icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

smejlicka
19. aug 2013

@tuli_tuli myslim ze tam nic neuvidite lebo uz ani ja to tam nevidim :D

aadulik2110
19. aug 2013

@smejlicka ja si myslím, že sa ti to nemarí..... myslím, že to tam určite bude.... a môžeme blahoželať 🙂
napr. ja 26.7. bol najpravdepodobnejší deň otehotnenia.... 5 dní na to som už mala "tehotenské príznaky" (vrtalo mi to v hlave, lebo to bolo príliš skoro - veď ešte nemohlo prísť ani k uhniezdeniu vajíčka) spravila som si test - samozrejme negatívny vyšiel (bolo veeeľmi skoro). Nechcala som to tak, ale keď už mrcha neprišla, tak už mi to bolo čudné a príznaky boli stále silnejšie.... a už je to tu

smejlicka
19. aug 2013

@aadulik2110 ja od 7.8. mam bolesti v podbrusku dodnes 11.8. mi bolo nejako spatne od zaludka a mala som pri utreti hnedy vytok ale to bolo len raz za den a vo velmi malom mnozstve a od 14.8 mam taky biely vytok

lule3
19. aug 2013

@kacatto ahoj moja 🙂 nemala som sem velmi cas chodit :/ nic nove zatial nemam :( uvidime tento mesiac ..
INAAAC lekar mi povedal ze ak sa tento mesiac nezadari tak v septembri hned po ms mi chce urobit precistenie vajecnikov mate stym niekto skusenost ?????

llenulka
19. aug 2013

@smejlicka ja som na 9 den po ovu mala hnedy slabucky vytok,jeden den..este slabsie ako spinenie pred ms..vychadzalo to na uhniezdovanie..nemoze to byt aj u teba ? skus zajtra spravit test

zaira1407
19. aug 2013

Ahoj ahoj ...dnes som dostala kramy a to mali prist az v stredu ...aj.. jaj- jaj asi cim viac vsetko pozorujem tym je to horsie ....a ved nevadi casu dost .....
raz motyka vystreli ......moje priznaky boli len psychika ...odteraz testujem az ked mi bude meskat -naozaj 😎 ...ale zle mi je aj tak ....mozno PMS .......nebudeme mat maleho býčka 😔

smejlicka
19. aug 2013

@llenulka neviem tiez som si myslela ze by to mohlo byt uhniezdnovanie..a este aj tie bolesti v podbrusku ktore mam este aj dnes..nie su silne len ma pobolieva tak ako pred menzesom...robila som si women secret baby test pruzkovy..no ved uvidim...mavam nepravidelny menzes...ale to pobolievanie si myslim ze je uz aj dost dlho..a este aj ten biely vytok

kacatto
19. aug 2013

@lule3 Fuha, a to uz prefuk vajecnikov? A poslal tvojho draheho na spermiogram? Moj lekar povedal, ze najskor treba toto skontrolovat, a az potom dopovat zenu hormonami a posielat hore-dole. Nam ak sa tento mesiac nezadari, tak zaciname vsetky tieto 'procedury'. Kiez by sa zadarilo, vobec sa mi do toho nechce.. 😖
@zaira1407 Presne tak - netreba sa moc pozorovat. Vsetky tu cakame na ovulku - cikame na testy, sledujeme hlien, snazime sa zistit, ci nas boli podbrusko z ovulky,. a po ovulke je to s nami este horsie. Ja sa az obcas za hlavu chytam, ked citam niektore diskusie/ skupiny, ze pomaly aj spoteny chrbat je priznak tehu 😀

sedlakovo
19. aug 2013

@aadulik2110 taketo riadky je radost citat 🙂 gratulujem

mischelin
19. aug 2013

ahojte 🙂tak my sa opat zaciname snazit, aj ked ovu asi este daleko, ale pre istotu🙂 som 7DC, tak uvidime, ci sa to tento mesiac zadari 🙂

mischelin
19. aug 2013

@zaira1407 vseliake priznaky som mala aj ja minuly mesiac a myslela som, ze uz je to TO 🙂 a nic...praveze, ked som bola tehotna s prvou dcerkou, tak som nemala ziadne, ani PMS...tak som zvedava, ako to bude...

