icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

lienka2407
24. aug 2013

@petka154 aj ja som mala taky ale sprav si digi ten ti ukaze aj kolko tyzdnov od oplodnenia mne v utorok ukazal 2-3

kacatto
25. aug 2013

@lienka2407 Jeeej, ty uz mas pod prispevkami ze cakas babatko 🙂 🙂 🙂

petka154
25. aug 2013

@lienka2407 zbytocne mi bude taky test... 😉 ja priblizne viem v ktorom tyzdne bola ovu, a doktor mi to presne povie... 😀

lienka2407
25. aug 2013

@kacatto no mam dufam ze to aj dobre dopadne a nebudem to musiet menit 🙂 sa mi paci to odpocitavanie 🙂

kikushha
25. aug 2013

AHojte snazilky🙂) my sme tiez zacali teraz v lete, mrcha prisla ...:( neva....hmmmmmm...ale mam otazocku na Vas, ja by som mala byt O.K a moj muz..nooo je sportovec, zivotosprava snad na 98 perc perfektna, nikdy ani nepil, nefajcil. Uplny abstinent!..Len som si vsimla, ze ma asi malo ejakulatu, myslite si, ze v tom moze byt problem?...Teda ide hlavne o kvalitu spermii...zatial sme len zacali tak to este nechavam na volny priebeh🙂
Ja mam pravidelny menzes, ovulku viem vzdy kedy mam aj ovulacny test mi vysiel hned na prvy krat!🙂 Ja uz kyselinu listovu berem. Len som nejaka znepokojna kvoli tomuto. Myslite si, ze mam byt preco? Ci ako?Mam to nechat tak? Dakujem za Vase cenne rady a vsetkym Nam prajem...nech sa NAM to POdari🙂))!!!

kacatto
25. aug 2013

@kikushha Ahoj! podla mna je dolezite, ake su spermie, nie kolko toho je 😉 mne lekar povedal, ze tak cca. pol roka az rok je normalna doba, ak to trva dlhsie, tak potom treba 'riesit'. U nas ak sa nezadari(lo) tento cysklus (som asi 2DPO), tak potom uz pojde moj chlap na spermiogram a mne spravi hormonalny profil. 😒

kikushha
25. aug 2013

@kacatto hmm ja viem, ze je dolezite, ake su..a viem, ze zdravym parom to trva tak pol roka az rok...tak to nechame zatial tak a budeme lážkovať dalej🙂) a co vitaminy? Selen, zinok na spermie ze vraj najlepsie🙂 a vy sa ako dlho snazite? ked uz pojde tvoj chlap an spermiogram?

kacatto
25. aug 2013

@kikushha Ja davam mojmu selen+zinok, lebo je fajciar a vkuse ma na stehnach notebook + vo vackoch na nohaviciac 2 mobily.. 😒 Snazime sa od februara, v aprili sa aj zadarilo ale v juni som v 7tt potratila 😔 teraz beriem inofolic, lebo mam dlhe cykly a vela babam tu to pomohlo... 🙂

zaira1407
25. aug 2013

@inngrid ahoj 😉 momentalne nemam tento ale tie kapsule aj ked si myslim ze sypany sa oplati viac lebo kapsule musis 2x2 denne cize 4 a berieme to obaja takze 8 ale mala ich doma mamina a ona ze naco jej tolko bude tak mi dala jednu pixlu ( ona ich ma pol roka a ja som sa to teraz dozvedela 😀 - ale ony sa uz nesnazia 😀 , len tak pre vitalitu to maju) . ak sa nam nepodari kym vyberime toto balenie tak kupim dalsie tento prasok
...inak co som spozorovala , asi na to nieco bude , lebo ledva cakam kym odide mrcha ....alebo ze by sme davno netulkali 😨 ....nie vazne myslim ze aspon ta vitalita tam je ale tak este je to kratko necakam zazrak na piaty den ....skusim a uvidim ale referencie to ma dobre .
rozmyslala si nad tym aj ty ? ja som sa osobne nestretla s nikym kto by to bral jedine s maminou a ona s tym je spokojna .

