icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

llenulka
6. sep 2013

@kacatto to je skoro,zbytocne minies test..radsej nepi a testni v pondelok rano..

motorolka
6. sep 2013

@kacatto jaaaj tak to som potom zvedava este zacnem novu vlnu dvojciat v rodine 😀 uvidime, zajtra rano planujem este jeden testik, kym pojdeme na svadbu (nech viem ci mozem vobec pit) a uvidi sa, lebo tento tyzden som sa citila divne a rano mi zvyklo byt dost tazko, skoro az na vracanie .. tak uvidime 😉

matazo
7. sep 2013

@luckalucka83 @skorvankova ahojte kocky, toto mi asi neuveríte, v stredu som odhodlane išla k dr. ale on má opät dovolenku do 15.9.2013, čo bvy nebol problém, lebo som chcela ísť vo štvrtok tomu, čo ho zastupuje. ale to už nebolo treba, v stredu večer som dostala mrchu o 10dní skor, dnes je sobota a vyzerá to že už končí ☹ som z toho na nervy, prsia povolili, ale okolo bradaviek ma stále bolia, ja už neviem čo to so mnou je 😀

kacatto
7. sep 2013

@llenulka Testla som a beloba najvacsia.. Ja viem ze je este skoro, ale ani sa necitim tehotne ani nemam priznaky (ani vsugerovane ani skutocne), takze dnes si s cistym svedomim dam burciak 🙂

mischelin
7. sep 2013

takze dnes som robila test, ciarka uz uplne silna, 26 DC, slaby hnedy vytok vsak pretrvava...hadam do pondelku vydrzim...

skorvankova
7. sep 2013

@matazo možno nejaká hormonálna poruch, ako som ja mala minulý mesiac...neboli ste niekde na dovolenke?
@kacatto ktorý DC si? Inak aj ja viem teraz že sa nezadarilo, nič mi nieje, žiadne príznaky, ale je pravda že sa tak nesustredim ako minulý mesiac.
@mischelin pevne verím že budu dve rovnako silné // a hnedý výtok skončí. Inak si pamatám že som mala aj pri šimonkovi na začiatku výtok a dokonca aj krv, ale nie veľa 😉

motorolka
7. sep 2013

Ja som tiez po testiku, no stale len jedna ciarka, tak uz len kontrola u dokiho a uvidime, kedy pride mrcha...co s nou doki urobi, kedze stale neprichadza.. ☹

mischelin
7. sep 2013

@skorvankova tak to si ma potesila 🙂 ja som mala vytok vcera poobede, vecer a v noci uz nic, ani rano, az doobeda, ale len po utreti aj to nie vzdy, tak dufam, ze to vydrzi...aj brucho dnes uz menej boli. mozno to ma nieco spolocne s tym, ze mam mat teraz mrchu...uvidime co povie doki

matazo
7. sep 2013

@skorvankova na dovolenke sme teraz vôbec neboli, takže neviem, je to na nervy 😒 ale nevadí, 20.9. pôjdem tak či tak na kontrolu, kedže som tam už dobre dlho nebola a uvidím čo mi povie. snažiť sa budeme dalej 😀 a ty si bola aj u dokiho s týmpobláznenými hormonmi 😀 ?????

kacatto
7. sep 2013

@skorvankova Dnes som 37DC a uz som zacala tak 'predmrchovo' spinit, takze som mohla usetrit test kebyze pockat par hodin. 😒

luckalucka83
7. sep 2013

@matazo
fuha, no skus potom zajst este za svojim dr. ze co on na to, mozno sa len hormony poblaznili na chvilku a tento mesiac bude vsetko zase tak ako ma byt 🙂

matazo
7. sep 2013

@luckalucka83 no tom som zvedavá aj ja, čo to je...v živote som nič také nemala, na bábo sa tešíme ked sa podarí, ale myslím, že to neprehánam , že by mi malo z toho takto švihnút resp mojim hormonom. som z toho na nervy. dám vedieť čo zistím, mam 2 týždne kým sa tam dostanem, tak uvidíme čo moje telo zas vymyslí dovtedy 😀

skorvankova
8. sep 2013

@kacatto no moja, ako? opila si sa? 🙂

kacatto
8. sep 2013

@skorvankova neee 😀 po minulorocnej skusenosti nevypijem viac ako 2 pohare burciaku 😀 ale za to som 'dala' asi 1.5l kofoly, tak som este o pol noci bola cula a upratovala kuchynu 😝

skorvankova
8. sep 2013

@kacatto takže minulý rok si to prešvihla? Inak ja tieto záchvaty mávam bežne že o 22,00 začnem upratovať a makám aj do jednej :D

mischelin
8. sep 2013

Zienky, takze spinenie prestalo 🙂 dnes uz len priesvitny vytok, naliate prsia a silne ciarky 🙂

luckalucka83
8. sep 2013

@mischelin
SUpeeeeeeeeer, tesim sa s Tebou 🙂

kacatto
8. sep 2013

@mischelin supeeer, gratulujem aj jaaa 🙂

skorvankova
8. sep 2013

@mischelin super, nech sa babatko drží u maminky 😉

mischelin
9. sep 2013

@luckalucka83
@kacatto
@skorvankova dakujem,dufam,ze vsetko dobre dopadne🙂

kacatto
9. sep 2013

..davam si pauzu s konikom, tak sa tu zatial majte dobre, snad vsetky co najskor otehotniete a ked (ak) sa sem vratim, chcem vidiet plno // ! caute

mischelin
9. sep 2013

@kacatto preco?

zaira1407
9. sep 2013

@mischelin tfuj tfuj tfuj ...drzime palce nech je co najskor srdiecko vidiet !

kacatto
9. sep 2013

@mischelin Pretoze potom stale riesim a nerobi mi to dobre. a ani nemam co napisat ☹

cathuska
9. sep 2013

cavesiiik 😵

tak ja mam priznaky, ach jo , kiezby boli tieto uz ozaj tehu 😵 taka som zvedava.

18. mam dostat, tak dufam, ze nie teda noooo 🙂

prajem vam pekny dnik a ktora bude dalsia tehulka? 😵

cathuska
9. sep 2013

@kacatto ja ta chapem moja.. ako treba ale v norme, bo potom ozaj len sa clovek sleduje.
drzim ti palceky, nech si skoro tehu a dojdi aspon raz za par dni.. 😵

cathuska
9. sep 2013

@mischelin huraaaaaaaaaaaaaaaa 😵 😵 😵 😵 😵 😵

gratulujem moja 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

cathuska
9. sep 2013

@mischelin tak dcerka bude mat surodenceka..

juuj drz palce, aby aj ja som uz bola tehu, nech aj moja Nelka sa uz moze tesit. 😵 😵 😵

na ktory mesiacik vam to vyslo od zacatia snazilkovania?

my mame teraz treti cyklus,

cathuska
9. sep 2013

@nikushka323 dakujem Niki, a aj ja Tebe drzim palce. 🙂 u dokihooo

cathuska
9. sep 2013

@kacatto, dik kaciatko za drzanie palcekov.. 😵