Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@lienka2407 ved nestresujem, len moj manzelik je o dost starsi 🙂 pan po 30 🙂) hlavne kvoli nemu sa trapim, kazdy do nho stale huci, stale na nho utocia ze najvyssi cas byt otcom, a ja sa za to citim strasne vinna :( cela moja tuzba po dietatku je hlavne v tom, aby som spravila mojho muza stastnym ockom, velmi tuzim mu porodit dieta. Je to najuzasnejsi chlap pod slnkom. Dnes som planovala ist k lekarovi a on mi pred pol hodkou zavolal, ze ma pozyva na obed do speci restauracie, ktora je asi 2 hodiny od nasho mesta 🙂 Dalo sa odmietnut???? Pojdem zajtra. Tolko uz vydrzim.
@tuli_tuli pocuj, som sa ta chcela opytat kam chodievate na stanovacky? my sme tiez chceli zacat chodit, len netusim kde vsade sa da kempovat, najlepsie by bolo tak kde su aj sprchy aj elektricke pripojky 🙂
@cathuska @kacatto ved prave som planovala ist dnes na 10-tu (rano nerada chodim, kedze rano je najviac ludi), no a muzicek ma pozval na obed do restiky, takze sa to neda odmietnut, a to uz sa mi neoplati ist k lekarovi- zbytocne pojdem, potrebujem cca 2 hodiny ratat u lekara a to by som nestihla. Taka ponuka od muza sa neodmieta 🙂 Zajtra urcite uz pojdem.
@svetlanka101 momentálne sme boli na Poráči (bol tam pretek spišských 333 extreme, ktorého sa zúčastnil brácha) ... je veľa možností kam ísť, na googli je všetko ... ma chodíme väčšinou tu poblízku ... Domaša, Liptovská Mara, Ružín, Vinné jazero, Palcmanská maša, Zemplínska Šírava, Sninské rybníky ...
@tuli_tuli ved vcera som skusala googlit a vyhadzovalo mi same blbosti. nenasla som normalnu stranku pre bloncky 🙂)
@svetlanka101 neviem co tym myslis ze ma po 30 tvoj muz ci viac ako 36 alebo menej moj bude mat 32 v septembri a my vek vobec neriesieme 🙂 dnes mam posledny den v praci a potom vo stvrtok uz ideme na Svk a pripravovat svadbu 🙂
@kacatto ahoj no pripravy idu v pohode dnes posledny den v praci, zajtra rozlucka so slobodou a vo stvrtok odchod na Svk tak sama som zvedava co vsetko este nam bude chybat 🙂
@lienka2407 moj uz mal 32 🙂 ved nevravim ze je stary, ale uz by mu bodlo byt otcom
@svetlanka101 fuha, co to citam? ☹ prezila si si toho riadne vela, je mi to luto. verim ze uz bude len dobre a o rok uz budes veselo kocikovat male sladke mimi. 😉
@monilik 🙂 dakujem pekne za povzbudenie 🙂 dufam aj ja. ty sa tiez snazis?
@svetlanka101 ja idem v stredu k dokymu na potvrdenie... 😀 dufam ze bude vsetko OK 🙂
@monilik waaaw gratulujem, ci uz som gratulovala? 🙂)) tak super teda! hovorim ze toto forum je plodne 🙂))
@svetlanka101 asi to vela riesis a psychika pracuje 🙂 vypni uzi si leto a uvidis pojde to lahsie 🙂 ako dlho sa uz snazite?
@svetlanka101 myslim ze uz si gratulovala 😀 ale v pohode 😉
dakujem este raz 🙂
tak vyzera to tak ze v stredu k dokymu nepojdem lebo manzel si nemoze zobrat volno a nemam kam dat maleho 😒 takze ja sa asi k dokymu nikdy nedostanem... 😢
@tuli_tuli tak ste na tom podobne ako my s tym snazenim no a napodobne, tiez nie sme zufali 😉 ale no boli by sme radi, keby to vyslo cim skor, kedze dcerka ma 4 roky a uz velmi pyta babatko, nema chybu. Tak teraz je ten cas, tak to citime no a diiik napodobne, aj ja vam zelam nech vam to skoro vyjde..
