icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

cathuska
23. aug 2013

@tuli_tuli drzim palce do dalsieho cyklu 😵 ty si 2 DC a ja 5 DC 😅

manucao
23. aug 2013

@cathuska ahoj..mozem sa pridat...?
aj my sa snazime,ale rok a pol a stale nic...Dala som si urobit specificky prehlad plodnych dni u Dr.Jonasa. ked mi od neho ten kalendar prisiel..tak uz bola polovica augusta,ale kedze mi robil rozpis aj na ten august toho roku,tak na 3.8 som mala najplodnejsie dni..podla hviez..a tak sme aj vtedy isli..a to som este ani len netusila,ze oslovim pana Jonasa..
ale dostala som potom kratke 3 dnove kramy..a vlastne tyzden po kramoch sa citim dost zle..myslim od zaludka a pobolievanie v podbrusku..zvraciam..kava mi nechuti..a to kazdym dnom viac a viac..este pred par dnami som vypila doobeda kavu a dnes uz mi bolo zle len z jej vone..prsia ma nebolia..take ich citim tazsie a hlavne dvorce mam veelke..
test som robila 12 den cyklu..ale nic..vlastne 9 dni po ukonceni mrchy..inak sme skusali aj cez mrchu...mam doma este testy,ale bojim sa robit..viete ..rok a pol je dlha doba a stale kazdy mesiac to sklamanie..ma uz ubija...bojim sa uz dalsieho..ale urcite sa nieco deje..lebo ja mam rada kavu..mala som..a aj biele vinko..a vcera sme si dali s manzelom a ja som nemohla dopit pohar..fuuuj

tuli_tuli
23. aug 2013

@manucao Ako vlastne prebieha výpočet u Dr. Jonáša ? Môžeš nám prosím napísať zopár informácií ? Aj cenu a tak ... proste podrobnosti ako si sa k nemu dostala, ako to prebiehalo, ako dlho si čakala a tak ... 🙂 a neboj, celkom slušné príznaky máš ... tak pevne verím a dúfam, že sú tehotenské 😉

manucao
23. aug 2013

@tuli_tuli ja som mu napisala cez net...na mail..noreply@centrumjonas.com
oni mi poslali obratom taky formular kt.som vyplnenila a poslala im 21 Eciek.O dva dni som mala od nich od augusta 2013 do Augusta 2014 rozpis..na august toho roku som mala poznamena najplodnejsie dni,ovulaciu a eksze som mu napisala uz po ukonceni mrchy..v polovici augusta..tak mi napisal aj ovulaciu..ina tu ovulaciu si vypocitas dalsie mesiace sama podla mrchy..on mi akruat na ten cely rok oznacil dni,kedy je pdla hviez najpravdepodobnejsie otehotnenie,kedy na dievcatko a kedy na chlapca.vsetko mi rozpisal na A4 ale ja som z toho tiez trochu jelen..uz som velmi nasiaknuta vsetkymi moznymi informaciami..vsetko citam a potom mam z toho hokej..ale take pocity ako mam teraz som nemala..pri prvej dcerke som zvracala tri mes.ale nepamatm ci mi meskala mrcha,alebo ako to bolo..viemze mi bolo zle..urobila som si test a bolli kolanice..

manucao
23. aug 2013

@tuli_tuli oprava..mail posli na info@centrumjonas.com

snehulienka82
23. aug 2013

@kacatto tak ja som si tiez nakoniec kupila ten inofolic... snad mi ublizit nemoze, ked tak, len pomoze... aspon dufam. 🙂 inak ten negativny test nam dost skomplikoval zivot, sme z toho obidvaja taky vyhukany... akoze co teraz? ja som vcera uz aj plakala, ani nie preto, ze tento raz babo asi nebude, ale celkovo, ze uz nemam ani MS?? tak to uz co je?? no, a asi sa objednam aj na vysetrenie, ze ci je so mnou vsetko ok... inak nevies nahodou, ci inofolic sa moze aj pocas tehotenstva uzivat? no, keby som nejakym zazrakom predsalen bola tehotna.... davam tomu asi tak 1 %... ale co ked?? tak by som nechcela plodu ublizit...

tuli_tuli
23. aug 2013

@manucao Tak chvíľočku vydrž a skús testnúť znovu.

