Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
zienky, ake mate skusenosti s mrchou po duphastone??? prisl ami pekne na treti den po dobrani, avsak prvy den len slaba, druhy den tak stredne silna a dnes je treti den a je to uz skor len silnejsie spinenie... je to normalne???
@cathuska no bolo super, len ta horucava uz ma pomaly prestava bavit 🙂 mam pocit ze som uz uplne upecena
@kacatto no moj mi to praveze takto narovinu nepovie. Ale vidim na nom led pridu jeho synovci a krsnata. On je prevazne ,,akoze" drsnak, ale tak ako on vie zmaknut pri detoch, to by som vzivote o nom nepovedala. Urcite by rad uz drzal vc naruzci svoje vlastne
@tuli_tuli ahoj este si robis ovu testy?mne prave teraz vysliel pozitivny na ovulciu,tak neviem zda sa mi to strasne neskoro kedze na buduci tyzden ma byt menstruacia,celkovo je to cele divne uz asi od nedele mam husty biely kremovy hlien taky iny ako pred ovu ty si ako na tom?
@lienka2407 Hm, čo sa týka merania BT, tak posledné dni boli práveže nižšie (ale to pripisujem tomu, že sme stanovali a samozrejme, že tam boli iné podmienky ako doma - bolo dosť chladno, hlavne nadránom) ... teraz posledné dva dni sa meriam o hodinu skôr, keďže chodím aj do práce o hodinu skôr (kvôli teplu, niekedy nás aj púšťajú skôr z práce) ... a teraz mi idú teploty hore ... kebyže vezmem do úvahy meranie o hodinu skôr a pridám si trochu teplotu, tak to vyzerá sľubne ... čo sa týka ovu testov, aj včera bol len duch (ale tých mám od začiatku :D) .. uvidím dnes, snáď už niečo viac uvidím ... no a čo sa týka iných príznakov ... hlien mám ale zatiaľ nie ťahavý ako vajičkový bielok, skôr taký len zatiaľ lepkavý (cca 2 dni), no odvčera cítim kríže a dnes už aj podbruško ... tak pevne verím a dúfam, že je to príznak blížiacej sa ovulky ... ja sa nejako neznepokojujem nad tým, že dnes som 18DC, keďže cyklus mám cca 32 až 35 dní (minulý cyklus bol dokonca 43 dňový) ... čiže podľa toho by mi to aj sedelo ... takže uvidím ďalej, sledujem sa a budem Ťa informovať ... každopádne je super, že dnes máš pozitívny testík, aspoň si sa ho dočkala 😉 ... naozaj sa neriaď tým, že to bolo podľa Teba "až" na 18DC ... podstatné je, aby luteálna fáza bola minimálne 14 dní ... toto si sleduj a počítaj
A hej ... zabudla som ... snáď vieš, čo máte robiť dnes večer :DDD
@tuli_tuli no ved prave to ze ja budem mat urcite menstruaciu na ten 27-28 den co mi vychadza 9 az 10 dni lutalna faza ale ako tu citam baby tu otehotneli aj s 8 dnovov tak neviem je sice pravda ze vcera som merala ib rano a poobede uz nie co uz mohlo ukazat aj vcera ale tak uvidime mrchu mam dostat dva dni pred svadbou takze iez o nicom 🙂
@tuli_tuli no dnes mam rozlucku so slobodou takze tazko ale aj tak je fajn vediet uze uz dorazila myslela som si ze bola uz 1.8 kedze ma vsetko bolelo dnes vobec nic az na ten hlien ....
@tuli_tuli dakujem 🙂 pred par dnami som spinila na 9ty den po ovu,tak si myslim,ze babo sa uhniezdilo v maternici,nie inde..ku doktorovi pojdem asi az o mesiac...uz som raz o babo prisla,pojdem az ked prekonam ten 9 tt,ktory som minule nedokopala do konca🙂..necham tomu volny priebeh..minule som sa moc stresovala a zbytocne kazdu chvilu do doktorovi chodila..ale vobec som to necakala tento mesiac,fakt,lebo cca tri styri mesiace sme sa triafali do ovulky a nic,tentokrat sme ju nestihli a predsa :D nuz 🙂 asi psychika,vsetko mi uz bolo jedno tento mesiac :D
@lienka2407 daj potom zopar foto zo svadbicky a gratulujem..my sme nedavno oslavili rok od svadby 🙂
@llenulka ahoj dakujem moja no jasne ze pridam 🙂 este mala otazocka aky dlhy mas cyklus a kedy si mala asi ovulaciu?mne moje pocty teraz nesedia s ovu testom
@tuli_tuli Ja papam inofolic, ale este neviem, ci mi dako pomaha. Minimalne mam dobry pocit, ze sa snad tento mesiac zadari 🙂
Baby, sa mi tak zda, ze dnes sa skoncila mrcha, tak ja teraz cakam na ovu - mavam tak 21DC, cize okolo 23.8., cize casu habadej 🙂 Uvidim, co s mojou ovulkou porobi inofolic, som citala ze babam zvykne posunut ovulku.
