Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
Baby ja idem 20.06. na prve sono, tak dufam, ze uz bude bit srdiecko 🙂 srdecne Vam vsetkym gratulujem. beriete nejake vitaminy alebo sa nejako specialne stravujete?
@biba a ake si mala reakcie tela?
@petuska123 Tak najprv to bolopo moznom oplodneni pobolievanie, alebo take jemne pichanie v podbrusku, potom par dni jemne spinenie a potom sa mi zacali nalievat prsia, teraz mam pocit, ze sa mi trochu zliali, ale mozno som si na ne iba zvykla a inak nic, teda nebyva mi zle ani nic, len mi je tazko, ked sa viac najem, aleo zjem nieco tazke tak radsej fungujem na ryzovych chleboch a sunke 😀 inak sa citim fajn a sem tam nieco v podbrusku zacitim, ale nic extra, tak drzim palce 😉
@biba ahoj a kvoli comu ide na operaxiu? Aj moj ide koncom juna do maartina
ahojte dnes ma napadla taka blbost a neviem ci mam verit tym testom dnes som si zo srandy spravila a bola taka slabunka ale po limite a nedalo mi to vecer som este dva a tiez slabulinka po limite ja si myslim ze to je rozmocnene a preto tam ukaze tu druhu. Po vysadeni anti. som nemala este normalny cyklus je tomu 6 tyzdnov od poslednej ms medzitym som bola chora brala atib. sice dva krat sme si nedali pozor ale nejde mi to do hlavy zeby som bola hned tehu.
pred anti sme sa snazili 3 r. a nedarilo sa brala som ju dva roky zeby sa hned zadarilo na prvy sup a to ani neviem ci som mala ovu. stale cakam na ms.nemam ani zadne pocity na tehu
@kotatko1232 k tomu ako brat magne. ja zase viem ze aj tak do 34tt, aby svali maternice neboli velmi stiahnute a aby bol porod v pohode. To je moja skusenost 🙂
@biba pridavam sa ku gratulaciam 🙂 inak ja som zistila pri tehu ze som tehu 😉 ze z kureravych vlasom boli vlasy ako vyzehlene a zadarilo sa hned na sup, uvidime ako to bude teraz🙂
My nemame mesiac kedy sa zacneme, ale chceme a este je aj cas ked to bude ako pri prvom 🙂
Kazdej drzim palce🙂 je to nieco krasne
@biba jeej gratulujem a prajem vela zdravicka a krasne tehulkovanie ;) a podarilo sa vam hned na prvy cyklus?
@ivkafu kamoska je uz v 36tt a doktor jej povedal ze do 37tt ma brat a potom prestat. a to aj mne povedal moj doktor...
@kotatko1232 ja netvrdim ze je to zakazane, to len moja skusenost, ja viem zasa tak, a aj kamosky co brali, tak dlhsie ako do 34tt a po jednej tabletke. Rob tak ako Ti dr. kazal. 🙂 Ja ssom pocuvala moju a bola som max spokojna a porod bol raz-dva🙂
@ivkafu no ved jasne 🙂 mne uz koncia tie tabletky mam ich uz asi iba 4ks tak uvidim ci kupim dalsie alebo nie.a v ktorom TT si rodila??ja by som nechcela skor ale dnes mi je uplne zle vsetko ma boli malicka sa v noci velmi tlacila a celu noc som nespala ☹
@petuska123 Aaale caka ho laserova operacia oci, nic vazne, az o 2 tyzdne na to ma operaciu ramena, ale to uz bude vediet, ze bude tatino 🙂
@inngrid kedy planujete zacat snazilkovanie? Uz teraz v juni alebo este pockas na leto?
@aplless mne tiez raz ukazal test slabulinku ciarocku, tak som si potom na druhy den robila test zasa, ale potom nic...ani duch...bola som dost sklamana.... teraz som piaty den po ovulacii a bazalna teplota sa drzi hore, sice posledne 2 dni trosku poklesla, ale aj tak je vyssia ako zvycajne, som viac unavena, niekedy mam nechut do jedla a zacal mi vadit pach mlieka...ale inak nic, tak sa nechcem tesit predcasne ani testovat... viem, ake to je,ked sa tam neobjavi ta druha ciarka
@biba no aj na tej operacii bol tyzden bol potom doma v bolestiach tak aby ten tvoj yake bolesti nemal 🙂
@petuska123 to nie, lebo ide na tu najnovsiu metodu, ktora by mala byt bezbolestna a na dalsi den zevraj moze normalne dalej fungovat 🙂
@biba kolko bude platit?
@petuska123 poslala som ti spravu do IP😉

@biba jasné rozumiem, správne rozhodnutie, ja idem 18*6 ešte na krv čakám dobré vysledky tak snád bude pre nás štastný budúci tyzden ale máš to krásne vymyslené 🙂 ja si to ani neviem prestaviť zistiť že som tehotná čo by som robila za kym by som išla ako to partnerovi povedat uz sa vidim navarím napečiem od vymyslu sveta a ten len pride domov zbadá ma v kuchyni a sa hned bude pýtať čo sa deje 🙂