Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@julciatko1 tak drzim prsty, aby ms neprisla 😉
@kacatto verim ze sa vam podari, uz sa vam raz podarilo, takze nemyslim ze v tom by bola chyba 😉
ale hormonalny profil neublizi ked si spravis, problem moze byt stitna zlaza - kvoli nej - ak nefunguje spravne je potom tazke vynosit babo a vacsinou to konci potratom ☹ tym nechcem povedat ze to je tvoj pripad ...
kocky inak o tej ovulke a plodnych dnoch... ked tak spätne nad tym rozmyslam, mne prave v juni zacali plodne dni ked sme s muzom na to hupsli a mala som viacnasobny orgazmus a o den na to ... ovulka... a to mala prist az o dake 3 dni... takze verim ze orgazmus a spermie dokopy dokazu vyvolat ovulaciu a tym zabezpecit oplodnenie... za predpokladu ze uz zacali plodne dni... asi len tak hocikedy by to nefungovalo... ? ci? 😀
@kacatto
@cathuska
@monilik
Baby ďakujem krásne 🙂 v každom prípade vám napíšem, že ako pokračujem 😵 ak ms príde, tak sa nič nedeje, možnože to bude aj najlepšie, lebo 19.10. máme svadbu, tak sa chcem aj do šiat ešte zmestiť 😀, ale dieťatko by sme už obaja strašne chceli, no siliť to nemá význam 🙂 užívame si sex a život kým sme sami, ale proste to na sebe cítim, že sa so mnou niečo deje a neviem čo to je... možno to bude z toho tepla 😀
@julciatko1 juuuuj, ak to bude prve babo, tak 19.10. este nemusi byt na tebe nic vidno 😀 akurat mozno prsia o cislo-dve väcsie 😉 mne zacalo rast brusko pri Danielovi az v 5. mesiaci... dovtedy si nikto nic nevsimol 😀 ale je to samozrejme individualne...
akurat ta zabava na svadbe by uz asi nebola taka odviazana 😀
@monilik Moja striedačka je na začiatku 3. mesiaca a brucho má už ako v 5. mesiaci 😀 , takže mám pred týmto obrovský rešpekt 😀
@julciatko1 asi budem vyzerat dementne... ale kto je striedačka??? co sa striedate v robote? 😅
@julciatko1 inak moj brat chodil do ZM do skoly 🙂 si priamo odtial? ja som povodne z Novej Bane...
@monilik presne tak, striedame sa v robote 🙂
@svetlanka101 a nemozes byt tehu hm? Inac mne je z tych horucav zle tiez az na odpadnutie. Uz lepsie v tejto chvily?
@monilik
@julciatko1 veru su pripady ked brusko vidiet az v piatom mesiaci. Aj ja som tak mala. Pri druhom je vraj brusko skor vidno tak uvidime )
@julciatko1 drziiiiim prstekyyyyyy
@svetlanka101 Juuj, snad uz ti je dnes lepsie. Ako sa citis? 😲
@monilik Dakujem krasne 🙂 Ano, to aj moj lekar povedal - ze otehotniet teda viem, a ze iba ten 'plod' nebol v poriadku. Co sa stitnej tyka, tak som sa dala uz vysetrit u vseob. lekara a vsetko je v poriadku - mojej mamke zistili zvacsenu stitnu zlazu a vraj to je dedicne na dcery a chcela som vediet, na com som.
