icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

monilik
7. aug 2013

@aduliak blahozelaaaam 😀 ja som dokyho prehodila na piatok bo muz nedostal volno a nemam s kym nechat maleho ☹

monilik
7. aug 2013

@perlicka1 hm, asi si treba fakt uzivat milovanie a nesustredovat sa len na tu jednu vec lebo potom je clovek sklamany... nam Daniel vysiel na prvy sup a myslela som ze druhe bude detto - aj to v novembri vyslo, ale potom zle skoncilo... a teraz sme snazilkovali od aprila a uz ma to zacinalo stvat tak som si povedala ze vyjde nevyjde asi to tak ma byt, kupila som si tu alchemilku a muzovi vitaminy a uz som sa na to tak hrozne nesustredovala a vyzera ze to vyslo 🙂 teda dufam ze v piatok sa konecne dostanem k dokymu a budem vediet na com som.

monilik
7. aug 2013

@kacatto my mame tiez v rodine vsetky zeny problem so stitnou a mne obvodacka povedala ze je to len otazka casu kedy mi zacne haprovat... tak dufam ze este vydrzi. 😀

monilik
7. aug 2013

@llenulka silno silno drzim prsty 🙂
a ostatnym samozrejme tiez 😀

monilik
7. aug 2013

@cathuska no ja mam teraz brusisko o dost vacsie ako pri Danielovi, ale to je tym ze ked som ho prestala kojit som pribrala 10kil... 😲 a dost z nich ostalo aj na bruchu 😝 ale to sa podda 😀

kacatto
7. aug 2013

@lienka2407 Ovu zatial nie, to predtym som len skusala, lebo som nikdy nemala ovu test 😝 Chystam sa sledovat hlien a ked sa zacne menit na taky plodnejsi, tak otestujem ovu testom. 😉

Teplotu zodpovedne meriam - o 6:00, zatial mam 36.7 uz druhy den a myslim ze pred ovu by to malo klesat a potom prudko stupat a potom zasa klesat.. tusim, ale mozno sa mylim.. 😕 kazdopadne nejak to neriesim teraz, ja mavam 35DC cyklus a ovu vzdy okolo 20-21DC, a kedze som dnes iba 6DC, tak pohoda - klidek - leharo 😎

kacatto
7. aug 2013

@monilik Inac ja mam pre mojho buduceho syna meno Daniel, aj mm sa celkom pozdava. 🙂

lienka2407
7. aug 2013

@kacatto no vidis a mne vyslo ovu vcera na 19Dc a cykly mavam 27-28 dnove cco je o nicom kedze je tam kratka lutealna faza ale baby mi tvrdia ze cyklus sa predlzi takze nemam stresovat ja si nic nemeriam trosku tomu velmi neverim ovu testy mi prijdu jednoduchsie mi vcera rano pekne vyslo a vysledok tam ostane 48 hodin kedze je to digi ovu test a vyskusam rano zajtra co ukaze tiez 🙂

cathuska
7. aug 2013

@monilik jasne moja, vsetko je a bude oki.. a co brusinko je domcek pre babatko, tak nech mu je v nom dobre to je zaklad🙂

ja mam take divne pocity v podbrusku, aj krce, aj take mravencenie ci co, aj v posve akoby tak neviem no, aj ma oblieva pot, aj prsia sa zvacsuju, aj mam take vselijake pocity tak uvidime, som zvedava.. 🙂

krasny dnik

cathuska
7. aug 2013

@aduliak juchuuuuu 😎 😎 😎

lienka2407
7. aug 2013

@cathuska vidis a mne test ovu ukazal az vcera ovulaciu 🙂

cathuska
7. aug 2013

@lienka2407 drzim palce, nech to vyjde ako chces 🙂 🙂 🙂 🙂

cathuska
7. aug 2013

@lienka2407 inac si tu pisala raz ze mas datum narodenia 15.07? ze? ja som 18.07 takze sme racice obe🙂

cathuska
7. aug 2013

@lienka2407 to je zaujimave toto hmm, no ak nevyjde nic tento cyklus, teda ak nebudem tehu, baby, od buduceho cyklu, meriam teplotu a kupujem si ovu testy , fakt.

