Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@kacatto ahoj to je v pohode ze sa tu vypises ...aj ja som zacala pisat a radsej som to potom vymazala aby ste si hned nemysleli, ze som svacnuta ...aj ked istym sposobom som 😀 ...no to je tak ja si myslim , ze ked sme sa naladili na babätko tak ten materinsky cit a pud uz tazko dame prec aj ked si povieme ze nebudeme nato mysliet - nejde to a je jedno ci mas jedno ,dve tri deti alebo ziadne proste ja to tak stale citim ze si vsimam tehulky, kociky , babätka ...citim ich vonu a stale myslim na to ked sa Lucka narodila ake to bolo krásne - teraz si ju tiez potulkam , ale uz je vidiet ze zacina prejavovat svoju osobnost a ja znova citim tu potrebu zazit to aspon este raz ..... 😵 babätkovanie ..... aj ked nebude to med lízať ....a chlapi .... 😠 ....niekedy mam pocit ze ho potrebujem len preto aby oplodnil moje vajicko 😀 😕 ..... ale potom vzapäti spravi nieco mile a ktoby sa na neho hneval ked ho aj tak potrebujem 😀 ..... davam mu teraz tu Macu a hovori " cim ma to stale dopujes" ?
@moschino1986 ja mam tiez pocit ze mam od posledneho snazenia ine prsia ale kramy som mala a dokonca dlhsie ako obvykle hmm...neviem co to moze byt ...zdaju sa mi byt take plnsie , aj dvorce mam velke ....inak ziadne nevolnosti takze neviem co to 😕
@moschino1986 Ahoj, tak skoda, ja uz som ta 'odpisala' ako tehulku 🙂 Nevadi, novy cyklus, nova nadej 😉 Inac take zily mam aj ja - vcera som akurat na ne cucala. ale u mna to je skor preto, ze po odovolenke som opat vybledla na moju standardnu snehulienkovu farbu 😝
@motorolka To ta naozaj poslal prec? 😨 Ako, je mozne, ze teraz bude nejaku dobu trvat, kym sa ti upravi cyklus, tak meskanie moze (ale nemusi) byt v norme, ale.. to je aky drzy lekar.. 😖
@zaira1407 Nooo, ja sa zatial ku macke tulkam 😀 Ale je pravda, ze pri kazdej tehulke mi hned napadne "aj ja chcem" - a neviem to vypnut. Ako, navonok by to na mna nikto nepovedal, ale fakt velmi tuzim po babatku a je mi smutno, ze to este neklaplo.. No co uz. ak to tento cyklus neklaplo, tak od buduceho snazilkujeme za pomoci lekara, tak snad uz to pomoze... 🙂
@kacatto No aj ja som smutná...tiež tíško túžim aj ja mať tie 2 čiarky...ale je pravda, že som počula aj o babách, ktoré boli v tom a aj im chodila mrcha...naozaj je to tak, že treba nemyslieť na to- každý mi to povie, ale čo dá sa na to nemyslieť, keď sa to tehulkami okolo mňa hemží...
@kacatto no ja mám tiež snehulkovú, ale na dovolenke som tento rok nebola ale aj tak to nemávam tie žily také výrazné na prsiach.
ahojte, som tu nová, ale už dlhšie čítam vaše príspevky, tak som sa rozhodla pridať. Tiež sa snažíme o bábo už 5 mesiacov a zatial nič. Ale chcela by som sa spýtať na váš názor. Poslednu MS som mala 6.8. ale iba jeden den slabu a potom 2 dni špinenie. Potom asi o týžden na to ma začali bolieť prsia a bolia do teraz. Je to také pichanie a pálenie a pridala sa aj mierna bolest v podbrušku akoby som mala znovu dostať, ale ešte je skoro, lebo DC je u mna tak 35dni. Test som si robila v nedelu, ale bol negatívny. K doktorovi sa chystám 9.9., skor sa tam nedostanem.Čo si myslíte? ďakujem.
