Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
Dievcata.
Tak som si na nete vyratala a vychadza mi termin
28.jun
A dcera je 28.jul. to by bola sranda.
Pockam do pondelka a volam na gyndu po termin vysetrenia 🙂.
Dufam ze vsetko je a bude v poriadku🙂.
@cathuska ako moja? Pekný termín ti vychádza 😉
@skorvankova moja tak do pondelka cakam a volam na gyndu🙂). Ciarky su rovnake ako vcera. A ty ako sa citis?hlavka a krize? Ja mam unavu zvysenu ku veceru. Prsia....trosku hlavu citim....podbrusko...klasika🙂)
@skorvankova moja krásna ako si dopadla u gynekológa ? Dúfam, že je všetko v poriadku a v brušku je to tak ako má byť 🙂 a ako sa cítiš ?
@cathuska ahojky...aj ja som mala dva dni po sebe rovnaké// a potom další den silnejsia 😉 Bolia prsia, picha trošku v podbrušku a únava, nič viac 🙂
@adhinka23 ahojky...dobre moja, som 4tt+4 a tehotenstvo potvrdené, len ešte nič nevidel, len takú malú machuľku, tak o 2 týždne opakujeme sono 😉 A ty ako máš?
@skorvankova úžasné moja, gratulujem Ti a veľmi sa teším 🙂 malú fazuľku tam máš.
Ja som si dnes robila test a je čiarka silnejšia, o 11:00 som si robila inej značky test a tam nič, tak neviem. Teplota mi dnes dosť klesla, ale nie pod OVU teplotu, tak neviem no. Ráno urobím znova a nechám sa prekvapiť. Už sa mi ani nechce nad tým všetkým rozmýšľať a smútiť, už som akási moc vyšťavená ☹ .
Tak veľmi si to prajem, ale obávam sa najhoršieho, že nič .... Ale s Tebou sa teším drahá, je to super 😵 .
@adhinka23 dakujem moja 😉 vieš čo? ja sa moc ešte neteším, mám v sebe stále taký strach a neviem sa ho zbaviť ☹
A čiarka na ovu teste či tehu? Verím ti že už si uplne hotová, je to vyčerpávajúce sa takto stále pozorovať a nejdem ti písať že menej sa pozoruj, lebo viem že sa to nedá... ☹
@skorvankova ale môžeš sa tešiť drahá, ale tak v kútiku duše a ver, že bude všetko v poriadku 🙂 veď si tehotnáááá 😎
čiaročka na tehu teste. dnes by som mala byť 11 DPO, uvidíme čo zajtra, aký bude. Pripravujem sa na najhoršie...
Je to des, áno veru, nedá sa s tým nič robiť a sledovať sa menej ? ehm to ja nedokážem 😀.
@adhinka23 kedy si mala ovu?
@skorvankova 4.10 som bola u gynekológa a videl tam 18mm folikul, tak 5. - 6. cez víkend mi vravel, že má prasknúť aj podľa ovu testov mohla byť toho 5teho, takže dnes by som mala byť 11 DPO 🙂
No mne švagrina povedala že 12 DPO by si mala vždy dostať MS a ja som nedostala, tak som testla a bol duch 😉
@skorvankova mojaa tak mam to uplne rovnako ako ty.
Teraz rano som si robila testik a uz silnejsia je ciarka.🙂))))
Krasne dve ciarky.
Takmer rovnakej intenzity.
Takze presne ako si pisala ze kazde dva dni stupa hladina hcg🙂.
@skorvankova moja pekna citam ze mas strach a veru aj ja..
Aby boli vsetko ok atd.
Moja budeme sa podporovat🙂). Teraz si drzme prsty na vysetreni a usg.
Ja este len zavolam na gyndu v pondelok.po termin.
Tesme sa tehulka moja. Sme tehulky. Juchhh
@skorvankova moja super ze videl na sone.
Uvidis o dva tyzdne bude srdiecko uz🙂))).
Cca v 6 tt zvykne srdiecko bit.
Ja som pri dcerke tiez bola na gynde v 4tt a este nebolo srdiecko.