mischelin
19. aug 2013

@aadulik2110 blahozelam 🙂

skorvankova
19. aug 2013

@aadulik2110 gratulujeme 😉

lule3
19. aug 2013

@kacatto praveze moj mi povedal ze najprv urobime prefuk a ked potom to nepojde problem bude inde a ak nie ze zebraj po prefuku hned kazdy otehotnie tak neviem este som o tom nepocula

aluska11
19. aug 2013

@tuli_tuli ahojky...čo sa týka ovu testov...neviem, meriam bt a tento mesiac som skúšala aj ovu testy. podľa bt som mala ovu 15.5...ovu test bol 14.8 negatívny a 15.8 pozitívny, 16.8 zas negatívny...podľa testov by ovu mala nastať po 24 až 48 hodinách..takže fakt neviem...som ja iná, alebo sa testy splietli? pritom aj hlien,bolesti a všetko som mala najvýraznejšie 15.8...takže ja sa na testy moc spoliehať nebudem asi...ale to je len moja skúsenosť

beruska2327
19. aug 2013

baby, ja som testla a nic. ms mam dostat zajtra. keby som bola tehu, tak to mi dnes uz na 100% ukaze. takze s vami potiahnem este mesiac 😉
ani ma to nerozhodilo, sama som prekvapena, ze ani slza v oku nebola 😀 asi si to staci dobre odovodnit...

kacatto
20. aug 2013

@lule3 Hm, lekar asi vie co robi. Kazdopadne, ak to ma dopomoct k babetku, tak aj ja by som do toho sla 🙂 Mne sa pomaly blizia plodne dni, ciarka na ovu teste postupne silnie, aj hlienu je viac, len este nie je taky ten plodny, ale nevadi. Grepovy dzus robi zazraky 😉

lienka2407
20. aug 2013

@kacatto ahoj vyborna este teraz ma bolia nohy som rada ze uz to mame za sebou 🙂 ty ako?

lienka2407
20. aug 2013

@cathuska
@kacatto baby ako?mate dobre spravy?ja uz po svadbe teraz si uzivam klud snad to tak aj ostane 🙂 nieco nove?

snehulienka82
20. aug 2013

@smejlicka ahojte baby, citam prispevky, tak by som sa pridala, ak dovolite... 🙂 tiez sa snazime par mesiacov, a brala som 3 mesiace duphaston... no teraz sme boli na dovolenke, a zabudla som si ten duphaston zobrat so sebou... a mala som dostat menstruaciu v sobotu, alebo v nedelu... s duphastonom prislo aj skor, teda v sobotu, normalne malo prist v nedelu... no a uz je utorok a nic neprislo... ale take jemne pobolievanie v podbrusku som mala uz od minuleho utorka, tak som si myslela, ze cervena pani opat dorazi... ale nedorazila. a vcera som mala taky velmi jemny a velmi malo mierne hnedeho vytoku, tak som si myslela, ze uz asi fakt ide, aj ked trosku oneskorene... a potom zase nic. biely vytok som mala aj v sobotu aj v nedelu... no nerozumiem tomu... myslite, ze si mam urobit tehotensky test?? duphaston som brala na lepsie uhniezdenenie vajicka, ale prave tento mesiac som ho nebrala... mate s tym niekto skusenosti?? chceli by sme mat miminko mooooccc... a uz som mala raz jeden potrat, tak sa bojim... radsej nech pride este cervena pani... ja este pockam, ked treba... len nech je vsetko v poriadku!

smejlicka
20. aug 2013

@snehulienka82 ahoj tiez cakam ci pride alebo nie aj ked uz je to 6 dni (mavam nepravidelnu) tiez ma pobolieva podbrusko aj biely vytok. vcera test si myslim ze bol aj negativny aj ked som si myslela ze tam bola druha slabuliiiiinka ciarka :D. vcera som pisala na gynda.sk a doktor mi odpisal ze aby som si spravila o 2-3 dni znovu test.

