Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@inngrid okii xixi ale akoze tesim sa ze uz bude snami kamoska ma malinku co ma 4 mesiaciky a je nadhernaa.juj aj sa mi uz tazko ide dole z gauca aj z postele nohy mi opuchaju no uz je vidno ze som 9 mesiac.aj Vela Kolostra mam v Prsiach uz aby mi to malicka vycuckavala .aby som mala ptom dost 🙂
@kotatko1232 no vidiš a čo čakáte?
@kotatko1232 pekne by si mi predate štafetu mohla ty porodíš ja tehotná ostanem 🙂 to by sa mi páčilo hehe
@inngrid Dievcatko Natali
@inngrid ved uvidis tak to aj bude veriim tomu 😉
@kotatko1232 🙂 to by bolo moooooc super potom budem ti o rady písať 🙂 vy ste sa kolko snazili az sa zadarilo? je to vase prvé? natalka je inak pekné meno 🙂
@inngrid no ok ok.tak mi sme sa snazili asi 2 tyzdne 😀 a ano je to prve a vy sa ako dlho snazite??
@inngrid
@kotatko1232 baby vy ste sa tu akosi rozpisali 🙂 ohladom vitaminov este otazocka staci brat iba femibion ci este nieco ine? Ja este nic neberiem no o mesiac zacnem 🙂
@lienka2407 moj osobny nazor - staci femibion 🙂 sice som v tomto novacik ale tak kedze je to kyselina listova , tak podla mna to netreba uz nicim doplnat...a vela tu citam aj o vitamine E pre muza....tak mozno doplnime aj toto...sice neviem aky to ma mat vplyv tak budem rada ak mi to tu niekto vysvetli 🙂
@lienka2407 staci brat iba ten Femibion 😀
@ja1985 a pre muzou su tiez vitaminky ale tak to len ak by mal spomalene spermie...a kolko mate rokou ty aj on??do 30r by to malo byt ok
@kotatko1232 ja mam 28, manzel ma v juli 33...
@kotatko1232 haha tak moj ma skoro 32 dufam ze nebude musiet brat vitaminy lebo na to by som ho nenahovorila 🙂
@ja1985 to este nemusi braaat 😀
@kotatko1232 no dufam ze to pojde vsetko podla planov 😝
@kotatko1232 my sa začneme ešte len snažiť, ja idem bud. tyzden ešte na nejakú krvičku či mám vysledky a telo v poriadku som musela dat nejaký detox od liekot tak snád to bude ok a ideme hned nato 🙂
@kotatko1232 ale páčilo by sa mi, ze snazímč sa 2 tyzdne a zadariť sa to by som potom drzala štafetu 🙂
ja myslim ze kyselina list. je lacnejsia ako femib. a je to to iste
@lienka2407 tak to budeme plus minus na tom rovnako .🙂 začinat budeme plus minus rovnako ja uz som si kupila ten femibion obsahuje tú kyselinu listovú čitala som, že je dobré ju brat aj 2 mesiace pred otehotením tak to si kludne kúp 🙂
@lienka2407
@kotatko1232
@ja1985 my mame obaja po 30-tke starci sme 🙂
@inngrid ahojky no ale tak to este sme nie kazdy den tak asi kazdy 2.a zadarilo sa 🙂 a teraz mi v brusku vykopkava princeznicka o 106 🙂
@inngrid jaj ze starci ved ja mam 27r
@kotatko1232 starci a stareny majú deti aké fajne 🙂 no dobre ze vykopkava aspon vies ze tam nespí čo ma čo spat konečne aký taký slnečný den 🙂
@inngrid JAJ NO JASNEE.ale niekedy to uz aj bolii ked zacne kopat do rebier....
@kotatko1232 musis ju hladkať prihovárať sa jej čítať jej spiervat rozprávku jej dat aby sa ukludnila zase ked je zle vies ako to uz ona je kočka hotová 🙂

@kotatko1232 a čoho sa bojíš? nesmieš mať strah čo si aká, musíš sa tešíť neboj podla mna čím budeš bližšie tým sa budeš viac a viac tešíť že už o chvílu to mám za sebou neboj nič ziadny starch jasne?