snehulienka82
23. aug 2013

@manucao vitaj. 🙂 mozno ze si aj tehotna 🙂 skus si podla mna urobit test. keby bol negativny, tak budete skusat dalej... aspon budes vediet, na com si. teda na 99% 😉

petka154
23. aug 2013

@cathuska dakujeeem... 😉

kacatto
23. aug 2013

@snehulienka82 Urcite neublizi, je to len kyselina listova a vitamin B, vsetko co aj v tehotenstve potrebujes. 😉 Aj v letaciku som tusim citala ze ho mozu aj tehotne. Ja mam tiez este 2 nenacate baliky a ak by som otehotnela, normalne ho doberiem. 😉 A nic si z toho nerobte, ak sa nepodarilo aj ked ste uz mali uplne pocit ze ste v tom. My sme s mm na tom rovnako. Ja si kazdy mesiac trochu pofnukam, niekedy sama pre seba, niekedy pred chlapom, ale zivot ide dalej. Ked nie tento cyklus, tak ten dalsi sa moze zadarit 🙂

@manucao Skus pockat do terminu dalsej menstruacie a ak nepride, tak testni... To co opisujes sice su tehu znaky, ale ja mam vzdy ked si myslim, ze som tehotna, tiez vacsinu znakov a nakoniec nic z toho... 🙄

manucao
23. aug 2013

@kacatto ja som sa tak popalila v marci...vsetko nasvedcovala tomu ze som..a nakoneic nic..od toho dna som si test nerobila az teraz...neriesila som to..dokoncovali sme dom,potom sme sa stahovali,potom dvoolenka a je tu august a teraz tie zmeny..fakt. take zle dni od zaludka som este nemala..

beruska2327
23. aug 2013

baby, ked citam ako sa vsetky citime ako tehotne, a potom nic, tak sa musim nad nami aj usmievat. nase babky asi nemali cas toto riesit, mnohokrat asi aj zabudli, kedy maju dostat 😀 a o tehotenskych testoch ani nesnivali. a my sme to prepracovali do dokonalosti, cele clykly rozmyslame, ci pichnutie v brusku je ms alebo tehotenstvo alebo ovulka alebo... Niekedy mam pocit (hovorim za seba teraz 😎 ), ze mi uz z toho sibe a mala by som sa zamestnat niecim zmysluplnym. ..... ale neda sa 😀 😀 😀 😖

samozrejme, vsetkym cerstvym tehulkam gratulujem 🙂 a drzim palce 😉

mischelin
23. aug 2013

@petka154 blahozelam 🙂

mischelin
23. aug 2013

zienky, tak my mame ovulaciu, takze ideme na to 🙂 snad to tento mesiac vyjde...drzte palce

kacatto
23. aug 2013

@beruska2327 A mas uplne pravdu! Ja si sice teraz svato-svate prisaham, ze nebudem riesit az do terminu ocakavanej mrchy a nebudem sa pozorovat uz od dakeho 5DPO, ale.. uz teraz viem ze mi bude sibat. ved uz som si kupila decaf kavu!!! haha 😝 holt, ked clovek nieco chce, a nedari sa mu, just na to mysli viac ako ked to este 'neriesi'. 😒

petka154
23. aug 2013

cafte dievcata... tak som si urobila ten druhy test ale bol snehobiely... ☹ ☹ ☹ takze tomu vobec nerozumiem.. ale je pravda ze terajsi moc bol omnoho svetlejsi ako rano a dnes je este len 11-13 DPO takze sa skusim testnut zajtra rano... nechapem tomu, ze preco tam nie je aspon nejaky duch alebo aspon naznak... uuuuplne biely.... 😢
@kacatto
@mischelin
@beruska2327
@snehulienka82
@manucao
@tuli_tuli
@cathuska

mischelin
23. aug 2013

@petka154 skus iny test a skus zajtra rano, drzim palce

beruska2327
23. aug 2013

@petka154 tak to je dost cudne, bo z tej fotky je to regulerne pozitivny vysledok. mozno si len vypila vela vody naraz, rychlo sa ti naplnil mechur a hcg nebolo natolko pritomne v moci. skus znova rano.

kacatto
23. aug 2013

@petka154 Urcite testuj z ranneho mocu, ten je najkoncentrovanejsi. a neboj, carecky neutecu, ked tam raz boli, tak tam aj ostanu 🙂

zaira1407
23. aug 2013

Ahojky 😉 .....

tehuľky - GRATULUJEM ! 😵

u nas vsetko po starom ...este stale mam mrchu 😝 ...ako uz dost dlho ,prestava ma bavit .
@inngrid tu je link na tu Macu http://www.otehotnenie.sk/product/maca-lepidium...

