Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
ja dnes mam 21 DC, ale co je zaujimave, nebolia ma prsia, vobec a to vzdy tyzden pre MS boleli, ja mam 27 dnovy...tak mam taku malu nadej, ze mozno to vyslo...pretoze ani pri dcerke sm nemala ziadne priznaky na mrchu ani nic...jaj, keby to tak vyslo...hned by som testla, ale naco tak skoro...
Kocky este sa vas opytam, som si robila tento mesiac prvy krat ovulacne testy, skusat mame teda pred ovulaciou, alebo v den, alebo potom - ci kedy najlepsie? 🙂
baby, tak test kúpený a večer sa ide na testovanie, viem, že to nie je asi nejlepšie večer, ale ked som tehu, tak si myslím, že to už ukáže, dúfam.... 😀 moje zvláštne pocity už pretrvávajú dosť dlho 😀
@luckalucka83 ahoj lucka, ja si myslim, ze po ovulacii uz je neskoro, skor predtym by sa malo snazilkovat, ale ty uz dieta mas, takze by si mala lepsie vediet 😀 ja este nemam, tak tu "radim" skusenej. 🙂 inofolic ale beriem, asi tak 8 dni, ale necitim zatial ziadne zmeny, tak uvidime, vsetky baby to doteraz vychvalovali a cenovo je teda, no akoze dost drahy vitamin podla mojho nazoru, ale ked pomoze... 😀 nechame sa prekvapit.
@snehulienka82
no my sme pri prvom sa rozhodli, ze ideme na to, neriesila som ziadne plodne neplodne dni, ovulaciu, este ani kona modreho som nepoznala 😀
to nie ako teraz, je to hotova veda podla tychto vsetkych diskusii 😉
mas pravdu, ten inofolic je neskutocne drahy, tuto v Rakusku som to ani nenasla, mm ide asi dnes do BA, ale odpadne pri tej cene, ked to bude pocut 😝 ale ako pises, ked pomoze... tak to nevyvazia ziadne peniaze...
drzim palce
@luckalucka83 najlepsie je pred ovu, pocas ovu aj po ovu sa milovat, ale nie kazdy chlap vladze. a najma tazko sa da zistit presny den ovu, pokial nemerias a aj to zistis skor spatne... preto je najlepsie kazde 2 dni. 😉 Aj ja beriem inofolic - prvy mesiac a zatial som spozorovala iba to, ze mi to posunulo ovulku o par dni dozadu.. vascinou som mala okolo 20-21DC a tentokrat 27DC. preto sme 'netrafili' ovulku a kedze bol mm prec, tak tento mesiac si nemusim ani namyslat, ze som tehu, len pokorne cakat na mrchu ☹
@kacatto ono to pride, neboj, vsetko ma svoj cas... ja viem, je to tazke, ale musime verit... a hlave kexovat. 😀 drzte sa baby!
@cathuska ahoj my sme mali rovnako mrchu 18.sa mi zacala spustat ale 19 som dostala trvala cca 6- 7 dni potom sme hned zacali asi kazdy druhy den a dnes mam taky pocit ze mi vypadne maternica a "znova" mi vysla zlata zila ako min. mesiac 😠 ...ale velmi ma boli maternica......inak mam asi nizky tlak lebo ma furt mota ...ty mas nejake " NEVSIMAVE" priznaky 😀 ?
ja som pozerala kalendar co som si zapisovala ked sme pracovali na lucke a to som asi tyzden a pol po snazeni mala silne bolesti podbrucha tak 5 dni uz som myslela ze som nachladla .hmm...
jaj no velmi som zvedava ako to tento mesiac dopadne ale este skoro dva tyzdne 😕
@silvia27
Tak zazrak menom inofolic kupeny, som skoro odpadla z tej ceny, uz len pockam do stredy kym pridu kramy a zacnem "popijat" 🙂
caute zajtra idem k lekarke tak som zvedava aky je dovod preco mi meskaju :D
@luckalucka83 aj ja som ho včera kúpila, tak som zvedavá...hneď som aj vypila prvé vrecúško, no tá cena!
