Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@alienka000 drzim palce,nech mame krasne majovcatka 🙂
@snehulienka82 ahoj snehulienka ? tak ako sa darí ako sa máš ?? mne sa zdá že sa mi mrcha rozbieha celý den špinenie a večer krv tak ako aj včera tiež som to tak mala ...
Ešte stále čakáme, mrcha mi už mešká 17 dní no akosi po vysadení HA neviem čo mám a hlavne kedy čakať. Budúci týždeň, keď nebude nič tak preventívka u dokiho snáď niečo odhalí, alebo aspoň nabehnem na mrchu a môžme snažilkovať ďalej. 😒
@alienka000 veď áno, to isté som napísala, že to s kávou netreba preháňať. Ale nikde nie je napísané, že sa piť nemôže.
zienky, ja som kavu pijavala v prvom tehotenstve, ale s mliekom a 2 lyzicami cukru, lebo mi veeelmi chutila. je ine, ked si date takuto domacu a ked si date silnu ako pre kona 🙂 jedna s mlieckom urcite neuskodi a podpori aj vyprazdnovanie, s kt. je obcas v tehotenstve problem 🙂
Ahojte snažilky ešte sa vás chcem spýtať ktorý ovulačný test je fakt u vás obľúbený 🙂 dajte mi radu? ďakujem a na akom princípe to pracuje ?
@mischelin Juj, tak drzim palce, nech hnusova v nedelu nepride! 🙂 No ja som si uzila, aj som nakoniec bola u lekara na injekcii. Problem bol v tom, ze som namiesto mrchy nabehla na druhu ovulaciu za cyklus.. Cize ja som k nemu dosla, on ma pozrel, povedal mi ze moje vajecniky su plne vajicoch a ze tam mam jeden dominantny 22 mm folikul. Tehotenstvo sa krvnym testom vylucilo, tak mi pichol injekciu a mrcha o cca. 7 dni dorazila. Bola sice skor slaba, ale bola. 🙂
Teraz cakam, ci v utorok dorazi alebo ci zasa budem musiet ist na injekciu, ale ja nezvyknem mat pms, tak to zistim vzdy az den pred, ked zacnem spinit. Ja som vzdy mala take divne cykly, ale kym som nechcela babo tak mi to bolo jedno, som sa tesila ze nemam mrchu kazdy mesiac, ale kazdy 1.5, dva. Antiku som chvilu brala, ale to uz je asi 4 roky dozadu, co som ju vysadila.
@motorolka Fuha, to je fakt nacase ist k lekarovi, nech ta checkne, ci je vsetko v poriadku. ovulku si mala normalnu, ci nevies? mozno by bolo dobre merat BT, ak nemusis stavat v noci a spis aspon 4 hodiny vkuse. Ja meriam sice iba prvy cyklus a zatial mam viac nervy ako prehlad, ale urcite to je dobre, aj moj lekar mi to odporucil..
@michhell ovulacny mikroskop 😉
@nikushka323 Niki🙂 tak mne skoncili/koncia plodne dni, aktivne sme makali s muzickom, tak teraz cakat a cakat, jasne, ze uz si namyslam prve priznaky, ale fakt som nafuknuta a trosku mi dnes prislo na zaludku zle.. prsia zatial necitim, tak uvidime🙂)))
tak a kedy pojdes k dokimu? drzim palceky.
@skorvankova supis moja 😵 taaak cakamee obe, ja mam dostat 18.09 MS a verim a silno dufam, ze uz nepride, tak uvidime.. no..
juuj kiezby vybehli nam obom tie kolajnickyyy 😵
tak my sme vcera boli na rodicovskom v skolke mojej dcerky.
a jasne, ze ucitelky, a pani katka, kedy uz bude surodencek ?
tak som vysvetlila, ze treti cyklus makame ako sa da, tak ze snad to uz vyjde..
no, ozaj je uz cas.
@svetlanka101 andelku, pride ked ma prist🙂
ja som pri Nelke otehotnela zaciatkom novembra a narodila sa nam koncom jula 😵
takze od novembra to mate ideaalne. 😵
ahoj ahoj ...u nas nic nove teraz " čakame" 15.9 . je ten den inak neviem mam pocit, ze nic ....
@cathuska ja mam tiez pocit ze som nafuknuta a taky cudny ako keby sa mi vyduvala maternica alebo co , prsia nic , zle mi nie je ...čuch mam lepši ako bernardín ...tak len cakat hmmm.......dlha doba 😝
@cathuska drzim silno palceee ;) ja az buduci tyzden, nestiham skor :(
@michhell no urobila som si test, je negativny, ale aj som si myslela, ze bude, takze skalama nie som.... asi to spinenie ma spolocne nieco s ovulaciou... tak uvidime o 2 tyzdne, ci bolo snazenie zbytocne, alebo nie. teda zbytocne nebolo, lebo radost sme z toho mali, ale ci bude mat aj nejaky vysledok. 😉
@matazo
Tak co povedal doktor?
