu-dve denne, ale pol dna a viac. Tiez beriem femibion, je to drahe, ale je to prve tehotenstvo, chodim este do prace, tak to tak strasne nevnimam. pri druhom to uz budem asi viac pocitat... inak chodi na tie prve prehliadky aj manzel? mne dali totiz termin o 17-tej poobede, co by si nemusel ani volno brat...
@lienka2407 no dobre, pojdem zajtra znovu. Len sa bojim strasne, naposledy ked som sla na preventivku bola z toho rocna liecba. A po roku ked som bola uz uplne zdrava a dovolil mi lekarotehotniet otehotnela som na prvy sup a vyzeralo to ze je vsetko ok, v 5 mesiaci som mala nehodu, prevratili sme sa par krat na strechu a ja som o tri dni o to prisla. Potom ked sme chceli znovu velmi som sa bala a mala som aj sama so sebou problemy. Teraz sa bojim ci je znovu vsetko ok ked som si tam opat nieco nahmatala.... znovu potom rok liecba, viac? neda sa mysliet pozitivne aj ked to skusam.

@svetlanka101 no ved chaos mam ale testovat aby som zistila kedy je ovu avsak kamoska mi vravi ze pri digi testoch nesmies chodit na wc aspon 8 hodin co ja chodim stale tak neviem asi to ovplyvnuje vysledok 🙂 inac kedy je lutealna faza po ovulke ci pred ? No romantika uz asi nebude uz nas to prestalo bavit 🙂 a to skusane 6 dni 🙂 uz teraz pauza ak nevyjde tak potom dalsi cyklus 🙂