Ahojte baby tak test mi vyšiel dnes ráno negatívne špinenie mám už 5 deň tak to mám asi menzes slabý ale je som s toho na nič len tak tak sa mi to pekne upravilo a teraz takéto špinenie test negatívny dnes zavolám ešte mojej lekárke a objednám sa k nej nech ma pozrie a to je ....som s toho na nič ☹
Tak upravujem môj príspevok na koľko som teraz prišla z WC a pozerám mrcha sa rozbehla tak toto sa mi ešte nestalo 😕 po 5 dňoch špinenia mi príde mrcha , ale pichá ma vo vaječníkoch v oboch raz v tom raz v tom sem tam to môže byť tím že mi prišiel menzes ? ☹
asi sa to podarí až na jeseň ☹ mrcha prekazila radosť
@michhell ahoj, ja som presne toto mala, a predtym sa mi nikdy taketo nestalo... 5 dni mi to meskalo, test bol negativny, a ked uz som bola objednana na krv, tak sa mi mrcha rozbehla. ale som bola aj rada, lebo som vedela, ze som aspon zdrava, ked uz tehotna nie... no dnes mam 12 DC a odvcera mam taky ruzovkasty vytok... sa mi zdalo, ze asi zle vidim, ale dnes rano som mala opat, a trosku viac toho bolo... tak asi zajdem nakoniec za tym dokim, lebo sa mi to uz nepaci, a aj sa bojim... len prosim, nie som chora...
@smejlicka drzim palce, daj potom vediet, ako si dopadla...
@kacatto ako sa mas? nie si smutna, vsak? to sa podari, neboj, este pockas jeden mesiac, ved to uz nie je dlha doba... ja mam dalsie novinky, tento krat ruzovkasty vytok... idem sa asi objednat na vysetrenie...
@luckalucka83
vraj inofolic mozes zacat brat hocikedy bez ohladu na cyklus... no mne to tiez tak vyslo, ze som to zacala brat 1DC... tak som zvedava, co to robi... 🙂
@dupinka tak ja verim, ze vam to vyjde pekne skoro.
zasluzime si to my i nase deticky🙂
ja mam jedneho brata mladsieho o dva roky, a som rada, ze ho mam, prosto ked sa raz pominu tak predsalen surodenec ostava..
i ked ten moj je svetobeznik a vidim ho raz za pol roka, a zije mimo SVK, ale viem, ze ho mam a je tu🙂
ty mas surodenca?
@adhinka23 drzim palceky. 🙂 a dik, dufam, ze tento cyklus to vyjde uz u nas, uz koncim plodne dni a snazim sa nesledovat sa ale jasne, ze to nejde.. 🙂
no a s tou kavou ja zvyknem nescafe rano s mlieckom dve lyzicky a veru aj poobede taku istu
ale budem asi musiet tu popoludnajsiu vynechat ..hm.. ty pijes jednu denne? ci?
@nikushka323 Niki a ty ako? potvrdene tehu od dokiho ? 😵
a uz si sa zaradila do skupinky majoviek, ci ako ? 😵 😵
tak sa tesim s Tebou, ze Vam to tak krasne a velmi skoro vyslo, uzasne
aj my ideme druhe kolo ale len do stvrtka a plodne dni mi zacinaju od piatka tak hadam sa ovulka posunie o par dni a bude skor.drzim nam vsetkym snazilkam vsetkym palce nech uz mame riadne kolaje na tych nasich testoch.ach
@snehulienka82 Fiha, tak to asi fakt radsej zbehni k lekarovi. Radsej 100x k lekarovi ako raz nieco podcenit. 🙂 A smutna ci som ani neviem, skor taka rezignovana; a cakam teda na mrchu. Nejak som to uz spracovala, ze sa ovu posunula na obdobie, kedy sme nic neriesili, a povedali sme si chlapom, ze este v septembri vyskusame bez lekara a potom v oktobri, ak sa nezadari dovtedy, to budeme riesit - on spermiogram a ja hormonalny profil. Inofolic pekne papam, mam este 2 balenia, cize ich vyuzijem.
@michhell No skoda, uz som ta 'odpisala' ako potencialnu tehulku. Hlavne ze sa uz nieco udialo a teraz mozes s kludnym svedomim zacat 'makat' dalsi mesiac 😉
@yuuki Do 22.9. je este oficialne leto, este mozno stihame 😝

@cathuska príznaky moc neboli (ani namýšľané 🙂 🙂 ) a včera prišla mrcha ☹ ...tak čakám na ďalšie snaženie...