Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@maaaaria je to na tebe ci tam chces manzela. Moj doky s tym nikdy nemal problem... Ale moj muz bol so mnou az v nejakom 20 tyzdni ked sa na malinkom uz dalo vsetko rozoznat a aj z toho muz nieco mal. A navyse tie prve uzv mi robil vaginalne tak neviem ci by to manzelovi nebolo blbe... Hoci porod zvladol bez ujmy 😀
@svetlanka101 kolko mas rokov? ja 29..mne sa zda,ze som stara na prve dietatko,preto trva dlhsie to snazenie..aj tebe to vyjde,hlavne je,ze vieme,ze dokazeme otehotniet prirodzene🙂
@llenulka to iste nam hovori lekar 🙂 zaklad je to , ze vieme ze mozme. Uz len sa snazit 🙂
@svetlanka101 Nie som tehu, ved krvne testy boli negativne a ak by som bola, nedosla by po vyvolavacke mrcha ale by podporila tehotenstvo. Aspon v tomto som si ista 🙂
Inac tiez je toto taka 'uspesnejsia' snazilkova diskusia, to sa mi paci, snad je to nakazlive 😀
@svetlanka101 drzim palce zajtra u doktora,nech iba pichne vyvolavacku a nech si hned fuc 🙂 a cim rychlejsie mrchu,nech je tu dalsi pokus..ja ocakavam vo stvrtok..tiez mi bude dlho cakat 🙂
@kacatto ja zajdem zajtra pre tu vyvolavacku. Stale nemam, a dnes mi dokonca stupla bazalka aj ked som si prisahala ze uz ju nikdy nezmeriam 🙂 Dokonca som citala ze aj dobry sex pomoze rozbehnut mrchu, a nic ! :D ale citala som o tych hlienoch a som uplne sucha takze mala by dorazit nie?
@llenulka dakujem, dufam 🙂 a ako sa citis? nejake priznaky a tak?
@svetlanka101 my sme ovulu nestihli..boli sme spolu v pondelok,vtedy som mala mat aj ovu,ale sa mi posunula..a drahy musel odist..doktor mi videl folikul v tredu,vo stvrtok bol prasknuty..az v piatok v noci sme boli zase spolu..neverim,ze sme sa trafili..naposledy,ked som bola tehu,sme bolu spolu den pred,aj pocas ovulky..nedavam tomu nadej
@llenulka ja som citala ze vraj ovulka sa da vyvolat aj opakovanym silnym orgazmom, neviem ci je to pravda?
@llenulka a mam 24 🙂 zabudla som odpovedat na to 🙂
@svetlanka101 hehe,tak to ozaj netusim 🙂
@svetlanka101 ahoj ty si uz prisla o babatko? To som nevedela mrzi ma to velmi :( k lekarovi by si aj tak musela ist aky mas dnes DC? Uz asi dlho cakas ze? Dalej aj tak nikde nezajdes kym nemas menstruaciu
@lienka2407 No hej, stava sa a nie som jedina, kazdy ma nejake svoje trapenie, mame v nebicku anjelika 🙂 Som 38 DC
Pred vcerom som si predsa nakoniec robila test, manzel ma prekvapil, a nakoniec ho kupil- ale chlap, nevyzna sa a kupil rapiclear - citala som ze patri medzi najslabsie testy (rapishit) ale ani naznak po duchovi, hoc som ho robila vecer, ale na 35 DC by uz aj tak mali byt kolajnice si myslim.
@svetlanka101 moja je mi to fakt luto ale si este mlada a babo pride vtedy kedy si vyberie nie vtedy kedy budes chciet ty :( netreba stresovat vsetko bude dobre treba mysliet pozitivne 🙂
Čaute babule...takže hlásim šťastný príchod domov zo stanovačky ... a už zarezávam v práci, aj keď sa mi veľmi nechce ... aj počítam, že dnešný deň bude taký nijaký. Bolo super ... slnko, voda, perfektne sme zrelaxovali, trochu ma spieklo, ale dá sa to ... ale ešte koleno nepočúva, stále ho musím mať oviazané. Nové nemám nič, ovulka podľa BT v nedohľadne (to naposledy bol omyl - pravdepodobne od kúska alkoholu čo som si dala mi BT dva dni vyskočila vyššie a FF mi hneď naznačil ovulku ... potom teplota klesla, tak mi ju odznačil) ... ani ovu testíky zatiaľ nič nenaznačili ... hm, dnes 17DC ... snáď sa ovulka vôbec dostaví :D takže tak ...
@tuli_tuli Vitaj spat v 'civilizacii' 😉 A mas aj nejake ovu pocity, ci ty nemavas? Uz si nepamatam, kto tu co pisal - som rada ze si pamatam ktore su tehotne, hehe 😝
Ja som dnes merala druhy krat a moj chlap na mna pozeral ze 'to co robis?', tak aby nemal sproste otazky (co to zasa skusas? moc sa na to sustredis.. a podobne) a neriesil, tak som mu povedala, ze mi ju nakazal merat doktor. 😉
@lienka2407 Ako postupuju pripravy na svadbu? 🙂
@svetlanka101 Urcite zbehni po vyvolavacku. Ja som tiez skusala vino, vanu, sex, a nic nepomahalo, tak som mala nervy.
ahojte 🙂 tak ako po vikende?
my sme boli trosku na dome v prirode, dobre relax.
Tak ja mam take trosku priznaky tehu tak som zvedava, ci to bude 🙂
@svetlanka101 drzim prsty dnes u doktora, ides hej?
@llenulka prave citam, ze mas 29 rokov.
tak stara urcite nie si na prve babatko, ja som mala 29 ked som otehotnela, a v 30tke som porodila moju dcrku.
A vsetko oki, bolo aj je. 🙂
Takze bud v pohodkeeeeee.
No a druhe budem mat teraz az vidis a to mam 34. Proste dnes uz to tak je , ze sa trosku aj posunula ta hranica na dietatko, uz to nie je zvlastne.
Horsie je napr to ako jedna moja znama, ze v 38 prve dieta, to ano, to uz je take trosku blbe.
ale ked nemala inu moznost tak oki.
@maaaaria drzim palce, aby nevolnosti rychlo odisli, to pojde pomaly k lepsiemu.
A femibion som v prvom tehu brala tiez, je to super ano drahsie, ale dobre.
no a ja teraz si kupujem len kyselinu listovu akonahle zistim tehotenstvo kupim si aj ja cele tie vitaminky na prvy trimester.
@majuszka87 dakujem moja, aj ja tebe 🙂
@tuli_tuli Ano, vo stvrtok vecer dorazila - je sice slabsia, ale tehu urcite nie som. Ani krv to nepotvrdila, ani testy a ani take pocity nemam. Zacala som merat BT, tak uvidim, co sa o mojom tele dozviem nove.
Momentalne sa sice snazime dalej, ale pokusim sa byt trosku uvolnenejsia a chcem si nejak zamestnat mozog, tak uz 4 dni zdravo papam a poctivo sportujem. Ked nie som tehotna, nech tak ani nevyzeram 😝

@kacatto fuha... z toho ovu testu by som mala asi riadny misung... nebudes nakoniec predsa len tehotna????
@llenulka vyjde urcite raz 🙂 toto forum sa mi paci, uz su tu tri tehulky ked dobre ratam 🙂))