a si z ke, ci okolia?🙂 ja ke
@svetlanka101 jasne moja, sak taky obedik a pozvanie, to jasnacka sa neodmieta.
a ved i zajtra je den 🙂
daco dobre sisi dala pod zub? 😎
@svetlanka101 moja a nie je stary manzelik
pozri ja som mala 29 a muz 30 ked som otehotnela s dcerkou,a v pohodke to slo.
a teraz ja mam 34 a muz 35 a ideme na to 🙂 🙂 🙂 🙂
vsetko je oki, podari sa Vam, to nie je o veku, jasne, po 40tke uz horsie otehotnovacky, ale dovtedy pohodka.
@monilik Och, snad vam to vyjde a budes moct ist pozriet 'babatko' do bruska ☹ A nemas niekoho, kto moze ist s tebou a tych 20 minutiek, kym budes vnutri, maleho zabavi?
@lienka2407 Tak to si poriadne uzi babsku jazdu! Pekne rob vsakovate traposiny, ako ti kamosky nakazu, aspon na to nezabudnes a budete sa na tom smiat este niekolko rokov. 😉
@svetlanka101 Mne zasa moj chlap cely vikend pilil usi, ze on uz chce babatko. Dovtedy mi to tak jasne este nepovedal, tak som bola z toho cela rozcitena a tiez som mala vycitky, ze preco do kelu mu neviem splnit toto 'jednoduche zelanie' 😖
@cathuska my pracujeme od seba sto kilometrov a neda sa furt dochadzat ☹ to je o nervy to cestovanie..sme take vikendove manzelstvo zvacsa 🙂 chcela som stihnut babo do 30 🙂 to bol moj sen hadam od vtedy,co son skoncila vysoku skolu..nech v stareckej skleroze nezabudnem prist dietatu napriklad na stuzkovu 😀
@cathuska ďakujem 😉
@tuli_tuli jaaj ani ja nie som kavickovy typ vazne.. 😉 ja som to len tak obrazne napisala.
oki, auto mam aj ja, takze vyletu sa moze konat, alebo aj zoo je fajn 🙂 a ta anicka to je kosicka klasika, tam vela ludi chodi a tiez fajn, no a potom je dobre vraj teray aj v parku pri stanici "petrov sad", ze dake fajne ihrisko tam je. 🙂
@cathuska tak tak,zatial sme spokojni,len to dietatko sa tazsie planuje..ale ano,planujem si zobrat tyzden dovolenku ked by mala byt ovu..mna bolieva brusko v ten den,aj bazalku som meravala,aj doktor mi potvrdil,ze to vsetko sedi 🙂 ale ano,aj ked trafime ovulku a muzikom,tak v jednom cykle je sanca na uspoch 20 percent 🙂 drz palceky 🙂 moj muz len stale nechape,ako moze byt tak vela deti na prvy sup a najmä vela nechcenych,pritrafenych..jemu sa nechce verit,ze zena je tak kratky cas v mesiaci plodna 🙂
Baby, pomaly končím tretie balenie Femibion 800 ... a uvažujem čo ďalej ... NosiFol alebo INOFOLIC ? Napíšte svoje skúsenosti, pripomienky, názory ...

@cathuska No ja som rada hlavne preto, ze sa nieco konecne udialo - lebo najhorsie je cakat na mrchu, ktora sa tvari ze nepride, pricom testy negativne, tak clovek ani necaka, ze bude tehu. To je potom uz aj otravne.. 😒
Pokusim sa ostat optimista, ved sa snazime v podstate len pol roka a predtym sa to na 4-ty mesiac aj podarilo, ked som si uz dokazala odsledovat ovulku. Ved som bola taka 'tupka', ze som ani nevedela ze existuje daky hlien - ja som si ho fakt nikdy predtym nevsimla, alebo som ho nemala, ja vam neviem zeny! No telatko! 😀
Teraz som mala cely cyklus divny + po potrate, tak si to telo takto zariadilo. 🙂