Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
Ahojte snazilky leto 2013. Tak zacali sme snazilkovat v juli no zatial nic.Skomplikovalo nam to podozrenie na PCO cize papame Duphaston prvy mesiac a k tomu kyselinku listovu 800 tak sa uvidi,kedy prileti bocianik,kedze uz odleteli za slnkom.Snad ten nas s dvoma ciarockami prileti skor ako sa vratia tie operene 😉 Inak ako to ide dalsim snazilkam tohto leta?
@skorvankova gratulujem 🙂
@smejlicka dakujem moja 😉 Ale tehu test mám stále rovnaký :/ tak neviem čo to
@skorvankova neboj sa, a testni tak o 3 dni. urcite bude silnejsia 🙂
@skorvankova krása....ešte raz gratulujem a kolký den DPO si robila test????
@skorvankova ahoj moja 🙂
chcem sa Ťa spýtať, aj Ťa boleli vaječníky alebo brucho ako pred MS ?
Bo ja mám dnes bolesť vaječníkov, predtým pichanie a MS mám dostať 18.10.2013. Dnes som si len tak urobila test a nič, tak som ho hodila do koša, ale potom som ho vytiahla a pozerám, že sa mi zdá, že je tam slabulinký dušík.
Za dva dni skúsim znova. Aj sa potím ako pred MS, len prsia nič 🙂 Teplota sa drží od ovulky hore.
Uvidíme, dúfam, že to bude tak ako si myslím 😉 . Budem sa modliť aby to tak bolo. A ty ako ? Pekný večer.
@skorvankova hlava ma bolievala a strasne aj brucho...vlastne aj preto som si robila test dost skoro, lebo som si chcela dat ibalgin. krize ma bolievaju teraz
no tiez babule ocakavam menzes (minuly mesiac 11.9. po pichnuti agolutinu)..biely vytok, bolest vajecnikov tak uvidim..
@adhinka23 ano, bolelo ma bruško cca týžden pred MS a pichalo vo vaječnikoch...prsia ma začali bolieť cca 3 dni pred ms a to ani nie bolieť, ale skor tské napatie v nich a bradavky, akoby ma svrbilitaka iná bolesť ako pred ms 😉 Držím silno palce, až si tehulka aj ty 😵 Skús urobiť o dva dni, počula som že hcg stúpa cca každé dva dni, nie tak rýchlo ako pri ovulke 🙂
@mischelin Tá hlava ma neskutocne boli a cítim sa akoby som mala chrípku 😒 Rano pohoda a už tretí den poobede som k.o.
@skorvankova ďakujem Ti 🙂 skúsim určite testnúť, zvedavosť inak nedovolí 🙂 možno aj ráno, aj keď mi to určite neukáže silnejšie. Pevne verím, že bude mimi 😉 . A tebe je ako okrem bolesti hlavy ? testík zosilnel ? 🙂
@adhinka23 skús testnúť, ja som taká ista nevydržím ..... 😀 No skúsim ráno a dám vedieť...už mám iba jeden , ale v stredu idem k dr. na prevent. prehliadku tak uvidím čo povie. Inak som sa k nemu objednávala pred dvoma mesiacmi 🙂 inak mi to vyšlo 🙂 A daj aj ty zajtra vedieť čo a ako 😉
@skorvankova Dobre moja 🙂 určite sa ozvem a budem Ti držať palčeky, nech Ti to silnie a všetko je OK. Drž sa 😵 .
baby, ja som dnes 17 DPO a MS stále nikde, prsia trochu pod tlakom, ale nič extra, ani žiadne iné príznaky.cez víkend som myslela, že už dojde, lebo každú chvílu akoby sa už spúštala MS, ale nič... 😒
@skorvankova takže dost skoro...to je supeeer. 😀 😀 😀 😀
@skorvankova 😵 tak to som rada, je to jasné ako facka, budeš mať malilinké mimi 🙂.
No mne dnes teplota trošku klesla, na teste sa mi zdá, že nevidím nič :(. Som 9 DPO a 24 DC, tak neviem, zrejme som si toho dúšika len namýšľala. Už nebudem testovať radšej počkám na MS. Bo mi tuším z toho švitorí 😀
@skorvankova MOJAAAAAAAAAAAAAA JA ODPADNEM 🙂))
HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
no tak mi drz palce zlatko, lebo mam vsetky priznaky, tak dufam, ze teraz v sobotu nedostanem, ale ze som tehu 😵 😵 😵 😵 😵 😵
dam vediet 😵 😵 😵 😵
@skorvankova moja presnetak isto mam tie prsia, ma svrbia bradavky taky iny pocit.
a unavena som vzdy poobede az do vecera..
a tak celkovo sa citim tak inak, jaj boze, kiezby to vyslo a zacali by sme spolu tehulkovanie 😵
@skorvankova joj ja sa tak tesiim moja zlata.
ja pevne verim, ze sa k tebe pridam. 😵
@skorvankova moja tie prsia ta nemusia boliet v kuse.
Par dni ta boleli co si pisala.
Ale tie bradavky aj ja mam vacsie a tmavsie. Uvidime.
A ta unava, potom akoby zvysena teplota atd.
Kiezby to vyslo. Juj to by.bolo super🙂🙂🙂
@cathuska moja no mna boleli asi týžden, teraz len trošku a to iba bradavky a mám na prsiach veeeela ziliek 🙂 A presne ako píšeš, strašná únava a presne pocit že mám teplotu, ale aj som merala a nič, žiadna teplota. Kolko si DPO?
@skorvankova moja presne mám dostať 18.10.2013 ale aj si myslím, že dostanem. Okrem tých vaječníkov mi nič iné nie je 🙂 uvidíme no. Som a aj budem sklamaná, ale snáď sa nám to raz podarí 😵 . Moja zajtra daj vedieť ako si dopadla u gyndoša 🙂
@adhinka23 aj ja som si tento cyklus myslela že dostanem 🙂 a tiež mi nič nebolo a vidíš...len dúfam že bude všetko o.k., lebo sa necítim vobec ako tehulka 😒 ale treba mysliet pozitívne 😵 K dr. idem až v stredu, som sa sekla 🙂 Ja som sama zvedavá.
@skorvankova neboj sa drahá 🙂 všetko bude v poriadku ver tomu 🙂 malinkému pomôže pozitívne myslenie a Tvojmu telu tiež.
Vieš čo, mne je Ti normálne do plaču z toho, tak veľmi po tom túžim, sníva sa mi o tom a pritom som presvedčená o tom, že nič 😒 . Nikdy by som si nepomyslela, že ma to takto zoberie. Je to zúfalstvo, aj sa snažím myslieť pozitívne a nemyslieť na to, ale nejde to. Môžem sa spýtať ako sa voláš menom ? 🙂
@adhinka23 už len pozitívne myslenie moja, ok? aj ty aj ja...dohodnuté. Ver tomu že to teraz vyšlo a ak by to nevyšlo ver tomu že to príde čoskoro... 😉 Ono je to riadny zaberák na psychiku, viem o čom hovorím, snažíla som sa teraz už tretí krát...A volám sa Martina 😎

@cathuska Dúfam že ideš so mnou do toho!!! 😎