icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

svetlanka101
6. aug 2013

@cathuska nie nebola som :( bolo mi dnes tak zle , ze som cely den prelezala, nebola som schopna ani vyjst von, ani pri pc sediet.... dufam ze mi zajtra bude lepsie.

monilik
6. aug 2013

@llenulka jeeeej, tak to je super 😀 blahozelam 🙂

monilik
6. aug 2013

@julciatko1 tak drzim prsty, aby ms neprisla 😉

monilik
6. aug 2013

@perlicka1 ahoj, vitaj 😉 nebud smutna, ak to nepojde prirodzene pomozu lekari. niekedy to skratka nejde... aj sledujes plodne dni? robis ovu testy? resp. vies kedy mas ovulaciu? drzim prsty, aby ste to zvladli bez cudzej pomoci 😉

monilik
6. aug 2013

@kacatto verim ze sa vam podari, uz sa vam raz podarilo, takze nemyslim ze v tom by bola chyba 😉
ale hormonalny profil neublizi ked si spravis, problem moze byt stitna zlaza - kvoli nej - ak nefunguje spravne je potom tazke vynosit babo a vacsinou to konci potratom ☹ tym nechcem povedat ze to je tvoj pripad ...

kocky inak o tej ovulke a plodnych dnoch... ked tak spätne nad tym rozmyslam, mne prave v juni zacali plodne dni ked sme s muzom na to hupsli a mala som viacnasobny orgazmus a o den na to ... ovulka... a to mala prist az o dake 3 dni... takze verim ze orgazmus a spermie dokopy dokazu vyvolat ovulaciu a tym zabezpecit oplodnenie... za predpokladu ze uz zacali plodne dni... asi len tak hocikedy by to nefungovalo... ? ci? 😀

julciatko1
6. aug 2013

@kacatto
@cathuska
@monilik
Baby ďakujem krásne 🙂 v každom prípade vám napíšem, že ako pokračujem 😵 ak ms príde, tak sa nič nedeje, možnože to bude aj najlepšie, lebo 19.10. máme svadbu, tak sa chcem aj do šiat ešte zmestiť 😀, ale dieťatko by sme už obaja strašne chceli, no siliť to nemá význam 🙂 užívame si sex a život kým sme sami, ale proste to na sebe cítim, že sa so mnou niečo deje a neviem čo to je... možno to bude z toho tepla 😀

monilik
6. aug 2013

@julciatko1 juuuuj, ak to bude prve babo, tak 19.10. este nemusi byt na tebe nic vidno 😀 akurat mozno prsia o cislo-dve väcsie 😉 mne zacalo rast brusko pri Danielovi az v 5. mesiaci... dovtedy si nikto nic nevsimol 😀 ale je to samozrejme individualne...
akurat ta zabava na svadbe by uz asi nebola taka odviazana 😀

julciatko1
6. aug 2013

@monilik Moja striedačka je na začiatku 3. mesiaca a brucho má už ako v 5. mesiaci 😀 , takže mám pred týmto obrovský rešpekt 😀

monilik
6. aug 2013

@julciatko1 asi budem vyzerat dementne... ale kto je striedačka??? co sa striedate v robote? 😅

monilik
6. aug 2013

@julciatko1 inak moj brat chodil do ZM do skoly 🙂 si priamo odtial? ja som povodne z Novej Bane...

julciatko1
6. aug 2013

@monilik presne tak, striedame sa v robote 🙂

llenulka
6. aug 2013

@monilik drzkaj mi palce,nech to dobre dopadne 🙂 velmi by som sa tesila 🙂 a muzicek samozrejme tiez 🙂

cathuska
6. aug 2013

@svetlanka101 a nemozes byt tehu hm? Inac mne je z tych horucav zle tiez az na odpadnutie. Uz lepsie v tejto chvily?

cathuska
6. aug 2013

@monilik
@julciatko1 veru su pripady ked brusko vidiet az v piatom mesiaci. Aj ja som tak mala. Pri druhom je vraj brusko skor vidno tak uvidime )

cathuska
6. aug 2013

@julciatko1 drziiiiim prstekyyyyyy

kacatto
7. aug 2013

@svetlanka101 Juuj, snad uz ti je dnes lepsie. Ako sa citis? 😲
@monilik Dakujem krasne 🙂 Ano, to aj moj lekar povedal - ze otehotniet teda viem, a ze iba ten 'plod' nebol v poriadku. Co sa stitnej tyka, tak som sa dala uz vysetrit u vseob. lekara a vsetko je v poriadku - mojej mamke zistili zvacsenu stitnu zlazu a vraj to je dedicne na dcery a chcela som vediet, na com som.