Dnes som uz 4. den poctivo merala BT a vam poviem, moja macka je z toho vsetkeho tak trochu mimo, a snazi sa napchat pod perinu, ze 'Kam si dala tu hracku, co si prave mala v rukach?'. Aspon sa kazde rano budim so smiechom a veselou naladou, tak prve pozitiva merania badam uz teraz.. HAHA 😀 😀 😀 😀
@tuli_tuli No budeme sa spolu tesit na babo 🙂 Ja som si o tom uz predtym studovala a skor dostanes toxoplazmozu z potravin ako od macky. A moja cicusa je pravidelne ockovana a zije iba v byte, von nepachla uz vyse rok a pol odkedy sme si ju doniesli domov. Jedina zmena bude, ze manzel bude cistit macaci zachod, s tym uz som ho oboznamila a celkom sa na to tesim, hehe 😝
@kacatto nemas sa coho bat 🙂
mame doma 3 cicuchov, podotykam v byte a minuly rok ked som bola tehu nebol ziadny problem, vlastne nikdy....s toxo som sa v zivote nestretla, doktorka mi castejsie robila potom na nu testy, zachodik cistil mm a ked som musela nahodou ja, tak som si vzala rukavice, samozrejme ze su kastrovane, v zivote vonku neboli, ockovane, odcervujeme castejsie (to je jedina zmena)...
ked sa dodrzuje hygiena a veterinarna starostlivost tak sa niet co ho bat 🙂
teraz ked uz mala chodi, tak sa jej 2ja vyhybaju ako cert krizu a treti je s nou velky kamarat, vzdy je pri nej a mala mu dokonca podova veci, som ich sledovala ako jemne si vzal z jej ruky 🙂 ale pod dozor, jasne ze zvieratko je zvieratko a samych by som pri nej ich nenechala
uprimne viac by som sa bala mat psa pri babetku ako macku
@rheia27 Tiez si myslim, ze skor psik je vacsi bacilonosic ako macka, pretoze chodi po vonku a aspon ti, ktorych maju moji rodicia, zozeru vsetko, co najdu a este radsej sa v tom najskor vyvalaju.. 🙂
Inac baby, vcera som myslela ze mojmu mm uz jednu napalim.. Tak ja tu 'ficim' na vitaminoch, predrazenom inofolicu, sledujem si hlien, krcok, BT.. A on, hypochonder najvacsi, mal vecer bolesti zuba a sam si vydedukoval, ze ma urcite zasa zapal.. tak si rovno dal antibiotika, co mal od minuleho roku! Nie aby si dal ibalgin a dnes naklusal k zubarovi, on si rovno da chemiu najvacsiu! 🙄
Baby rozlucka so slobodou za mnou ovu test uz vcera rano ukazal ovulaciu tak dnes mame este sancu 🙂 inac mrcha ma dojst na svadbu tak snad nedojde :( ja uz iba dnes a zajtra letime domov takze sa budem viac venovat svadbe drzim vam prsteky baby a uzite si leto 🙂
@sofi88 Ahoj. Este neviem, beriem ho cca. tyzden a vcera mi konecne skoncila mrcha. Uvidim tak o 4 tyzdne 😉 Asi si este dokupim dake 2 balenie, na mojalekaren.sk este stale stoji 12.67eur a za dopravu usetrim, lebo si to mozem vyzdvihnut sama.
@lienka2407 No tak pekne sup sup sa snazilkovat, ked test 'nakazal' 🙂 A aka bola rozlucka so slobodou? Aj ta nutili robit dake 'salenoty'? 😉
@kacatto joooj bolo dobre same blbosti sme robili ale dost vela alkoholu 🙂 ale tak rozlucka je len raz 🙂 ty si este robis ovu testy?
no, uz som tu, tehotnost potvrdena, len na plod je este skoro, som len uplny zaciatok 6.tt, GS bolo 11mm inak vsetko ok... 🙂
Ahoj baby... tak my sme tento mesiac začali tak pozvolnejsie pracovat , tak uvidime ci to vide na prvy šup 🙂
je tu uz niekto tehu okrem aduliak 🙂 tfuj tfuj tfuj -držte sa !

@cathuska nie nebola som :( bolo mi dnes tak zle , ze som cely den prelezala, nebola som schopna ani vyjst von, ani pri pc sediet.... dufam ze mi zajtra bude lepsie.