A o dva tyzdne uz hej. Juuj drzim prsteky nech nase bunlinky krasne sa udomacnia v nas ich mamkach🙂))
Kedy to povies synovi?.
Ja dcerke potom ked bude uz usg a srdiecko🙂)).
Priznaky mame rovnake. Prsia brusko unava🙂))
A priznaky mas tie co ja.unava prsia a podbrusko🙂)) plus mne ne
Joj hodilo mi tam dvakrat vetu pardoooon🙂 pisem z mobilu he he asi preto.🙂
Som si včera večer povedala ked som zaspávala, že musím myslieť pozitívne, až nám neublížim 😉 A nakedy sa chceš objednať? On povedal, že tuto niečo je, ale počkáme, je to este skoro 😉 Ja som vedela že nebude biť srdiečko že je ešte skoro 🙂 Aj ja nám obom aj tu všetkým držkám silno palce, až to dotiahneme pekne spolu dokonca 😵
Šimonkovi? Neviem. My bývame na dedine, je to mala dedina, kde sa kazdy s kazdym pozna...keby to povedal v školke do minuty je to ao cez obecný rozhlas povedane :D ale posledného oktobra idem na sono a on ma meninky, tak možno mu to vtedy poviem 🙂
dievcata dobre ste to napisali, ze tazko sa nepozorovat, ze sa to neda, presne tak, z vlastnej skusenosti to vieme..
ADHINKA, a silno Ti drzim prsty nech test ukaze co ma!!!!🙂
ono ja som si stale myslela, ze test ukaze az neskor.. pro dcerke som zistila tehu az tyzden po meskani MS, ale je pravda ze to uz boli silnee kolajnice a ja som netestovala skor, nebolo to take sledovane planovane ako teraz..
teraz som sa citila tehu a uz 4 dni pred ocakavanou MS/ktora mala prist teraz az v sobotu 19teho, a teda 15teho/v pondelok okolo piatej vecer som si robila test a bol tam duch ktory silnel..
a to mohlo byt aj 10-11 DPO neviem kolko neviem kedy som presne mala ovulku.
DRZIM PRSTY ADHINKA.
AJ TEBE A SEBE MARTINKA, ENCH MAME OK, VYSETRENIA A VSETKO.
A AJ OSTATNYM SNAZILKAM NECH NAJDU KOLAJNICKY A TEHULKAM NECH JE VSETKO OKI.
Ja som dnes taka nejaka dojata stastim, ze dcerka bude mat surodenceka.. 😵 😵aleeee ok, este cakam samozrejme, v pondelok az sa objednam, a tiez budem spokojna az ked bude vysetrenie a usg ok.
@skorvankova moja zlata, jasne, na dedinke sa to krasne vsetko rozsiri.. nasi maju na dedine domcek/chalupu. tak vieme 😵 😵 😵 😵 😵
moja, tak drzim prsteky, bude to ok, srdiecko nabuduce uz bude mat tvoja bublinka. 😵 😵 😵 😵
ja mam dostat az teraz v sobotu 19teho, co je jasne, ze nic, lebo ciarky silneju a priznaky su takze uz len chcem pockat aby som mala co povedat sestricke v telefone,🙂 v pondelok bude 21veho, tak jej poviem, ze mi meska MS a ze uz par dni mam tehotensky test positiv a ze poslednu MS som mala 19teho septembra, a necham na nu na kedy ma objednaju, ale verim ze skoro , hoc len na krv a na prehmatove vysetrenie, nech som spokojnejsia.
a gyndos neviem ci mi urobi hned aj usg alebo pocka az potom do 6 tt neviem.
moja ale chapem tvoje obavy a strach, aj ja to mam.. musime mysliet pozitivne a verit, ze vsetko bude oki, a v juni budeme styria aj vy aj my🙂))
ale dovtedy si este budeme uzivat to krasne obdobie tehulkovania.
