icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

silvia27
3. sep 2013

@cathuska tak tak ako píšeš...treba ďalšie //, takže snažte sa žienky! 🙂 🙂 🙂

silvia27
3. sep 2013

@kacatto to si pekne napísala - do 22.9. - normálne ma to potešilo, že možno ešte stihneme jednu ovulku 🙂

nikushka323
3. sep 2013

@cathuska ahojcek, este som nestihla ist k dokimu, takze zatial nie, ale priznaky pretrvavaju 🙂 aj ja som rada ze to tak krasne vyslo 🙂 a ty ako? Ci este nevies, cakas?

rybka1985
3. sep 2013

dnes oficialne potvrdene od doktora-som tehu 🙂

skorvankova
3. sep 2013

@zaira1407 no presne ani ja sa na to nechcem sústrediť, ale či to dokážem, neviem, mne prave skončili plodné dni a MS mám dostať 13.9. 🙂

@cathuska držím palce, dúfam že vám aj nám to teraz vyšlo...inak aj my sa snažíme tretí cyklus 🙂 A Šimonko, chce už súrodenca, dokonca sa naučil koli tomu spať vo svojej izbe 🙂

skorvankova
3. sep 2013

@rybka1985 Supeeeeer, gratulujeme...🙂
@nikushka323 držím palce, len tak dalej 🙂

nikushka323
3. sep 2013

@skorvankova dakukem, a ty ako? ;)

matazo
3. sep 2013

ahojte, tak robila som test, ale je biely ☹ , nerozumiem tomu, príznaky pretrvávajú, prsia bolia neskutočne aj bradavky už tretí týžden. Myslím, že zajtra to p. doktor istí, už nečakám na zázrak na teste, idem si to zajtra preveriť u neho a uvidím čo mi povie.Aj ked výsledky asi nebudú hned, ale budem mať aspoň lepší pocit 😉 ked sa niečo dozviem, dám vám vedieť. držte palce 🙂

matazo
3. sep 2013

@rybka1985 gratulujeeeeeeem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

luckalucka83
3. sep 2013

@matazo
tak palce budeme drzat silno ako vieme 🙂
po navsteve dr. mudes mudrejsia a ten biely test zahod do kosa, este nic nemusi znamenat 😉

matazo
3. sep 2013

@luckalucka83 velmi dúfam, že to vyjde, teším sa, ale sa aj bojím, bud som alebo nie som tehu,
ale snad nič iné to nebude - myslím nejaký vážny problém 🙂

michhell
3. sep 2013

@snehulienka82 neboj sa snehulienka dobre to všetko dopadne čiže aj test si si robila ja tiež a vyšiel negatívne som tiež smutná s toho a neviem čo mám ďalej robiť nenarobím asi nič špiním aj tak ďalej dnes ráno som si myslela že sa mi konečne riadne mrcha rozbehla lebo aj krv bola keď som si vytrela ale potom v praci zasa celučký den až do teraz stále len špinenie ja som s toho zúfalá už a je to už 5 dní.

michhell
3. sep 2013

@kacatto SOM S TOHO nanič kacattko stále špiním už som sa potešila že sa mi mrcha aspoň teda rozbehla rano trochu primes krvi aj to takej divnej a zasa celučký deň až do teraz takéto špinenie hnedé kašlem na to už ma to nebaví ☹

alienka000
3. sep 2013

dievcence pridavam sa k letnym snazilkam, este to mozno stihnem 😀 buduci stvrtok sa uvidi, vtedy vyskusam otestovat 😉
ked nie, nic to posunieme sa k jesennym 😎

mischelin
3. sep 2013

mna dnes strasne boli spodok brucha, ako pred menzesom, no neskutocne, keby sme sa nesnazilkovali, tak normalne ocakavam mrchu...a to mam len 22 DC, a asi 10DPO, som zvedava, co to bude...

skorvankova
3. sep 2013

@nikushka323 ale, no skončili plodné, tak čakám čo bude... 🙂 Kedy ideš k dr.?
@matazo najlepšie je ísť k dr., nech vieš i čo ide...Držím palce 😉
@michhell ja som mala presne taketo minulý mesiac, tada taká postupnosť ako píšeš ty....najskor v čase mrchy výtok 5 dni potom + krv a nakoniec som dostala 😠 Ale budem ti držať palce až si na tom neni tak ako ja 🙂
@alienka000 vitaj....odkedy snažilkujete?

svetlanka101
3. sep 2013

@kacatto no ahoj. Ja to nakoniec asi budem musiet na cas odlozit. V podstate viem ze to nejde na prvy sup a nestaci na mna ,,hodit gate" ako sa hovori, ale nemozem si velmi dovolit otehotniet teraz, aby som rodila -maj, jun. Vychadza mi to na statnice a neviem si to predstavit. Takze asi to zatial neriesim a od toho novembra zacnem opat aktivne snazilkovat. Skoda ze sme to nestihli skor. Teraz musime aspon 2 mesiace pockat. Aleak by sa pritrafilo, dufam ze to prezijeme obaja v zdravi.

