icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

beruska2327
26. aug 2013

@nikushka323 blahozelam 😉

svetlanka101
26. aug 2013

@inngrid ahoj, neviem reco tak dlho meskala, nikdy som nebrala hak.

manucao
26. aug 2013

@petka154 Ahoj tehulka..to sa tak prijemne citalo...si stastna zena..po dvoch mesiacoch ostat tehu je krasne..ja som tak ostala s prvom dcerkou...akosi to prislo rychlo.A uz ma 7 rockov.To s tym vankusom pod zadok akoze od zadu je dobry napad..ja som tiez mala pred polrokom otocenu maternicu a uplne vzadu..a ked som bola pred dvoma mes.tak uz bola opat otocena a vpredu..ja davam nohy hore..ale vies..ja si myslim,ze ak to ma prist tak to pride...priroda si robi co chce..kamaratka ani nechcela sm anzelom druhe,lebo mali aj maju take divne obdobie..a ostala tehotna..ako sa to povie..z kvapociek lasky...ani sa do nej neurobill..davali si pozor a ked zistila ze je tehu,tak manzel jej neveril..takze suuuper co...nic prijemne,ale tak vidis..clovek mieni Pan Boh meni...tak sa milujeme s laskou,chutou a uvidime..je mi stale tak divne na zaludku,ale robila som testik cez vikend..to bol myslim 19 den cyklu a bol negativny...hodila som ho do kosa a nemyslela na to..mali sme pekny vikend, dcerka sa chysta prvykrat do skoly...urobili sme si ohnik v kozube..ved len pred dvoma mesiacmi sme sa prestahovali do nasho domceka..vsetko je to tu take ciste,nove..vonave..tak si vychutnavam prichod jesene..a uvidime...ak ma prist tak pride...ucite si myslim,ze citanie sprav na modrom konikovi nepridava na pohode snazilkam..treba to mat pod kontrolou..drzim silno prsteky a do skoreho pisania...opatruj sa.

skorvankova
26. aug 2013

@nikushka323 jeeeeej, supeeer gratulujem :*

zaira1407
26. aug 2013

@nikushka323 jej super 😵 tfuj tfuj tfuj .....všetko bude fajn 🙂

nikushka323
26. aug 2013

@zaira1407
@skorvankova vdaka kocky :-* pevne verim ze vsetko bude ok 🙂 chvalabohu sa citim super, aj ranne nevolnosti presli, len som stale unavena.

nikushka323
26. aug 2013

@beruska2327 dakujeem 🙂

skorvankova
26. aug 2013

@nikushka323 pri prvom tehotenstve som bola unavená do 4-teho mesiaca 🙂 to značí že je všetko O.K. 😉 Kedy máš termín podľa poslednej MS?

inngrid
26. aug 2013

@svetlanka101 tak niekedy aj zdravotný stav môze zato 🙂 počko zmena podnebia 🙂

11miska07
27. aug 2013

Tak babulky u mna nic, mrska prisla uuuplne presne

kacatto
27. aug 2013

@tuli_tuli Tak dnes rano som si merala teplotu, zasa 36.6 (cize nic nestuplo), tak ma po chvili napadlo, ze si tym teplomerom odmeriam teplotu niekde inde, ci sa nahodou nezasekol na jednom cisle, a sup s nim pod pazuchu.. Tak mi ukazal ze mam 35.3 - a to som uz bola pri umyvani zubov a asi 20 minut hore... 😒 Tak si myslim, ze mam asi trochu vadny teplomer a moje telo je mozno v tom nevinne... 😉 Len teraz neviem, ci ma zmysel tento cyklus merat este, lebo mozno je to cele skreslene... Co myslis?

tuli_tuli
27. aug 2013

@kacatto Pozerám, ale zasa nie som odborník ... Ja tam nič nevidím, pripadá mi to ako anovulák aj keď viem, že si podľa dokiho mala ovulku. Fakt neviem moja ... ale keby bolo po mojom, určite dokončím celý cyklus s meraním ... veď ho daj na posúdenie nejakej holke, čo s grafmi "narába" dlhšie, hm ?

kacatto
27. aug 2013

@tuli_tuli Napisala som do skupiny jednej, snad sa mi dostane odpovede. 😉

tuli_tuli
27. aug 2013

@kacatto super ... potom daj vedieť čo odpísala ... ale hlavu hore, neboj 😉 a čo máš ináč nové ? ako sa darí ... my preddovolenkovo 🙂 akurát som študovala počasie, fajne by malo byť

kacatto
27. aug 2013

@tuli_tuli Aaale, dobre sa mam 🙂 Od zajtra budem 'slamena vdova', lebo moj chlap ide na 'ultimate survivor chatu', kde nie je ani elektrina ani WC ani tecuca voda.. a to som sa radsej dobrovolne zahlasila, ze budem 29.8. robit, aby som mala dobru vyhovorku, preco nejdem 😀 😀 Juuuuj, pred dovolenkou? Snad vam vyjde pocasie! A kam sa chystate? 😎

tuli_tuli
27. aug 2013

@kacatto No, malo by vyjsť 🙂 ideme na Makarskú ... už sa tešíme, potrebujeme vypnúť ... a som rada, že mrcha prišla tento mesiac na 35DC :D čiže fajne, už mi aj končí 🙂))))))))) takže nám tam bude veselo :PP zajtra idem na služobku, takže vlastne dnes som posledný deň v práci ... a počasie by malo byť dobré ... cca 25°C cez deň, voda v mori ešte ohriata na 24°C ... a už máme naplánované 4 fakultatívne výlety :D a hej, v sobotu cestujeme 🙂 do práce sa vrátim 11.9.