@llenulka Gratulujem, nech ciarka len a len silnie! 🙂 🙂
Inac, mne moj lekar povedal po potrate, ze hned ako mi vyjde test, mam prist, aby sme tehu 'podchytili' hned na zaciatku. Asi by mi hned dal duphaston, podla toho co som citala.... Mozno by si mala k tvojmu zbehnut, aspon na krv ked uz nie ultrazvuk.
@kacatto mno,ale ja som nespinila,duphaston sa dava,ked mas malo progesteronu a spinis,ale to u mne nebol problem ☹ ja som nemala ziadne problemy,iba sonom zistil..
uz to necham na osud,ako ma byt,bude,ja to neoplyvnim a ani doktori v tomto skorom stadiu
kamoska brala duphaston lebo spinila,ale aj tak sa nepodarilo
to je individualne ..
@lienka2407
moje cykly boli vzdy 28,30 dnove
ako sme sa prvy raz zacali snazit o mimi,sa mi skratili na 25,ked sa mi potom opät upravili na 28.30,tak som otehu hned na druhy taky mesiac
potom po kyrete som mala presne ovulku vzdy na 11sty den a ms na 25 (od zakroku som ju odrazu vzdy riadne citila,az krce)
tento mesiac akosi na 11sty den nic,ziadne krce v bruchu..na 13sty den som nabehla na zenske,ze ovu bude o par hodin,na dalsi den bol uz prasknuty..cize to bol zase ten cyklus,co by mal 28 dni,kedze ovu bola na 13 alebo 14 den
u mna asi nie su dobre tie kratke cykly,ktovie..uspesne su tie klasicke 28 dnove
Baby, ja nechápem ako môžu niektoré ženy otehotnieť keď nemajú práve ovu, alebo to tvrdia, že na to sa netreba pozerať, lebo otehotnieť sa dá aj keď nemáš plodné dni... je to blbosť podľa mňa... No my sa pokúšame už asi 4 mesiace, ale máme takú smolu, že vždy keď mám plodné dni, tak som v Rakúsku, lebo tam pracujem, a keď prídem domov, tak sa môžeme aj "pretrhnúť" a nič ☹ Ale... Teraz sme boli na dovolenke takže som bola dlhšie doma, a keď som mala odísť, tak sme mali ešte deň predtým styk a práve v ten deň mi začali plodné dni, no a odvtedy sa mi dejú čudné veci 😀 neustále špiním taký bielo-krémový výtok, drobivý, bolia ma vaječníky, hlavne ľavý, mám nechuť do jedla a hlavne mäso nemôžem ani vidieť, aj keď mám naň chuť, akonáhle si dám mäso do úst a začnem žuť, v ten moment ho aj vypľúvam 😀 nechutí mi káva, bývam často unavená a všimla som si, že som aj dosť podráždená a rozčuľujú ma maličkosti 😠 Svoje dni by som mala dostať v sobotu, tak som zvedavá a nedočkavá, či sa mrcha dostaví... 😉
@llenulka no ved to mne dnes ukazal test ovulaciu ale na buduci tyzden uz mam mat kramy tak neviem co z toho bude kedze som si myslela ze ovulka bola toho 1.8 🙂 ved uvidime 🙂
@lienka2407 asi sa ti posunulo..nebola si na dovolenke? mne minuly rok meskali tyzden,ale potom normalne prisli..kedze som mala preventivku par dni predtym,tak mi videl,ze sliznica je ako pred ms a povedal,ze let lietadlom a celkovo iny biorytmus mi len posunul ovulku a preto mi aj pride ms neskor..mozno aj tebe,kazdopadne sa snazte,ked to káže ovu test 🙂
@llenulka no mozno mi to posunul stres zo svadby kedze na dovce sme este neboli tak neveim ale ak mam dostat kramy15.8 potom lutealna faza bude iba 8 dni co je strasne kratka ibaze ak sa kramy posunu o 2 dni neskor neviem teda sama som prekvapena ze az na 19 dc mi ukazalo
Ahojte baby som tu nová a tiež snazilkujeme🙂 od novembra..a stale nič:( stale som z toho smutná ked príde červená a už už si kazdy mesiac poviem že nato nebudem myslieť ale nedá sa to. Už som volala aj sestricke na gyndu a ona že mám počkať a ked po lete nic tak mám prísť,hmm.
