icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

inngrid
12. jún 2013

@biba jasné rozumiem, správne rozhodnutie, ja idem 18*6 ešte na krv čakám dobré vysledky tak snád bude pre nás štastný budúci tyzden ale máš to krásne vymyslené 🙂 ja si to ani neviem prestaviť zistiť že som tehotná čo by som robila za kym by som išla ako to partnerovi povedat uz sa vidim navarím napečiem od vymyslu sveta a ten len pride domov zbadá ma v kuchyni a sa hned bude pýtať čo sa deje 🙂

cejara
12. jún 2013

Baby ja idem 20.06. na prve sono, tak dufam, ze uz bude bit srdiecko 🙂 srdecne Vam vsetkym gratulujem. beriete nejake vitaminy alebo sa nejako specialne stravujete?

inngrid
12. jún 2013

@cejara ja beriem ten femibion čo mi tu poradili má kyselinu listovú a špeci stravujem no nejem mastné 🙂 ale tak my by sme tu mali byť snazilky a čo pozerám viac je tu tehuliek tak to bude plodné leto 🙂

petuska123
12. jún 2013

@biba a ake si mala reakcie tela?

biba
12. jún 2013

@petuska123 Tak najprv to bolopo moznom oplodneni pobolievanie, alebo take jemne pichanie v podbrusku, potom par dni jemne spinenie a potom sa mi zacali nalievat prsia, teraz mam pocit, ze sa mi trochu zliali, ale mozno som si na ne iba zvykla a inak nic, teda nebyva mi zle ani nic, len mi je tazko, ked sa viac najem, aleo zjem nieco tazke tak radsej fungujem na ryzovych chleboch a sunke 😀 inak sa citim fajn a sem tam nieco v podbrusku zacitim, ale nic extra, tak drzim palce 😉

petuska123
12. jún 2013

@biba ahoj a kvoli comu ide na operaxiu? Aj moj ide koncom juna do maartina

aplless
12. jún 2013

ahojte dnes ma napadla taka blbost a neviem ci mam verit tym testom dnes som si zo srandy spravila a bola taka slabunka ale po limite a nedalo mi to vecer som este dva a tiez slabulinka po limite ja si myslim ze to je rozmocnene a preto tam ukaze tu druhu. Po vysadeni anti. som nemala este normalny cyklus je tomu 6 tyzdnov od poslednej ms medzitym som bola chora brala atib. sice dva krat sme si nedali pozor ale nejde mi to do hlavy zeby som bola hned tehu.
pred anti sme sa snazili 3 r. a nedarilo sa brala som ju dva roky zeby sa hned zadarilo na prvy sup a to ani neviem ci som mala ovu. stale cakam na ms.nemam ani zadne pocity na tehu

inngrid
12. jún 2013

@aplless jasné ze to je možné, niektorým zenám davajú antinu aby otehotneli lahšie hned po jej vysadení ale pre istotu sa netešme predčasne ešte sa pre istotu pretestujeme raz dva krat, zajtra pozajtra hej? 🙂

aplless
12. jún 2013

@inngrid dik no ved ja sa asi ani netesim lebo je to necakane este tento mesiac som to proste necakala ze to tak rychlo pride ale cas ukaze pravdu. a mam z toho zmiesane pocity

lulkala
12. jún 2013

@boniqa
@voskovka cafte baby, ja som na tom rovnako, snazime sa od leta a doteraz nic.. teda vy ste to pisali uz davnejsie, ako ste na tom? aj nejake vysetrenia uz mate za sebou, ak teda este nie ste tehule? 😉

ivkafu
12. jún 2013

@kotatko1232 k tomu ako brat magne. ja zase viem ze aj tak do 34tt, aby svali maternice neboli velmi stiahnute a aby bol porod v pohode. To je moja skusenost 🙂
@biba pridavam sa ku gratulaciam 🙂 inak ja som zistila pri tehu ze som tehu 😉 ze z kureravych vlasom boli vlasy ako vyzehlene a zadarilo sa hned na sup, uvidime ako to bude teraz🙂
My nemame mesiac kedy sa zacneme, ale chceme a este je aj cas ked to bude ako pri prvom 🙂
Kazdej drzim palce🙂 je to nieco krasne

ja1985
12. jún 2013

@inngrid ahoj nasla si nieco ohladom toho vitaminu E?