llenulka
27. aug 2013

@kacatto digitalny spravne meria iba v ustach,konecniku a posve..pod pazuchov meria menej,moj o cca jeden stupen,presnejsie o 0,9 stupna..zistila som to len nedavno,vygoogli si o digitalnych,su urcene na meranie v dutinach telesnych..skontroluj baterku..a kasli na meranie,radsej skus folikulometriu,ci horm.profil

kacatto
27. aug 2013

@llenulka Jaaaaj, tak to moze vysvetlit, preco som podla teplomeru 'podchladena' 😝 😀 No folikulometria, spermiogram a hormonalny profil nas cakaju dalsi mesiac, ak sa tento cyklus nezadari, len by som sa tomu rada vyhla. Ale je pravda, ze naposledy som otehu, ked mi lekar na kontrole povedal, ze mam folikul ktory do 3-4 dni praskne tak sa mame snazit. 😉 Tento mesiac mam tiez odsledovanu ovulku - testami a bolestami. Mozno nie je prave najlepsie sledovat vsetky znaky lebo potom clovek iba stale riesi, tak na tu teplotu sa asi vykaslem 🙂 A dakujem za radu a hlavne ukludnenie 😉

kacatto
27. aug 2013

@tuli_tuli Mozno si maleho Chorvata prinesiete, nikdy nevies 🙂 Mna si nasi tiez z dovolenky priniesli, hehe 😀

llenulka
27. aug 2013

@kacatto neboj,vsak mozno bola ovula napriek hlupym teplotam..a ak nie,nam sa zadarilo po roku prave v mesiac,ked som nas uz objednala na spermiogram..a kamoske teraz v auguste a prave o dva tyzdne mali termin do caru na prve vysetrenia 🙂 ja beriem atb na mocaky oddnes,tiez sa snazim mysliet pozitivne,ze drobcekovi sa nic nestane..hlavu hore🙂

11miska07
27. aug 2013

@nikushka323 Niki, drzim silno palce, nech ste v poriadku a Dr. potvrdi bezproblemove tehu. My skusame dalej 😉

nikushka323
27. aug 2013

@skorvankova posledna ms bola 21.7. cize koncom aprila asi. Ale ja by som radsej mala majovciatko 🙂 a tie nevolnosti som zakrikla :( nevraciam sice, ale rano mi byva blbo. Ale vydrziiim 🙂

nikushka323
27. aug 2013

@11miska07 dakujem Miska, a drzim moc silno palce nech sa coskoro tesite aj vy ;)

11miska07
27. aug 2013

@nikushka323 dakujem Niki, fuu, tak nech ti tie nevolnosti co najskor prejdu.

nikushka323
27. aug 2013

@11miska07 nastastie to neni az take hrozne 🙂 Bozinku, este stale sa mi nechce verit ze som v tom 😀

kacatto
27. aug 2013

@tuli_tuli Takze, konkretnej odpovede som sa nedockala. Tak asi idem merat dalej a uvidim. Ved aj tak su len 2 moznosti - bud pride mrcha alebo ostanem tehotna, nic viac nic menej 😉

tuli_tuli
27. aug 2013

@kacatto Hej, čítala som ... podľa mňa si zle položila otázku 🙂 dievčatá si myslia, že meriaš BT pod pazuchou 🙂))))))) ale jasne, nič nepokazíš, keď budeš pokračovať

snehulienka82
27. aug 2013

@kacatto Nevzdavaj sa, mozno to prejde, alebo budes mat ozaj pozitivny test. ;) a niektore baby maju MS aj v prvych mesiacoch tehotenstva... neda sa to uplne vylucit!

kacatto
27. aug 2013

@snehulienka82 No ved raz si pozitivny test najdem, skor ci neskor budeme vsetky maminy 😉

@tuli_tuli Tiez som mala z nich ten pocit, ze si myslia ze meriam cely cas pod pazuchou.. 😀 Nevadi, ja uz nic nebudem riesit. Budem merat dalej, ved v najhorsom pripade tento mesiac iba nie som tehotna, pre to sa neumiera a nerobia vojny. 😉

snehulienka82
27. aug 2013

@kacatto
@tuli_tuli
Baby a co myslite, ja som zacala teraz brat inofolic, a kedze mi MS meskala 4 dni len tak.... akurat mi to vyslo na 1DC. A od 16DC do 25 DC by som mala brat duphaston podla mojho gynekologa na udrzanie pripadneho tehotenstva, kedze som uz mala raz potrat. Mozem ich brat naraz? nemali by si "konkurovat" vsak?