Dnes som uz 4. den poctivo merala BT a vam poviem, moja macka je z toho vsetkeho tak trochu mimo, a snazi sa napchat pod perinu, ze 'Kam si dala tu hracku, co si prave mala v rukach?'. Aspon sa kazde rano budim so smiechom a veselou naladou, tak prve pozitiva merania badam uz teraz.. HAHA 😀 😀 😀 😀

tuli_tuli
7. aug 2013

@kacatto :D a co spravíš s mačičkou, keď budeš v tom ?

kacatto
7. aug 2013

@tuli_tuli No budeme sa spolu tesit na babo 🙂 Ja som si o tom uz predtym studovala a skor dostanes toxoplazmozu z potravin ako od macky. A moja cicusa je pravidelne ockovana a zije iba v byte, von nepachla uz vyse rok a pol odkedy sme si ju doniesli domov. Jedina zmena bude, ze manzel bude cistit macaci zachod, s tym uz som ho oboznamila a celkom sa na to tesim, hehe 😝

perlicka1
7. aug 2013

@monilik ďakujem za privítanie🙂 najskôr som mala z toho guláš lebo ked som vysadila Hak všetko bolo ok ,nevyšlo to po 3 mesiacoch tak som si myslela že si neurčujem správne PD.ale tie mi to len potvrdili.tak teraz mám pravidelnú mens. aj PD. Tak stale čakám a dúfam.

rheia27
7. aug 2013

@kacatto nemas sa coho bat 🙂

mame doma 3 cicuchov, podotykam v byte a minuly rok ked som bola tehu nebol ziadny problem, vlastne nikdy....s toxo som sa v zivote nestretla, doktorka mi castejsie robila potom na nu testy, zachodik cistil mm a ked som musela nahodou ja, tak som si vzala rukavice, samozrejme ze su kastrovane, v zivote vonku neboli, ockovane, odcervujeme castejsie (to je jedina zmena)...
ked sa dodrzuje hygiena a veterinarna starostlivost tak sa niet co ho bat 🙂

teraz ked uz mala chodi, tak sa jej 2ja vyhybaju ako cert krizu a treti je s nou velky kamarat, vzdy je pri nej a mala mu dokonca podova veci, som ich sledovala ako jemne si vzal z jej ruky 🙂 ale pod dozor, jasne ze zvieratko je zvieratko a samych by som pri nej ich nenechala

uprimne viac by som sa bala mat psa pri babetku ako macku

kacatto
7. aug 2013

@rheia27 Tiez si myslim, ze skor psik je vacsi bacilonosic ako macka, pretoze chodi po vonku a aspon ti, ktorych maju moji rodicia, zozeru vsetko, co najdu a este radsej sa v tom najskor vyvalaju.. 🙂

Inac baby, vcera som myslela ze mojmu mm uz jednu napalim.. Tak ja tu 'ficim' na vitaminoch, predrazenom inofolicu, sledujem si hlien, krcok, BT.. A on, hypochonder najvacsi, mal vecer bolesti zuba a sam si vydedukoval, ze ma urcite zasa zapal.. tak si rovno dal antibiotika, co mal od minuleho roku! Nie aby si dal ibalgin a dnes naklusal k zubarovi, on si rovno da chemiu najvacsiu! 🙄

rheia27
7. aug 2013

@kacatto chlapi 🙂 ofuklo ho 😀

llenulka
7. aug 2013

@kacatto :D to je macher

tuli_tuli
7. aug 2013

@kacatto Neviem neviem, ja by som neriskovala ...

sofi88
7. aug 2013

@kacatto ahoj, zatial sa ti inofolic osvedcil??? mna velmi odradza ta cena a ani neviem ci by mi pomohol...

lienka2407
7. aug 2013

Baby rozlucka so slobodou za mnou ovu test uz vcera rano ukazal ovulaciu tak dnes mame este sancu 🙂 inac mrcha ma dojst na svadbu tak snad nedojde :( ja uz iba dnes a zajtra letime domov takze sa budem viac venovat svadbe drzim vam prsteky baby a uzite si leto 🙂

kacatto
7. aug 2013

@sofi88 Ahoj. Este neviem, beriem ho cca. tyzden a vcera mi konecne skoncila mrcha. Uvidim tak o 4 tyzdne 😉 Asi si este dokupim dake 2 balenie, na mojalekaren.sk este stale stoji 12.67eur a za dopravu usetrim, lebo si to mozem vyzdvihnut sama.
@lienka2407 No tak pekne sup sup sa snazilkovat, ked test 'nakazal' 🙂 A aka bola rozlucka so slobodou? Aj ta nutili robit dake 'salenoty'? 😉

lienka2407
7. aug 2013

@kacatto joooj bolo dobre same blbosti sme robili ale dost vela alkoholu 🙂 ale tak rozlucka je len raz 🙂 ty si este robis ovu testy?

aduliak
7. aug 2013

no, uz som tu, tehotnost potvrdena, len na plod je este skoro, som len uplny zaciatok 6.tt, GS bolo 11mm inak vsetko ok... 🙂

zaira1407
7. aug 2013

Ahoj baby... tak my sme tento mesiac začali tak pozvolnejsie pracovat , tak uvidime ci to vide na prvy šup 🙂
je tu uz niekto tehu okrem aduliak 🙂 tfuj tfuj tfuj -držte sa !