cathuska
7. aug 2013

inac zacalo ma boliet hrdlo a som nachladena,a to presne som pri prvom tehu takto mala.. no ale nenamyslam nespekulujem uvidime 🙂 🙂 🙂

lienka2407
7. aug 2013

@cathuska nie ja som uz levik 24.7 🙂 no ja som sa tiez rozhodla netipovat a kupit ovu testy takze dnes to este dame a zajtra uz letime na svk na dalsi cyklus ak to nevyjde teraz kupujem dalsie a budem testovat kedze vidis sama mne uplne ukazalo inac ako som si myslela ze je ovu 🙂

ingmiriama
7. aug 2013

ahojte je tu niektorá z váš čo sa snaží o dieťa a pritom ešte kojí?? počula som že aj to trocha bráni otehotneniu....sme sa s manželom snažili a nič pritom náš prvý syn vyšiel na prvý krát ....bez kojenia ...

monilik
7. aug 2013

@kacatto jeeeeej 🙂 tak super 😀 mne sa meno Daniel pacilo od zaciatku, manzel s tym nebol stotozneny, on chcel Jakuba... ale kedze sa Jakubov vyrojilo na kazdy prst desat predtym nez som porodila tak som si vybrala Daniela 😀 a aj muz je spokojny. a teraz by som mu uz ine urcite nevybrala 🙂

monilik
7. aug 2013

@cathuska juuuj tak super pocity mas 😀 verim ze to vyjde!!! 😉

monilik
7. aug 2013

@ingmiriama ja som v novembri kojila a otehotnela som na prvy pokus, ale bohuzial to neskoncilo dobre... ktovie, mozno to bolo aj tym kojenim? 😕

zaira1407
7. aug 2013

@cathuska @lienka2407 ja som 14.07. :D

lienka2407
7. aug 2013

@zaira1407 to sme tu julove kocky 🙂

asemilka
7. aug 2013

@ingmiriama ahoj, ja ešte kojím a druhému bábätku sa nebranime.. 🙂

jk77
7. aug 2013

@monilik My mame Jakubka aj Danielka.. Tak trosku sa snazime o tretie.. Drzim palceky vsetkym snazilkam..

perlicka1
7. aug 2013

@monilik tak držím palceky 😉

perlicka1
7. aug 2013

@lienka2407 digi ovu test? To sú aké? Ja som mala prediktor tuším a sú ok.

lienka2407
7. aug 2013

@perlicka1 no ze ti neukazuje ciarky ako klasicky ale ukazuje smailika ked pride ovulka 🙂 ale su dost drahe takze jednoduche pouzivanie aj nieco stoji :(

aluska11
8. aug 2013

@tamarar jasne...budeme skusat co to dá 🙂 navyše by tehu mohlo pomôcť pri probleme s cystami v prsiach...doporucili mi to 2 lekarky nezávisle na sebe...dnes som kupila ovu testy ale som v tom nováčik ...máš nejaký tip ktorý deň začať testovať?

ingmiriama
8. aug 2013

@monilik ahá no nám sa nedari na prvý krát teraz jasné že nezúfam len ma to trocha zaskočilo...

svetlanka101
8. aug 2013

ahojte. tak mrcha stale nikde, bola som u doktora a na sone este nic nevidel, ale podla krcku vravel ze to vyzera na tehu a zobrali mi krv - pondelok si mam zavolat. Ja som nevydrzala a urobila som si este jeden test - znovu rapiclear - ine asi v nasom meste nemaju.... myslim ze nie su spolahlive. No mam takeho viditelneho ducha. Mozem mat take nizke hcg na zaciatku ??????