@kacatto tak som zistila, ze inofolic sa moze kludne brat spolu s duphastonom, a vraj to je aj dobre, zvysuje vraj sancu otehotnenia. tak dufam, ze to tak naozaj je. 🙂 teraz som mala nejake ruzovkaste az krvave vytoky, sice iba raz za den... ze mozno je to ovulacna krv... ci co to... este som o tom nikdy nepocula, ani som to nemala... takze bez ohladu na to, ci dostanem 19.9 MS, alebo nie, asi na to vysetrenie ozaj pojdem... je to cele nejake divne... tehotna teraz este urcite nie som, vcera som si urobila zase test / na zakl. odporucania doktora z gynda.sk/, ale bol negativny. aj som si myslela, ze bude, lebo vsak som mala MS uz odvtedy raz, aj ked s posunom... ale aspon sa mi ovulacia posunula z vikendu na tyzden 😀 cez vikend skoro nikdy nie sme doma, tak to je takto lepsie. 😉 ako sa ti dari?
@snehulienka82 ahoj 🙂 no mam sa celkom dobre - cakam na mrchu, ale ma prist az dalsi tyzden v utorok. ani nijake pms, ani naznaky, len som si dnes nasla taky doruzovo-hneda sfarbeny hlien 2x, ale uz to prestalo..tak asi daka predzvest mrchy. tehu urcite nie som, lebo sme sa vobec netrafili do plodnych dni (moj chlap bol prec), takze si ani nic nahovarat nemusim, ze mam hentaky a tamtaky priznak.. 😉 proste iba pohoda a netreba nic riesit, normalne som celkom happy z toho 😀
Ten duphaston ber urcite az po ovulacii, lebo inac ti ju moze 'zablokovat' - som to tu uz par krat citala. Urcite sa daj vysetrit, ved za to nic nedas (ak si teda tvoj lekar za vsetko neuctuje, ako moj - mna taka navsteva stoji aspon 10 eur vzdy). 😝
@kacatto aj nam sa stalo, ze sme neboli doma, ked som mala plodne dni... potom ma to aj dost rozhodilo, ze je to absolutne vylucene... ale casom to clovek uz berie inak... takze si uzivaj, a kexovat sa da predsa aj mimo plodnych dni 😉 ja za vysetrenie naplatim, ale viem, ze napr. v mieste mojho trvaleho bydliska sa plati... raz som bola s mamou a taka tehulka tam, ze 50 Eur... a za co?? ale ked je dobry doktor, aj ja by som zaplatila... tento moj je dobry, a neplati sa, ale dlho sa caka... plati sa iba za presny cas, ale to sa plati vsade... no a k tej blokacii ovulacie... no pocula som o tom tiez, a dost ma to prekvapilo, ale skor to bolo na utrogestan pisane... ten som mala iba 1 mesiac, ale bolo mi z toho zle, tocila sa mi hlava, ale uplne... tak som to povedala dokimu a potom mi to uz nedal a ze vraj duphaston sa znasa ovela lepsie... ja to mam brat od 16 DC do 25 DC, tak snad mam ovulaciu predtym... ale nemerala som si teplotu... ale zistila som, ze mame doma teplomer 😉 tak mozno, ze si to zacnem zapisovat, aby som vedela, nacom som...
@snehulienka82 Ja som sa prave dozvedela, ze kolegyna (uplna workoholicka-karieristka), ktora vobec dieta neplanovala, je tehotna a bud. tyzden zacina 4. mesiac. tesim sa s nou a zaroven som z toho trochu 'nesvoja', ze "aj ja chcem a preco ja nie" 😢
@kacatto no to musi byt hrozny pocit... ona mozno sa v skutocnosti iba tvarila, ze nechce, lebo keby nechcela, tak by sa asi proti tomu branila... verim ti, ze si z toho smutna, aj ja ked som nasla neg.test, a aj potom vidavam teraz vsade iba tehotne, alebo mamicky s kocikmi... vsetci kamosky maju, len ja nie... ale ono to tak v skutocnosti nie je, len to vnimame uz citlivejsie, a vsetko ma svoj cas, takze ja pevne verim, ze to jedneho dna pride a uz nie velmi dlho musime cakat... len este trosku musime byt trpezlive... 😉
@snehulienka82 Urcite sa dockame, len ja som taka netrpezliva uz 😀

@kacatto tu ciarku je tam uz jasne vidiet 🙂je slabunka, ale videl to aj muz, aj kolegyna, tak uvidime v piatok. mam dostat v nedelu, ale niekedy mam cykly 25 dnove, to by bolo akurat v ten piatok...