Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
Ahojte dievčatá potrebovala by som od Vás poradiť .. 9 dní mi meškal Menzes dostavil sa na 10 deň aj to po styku s priateľom mi to začalo avšak je úplne slabý skoro nič tak na imtimku prvý deň som ho mala taký hnedý s prímesom krvi a druhý len také špinenie a tretí tiež že už to ani na tu imtimku nieje takýto menzes som nemavala pekne mi prišiel a za sedem dní odišiel včera večer som mala také divné pocity v podbrušku ako keby som mala dostať menzes ale pozerám ráno a zasa nič iba taký uplne slabučký nádych hnedkastej farby vo vítoku skoro to ani vidieť nieje... potrebujem poradiť či náhodou nemôžem byť tehotná ... S priateľom sa síce snažíme asi rok a nedarí sa vôbec ale bojím sa aby som nemala nejaké zdr. problémy... teraz v auguste sme boli na dovolenke hneď po dovolenke 20.8. som ho mala dostať ale nič až teraz takéto haprovanie.....Užívala som asi tri roky antiku ,ale už asi rok ju neberiem cyklus som mala rozhádzaný ale posledné 4 mesiace mi to už chodilo pekne na čas mala som s toho radosť že sa mi to dalo do poriadku a teraz toto tak už neviem som s toho na nič :( Test sa mi zdá skoro kupovať lebo sa bojím že vide negatívne a budem zasa sklamaná a tak tomu nechávam voľný priebeh zatiaľ ,ale vaše príspevky si čítam a nedalo mi sa Vás opýtať na Váš názor .Ďakujem za Vašu odpoveď .
@michhell
Skus si kupit test a zajst k dr, lepsie zbytocne ako nieco zanedbat, drzim palce 🙂
@luckalucka83 Ahoj jasné kúpim test a uvidím čo mi vide a aj ku doktorke sa objednám nech ma pozrie lebo som s toho na nič
@michhell mne napr. doki povedal ze ked mi bude tyzden meskat a budeme sa snazit mam si spravit test ze uz to vidiet bude a ked ti meska 9 dni tak uz taky duch tam zrejme bude . ja som si s dcerkou robila v den menzesu a dokonca ani nie ranny moc to bol a boli tam // palicky , vyskusaj.
@zaira1407 zaira1407 a keď mám taký hnedý výtok od piatka tak nemôže to byť mrcha ? vieš čo keď to je, mrcha slabučká ale je inak by mi to už asi dávno prešlo či? nedávam si ani vložku nič ved to zo mňa ide len keď si na wc utriem inak nič.Test si isto kúpim a dám vedieť ako to dopadlo a či tam dačo je vidno sama som na to zvedavá ☹ Ten výtok mi začal po milovaní vo štvrtok s partnerom ...
@cathuska halooo 🙂 ty sa musíš inak snažiť ked sem ani neprídeš :D
@skorvankova 😀 ...aj ja som si vsimla , ze tu nejako dlho nebola ... 🙂
@zaira1407 :D :D sme všímavé... Ona tu nabehne rovno s tým že už je tehulka 🙂
A ty si ako na tom?
@luckalucka83 ahoj...aj nám sa dcérka podarila na prvý šup a teraz akosi zatiaľ nič..včera prišla mrcha ☹
@vera3000 nam prvy krat kym som otehotnela trvalo 4 mesiace a teraz po potrate mam vlastne len druhy cyklus a aj som zacala merat bazalku a podla tej to vyzera na neuspesny. a od dalsieho mesiaca uz ideme 'riesit' s lekarom. mozno skoro, ale som rada, ze je taky kooperujuci a chce pomoct. 🙂
@motorolka ano ano, kyselinu listovu urcite papaj, a urcite skus aj viac zeleninky papat, ak si nahodou doteraz nejedla. ja vkuse 'tlacim' brokolicu, salaty a celkovo zeleniny som zacala vela jest zeleniny, hoci mi predtym nijak zavazne nechutila. 😎 a drzim palce, nech je novy lekar o milion % lepsi ako ten predtym 😉
@skorvankova Vsak?! tiez som si to pocas vikendu povedala ;) @cathuska
@michhell testovala si? kiez by // 😉
@silvia27
Silvi tak drzim palce, aby sa Vam druhe mimi podarilo co najskor 🙂
Ja som to pri prvom tehu nijak neriesila, len mi naraz meskal menzes tak som si naivne myslela, ze aj teraz to pojde tak lahko a houby 😝
Som si povedala, ze vyskusam ten inofolic, ze co za zazrak zazracny to je 😕
@luckalucka83 ano ale až večer sa k tomu dostanem, som v práci celý deň. alebo to nechám na ráno, ale asi nevydržím 😀
@luckalucka83 čítaš mi myšlienky...ja ho chcem tiež dnes kúpiť v lekárni 🙂
@skorvankova no pracujeme ked sa da ...uvidime co bude 😕 ...inak sa normalne aj trochu bojim ked nastane den D ....zatia neciitm ziadne zmeny a budem sa snazit nevsimat si vsetko ako pred mesiacom ...... snad sa do konca roka pritrafi daco 😎 ..... kedy mas dostat ms ?
Ahojte dievčence 🙂
s priateľom sme v štádiu snažilkovania sa, viete mi poradiť nejaké vitamíniky ? Kyselinu listovú už beriem, ale chcela by som aj nejaké vitamíny. Ďakujem 😉
@skorvankova ahoj moja 😵 tak hej teraz mam plodne dni, tak snazilkujeme, potom sa prihlasim ako to vyzera s priznakmi 😀 jjooooj kiez by to teraz vyslo, uvidime.
Nelka uz pyta surodenca viac a viac...
a Ty ako? 😵
@dupinka a vidim, ze mas 4 rocneho synceka 🙂 Adamka.
ja mam 4 rocnu dcerku Nelku a ak by som mala mat druhe syna tak sa bude volat Adam. Je to krasne meno 🙂
dievcenske sa nam s muzom paci teraz Sabina.
a presne aj u nas je to tak, ze ja som sa zacala na to sustredit, ze druhe babao, ale aj okolie uz, ze no je na case, ako uz ? atd..
a Nelinka sa stale pyta a aj ucitelka v skolke dnes rano hned, pod Nelka, povies mi ci bocian priniesol bbatko? takze fajne no..
drzme si palce nech nam to rychlo vyjde 🙂

@matazo
teraz v pondelok ides robit test? Juj, tak to budem nedockavo cakat na vysledok 🙂