skorvankova
25. aug 2013

Ahojky kočky...máte sa? ja som dnes 10 DC...takže idem teraz na týždeň priľahnúť manžela 🙂
A gratulujem všetkým tehuľkám a držím palce všetkým čakateľkám na dve čiarky... 😉 😉

kikushha
25. aug 2013

@kacatto to ma mrzi:( hm no a co ta MACA? tych vitaminov je vela..len nechcem toho vela zkombinovat!cyklus mam 27 takze tam je to pohoda, hmm..hormony som brala iba pol roka myslim HAK asi tak pred 7 rokmi, hmmm no snad sme obaja O.K a stale myslim na tie spermie! Dufam, ze su v poriadku..mne pomaly zacne ovulka hmm len ja viem, ze nie je dobre mat sex kazdy den, ze aspon ob den, spermie su kvalitnejsie vtedy...este nejaku radu mas?🙂))

petka154
25. aug 2013

@kikushha ahoooj! aj ja som pocula to o tych spermiah, ze treba obden, lebo nestihnu dozriet, ale nemyslim si ze je to pravda... my sme snazilkovali kazdy den (boli sme na dovci, takze pohoda a klidek, ziaden stres... 😉 )a som tehu... 🙂 takze kludne skusajte aj kazdy den.. 😀

kikushha
25. aug 2013

@petka154 oki idem nastelovať manzela 🙂))

kacatto
26. aug 2013

Baby, ja asi prestanem merat tu bazalku. Presne viem, kedy som mala ovulku - aj podla ovu testov a hlienu, ale tie sproste teploty sa drzia dole a mam z toho zbytocne nervy... http://www.fertilityfriend.com/home/4684d8
Takze od zajtra asi uz nemeriam, len sa pri tom hnevam a zacinam mat pocit, ze moje telo je vadne.. 😢
@tuli_tuli Pozeram ze aj tebe graf nic konkretne neukazal.. 😒

tuli_tuli
26. aug 2013

@kacatto No, fakt máš čudný graf ... zatiaľ Ti ani ovulku nenaznačil, tak neviem ... tiež meriam len druhý cyklus ... ja tomu ešte dávam šancu :D ale ... ideme na dovču, tak mám v pláne sa na ten čas na to vyprdnúť :P Tak ako píšeš, podľa dĺžky LF by moja naznačená ovulka celkom sedela, ale podotýkam, že som nemala vôbec pozitívny ovu test, tak neviem :D navyše rozdiel medzi predovulačnými a poovulačnými teplotami by mal byť vyšší, nie ako v mojom prípade, tak neviem neviem :D ale čo už no ... sa nezabijem 🙂 ale ja vôbec nestresujem, preto pokračujem ... daj tomu ešte šancu a nevymýšľaj ... sú tu žienky, ktoré si BT merajú roky ! čo majú potom povedať ony ??? Ty frfloš :P

llenulka
26. aug 2013

@kacatto no tie teploty ti veru vobec nekopiruju ovu podla ovu testov..ja som si ovu bola dat potvrdit aj u doktora,ale u mna teplota aj testy sedeli a aj doktor mi potvrdil v jeden den folik a na druhy den praskol..ale mna zvyklo boliet aj brucho..inak som chora bola,teploty vcera,predvcerom,no tehu priznaky ziadne..v piatok idem ku doktorovi,co a ako

llenulka
26. aug 2013

@kacatto a merias stale v tu istu hodinu?