smejlicka
3. sep 2013

nooo takže tehotenstvo zatiaľ neni vidieť, pichnutý agolutin a už len čakať kedy príde potvora :D

adhinka23
3. sep 2013

@cathuska mne plodné ešte len začnú, ale nedržali sme sa len plodných, aj tesne po menzese 🙂 verím, že sa nám to podarí, musí ! a vám tiež 😉 . ja pijem kávičku ako kedy, dnes som napríklad nemala ani jednu a niekedy si dám aj dve, občas si dávam aj obyčajnú, už len preto ako vonia 😀 ale myslím si, že v takomto množstve nám nemôže uškodiť, kolegyňa občas pila nescafé aj počas tehotenstva 🙂

snehulienka82
4. sep 2013

@michhell ja som ten test nakoniec neurobila... aj ked som kupila vcera 2... mam z toho strach, a ze naco robit test, ked aj tak bude negativny. no na gynda.sk mi to napisal doktor aj na moju druhu otazku, ze najprv si mam urobit test. tak ja uz neviem... ci mam teraz zajst do lekarne a urobit si hned, alebo cakat zase do rana... lenze mne sa rano blbo robi test, lebo uz pri prebudzani na to myslim, ze mi treba cikat, ale musim si rozbalit test a tak... a uz su tam nervy... nemas to rada...
@kacatto ty tiez si merias kazde rano teplotu, nevadi ti, ze v polospanku uz treba "riešiť"? mne to nejak nie je pohodlne... alebo treba asi zmenit postoj, vsak? 🙂

michhell
4. sep 2013

@skorvankova ahoj dakujem ti no presne ako píšeš aj test som si robila a negatívny uvidím čo bude tento mesiac či mi vynechajú a urobím si test aj ty si si robila test ?A teraz si ako na tom ?🙂

mischelin
4. sep 2013

zienky, nevydrzala som to a dnes na 23 DC som si urobila test...neviem, ci sa mi to len zda, ale asi vidm ducha 🙂 nechcem sa tesit dopredu, len som to potrebovala dakomu povedat...mohlo by to byt vidiet na 12 DPO?

alienka000
4. sep 2013

@skorvankova my sme teraz prvy-krat skusili. mala som v juli MA a kyretaz a teraz bola prva MS a prva prilezitost 🙂 Este len tak bez merania a sledovania sme skusili, tak uvidime. predtym som otehotnela na 2x - tiez bez sledovania.

alienka000
4. sep 2013

@mischelin podla mna ano, mne pri prvom tehotenstve ukazalo silne ciary do par sekund a bola som cca 15 DPO, takze duch podla mna moze byt 😉 drzim palce

alienka000
4. sep 2013

@adhinka23 a co kava sa nemoze ked chce zena otehotniet?
Mam kamosku, co prestala pit ked zistila tehotenstvo a lekar jej povedal, ze to je blbost, ze sa nemoze pit kava. Len sa odporuca menej, cize ona pila 2-3 denne a pocas tehotenstva si dala len 1.

mischelin
4. sep 2013

@alienka000 dakujem, skusim znovu o 2 dni a uvidime ...

alienka000
4. sep 2013

@mischelin ja sa tiez tak chcem prvy krat testovat 12DPO 😉 uz len zopar dni... toto cakanie ma zabija 😀

kacatto
4. sep 2013

@michhell Take nieco som mala aj ja minuly cyklus, ktory trval neuveritelnych takmer 60 dni! ☹ Snad sa ti konecne hnusova mrchata rozbehne, aby si mohla zacat novy cyklus a snazilkovanie 😉

@mischelin Ked si 10DPO uz by mohol byt na teste aspon duch. ale radsej testuj az v den ocakavanej

@svetlanka101 Mozno prave teraz sa zadari, ked to nebudes 'riesit' 😉 Do novembra si teda pekne s chlopom oddychnite a potom 'v plnej parade' 😝 😉 😀 Ja momentalne cakam, co sa bude diat. Womenzone mi vyznacil ovu na minuly utorok, tak buduci tyzden by mala prist mrcha. Fertility friend mi vobec ovu nevyznacil. Len smola, ze ovu testy a teploty spolu vobec nekoresponduju, teraz si nie som ista, co je istejsie... 😒 Tehu si nenahovaram, mam prinizke teploty a absolutne ziadne priznaky. Takze tento cyklus je aspon v tomto pohoda. A s chlapom sme sa rozhodli, ze este september 'potiahneme' bez lekara a ked sa nezadari, tak od oktobra budeme riesit.

@snehulienka82 Ono uz to je skor menej o zvyku - zazvoni budik, sup 'tam' teplomer, ked zapipa vyberiem, pozriem cislo a bud spim dalej (vikend) alebo sa zacnem chystat do prace (prac. tyzden). zatial som poctiva a az na 2 dni co sme boli u svokrovcov som merala kazdy den v rovnaky cas. moj graf: http://www.fertilityfriend.com/home/4684d8 Womenzone mi vyznacil ovu na 26DC (27.8.), fertilityfriend zatim nic. 😕

vera3000
4. sep 2013

@alienka000 kava je OK 1-2 salky telo si aj tak povie co nechce ked som bola tehotna s nasim Vilkom nemohla som ju ani citit a to som bola tazky kavickar vracala som len ked som ju videla nie este pila 😀

vera3000
4. sep 2013

@kacatto to mas pravdu nie je nad dobreho doktora 🙂 ja si nemeriam teplotu a nepouzivam ani ovu testy ani pri malom nam to nepomohlo 😀