.... no a k nej asi vcera sme si ju dali prvykrat a dnes moj MM vysmiaty ze ci ...ideme ... 😀 ja ze kam ? ved su rusi ... no tak neviem ci maca alebo co 😀 ..ale naznak dobry 😕

@kathuska no mi sme na tom stale rovnako 🙂 ja mam stale taky tlak v prsiach .... no ved ale vsak viem ze nic...... tento mesiac bude nas 😎 aj mi pojdeme nato asi akcne 😀

petka154
24. aug 2013

@kacatto
@mischelin
@beruska2327
@snehulienka82
@manucao
@tuli_tuli
@cathuska
taaakze dievcence posielam foto testu z dnesneho rana a je tam aj test zo vcerajska... nezda sa vam ta dnesna ciarka trocha silnejsia (to je ta spodna)??? ci uz mam vidiny?? 😉 😉 😉
vcera to musel byt fakt len riedky moc... 😒

tuli_tuli
24. aug 2013

@petka154 jasne, je silnejsia ... to je super ... uz len kusok vyckat a ist za dokim ... maminka :-P

mischelin
24. aug 2013

@petka154 si tehotna 🙂 blahozelam este raz 🙂

mischelin
24. aug 2013

@cathuska tento mesiac to vyjde, treba verit🙂 aj ja verim 🙂

kacatto
24. aug 2013

@petka154 hello, no urcite je silnejsia! 😉 vidis, uz ziadne testy, najblizsie az potom u lekara, aby ta to zbytocne nestresovalo, dobre? lebo stres je posledne co ti teraz treba 😎

petka154
24. aug 2013

@kacatto oki, pokusim sa vydrzat bez testov, ale to zavisi hlavne od toho, ze kedy ma objedna.. 😀 😀 😀

manucao
24. aug 2013

@petka154 jasne,je silnesia...je to neskutocna,neopisatelna radost ze?Ja som mala negativny test dnes rano a som 17 DC.Ale dnes sa mi ako keby zacinala mykoza, ci vytok...neviem..ale v podrbusku mam stale tie tlaky..je pravda,ze zeny maju vytok na zaciatku tehu?Petka,vy ste ako dlho skusali?Davala si hore nohy po...??Ja som velmi smutna a este dokonca zeny v mojom okoli,blizke,zname su tehotne.

petka154
24. aug 2013

@manucao no neviem ako je s tym vytokom.... ale mam take divne pocity... som akurat dnes drahemu hovorila, ze keby som si nerobila testy, tak by som si urcite myslela ze mam zapal vajecnikov... lebo mam presne take bolesti+ take nieco ako menstruacne krce+ doposial nezname pichanie... a dole staaaaaaaaaale tak mokro... ale na nohavickach sucho, len ja sa citim mokra.... a straaaasne ma bolia prsia, sa ich nemozem uz ani dotknut, najhorsie to je ak dam dole podprsenku, akoby spadli z 10-teho poschodia... 😀 😀 😀 a samozrejme k tomu este aj bolest krizov a vzdy ked nieco robim tak ma oblieva horucava... isli sme sa prejst do mesta a som si musela dat pauzu, lebo som nevladala... mam trocha obavy ako to bude pokracovat ked uz teraz mam taketo priznaky, hlavne preto ze v pondelok natupujem po lete do prace a kedze som ucitelka, tak si nemozem len tak hockedy oddychnut, alebo odskocit na zachod, ked mi bude zle... takze sa toho dost obavam... ☹

a mas pravdu, ze je to neskutocny pocit.... taky neuveritelny... hockedy cez den si pomyslim " bozemoj ved ja som tehotna!" a neche sa mi tomu verit... 😉 myslim ze ani poriadne neuverim, kym to doki nepotvrdi... 🙂

a ved predsa 17DC este nemozes mat pozitivny vysledok testu... to je este strasne skoro... 😉

petka154
24. aug 2013

@manucao a este som zabudla, skusali sme druhy mesiac.. pravdupovediac ja som ratala s tym ze do roka nic, to ma aj doki varoval lebo ja ma PCO a este k tomu obratenu maternicu, takze sa mi ani nesnivalo ze sa to takto skoro podari... 😉
a nohy som hore nedavala, ale mne doki kvoli tej maternici poradil lahnut na brucho a pod panvu dat nejaky vyssi zahlavok... ze spermie lepsie prejdu.... 😀 😀 😀 takze sme to praktikovali pocas celeho mesiaca.. boli sme na dovci , takze sme sa mojkali kazdy den, celu dovolenku, ani neviem kedy boli plodne dni... 😀 😀 😀 😀

inngrid
24. aug 2013

@zaira1407 a ako to uzivate ? robíte z toho čajík či ako uzívate tu čajovú lyzičku a uziva to len mm či aj ty? 🙂