inngrid
26. aug 2013

@zaira1407 jasné ja mám radšej tieto prírodné veci ale zase nechcem toho mať vela - takže teraz doužívam čo mám potom skusim kupiť 1-2 balenia infocolu či ako sa to volá a potom skusim zase macu nechcem to všetko na raz 🙂

kacatto
26. aug 2013

@llenulka @tuli_tuli Praveze max. dakych 20 minut rozdiel som mala, ale inac vzdy o 6 rano. A tiez som mala pozitivne ovu testy 2 dni za sebou, potom uz boli negativne, pre istotu som aj vcera poobede testovala a mala som iba slabeho ducha, cize tiez negativny. A brucho a vajecniky ma uz od piatku nebolia.. Praveze to mi nejde do hlavy, ze testy + bolesti podbruska, vajecnikov aj krizov, aj hlien som mala plodny, len tie teploty su nezmenene. No mozno tomu dam sancu, ze domeriam tento cyklus a uvidim. Len ma to mierne vytaca a stresuje, ze co ak nieco so mnou nie je v poriadku 😒 😖 ☹

zaira1407
26. aug 2013

@kacatto ... a nie si "v tom" ? 😕

...inak minule ma napadlo .... co ak by bola ovulka naraz z oboch vajecnikov a jedno vajko by sa oplodnilo a druhe nie aky priebeh by mala menstruacia ? stretol sa s tym niekto ?

baby ...bola som u jednej pani , a len tak sme sa rozpravali ....prislo k detom a snazeniu a oni su manzelia 9 rokov a stale nic 😖 ...teraz cakala na prefuky vajecnikov a ako napotvoru dostala mrchu o tyzden skor ze sa jej to nikdy inokedy nestalo - vysledky maju obaja vsetky v poriadku ...toto ma poslednu nadej ....tak mi jej bolo luto ☹ ...... tak ja sa vytesujem ze mam aspon Lucku ...budem sa jej tesit a nebudem mysliet na druhe ...no aj ked sa to neda ...vas nenapadne "po" akcii ktovie ci sa to teraz podarilo ...ci to len ja som taka prastena ? 😝 😲

11miska07
26. aug 2013

Dievcence, taka hlupa otazka, zajtra by som mala dostat ms (dufam, ze nedostanem) ale bolesti mi zacali rovnako. Myslite, zeby som mohla byt tehu? Ja viem, musim vydrzat do zajtra, ale to chcem vediet tak pre zaujimavost, ze kedy zacinaju bolesti.

11miska07
26. aug 2013

@zaira1407 ja mam presne take iste myslienky a priznam sa, ze aj ked na to nechcem mysliet, tak v momente, ako je po, tak hned ma napadne, ci sa to teraz podari.

kacatto
26. aug 2013

@zaira1407 Nemyslim si, ze som tehotna. Mam na to moc nizke teploty a ved aj mrchu som mala. Sice slabsiu, ale bola. 😒 Ja by som rada bola tehu, ale ak som ovulovala vtedy, kedy si myslim, tak dnes som iba 3dpo...
No podla mna ak by sa iba jedno vajko z 'dvoitej' ovulky oplodnilo , tak ci tak by to potom prebiehalo ako tehotenstvo s 'jednoitou' ovulaciou. Si teda myslim... 😕

@11miska07 Podla mna zajtra rano uz mozes testovat. Drzim palce, nech si dalsia tehulka do poctu - tento mesiac sa to tu nejak rozbehlo 😉

iwusia
26. aug 2013

@nikushka323 no ako??? DUfam, ze nic neprislo! HM?

11miska07
26. aug 2013

@kacatto no, zajtra uvidim a ozvem sa. Dufam, velmi, velmi, ze ms nepride

rybka1985
26. aug 2013

my sa "snazilkujeme" uz vyse roka a nic :(

nikushka323
26. aug 2013

@iwusia
@11miska07
@skorvankova baby tak nam to vyslo na prvy raz 🙂 presne na to druhe vyrocie som rano nasla pozitivny test 🙂 len som este opatrna a tesim sa potichu aby bolo vsetko ok. O tyzden idem k doktorovi tak som zvedava. Vsetkym drzim palce, je to krasny novy pocit 🙂

kacatto
26. aug 2013

@nikushka323 Super, potichucky gratulujem! 🙂 A krasny darcek k 2. vyrociu 🙂

nikushka323
26. aug 2013

@kacatto dakujem krasne. Tesim sa moc ale zas opatrne 😀

aluska11
26. aug 2013

@tamarar ahojky tak čo nové? Dúfam že ms nedosla...ja ju necakam štvrtok