kacatto
20. aug 2013

@lienka2407 No to rada pocujem, ze bolo vyborne! 🙂
Ja nic nove - koncom tyzdna by som mala mat plodne dni, tak uvidim, ci sa zadari... Pijem pohar grepoveho dzusu kazde rano uz odkedy mi mrcha skoncila, aby som mala dost hlienu, inofolic... od nedele som zacala kazdy vecer ocikavat ovu testy a ciarka trochu tmavne, a meriam teplotu ale zatial sa to stale pohybuje medzi mojimi 'standardnymi' 36.4-36.7. Normalne som zvedava co sa z tohto mojho cyklu vykluje, zatial vyzera vsetko v poradecku 😎

kacatto
20. aug 2013

@snehulienka82 Ahoj, a vitaj medzi nami snazilkami 🙂 A koko DPO si? Ak ti uz meska, skus spravit test zajtra rano a ak by bol pozitivny, tak sup ku lekarovi. Nepodcenuj spinenie.
Nechcem ta strasit, ale ja som to takto tyzden iba sledovala (lebo na MK som citala ze hnede spinenie je ok pokial nie je cervene), potom som zacala krvacat a o babatko sme v 7tt prisli. 😔

snehulienka82
20. aug 2013

@kacatto ved prave to, ze ja som uz tiez mala jeden potrat pred 4 rokmi, aj ked vtedy sme neplanovali este babo a ani som moc nesledovala svoj ciklus, ze aky den a kedy co... len sa mi zdalo, ze uz dlho ako keby som nemala menzes, a ze co to je?? a spravila som si test, a hned bol pruzik, ale ani sa mi to nechcelo verit, ze sa mi to stat predsa nemohlo a pod... a potom ked som zacala krvacat, tak som si myslela, ci to nie je menzes a tak... no ale nebolo... a musela som ist do nemocnice... a to uz by som nechcela zazit!!! teraz som mala posl. menzes 21. jula, a mala som dostat teraz 18. augusta, ale neprislo nic. spinenie bolo na jedno vytretie, ked mam byt konkretna. 😀 normalne mavam pravidelny cyklus, takze jedine, ze by to nejak duphaston ovplyvnil... ale asi by nemal sposobit vynechanie menstruacie... neviem, asi uz nebudem dalej cakat a kupim si test, ked tak, bude negativny...

kacatto
20. aug 2013

@snehulienka82 No mozno sa ti aj uhniezdovalo vajicko v maternici, to byva tak od 5DPO po 10DPO. urcite rano testni, a drzim palce 😉

snehulienka82
20. aug 2013

@kacatto dakujem, si velmi mila! je to take zvlastne, ze sa clovek zdoveri uplne cudzim ludom. 🙂 ale som rada, ze je tu ta dovera a ochota! tak este raz dik! prajem ti, aby si sa dockala vytuzenemu babatku! dufam, ze teda test ukaze, ako su veci...

kacatto
20. aug 2013

@snehulienka82 Dakujem 🙂 No u nas tiez skoro nikto nevie, ze sa snazime - ale neviem si ani predstavit, ze by som s mamou riesila hlien a to, ako casto s manzelom snazilkujeme, hehe 😀 😝

emilia25
20. aug 2013

ahojte my sme sa snazili iba raz ze bud alebo.v nedelu mam dostat ms ale keby som mavala normalny cyklus tak uz zajtra testujem sa odusu a stale len blaznivy duchovia ale ja uz chcem pekne normalnu sfarbenu ciarku.ach jaj ide to velmi pomaly.

snehulienka82
20. aug 2013

@kacatto hihi, no s mamou urcite nie.... ale ani s kamaratkami, este je skoro... ale muzovi som uz povedala, ze mi to meska... tak uvidime 🙂 inak este taka otazka, ako je to s kavou? ja sa bez kavy rano ani neviem zobudit, hned si dam kavu s mliekom, aby som nastartovala den... ale zase neviem, ci by to neuskodilo pripadnemu tehotenstvu... citala som o tom rozne, casto protichodne nazory... co si myslis ty?

majuszka87
20. aug 2013

Ahojte snažilky,...môžem sa vás či beriete nejaké vitamíny a ak áno tak aké?