@perlicka1 Presne toto aj mne povedal môj doktor, že rok a ak nič, tak potom máme prísť a začnú testovať najskôr chlapa, ak tam bude všetko ok, tak potom sa už budú robiť "pokusy" 😖 Mám kamošku, ktorá takto dopadla, prešli všetkými možnými pokusmi, obaja zdraví, všetko OK a proste spolu nevedia otehotnieť, tak už majú vypísanú a odoslanú žiadosť na umelé oplodnenie ☹ lebo inak to nejde ☹
@julciatko1 tak to som rada že si sa mi ozvala🙂 lebo som myslela že babam narusim konverzáciu 😒
@llenulka juchuuuuuuuuuu 😀 tak sa potvrdzuje teoria, ze spermijky vydrzia i tri dni ak treba. 😀 😀 😀 😀 😀 tak drzimpalce nech je ciarka silnejsia a silnejsiaaaa🙂
ja zase som zvedavko, 18 mam dostat mrchu, ale uvidime.
lebo mam taky pocit, ze mozno som v tom, no ale to pozname ze mozno si namyslame, ale aj tak, take zvlastne to je, pri dceres om si to nevsimala, nebolo to take planovane, ale teraz citim vsetko stonasobne silnejsie a mam taky divny pocit v podbrusku.. toci sa mi hlava, atd no jasne ze dost skoro, ale tak co mozno ze to fakt je, uvidime 😎 😎
@llenulka kde ste boli lietadlom ?
my sme boli na dovci minuly mesiac, a mala som tehu priznaky aj prsia o cislo vacsie, no a asi ta voda, alebo let alebo neviem co, sposobili to ze nakoniec dosla mrcha..ale nevadiii 🙂
tento mesiac uvidime.
a ak nie tak nabuduce, ale ja verim, ze tento uz.. sak vsetky verime, nie 🙂 🙂 🙂 🙂 ?
@svetlanka101 straaasne he horuco, wrrrr... uffff.,
ale uz to polavi za par dni dufajme. 🙂
a necitala som vsetko, bola si na gynde?
@julciatko1 cavesik, ja len narychlo, ze viem tak, ze spermie prezivaju niekolko dni takze jasne, ze nie len pri ovu sa otehotnie.
a mam dojem, ze asi netreba to tak sledovat akoze plodne dni ano a vtedy ist na maximum ale nie presne ze do bodky sa skumat, mam dojem, ze to potom je take tlacenie na pilu.
i ked sikulky co sledovali su uz niektore tehu, takze🙂))))
uvidime, ja len plodne dni mam odsledovane a ovulku podla pocitu len. no ale mozno aj ja nakoniec skoncim pri merani bazalnej teplity a testoch uvidime 😎 😎 😎
@perlicka1 my sme pri prvom dietatku nesledovali nic ani plodne ani nic, a po pol roku som bola v tom, ale vraj do roka je to ok, ak sa sleduje a nic..
ale aj nesledujete plodne dni tak aj dlhsie.
pozri sak pozrie ta a budes mat info.
ale urcite sa zadari ked pride spravny cas a co vies, mozno je teraz, good luck!! 🙂
@julciatko1 DRZIM PALCE ABY TO NEBOLO PMS ALEEEE TEHU, 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@julciatko1 @perlicka1 Ahojte dievcence! Nezufajte, urcite sa raz z nas stanu maminy, len musime verit.. Uz som to tu pisala viac razy, ale mna to neuveritelne nabija energiou, a tak to napisem este raz: moja teta sa aktivne snazila cca. 20 rokov otehotniet, nedarilo sa nic, ani umele oplodnenie.. Vztahy sa jej na tom rozpadali, kamaratstva tiez, a ked uz ako vyse 40-rocna na to kaslala a sucastnemu partnerovi s cistym svedomim hovorila, ze je oficialne neplodna, tak prirodzene otehotnela. 🙂 Nechcem tvrdit, ze sucastnych partnerov treba vymenit..!!! Ale ze nadej umiera posledna a raz budeme kazda drzat v naruci nase babatka 😉
Inac, nam ak sa nepodari do konca leta, tiez ide moj muz v septembri na spermiogram a ja na dake vysetrenia (asi hormonalny profil), a potom sa uvidi dalej. Ale ja som optimista, ja pevne verim, ze tento mesiac sa to podari 😉 😝

@cathuska
ty brdo..kedze som mala v piatok jednodnove hnede spinenie,cosi sa mi nezdalo,tak som dnes,den pred ms,urobila teat..a druha slaba ciarka tam bola!!! tak teda asi to stihnem do 30tky,lebo narodky mam v maji :D bude to tesne,ale ano :DD a to v cyklus v ktorom som vobec nedufala,ze by spermijky vydrzali tri dni :D