@moschino1986 Noo, ak mas podozrenie, skus testnut. 🙂 To by bolo super, keby sa vam zadarilo! 😉
Ja mam skor pocit u seba, ze tento mesiac urcite nic. ale asi to uz prestanem riesit - idem asi umyt okna, nech na 'to' nemyslim 😝
@smejlicka Juj, lepsie by bolo keby netrebalo vyvolavacku a bolo v brusku babo.. 😕
@matazo veru, sme tu vsetky rovnako 'postihnute' a drzime sa tu. mne to dost pomaha, najma aby som mojmu chlapovi tym nepilila usi. len mu vzdy poviem, ked mam plodne dni, ze akoze FYI a ked sa ma opyta, ako to viem, tak mu odpoviem, ze to su veci, o ktorych nechce vediet... 😉
Ahojte (ne)ocakavam kramy 6.9. ako ste na tom vy? ako kazda by som bola rada keby je to na prvy sup ale ani pri prvom syncekovi to tak nebolo trvalo to 3 mesiace tak dufam ze budem prekvapena 🙂
ahojte!
ja mam dostat dnes, tak uvidime, ako sme dopadli...
Ahojte kocky, pridavam sa ku vam 🙂 My sa snazime asi 4 mesiace a zatial nic 😠
Prvy syn sa nam podaril na prvy krat, asi preto ma to tak vzalo, ze druhe zatial stale nic 😨
tak to nás je viac, čo ich (ne) očakávajú, ja by som mala mať tak 10.9. - ale dúfam, že ma pocit nesklame a nič z toho nebude. držím aj vám palce holky🙂
Ja zase neocakavam 4.9, ale mam taky pocit, ze pridu 😝
@luckalucka83 to už nie je ani týžden, to vydržíš a keby predsa len neprišli, spraviš test??
@kacatto ahojky, tak blizi sa moje ovulacne obdobie 🙂 budem tu asi opat castejsie 🙂)) ty si ako na tom? staci ze tu nie som tyzden a nie som v obraze co tu nove? zacal sa mi pracovny kolotoc a nove starosti navyse, tak dufam ze ma to zamestna natolko ze nebudem mat cas tak riesit - ale to si predsa hovorime vzdy, a ak sa blizi cas testovania budem tam kde pred tym 😀 .
@svetlanka101 Ahoj, no uz som myslela, ze si na nas zabudla 😉 No u mna nic nove, meriam BT a cakam kedy mi to v grafe konecne zaznaci ovulku (hoci ovu test bol pozitivny uz tyzden dozadu), ale teplote sa dako nechce stupnut. A dnes ma zacal pobolievat druhy vajecnik a podbrusko, tak rozmyslam, ze co to ma znamenat. 😒
Dnes som si pozerala anovulacne grafy BT a moj sa tomu zatial celkom podoba, a som z toho smutna. Ale a druhej strane mi nejde do hlavy, preco bol ovu test pozitivny. Asi iba mojmu telu sibe po tom spontannom potrate. Dnes som si aj zafnukala uz - este ze moj chlap nie je doma, boh vie co by si pomyslel. 😎
Cize plodne dni sa blizia? Tak sup sup snazilkovat, nech si dalsia co sa nam tu pochvali svojimi // 😀
@matazo
Ja by som si test spravila najradsej hned 🙂 ked mi budu meskat, urcite spravim test, nes som si kupila tuto u nas nejaky extra senzitivny, tak na mna zmuka v sufliku.
Ale mam take tusenie, ze tento cyklus to nevyslo, uz s tym sama sebe leziem na nervy, ze sa mesiac co mesiac kruti okolo myslienky, ci dostanem alebo nie 😨 😨 😨
Žienky od rána začíname clostilbegyt 1-0-1 a som 3 dc :/ tak nádejne vyzeralo ultrazvuk fólikul mal 20 mm sliznica 9 mm a bum mrcha prišla na 31 dc :/
Dievčence prajem vám pekný víkend 😉
A vítam nové snažilky a čakateľky na // 🙂
@mischelin nepotrebovala som, dostala som MS ☹ Mne asi naozaj neostava nic ine, len nohy hore 😖
A zacina mi vadit, ze sa moje myslienky tomu v poslednych dnoch cyklu stale venuju a navyse, riesit to zacalo aj moje okolie, ze kedy bude babo a tak,.. niekedy mam pocit, ze to viac chcem pre pokoj v dusi, ako pre mna samu.
@luckalucka83 no ved nie si sama...ja mám skor pocit, že to mohlo vyjst, tak sa modlímmmm a v pondelok hurá na test 🙂

@majusik26 Ahoj chcem sa spytat lieky co spominas ti predpisal doki, ci su volnopredajne? Lebo mi po vysadeni HA akosi nechce nabehnut cyklus a testik bol negativny, tak vazne neviem. 😒