Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@svetlanka101 Ked ti je zle, to je dobre znamenie.. 😉 Aj ked verim, ze to nie je nic prijemne 😒 Hlavne vela vody, ak sa ti da, lebo dnes ma byt este teplo.. a zajtra skok -15 stupnov dole..
@monilik Jooooj, uz aj srdiecko bije?? Tesim sa s tebou, a krvne testy budu dobre, nic sa neboj. Teraz vsetko bude tak, ako ma byt. 🙂
@svetlanka101 ja som od zvedavosti skusala asi tyzden pred menstruaciou- s Luckou (nie som si ista tusim to bol mamatest take daco s velmi silnou citlivostou a dodnes tam mam tie // palicky ).....a z muza si nic nerob ...ja som mojmu vtrhla do sprchy a hovorim "kolko ich je ? a on: co palicky styri ... 😀 chlapi 😎 "
baby tie ovu testy kupujete kde cez nett , v lekarni ? ja som ich este neskusala ,ani teplotu nemeram, viem ze sa to robi ale som to nikdy neskusala .... neviem mozno skusim ...inak mi je smutno lebo mam pocit ze z toho tento mesiac nic nebude 😔 ...moja ovulka sa stratila nie je .... alebo zeby uz bola ?som z toho paf.... ked sme skusali tento mesiac prvykrat tak na druhy den od skusania som mala bolesti v podbrusku asi dva dni odvtedy nic ....
na prve tehu si total pamatam : silne bolesti podbruska -velmi silne aj akokeby vajecnikov som si myslela ze mam zapal ,chcela som ist po kramoch k dokymu nech to skontroluje ...strasne tvrde prsia, žilnate a stale som pila vodu -smadna som bola velmi .....teraz nic .....
no tak uvidime -..... skusame dalej 😕
pa pa prajem pekny vecer ...davajte si pozor !
Caute kočky...Ja pevde dúfam že už tento mesiac nedostanem 🙂 Snažíme sa 2 mesiace 🙂
@skorvankova Ahoj, drzim palce, nech sa co najskor zadari! 🙂
Ja som sa rozhodla, ze tento mesiac bude 'nas' a budeme mat 'majovciatko' 😉
@skorvankova drzim prsty 😉
@monilik ahoj, som rada, ze sa vam vsetko dobre vyvija. my ideme dokymu az v stredu o 17-tej, este stale mam v hlave, ze je to daleko. aj tebe byva tak zle? ja som vcera poobede v sebe neudrzala ani jednu kukuricnu chrumku (mi poradili, ze ta by mohla vo mne vydrzat), dnes rano detto, teraz trpim v praci, uvidime, ako sa to vyvinie dalej
@svetlanka101 ktory si tt? ja zajtra zacinam 8 a grcam furt, a ked negrcam, je mi zle, trva to nieco vyse tyzdna
baby, takze prvy cyklus co meriam a zatial tomu prd rozumiem. ovulku by som mala mat az niekedy buduci tyzden, dnes som iba 11DC. to, co som si myslela ze asi budem mat ovu 7DC, tak nic asi. hlien zmizol, vajecniky citim a tak cakam. 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/4684d8
A vcera som videla padat hviezdu, tak mozete 3x hadat, co som si zelala 😉 😝
@zaira1407 tak ja mam tiez silne bolesti v podbrusku, az mam niekedy strach ci je to normalne - nie su takle silne ze odpadavam ale normalne ako menstruacne krce .... kazde rano vstavam s tym ze uz som dostala mrchu a maximalne ma prekvapi biely vytok. No som fakt zvedava ako to bude. A ja nepouzivam ovu testy takze ti neviem poradit, ale ja som ich videla aj v DM drogerie 🙂
@svetlanka101 dufam, ze vsetko dopadne dobre a HCG bude rast. asi si mala neskor ovulku, ako si si myslela. drzim palce, prsty, aj na nohach..
@zaira1407 Ja mam ovu testy z DM-ky, Pepino, ale vacsinou su vypredane a beriem poslednu krabicku. stoja do 5 eur tusim a je tak 5 ks.
ja uz chcem nejake tehu priznaky..bola by som pokojnejsia..bola som kludna,ale posledne dva tri dni som nejaka nervoznejsia a to nechcem byt,lebo stres skodi..poradte daco..inak,ciarky su uz skoro rovnake 🙂
AHojte vsetky zienky v tejto teme...ako ste na tom????Ja som dostala opat menstruaciu...a opat som z toho veeelmi smutna..uz jeto rok a pol co sa snazime a stale nic..Uz som mala aj priznaky,aj meskajucu mrchu 4 dni aj ducha na tehotenskom teste,ale mrcha dosla... ☹
Ahojte, my sme sa s manzelom konecne 2 roky po svadbe rozhodli, ze je cas na babo, tak sa moc tesim a zaroven dufam ze to nebude dlho trvat a najdeme // 🙂 myslim ze sme stihli cez plodne dni uz tento cyklus a uz som cela nervozna ci nahodou to vyjde alebo nie, hroznee 😀
@llenulka ahoj, a vy ste sa dlho snazili?Prvu dcerku sme pocali pomerne rychlo..ani som necakala,ze sa to tak podarilo...
Ale dcerku mam s prvym manzelom..teraz som vyse roka vydata druhykrat a velmi tuzime po dietatku.Dcerka,je ako nasa spolocna..manzel ju zboznuje..ale ma uz 7 rokov co chvila a nie len ona,ale aj my velmi chcebe babatko.
Inak mala som uz tolko priznakov..ale jedno co sa nemeni..je ze mam prsia stale naliate..zilovate,a ovela vacsie..podprdy su mi male..ale co,ked mmrchu stale dostnanem..ale zvazujem,ze si kupim test..mrchu mam len š max. 4 dni a jeden je taka silnejsia. a zvysok ako keby mi koncila
@nikushka323 drzim palce! 🙂 Ja ked som bola 1x tehu, tiez som mala taku vnutornu nervozitu, nevedela som comu to mam pripisat.. stale sa mi nieco nepacilo, dokonca ani sediet na mieste som nedokazala 😝
@manucao Snad sa coskoro zadari. 🙂 A u lekara ste uz boli, ze si ste obaja v poriadku - hormony, spermiogram a pod.?
@kacatto ved uvidime, ale rada by som nad tym nepremyslala len je to tazke 🙂 ved uvidime.
@nikushka323 ahoj, drzime prsty 😉

no super, chystala som sa na nakupy a je mi znovu zle .... este dobre ze mam dovolenku .... dufam ze po dovolenke nebudem ogrcavat kolegov !!!