lienka2407
12. jún 2013

@biba jeej gratulujem a prajem vela zdravicka a krasne tehulkovanie ;) a podarilo sa vam hned na prvy cyklus?

kotatko1232
12. jún 2013

@ivkafu kamoska je uz v 36tt a doktor jej povedal ze do 37tt ma brat a potom prestat. a to aj mne povedal moj doktor...

boniqa
13. jún 2013

@lulkala tehu ešte nie ale dnes idem na folikulku prvy krat brala som clostil som zvedava čo to somnou porobilo.mi sa snažime od minuleho roku a nič ☹ dufam že tento doktor mi dopomože otehotniet,ja už jednneho šintra mam doma chceli by sme druheho nech nie je sam

ewisam
13. jún 2013

@inngrid no🙂pri synovi som otehotnela do dvochmesiacov od snazenia, takze ratam,ze aj teraz tak bude, preto ten august 🙂

ivkafu
13. jún 2013

@kotatko1232 ja netvrdim ze je to zakazane, to len moja skusenost, ja viem zasa tak, a aj kamosky co brali, tak dlhsie ako do 34tt a po jednej tabletke. Rob tak ako Ti dr. kazal. 🙂 Ja ssom pocuvala moju a bola som max spokojna a porod bol raz-dva🙂

inngrid
13. jún 2013

@aplless tak to verím ale kazdopádne dieťa je dar prespíš 1-2 noci a uvidiš budeš sa tešiť 🙂

inngrid
13. jún 2013

@ja1985 našla som akurát ze je vhodny pre plodnosť oboch partnerov a ze muzovi zlepšuje kvalitu a schopnosť semena takze určite ju naordinujem uz tento vikend aj sebe aj partnerovi 🙂 kym sa nezadarí 1 pirulku rano s vodou zvladneme ne? 🙂

inngrid
13. jún 2013

@ewisam ja zase tomu moc moc verím preto neriešim ze by boli problémy hlava je 1/2 uspechu 🙂

kotatko1232
13. jún 2013

@ivkafu no ved jasne 🙂 mne uz koncia tie tabletky mam ich uz asi iba 4ks tak uvidim ci kupim dalsie alebo nie.a v ktorom TT si rodila??ja by som nechcela skor ale dnes mi je uplne zle vsetko ma boli malicka sa v noci velmi tlacila a celu noc som nespala ☹

biba
13. jún 2013

@petuska123 Aaale caka ho laserova operacia oci, nic vazne, az o 2 tyzdne na to ma operaciu ramena, ale to uz bude vediet, ze bude tatino 🙂

lienka2407
13. jún 2013

@inngrid kedy planujete zacat snazilkovanie? Uz teraz v juni alebo este pockas na leto?

sofi88
13. jún 2013

@aplless mne tiez raz ukazal test slabulinku ciarocku, tak som si potom na druhy den robila test zasa, ale potom nic...ani duch...bola som dost sklamana.... teraz som piaty den po ovulacii a bazalna teplota sa drzi hore, sice posledne 2 dni trosku poklesla, ale aj tak je vyssia ako zvycajne, som viac unavena, niekedy mam nechut do jedla a zacal mi vadit pach mlieka...ale inak nic, tak sa nechcem tesit predcasne ani testovat... viem, ake to je,ked sa tam neobjavi ta druha ciarka

aplless
13. jún 2013

@sofi88 ja sm tietesty robila vecer, zajtra idem na sono ale proste nemozem byt teraz sa z toho netesim lebo cely maj som bola chora po menzese 8.5 zapal odpsodu tyzden som brala tabl. 20.5 antibiotika priedusky takze z tohto mam strach vobec sa netesim a bojim sa

sofi88
13. jún 2013

@aplless nicoho sa neboj, vsetko bude dobre...aj ja som zvedava ako ti to nakoniec dopadne.. netesis sa preto lebo si brala lieky??

petuska123
13. jún 2013

@biba no aj na tej operacii bol tyzden bol potom doma v bolestiach tak aby ten tvoj yake bolesti nemal 🙂

biba
13. jún 2013

@petuska123 to nie, lebo ide na tu najnovsiu metodu, ktora by mala byt bezbolestna a na dalsi den zevraj moze normalne dalej fungovat 🙂

petuska123
13. jún 2013

@biba kolko bude platit?

biba
13. jún 2013

@petuska123 poslala som ti spravu do IP😉