A VELMI SA TESIM , ZE SME V TOM SPOLU A ROVNAKO.🙂
ja si pamatam pri dcerke, ako som mala positiv tehu test vsetko, dosla som na gyndu urobil mi sono a presne ako tebe, povedal, ze ok je tam nieco ale srdiecko zatial nie je..
a ja som sa strasne zlakla.... som chodila dva tyzdne jak matoha, ze ci to bude ok.
a dosla som a krasne srdiecko bilo , v 6tt cca alebo kolko to bolo. a odvtedy viem, ze ozaj srdiecko nemusi byt este pocut a vidiet nic poriadne ked je skoro.
cmuuk
@cathuska Ved ja by som anie ešte asi nešla, ale bola som objednaná na prevent. prehl. Inak mi robil cytologiu a povedal že môžem dva dni tak hnedo špiniť a špiním a je to nepríjemne, ked vieš že babatko je v brušku a toto 😒 Inak fajn sa mám a ododnes myslím len pozitívne si ma nakopla moja...dakujem ti... 😵 😵 Idem si užívať že sme v 2v1 😉 Prsia ma inak bolia fest, auuu
@skorvankova
@cathuska dievčatká ja Vám to zo srdiečka prajem 🙂 v dobrom závidím 😀 a teším sa s Vami.
Mne dnes digi vyšiel negatívny a klasický test, je tam slabulilinký dúšik po zaschnutí. Podľa mňa by už mal silnieť. Dnešný sa mi zdá o niečo slabší ako ten predtým čo som robila. Včera mi teplota klesla a dnes zasa stúpla, dávam sem aj link na graf :
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Adriana23/gr...
Zajtra má prísť červená, ja sa dovtedy snáď aj zbláznim 😀
Krásny deň prajem tehuľky 😵
@adhinka23 drzim palce moja zlataaa, a DAKUJEM.
@skorvankova zlatik, inac ja som mala taky hnedy fliacik na gatkach asi pred dvomi dnami.. a odvtedy nic, to asi bolo hniezdenie neviem..
Odvtedy som uz nespinila, tak uvidim, ci to este pride ale dufam, ze uz nie, uz nie je dovod.
A tebe robil cyto, jaj moja... a nemala si citlivy krcok teraz?
tak a som rada, ze som ta nakopla🙂 pozitivne, budeme sa podporovat..sme na tom rovnako!! 😵
@skorvankova inac to spinenie po gynekol vysetreni to poznam z tehu a hlavne ked ti robil cyto to z toho. ale to by malo rychlo prejst..
vsetko je ok, sto percent.
inac ako to mas s unavou ? ja chodim skor hajat.. a napriklad rano a doobeda srcim energiou nie som unavena, a popoludni tak po 15tej unavaaaa
inac potom Martinka by trebalo zalozit TEMU, ale sukromnu, kde nevidi prispevky cela verejnost.. 😵 😵
minule ked som bola dcerou tehu , tak sme mali sukromnu temu.
takze asi este pockame a ked budeme mat tehotenske knizky tak zalozime oki?;))) pripadne ak existuje nejaka sukromna, junovky 2014 tak sa tam prihlasme, a si nas pridaju, ale len do sukromnej chcem ist, lebo tie dalsie informacie uz budu dost doverne 😵 😵 😵 😵
dpo hnede špinenie @cathuska aj ja som mala cca x 😉 nie, necitila som ked mi robil cyto 😒 Ja som unavená vzdy na vecer, ale strasne...hlava už nebolí, len tie prsia 😉
Mojka ja už som v téme 😉 stále čakám kedy ťa tam uvidím...
@adhinka23 ako sa máš?
@luckalucka83 kde siiii?
@skorvankova vitaj tehuľka 🙂 no dnes k večeru ma začali bolieť vaječníky ako pred MS, zajtra ju mám dostať, tak ju aj očakávam 🙂 BT mi dnes stúpla, ale nedávam tomu nádej, pekne čakám na mršku a ideme do ďalšieho kola 😵 a ty ako sa máš ?
@skorvankova martinka. Tak aj u mna hlava uz ok. Skor ta unava teraz a presne vecer🙂.
Ako sa vola ta tema? Pridam sa samozrejme🙂)))

@skorvankova zlatik mne vychadza tusim 26.06.2014:)) ale este nehovorim nic pride na to cas.
Juj taka som rada.
Inac ja som 18.07
Dcera 28.07.
Tak 26.06. By zapasovalo🙂))